Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radioaktivni_surikata

Podívejte se, jak se hraje Battlefield 3 na monitoru s rozlišením 4,096 x 2,160.

No jak, blbě. To není monitor na hry, však měl framerate jak já k večeři sekanou...
  • MrSanta

Posila pro Crate Entertainment

Kamil “Zantai” Marczewski, bývalý zaměstnanec 38 Studios, se stal zaměstnancem Crate Entertainment. Grim Dawn tým se tak rozrostl a vydání hry je snad zase o kousek blíž. http://www.rpgwatch.com/show/newsbit?newsbit=19836
  • CD Projekt RED: Cyberpunk 2077 je mnohem, mnohem větší než jakákoliv jiná naše hra.

Čím větší úspěch, tím větší lháři. U Z3 se taky vychloubali kolik tam budou mít ... a jak to dopadlo. Nehledě na lhaní s grafikou a downgrade. Zase budou lživě prezentovat, přehánět a uvádět vymyšlená čísla ?
    • Ale hlavně že jsi LV Zaklínače ukradl a dohrál.
    • Draken69CZ
      Jen hlupák si může myslet že hra po vydání bude vypadat stejně jako na prezentačních videích.
      • wenceslaus
        Není dobré obhajovat lhaní, neozvat se a jen dělat, že je taková šaškárna naprosto v pořádku. Není.
  • Lukyz

Resident Evil: Revelations 2 - Episode 1 Review

Co vy na to? Podle mě to vypadá slušně, ale rozhodně si počkám až vyjdou všechny epizody *4*

https://www.youtube.com/watch?v=d7lqzzuoZCc
  • MickeyMutant

Inteligence a pirátství

Vědecká studie potvrdila velmi silnou korelaci (vzájemný vztah) mezi inteligencí národa (státu) a mírou softwarového pirátství. Prokázala nepřímou úměrnost zkoumaných hodnot - čím je inteligence vyšší, tím je míra pirátství nižší. Zeměmi radikálně se vymykajícími z popsaného vzorce zůstává Čína na jednom a Jihoafrická republika na druhém konci spektra. Česká republika nepřekvapila, drží se v pelotonu očekávaného průměru.

Předchozí studie popsaly, jak softwarové pirátství zvyšuje gramotnost a vzdělanost hlavně v afrických zemích, což vede k zvyšování průměrné inteligence a snižování pirátství v dlouhodobém horizontu. Vypadá to tedy, že někde je nejlepší medicínou na softwarové pirátství samo softwarové pirátství.
    • Urug

Korelace != Kauzalita

https://cs.wikipedia.org/wiki/Korelace_neimplikuje_kauzalitu
      • MickeyMutant
        Že by soudruzi výzkumníci z Německa nečetli Wikinu?
    • Zajimava studie, neni ale problem spise v tom, jak je ktera zeme bohata ? Preci jenom asi kazdy vi, ze piratstvi je zlocin, ale nejakych 50€ pociti treba nemci podstatne mene, nez treba cesi.
      • MickeyMutant
        S kupní silou pirátství samo sebou taky souvisí, ale zajímavé je, že zřejmě víc koreluje právě s inteligencí. Všimni si třeba, že některé státy bohatší než ČR mají výšší míru pirátství.
        • Naopak : tzv.inteligence národa koreluje s vyspělostí jednotlivých států (to souvisí s úrovní základního vzdělání a celkem překvapivě i s kvalitou stravy) Takže tato studie ukazuje jen vztah pirátství a životní úrovně v jednotlivých státech.Všechno se opět točí kolem peněz.
  • RakeW

20ti letý mladík ze St. Petersburgu si místo zbraně strčil do kapsy Playstation ovladač a odhodlal...

Podle vzhledu rozenej Rus, čoveče.
    • RakeW
      Beru zpět. Já jakmile slyším Petersburg, tak si hned představím sníh, Ermitáž a vodku.
  • PC hráči se tento týden dočkají nového patche (v1.3) do Crysis 2.

