Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CD Projekt RED zjistilo, že přibližně polovina hráčů The Witcher II netuší, že do cíle vede...

Udelaji s tim to same co vsichni ostatni - na nejake alternativni cesty se vykaslou, kdyz to je 95% hracu sumak.
    • skaven123
      nie 95%, ale 50% hracov je to sumak, polovici
  • Vydání PC verze hry From Dust se odsouvá na 17. srpna.

TY kur*yyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

S prepacenim za vyraz, oni su uz kompletne prijebani? Den pred vydanim sa im uraci nam oznamit ze release posuvaju o viac ako 3 tyzdne? Nadherne Ubisoft, gratulujem.

Dodavam, podla inych zdrojov ide o zaplatenu excluzivitu M$ pre Xbox Live Arcade. Pre uzivatelov PS3 ani nebol ohlaseny datum vydania.
  • Jack1947

Dungeons2

Stahujte zdarma strategii Dungeons 2, akce končí v neděli ve tři GOG.com *3*
  • Veskoslav

Pudge

https://www.youtube.com/watch?v=NDsvq8MkPZ8&list=UUNRQ-DWUXf4UVN9L31Y9f3Q

Samozřejmě vytvořeno v herním enginu Doty 2.
  • SalemCZ
    Trailer na READY PLAYER ONE https://www.youtube.com/watch?v=LtybqHiMEGU Co na to jako hráči říkáte?
    • jakubc
      Že se zdá, že to bude vcelku věrné kníźce, takže by to mohlo být super
    • Mart9
      Tady žádní hráči nejsou *2* *15*
    • Pan_Klobouk
      Ze Špajlberk si mysli, ze ta VR bude jednou fungovat? ;)
  • zkouška, zda-li stále funguje neviditelný nick při zadání "0.0" ...
    • ááá nefunguje. well played, redakce!
  • Vyšlo první DLC pro South Park The Stick of Truth, které do hry přidá nové kostýmy a speciální schopnosti.

Vždyť před vydáním hry Trey Parker říkal, že vše bude už v původní hře, protože DLC politiku odmítá.

Tak asi ne no.
    • Tak ono to není nové ;) Jsou to předobjednávková dlc :)
  • ringmancz

druhá velká várka her na GOG Connect

Hotline Miami, Shadow Warrior, Baldur’s Gate, DEX...

https://www.gog.com/connect
  • D

Nevite kdy zacnout na steamu nake velke slevy ?
    • za 10 hodin 32 minut, takze o siedmej vecer.
    • Lukyz
      Nedávno netem proletěla neoficiální zpráva, že počínaje dneškem by měl začít Summer Sale.
  • DriveClub

Ahoj všem, ten kdo byl na PlayStation Nation, tak mohl by mi prosím sdělit nějaký objektivní názor na hru DRIVECLUB? Budu za to vděčný...
    • Miserius
      Grafika celkem pěkná, ale na hubu jsem nepadnul... Závodnící proti kterým jsem jel agresivní, vystrčí tě ze zatáčky pokud se jim tam prostě motáš, takže to se mi nelíbilo... Jízdní model nemužu moc za 3 závody hodnotit, ale žádnej realismus, dostaneš to do ruky a hned budeš dojíždět mezi top pozicema... I přesto se mi to ale líbilo a na plnou jsem zvědavej, přecijenom ukázka měla jen 3 závoy a 3 auta (F12, SLS, Vanquish)
      • victor
        Grafika - standard , Tratě - špatné, nečitelné , ale hlavně uniformní , Chování aut - No Forza mi připadla jako ovladatelnější , takže nějaká ta odstředivá síla a přetáčení už funguje . Samozřejmě si však auto nechá říct mnohem dřív než v reálu . V SLS a severské trati jsem měl pocit , že kolona přede mnou jede snad dle jednoho vzoru - nijak ani nereagovali , když jsem se je jal předjíždět . Ale proč bych se jim pletl do cesty , když druhá polovina silnice byla právě díky kačátkům co jela za sebou krásně volná...
        ... Pocit po dohrání ? Nic vůbec nic , žádné nadšení ze hry , a především žádný důvod se ke hře dnes už vracet :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit