-
Kromě Amy Hennig bude na nové Star Wars hře spolupracovat také herec/scénárista Todd Stashwick a možná i Nolan North.
A rovnou celej Uncharted tým bude pracovat na té kokotině. -
Two Point Hospital vychází už 30. srpna 😍
Pre-order za sympatických 31,49€, plná cena pořád za super 35€ -> jen doufám, že nízká cena při vydání neznamená blížící se záplavu placených DLC 😬
-
-
Nízká cena? Při vší úctě, osobně vidím hodnotu této hry kolem 10€
-
-
Muzu se zeptat proc?
-
-
Protože ta hra pro mě není žánrově atraktivní, takže mi nemůže nabídnout pořádný herní zážitek. Tím pádem její hodnota výrazně klesá.
-
-
Sto lidí... já bych vývojářům za splnění mého dlouholetého snu klidně céódéčkový full price 60€. Ty si raději počkej na slevu 😉
-
A z čeho jsi to vypočítal? Miluju tyhle odhady 😂
-
-
Jaké odhady? Toto je můj fakt. Řekni, já ti ocením jakoukoliv hru.
-
-
Tak nesmíš psát:
"osobně vidím hodnotu této hry..."
ale
"pro mne má tato hra hodnotu..."
a předejdeš mejlkám ;o)
-
-
Nevidím rozdíl.
-
-
Tak třeba...Tennis World Tour?
-
-
Díky za návrh hry k ocenění. Pro mě má hodnotu 350 Kč.
Bohužel jsem koupil 5x dráž. Svou chybu jsem si uvědomil už během první hodiny hraní, ale ten hlad po tenisové hře byl prostě obrovský. Nicméně je potřeba uznat, že už tu hru přece jen trochu vylepšili a stále na ní pracují. V mých očích tak hodnota oproti vydání spíše vzrostla, ale zklamání je pořád velké.
-
-
Reakce na příspěvek:
No snad lepší jak AO které záměrně nadržuje AI , navíc ty postavy jsou hnusné ksichty.
-
-
Reakce na příspěvek:
Ksichty by nevadily, o nadržování AI nevim, tolik tu hru nesleduju. Ale ve videích na youtube vidím naprosto příšernou fyziku míčku, kvůli které pro mě nemá smysl to hrát.
-
-
Reakce na příspěvek:
Vždyt to vypadá hnusně, noname hráči... fyzika míčku bude taky jádro problému lítá si kam chce, prostě na amtéra se nedá ai obehrát tím u mě končí všechno krásně vykryje nesmysl.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
není někdo náhodou v beta testu Marvel Heroes?
-
Star Wars Battlefront Real Life Mod - 4K 60FPS
https://www.youtube.com/watch?v=MGyaR2sSBkA -
-
ta hra ma opravdu hezke animace
-
trosku jinej skill nez u dobraka *5*
-
Opět připomenutí, jaká škoda, že ta hra není single...
Jinak tyhle názvy real life apod. jsou mimo, do reality to má ještě 3 vesmíry daleko. Před 10ti lety se taky psalo "dokonalá grafika", za 10 let se bude psát to stejné, prostě to vypadá parádně na dnešní dobu, za 5 let si budeš říkat co to je za hnus :) -
-
Ok, tedy "Dokonala grafika ve vztahu k dnesnim moznostem" *3*
-
-
To už je lepší :) Nicméně i dnes by to šlo ještě líp... tahle hra je udělaná šikovně, vypadá hezky, ale přitom to technicky nic až tak suprúžasného není, nejsou tam prakticky žádné objekty, nic pokročilého z čeho by spadla čelist, jen dobré textury, nasvícení, efekty ... čemuž taky odpovídají nároky, ty jsou veskrze průměrné.
Fakt škoda, že to není single, takové Dark Forces s tímto vizuálem, nějakým dobrým příběhem, to by byla paráda. Tam by se navíc ukázalo, zač ta grafika opravdu stojí.
-
-
-
Dokonala grafika, skoda ze obsah hry je totalne nulovy.
-
-
Když už jsme u toho Steamu, proč mi píše u Lonesome Road a Skyrimu, že "This item is currently unavailable in your region"? To je zas nějaký výmysl Cenegy nebo koho?
-
-
Cenegy, dohodla se s Bethesdou (Zenimaxem). S RAGE je to stejné. Je to banda idiotů, stejně si to koupím jinde a aktivuju jen klíč. tak nevím, o co jim jde.
-
-
No jo, Zenimaxu jsou patrně nějaké zaplivané Čechy kdesi.
-
-
-
Nechcete se zmínit o eventu v Dotě 2?
-
-
Nechceme
-
Něco mi říká, že kdyby chtěli, tak už se zmínili.
-
-
tak alespon bleskovka by se hodila
-
-
-
The Elder Scrolls Online Beta
Kdo by chtěl o víkendu vyzkoušet, tak si tady může vygenerovat key.
http://www.gamerevolution.com/news/the-elder-scrolls-online-beta-code-key-giveaway-free-24345 -
STeam slevy
Nevite kdy zacinaji vanocni steam slevy ? -
-
http://www.hrej.cz/novinky/2015/12/16/paypal-odhalil-datum-zimnich-slev-na-steamu-38197/
-
-
Assassin's creed film príde do kín 22.5.2015.
Assasin's creed film má oficiálny dátum - 22.5.2015.
Viac na http://screenrant.com/assassins-creed-movie-release-date/ -
David Cage: „Permanentní pokračování zabijejí kreativitu a inovaci.“
To je zjištění panečku.. za to by měl dostat asi nobelovku což?