Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakta o The Witcher 3: Na hře pracovalo 1500 lidí, 1500 postav naleznete ve hře (mají celkem 16 tisíc animací), scénář má 820 tisíc řádků, herní svět 136 km čtverečních a pro hru vzniklo 2000 kreseb.

........a stejně to je průměrná hra. *1*
    • Přehled nominovaných titulů na 19. ročník cen D.I.C.E. Awards.

Když někdo nečetl knížky...
      Potom je to průměrné, neznáš pozadí většiny příběhů, ztrácíš se, pomalu nevíš co je nilfgaard...
      • SalemCZ
        počkej on neví ani kdo je Ciry, možná hrál zaklínače,ale spíš 1, nebo 2
    • Eso_Rimmer
      *1* *1* *1* ..............ne
  • OT–youtube glitch

Vim, ze tady neni zadne IT poradna. Ale treba se mi rady dostane.
    http://imgur.com/rhiZZJt
    Setkal jste se nekdo s podobnym glitchem youtubu? A jaky bylo reseni? Jedu na aktualnim chromu s cistym cache a Adblockem a LastPassem instalovanymi pluginy.
    • Pes zakopan v ABP. Jeden z uzivatelem nadefinovanych prvku k blokovani.
  • filias

CD Projekt RED se dohodl s vydavatelstvím Dark Horse nanějaké spolupráci. Že by komiksový Zaklínač?...

Dark Horse dělá celkem dost comixy podle externích licencí.
  • Jozef123
    Mal by som jeden návrh že aby sa meno tejto diskosiu premenovalo na diskuse k bleskovkám alebo proste nejak tak...
  • Kupony Splinter Cell a AMD Bronze jedna hra na výběr

Nechce někdo koupit? Za 3 kila jeden ..
    • nebo za 250 ať nežeru ..
      • A oba za 4 kila ..
        :)
      • Miserius
        To dej na Aukro, tam to prodavaj za 5-6 kil...
        • A kupuje to někdo? To se mi zdá dost .. kupoval jsem teď 2 grafiky a nevím co s tím, tak mě napadlo, že tady by se to někomu hodilo ..
          • Miserius
            Za ty prachy asi ne, ale za 4 stovky to prodáš určitě *3*
  • Jack1947

Hellraid...

Letos nevýjde má červenou, vrátí se zpátky k vývoji aby to přepracovali... *3*
  • 0011

Nintendo Switch SCD(Suplemental Computing Device)

upozorňuju, že se jedná o spekulaci, která je ovšem na základě patentu a dosud bylo vidět, že zatím všechny patenty, co jsme v poslední době mohli vidět, nintendo na switch použilo:
    http://wwg.com/2017/01/17/nintendo-switch-4k-power-up-dock-possibly-in-the-works/
    to 4k ignorujte, ale je zajímavé, že devkity v sobě mají gtx1060 akorát neuvádějí kolik má vram. V tomhle článku píšou o tom, že by ta údajná přídavná jednotka měla mít stejný výkon jako dev kit, jak říkám je to spekulace, ale vysvětlovalo by to důvod, proč s nimi chtějí 3rd party developeři spolupracovat
    • Já se v tomhle moc neorientuju, ale nebyl by tam pak ale problém mobilní GPU vs standartní GPU pro vývojaře?
      • 0011
        Podle toho patentu je to externí krabice, ale je to ilustrační obrázek, ty rozměry i skutečné provedení můžou být jakékoliv, težko říct, jestli - a to se bavíme čistě hypoteticky - to nintendo plánuje jako že si to necháš doma u kozole napořád, velká težká ošklivá krabice a nebo to plánuje jak spekulují jiné zdroje takový víc bulky dock, případně jako přenosnou menší ošklivou krabici tak by to určitě byla osekaná verze aby to bylo co nejlehčí když už se táhneš s konzolí a případně dalším ovladačem/ovladačema. Na druhou stranu jsem hodně skeptický, proč by tohle tajili měsíc před launchem.
  • Po návratu do staronové klubovny se náš podcast Fight Club vrací i k původnímu vysílacímu dni, tedy...

Najs
  • DeDy

Another World - hrané intro - PROJECT 23

http://vimeo.com/96120254
  • MidnighT91

Lara Croft nám ve videu z Tomb Raideru ukazuje svůj první zásah do živého masa, který byl pro...

To s tím bloody screenem snad nemůžou myslet vážně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit