Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Elite: Dangerous Imperial vs Federation Capital Ship

https://www.youtube.com/watch?v=de78Odrw6KE
    • To vypada tak blbe jak tam ty dve obrovsky veci stoji 2 metry od sebe a strilej se...
      • Veskoslav
        A jak si to představuješ? Nejspíš je asi pro tebe většina sci-fi, kde je nějaká bitva, brak, co?
      • Eso_Rimmer
        Tak jsou to 2 obrovské bitevní křižníky, to si fakt myslíš, že tam budou manévrovat jak F16 v top gunu? *15*
        • No muzu rict ze si rozhodne nepredstavuju bitvu dvou obrovskych bitevnich lodi takhle https://www.youtube.com/watch?v=nr2GeWiDrdY
          • Lukyz
            Jelikož jde o sci-fi, tak tohle půjde těžko nějak rozseknout, ale je fakt, že tady to vypadá spíš jako že se ty lodě chtějí spolu pářit jak jsou blízko *1*

Jinak hezky zpracovaný to bylo v Battlestar Galactica, kde byly od sebe na "rozumnou" vzdálenost a mezi nimi probíhal dogfight stíhačů.
            Video jsme vybral nahodile, ale BSG měla snad "nejlíp" zpracovaný vesmírný bitvy co jsem kdy viděl.
            • No ja jenom ze bys mozna pochopil jak funguje pohyb vesmirem a proc je dogfight uplnej nesmysl ale delej jak uznas za vhodne :D

A jenom bych dodal ze to o cem mluvim se rozhodne netyka technologii ale fyziky kterou proste nezmenis ani kdyby ses na hlavu stavel...

Fyzikalni zakony nezmenis a nikdo nikdy je nezmenil ale muzes se jim prizpusobit a vyuzit je. Fakt doporucuju si neco precist o tom jak funguje treba takovej let slunecni soustavou a trosku se nad tim zamyslet. Bude snazsi pak pochopit proc se pri letu slunecni soustavou okolo sebe nemuzou otacet dve "stihacky" v klasickem dogfightu.
              Vzdelej se nez zacnes placat blbosti.
              Je to opravdu takovy legracny kdyz o absenci argumentu pise nekdo komu unikaji ty nejzakladnejsi fakta a snazi se nekoho srazet hlaskama o detskych nazorech a pohadkach a pritom ocividne moc zere pohadky pro deti a dospele.
              Teoreticky totiz neni nemozne ohnout prostor, vytvorit cervi diru nebo udelat silove pole) ale dogfight ve vesmiru je proste nesmysl. Neni spatne si na to hrat a ukazovat to ve filmech a hrach protoze je to neco co nas bavi ale je to proste nesmysl.
              Ja myslim ze tu mozna trochu narazime na fakt ze uplne neznas vyznam slova dogfight nebo nevis jake mechanismy takovy dogfight ma. Rakety po sobe ve vesmiru strilet muzou ale nebude to vypadat jako ve scifi hrach a filmech ani kdyby ses na hlavu stavel. Anglictina me v podstate zivi....
            • Sry, já pohádky nehraju.
              Drastíku, vzhledem k tvým dětským názorům, kterými se tu často prezentuješ, je tvoje amatérská vědecká dedukce opravdu zcela nepodstatná. *1* Jen připomenu, že podobné nesmyslné argumenty typu, že fyziku nezměníš (no sh*t Sherlock!) dávali před těma 1300 rokama někteří taky. Asi si těžko dokázali v té době představit (v době kdy se teprve vynalezl střelnej prach nebo hajzlpapír), že budeme lítat po planetě letadlama a prozkoumávat vesmír.

Nemáš pravdu Drastíku a na internetu se o tom debaty už vedly mnohokrát a to klidně i v souvislosti s KSP. Např. https://www.reddit.com/r/askscience/comments/2me2f0/do_orbital_physics_mean_that_dog_fights_in_space/
              Sám jsem ale psal v předchozích příspěvcích, že nějaké dogfighty jsou velmi nepravděpodobné. Má pointa byla ale v tom, že nikdo z vás na tu otázku nedokáže odpovědět, protože nevidíme 1300 let dopředu a nemáme absolutně žádnou představu o tom, jaké technologie budou v té době objeveny.