A ten ale ještě DX11 obsahovat nebude že ?
  • ucho

Sony vydala nový firmware (v5.03) pro PS4, který vylepšuje stabilitu systému.

"Tato aktualizace systémového softwaru zlepšuje výkon systému"
    kdes byl bleskaři na té stabilitě?
  • Prezident SOE John Smedley si myslí, že onlineovky s předplatným mají státe budoucnost, předpovídá...

To už se chystá SW:TOR 2 a chce mít milióny platících hráčů? No potěš, to si jedničku asi nezahraju.
    • heartless_cz

Fanoušci JRPG žánru pozor! Square Enix chystá iOS a Androidverze jednoho z nejlepších titulů...

Trolling. You are doing it right *1*
    • Prezident SOE John Smedley si myslí, že onlineovky s předplatným mají státe budoucnost, předpovídá...

ty radsi komentare ani nepis kdyz neumis cist *15* *15* *15* *15*
    • MishKonn
      Dumb much? 2 miliony, ty osle.
  • Pujčil jsem si od kámoše Battlefield 4 a mám nějakou chybu.Hra běží užasně vše v pořádku.Pak přijde mise kdy po honičce na motorovejch člunech mám zajet do lodě.To udělám loď je nějaká šprajcla na boku.Po chvilce se narovná.Já mám vystoupit a když to udělám vždy hned umřu?Po reinstalaci a hraní znova,i po restartech mise- pořád dokola umírám.Nevíte kde je chyba?
    • Tilwaen
      Trochu jsem hledala na Googlu a při popisu Tvého problému jsem nenašla, že by někdo měl ten samý problém jako Ty, ale ohledně té stejné mise mi to našlo asi tak miliardu jiných různých bugů, které zažívali ostatní hráči *1* Většina se k té lodi vůbec nedostala, jiné sejmul vrtulník vždy, když tam lezli (nemůže to být ten problém?), jiným se zase podařilo z té lodi spadnout do moře bez možnosti návratu na palubu (to včetně checkpointu, takže restart celé hry), jiným se vůbec nerozjel člun, jiným se neobjevil vrtulník a všichni v týmu stejně jako smyslů zbavení řvali, aby ho hráč sejmul, jiným se neobjevily nepřátelské čluny, ... mám pokračovat? *1*

Upřímně, BF4 jsem nehrála a vždy, když tu někdo psal, jaký je to bugfest, jsem měla takový ten pocit "beztak to ani nehrál, hater jeden", ale tohle hledání mě asi vyléčilo *1*

Jestli neovládáš angličtinu pro vlastní Google výzkum, tak mi sem kdyžtak ještě hoď nějaké doplňující informace, jako proč umíráš (nepřátelé poblíž? Nepochopitelná smrt zčista jasna?), jestli je to ihned, jak vlezeš na loď, nebo ještě někam stačíš dojít, cokoliv podobného.
      • Pořešeno updatem 5 a 6.Jinak je tam ještě jeden velkejbug když doprovázite k letišti ze začátku tank.A dostanetese až k bodu kdy ho opustí jeho posádka a vy máte převzit řízeni.Nechoďte si vyměnit před tím zbraň k bednám.Hra se zasekne a spadne.
    • nikdo nic?
      • Jack1947
        Bude to patrne bug, o to hur ze na Gůgle nic moc neni je tam spoustu chyb psat ze to muze byt starsimi ovladaci (nebo spatnymi) neni asi moc napomocne. Je mi líto, ale jak uz bylo receno no BF3 sp byl mnohem zajimavejsi tady se mi tedy mooc nelibil.
    • Miserius
      Že se vubec trápíš s tim singlem, to je fakt ostudná kampaň...
    • Chyba je ve tvém kámošovi, že kupuje zabugovanou srajdu a podporuje tak zkázu kvalitních her.

Takovou "hru" si máš stáhnout, ty 2 hodinky si zahrát a pak to smáznout.. za víc to nestojí ani náhodou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit