-
V Call of Duty: Modern Warfare budete moct přebíjet, aniž byste přestali mířit.
S AR-15, mozna, pokud je dobry den, teoreticky... Ale z vlastni zkusenosti, s Kalachem preju hodne stesti :D
-
Nové hry
Nextgen aka návrat do 80tek? Mám pocit, že 9 z 10ti recenzí co tu poslední dobou vidím jsou jen samé pixelovaté kraviny, co patří někam na mobil. Ne, nejsem spratek, je mi přes 30 a na tady takových hrách jsem vyrůstal, ale to co se děje teď je fakt bída, nemůžu si pomoct, ještě že za 5 dní je tu ten Wolf a pak Watch Dogs, od začátku roku teprv první 2 větší hry, nelíbí se mi to, fakt ne.
Stejně tak se mi nelíbí ten přístup místních, vynikající postapo akce Last Light dostane pouze 7, ano pouze, protože ta hra je minimálně 8čková, přičemž v zápětí člověk čumí na nějaké jednoduchosti typu Hotline Miami a další "skvosty", kde se nešetří 9tkovým hodnocením.
Takhle jsem si teda paření v roce 2014 vážně nepředstavoval. -
-
:D co brečí že se tady dává prostor "víc" INDIE hrám je vůůl. *5*
-
Tak to se prosim podivej jeste jednou a lepe - http://games.tiscali.cz/archiv/recenze/
-
Chápu že se někomu nelíbí indie hry. Chápu že se někomu nelíbí AAA hry. Ale nechápu ten vzájemný hate. Já jsem osobně rád, že mám právě v roce 2014 na výběr co můžu hrát. Když mám chuť zahraju si tzv. tří áčkovou hru, jindy si s chutí zahraju indie. Já třeba nehraju MP a online hry(kromě red orchestry) a taky nenadávám, že se tady píše o Elder Scrolls online, prostě to nečtu, když mě to nezajímá ne? Stačí si vytáhnout hlavu z prdele, otevřít oči a uvidíš že je tady výběr pro každýho.
-
-
do kamene tesat... podepisuji
-
-
No přes 30 ti bejt může, ale jako spratek se chováš. *15*
A hodnotit jednoduchost podle grafickýho zpracování poukazuje spíš na tvojí jednoduchost. Ono to vlastně neni ani o grafickym zpracování jako o tom, že jedna hra má nějakej pseudosuperengine a druhá ho nemá. Jinak má třeba Hotline Miami stokrát lepší grafickou stylizaci než padesát Watch Dogsů dohromady.. -
Od 2014 - Dark Souls 2, Thief, inFamous 2, Titanfall, Diablo 3: RoS, TESO...
A že "LL je 8čková hra" je pouze tvuj názor, to už bys ve 30 mohl vědět -
-
Dál ... nic z toho nezapadá do duše stratéga....
-
Jo samé pecka hry, fakt že jo, nespím z toho.
-
-
-
Zdarec vsem, planuju koupit Dirt Rally, a zajima me jestli je hra spis arkada nebo simulace, co se da vsechno ve hre nastavit, jde nastavit fov pri kamere z kokpitu? Je ve hre multak, a jaky je nastaveni volantu a force feedback? Diky vsem za info.
-
-
Neni to ani simulator ani arkada. Je to neco mazi ale priklani se to spis na stranu simulace.
MP tam je jen v podobe nejakejch turnaju ktery stejne probihaj jen v tabulkach a udajne by tam mel bejt i rallycross.
Nastaveni volantu: http://forums.codemasters.com/discussion/5814/our-wheel-settings-direct-from-the-car-handling-team
FOV: http://forums.codemasters.com/discussion/40012/field-of-view-settings-in-dirt-rally-look-here
Tohle vsechno jsem zjistil behem 5ti minut s Googlem :D -
-
Ses sikovny to nepochybuji, ale ja bych radci info od nekoho kdo ma ve hre neco nahrany :)
-
-
Ve hre neco nahrany mam ale uz je to dlouho a byl jsem linej to stahnovat a zapinat jen abych otevrel settings.
-
-
-
-
Apple zdražuje
V minulých dnech došlo k výraznému zdražení iPhonů, MacBooků i příslušenství. Kdo se tedy bez výrobků s nakousnutým jablkem dosud obešel, má o důvod víc, aby se jim vyhnul, kdo o koupi nějakého stroje s uzavřenou platformou uvažoval, musí teď sáhnout hlouběji do kapsy.
A hlídat ostřížím zrakem třeba i originální nabíječku s kabelem, která nově stojí 1 158 korun. -
-
originální nabíječku s kabelem...
Neoriginální by ten stroj prostě nabít nezvládla. To není fyzicky možné. Bylo vtipné jak o Apple hodinkách informovali na ČT24 během události komentářů. "Stojí xx, vydrží den a ještě by tam mohl být vodotrysk" *15* -
-
Sranda je, že ta "originální" nabíječka stojí prakticky stejně jako nejlevnější smartphone.
-
-
Navíc...Made in china jako všechna spotřební elektronika a běžné zboží *15*
Skutečně luxusní produkt... -
Nejspolehlivejsi nabijecka na trhu. Sice se ji nejspis ulomi kabel u konektoru s cimz maji nabijecky od applu problemy odjakziva ale zase nemusis resit zadny lagy a registry.
-
-
Je to nabíječka bez lagů a registrů. Protože je originální Apple.
-
-
Chudáci my, co Apple nabíječky nemáme; ty BSOD jsou občas opravdu k nesnesení.
-
Je to Apple nabíječka, proto ji nikdy nemusíš měnit, mě už drží roky .) Vidím, že tvoje žáha je pořád nezchlazená, takže bojuj dál proti te zlotřilé korporaci, která si dovolila zaregovat na pokles měny *7*
-
-
-
to je vskutku k popukání *7* jen doufám za tebe, že nejsi majitelem toho určitě kvalitního smartphonu *15*
-
-
mají nejlepší výdrž ze všem smart hodinek. No prostě Apple, jedný zvládl vytvořit opravdu funkční smart- hodinky *4*
-
-
Opravdu? A co Peeble?
-
-
-
Zdražuje? Podle mě jen upravuje ceny na základě vývoje naší měny :)
-
-
Úprava cen směrem nahoru = zdražení
Úprava cen směrem dolů = zlevnění
Podle mého. Chápeš to snad nějak jinak? -
-
až na to, že produkty stojí v US AppleStoru pořád stejně, takže žádné o zdražení produktů se nejednalo, sice je mírné slovíčkaření, ale měl jsi napsat buď: že upravuje ceny na základě vývoje české měny nebo že došlo ke zdražení v České rep, a že Apple reaguje na českou měnu.
-
-
Drtivá většina Čechů nakupuje v České republice, řekl bych, tedy je zajímají české ceny. Jejich důvody až v druhé řadě, pokud vůbec. A "úprava cen" je eufemismus pro prosté, výstižné a jednoznačné slovo "zdražení".
-
-
"Úprava cen směrem dolů = zlevnění"
Nezamotal jsi se trošku do toho? -
Spirit: Alzu bych nedoporučil, i kdyby zboží rozdávali, kvůli tomu jejich neuvěřitelnému mimozemšťanovi.
-
Qwer: Ne, když se zdražuje, tak se "upravují ceny", když se zlevňuje, tak je to vždy "neuvěřitelný pád cen" nebo "totální výprodej".
-
co plácáš o konkurenci? Tablety má konkurence dražší ve stejné třídě, to samé smartphony a znovu vyzývám najdi mi podobného notebooka jako MacPro na Windows s výdrží 8 hodin, s SSD diskem, se stejným rozlišením, integrovanmými aplikacemi a který je aspoň o 10K levnější.
Tvoje žáha asi není pořád zchlazená, kdyby jsi opravdu myslel na potenciální české zákazníky, mohl jsi doporučit např. Alzu, která má ceny pořád stejné jak před zdražením a ať si potencílní zákazník pospíší.. Takhe ze sebe děláš jenom gumáčka Mickey .) -
Spirit: Správně, to je rozumné doporučení.
"Vážení potenciální zákazníci! S nákupem u naší firmy prosím počkejte, až se česká měna vzpamatuje a cena našich Apple produktů se přiblíží ceně konkurenčních výrobků se srovnatelným výkonem." -
Takže zlevnění není úprava cen?
-
plosim tebe stop. Pokud jsi něco chtěl napsat, měl jsi napsat, že je to způsobeno českou měnou a měl jsi doporučit, ať potenciální zákazníci počkají až se koruna vzpamatuje, takhle si jen chceš zchladit žáhu borče :)
-
-
-
-
-
-
Steam verze hororové střílečky F.E.A.R. 3 je dnes na Green Man Gaming k mání v akci za 15 dolarů....
Já na to Skyrim. -
-
To je mi moc lito...
-
-
Batman
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/28326-batman-arkham-origins-directx-11-a-physx-v-akci?start=6 -
Playstation Vita pravděpodobně dorazí do Evropy 28.3.2012.
Este Uncharted 3 a Skyrim a idem setrit :) -
Podívejte se, co vám Google našeptá o některých konzolích, hrách či vydavatelích :)
:D rozesmálo -
Rise of the Tomb Raider
Pro všechny, kteří váhají, jestli pořídit nebo ne:
https://www.youtube.com/watch?v=SzXHEne37QU -
-
u téhle hry není třeba váhat ani chviličku. jasná koupě.
-
-
ještě jsem tunil a zjistil jsem, že nakonec nejvíc žere very high kvalita textur a anisotropic filtering... když kvalitu srazím "jen" na high a filtrování vypnu, jede to naprosto plynule i v cutscénách a skoro všechno ostatní můžu dát na max...
-
-
hlavne že ma Lara 4k textury
-
-
Summer Sale
Tak co? Jakej máte level na steamu v Years of service? Už jsem tam 7 let (od 25.prosince 2004 13:41) - nejspíš vydání Half Life 2 *1* -
-
Kde to najdu?mám steam v cz a i tak jsem tam nic také nenašel.Díkx
-
-
Komunita -> úplně nahoře Profil (mezi HOME a PŘÁTELÉ) a u statistik gameplay (tam jak to ukazuje co a jak dlouho si hrál) je kolonka Členem od
-
-
Statistiky *7* to se ale mění s tím jak hraješ.měl jsem i 10 ale padá to na nulu.To je starý.Ty to píšeš jako bys objevil novej druh vorvaně.. *7*
-
-
Jsou tam od vcerejska novy Odznaky ty jelimane. Normalne klikni na svoji profilovku a vpravo dole mas odznaky.
Btw kdybys pouzil mozek, nenapises ze pocet let co jsi registrovanej u Steamu vyleze na 10 a zase padne na 0 *1* *1* -
-
Díky.Jelimane.Budu používat mozek
-
-
Ty mluvíš o koze a on o vozu, tak se sakra dohodňete.
-
-
-
-