Nj tak pokud neumíš anglicky, tak to je pak těžký. Už to nech být Drastíku, ani tvoje křečovité smajlíky nezmění fakt, že jsi mimoň. Máma ti dá Lipánka a bude zase dobře.
            • Dogfight ve vesmiru tak jak ho vidis ve vetsine her a scifi filmu je priserna blbost! Zahraj si Kerbal Space Program a mozna pochopis proc ty argumente...
            • Jack1947
              Ona je kravina víceméně celá diskuze, mimochodem to je náhodou že se vynořil prehistorik který píše ... podobně jako jeden nejmemnovaný co v té diskuzi taky byl.. maybe a coincidence... co když ne co... co když ne. *7* *12* *8*
            • ucho
              prehistorik: plácáš neuvěřitelný kraviny, ale jo, drž se jich ;)
            • Stačí pohled na současnost? Wtf koukám teď do nebe a žádnou vesmírnou bitvu se mi momentálně nedaří zahlídnout. A porovnávání manévrování stávajících stíhaček a pohybu ve "vakuu" ? Zkus pochopit, že ty nemáš nejmenší ponětí jaké technologie budou dostupné za 1300 let. Co když technologie štítů na tom bude lépe než technologie boje na dálku a zneškodní ti jakoukoliv střelu z dálky? Fantasie je evidentně to co ti chybí. Dívat se na 1300 let vzdálenou budoucnost nynějším pohledem prostě není možné. Netvrdím, že to tak bude, spíš je pravděpodobné že ne, ale nechápu jak si troufáš něco zcela vyloučit, to je strašně krátkozraké. A ta civilizace po Falloutu... velmi jednoduché. I když by začala odznova, jistě by se některé technologie zachovaly a pokrok by proto byl poměrně rychlý. 1300 let je celkem dlouhá doba, když si uvědomíš co lidstvo stihlo jen za 20. století. Navíc pokud se domníváš, že kdybyby lidská civilizace začala zcela od začátku, že by se vyvíjela stejně rychle jako nyní a se stejným technologickým pokrokem, tak jsi na omylu. Ten průběh by mohl být diametrálně odlišný.
            • ucho
              prehistorik: aby sis nesmyslnost dogfightů ve vesmíru uvědomil, nepotřebuješ vidět 1300 let do budoucnosti, stačí ti pohledět na současnost ;)
              proč se dogfighty nepraktikují při leteckých soubojích současnosti? protože stíhačka se nedokáže zavěsit za jinou stíhačku a přesně kopírovat její dráhu letu, pokud o ní ta druhá stíhačka ví (a teď neřeším, že má munici jen na pár sekund střelby). naváděcí střely je logický krok modernizace, protože obyčejnou tupou střelbou dopředu nebo ručním zaměřováním odzvonilo už v současnosti.
              je tedy hezké, že obhajuješ takové prehistorické boje ve vesmíru, ale i selský rozum by ti měl napovědět, jaká je to kravina. a jestli začne civilizace nanovo, potom mi opravdu uniká, proč by se někdo měl řezat ve vesmíru. jako WTF? :D
            • Ucho jestli ti Veskoslav připomíná Jacka, tak ok. Musím říct, že ty mi zase připomínáš mistra LV, ten taky prohlásí nějaké moudro a to stylem já jsem Bůh a jediný mám pravdu a vy ovce jen poslouchejte a učte se. Víš, ony ty dogfighty klidně možné jsou, ale protože nikdo z nás nevidí 1300 let dopředu, tak to těžko rozlouskneme. Co je dnes není vůbec důležité, za pár desítek let může být atomová válka horší než ve Falloutu a většina technologií může být klidně ztracena a civilizace začne nanovo. Navíc ignoruješ něco jako štíty, které můžou zabránit proniknutí dalekonosných střel k lodi a přiblížení bude jediná možnost. Podobných teoretických možností jsou mraky, ale to bys musel zapojit trochu fantasie a nevycházet jen ze stávajích reálií.
            • ucho
              apropo ty dogfighty ve vesmíru už někdo někde rozebíral, ale odmítám ti to hledat. mimochodem ani ti nestálo za to mi odepsat na ty mé připomínky k tomu tvému literárnímu dílu.
            • ucho
              Veskoslave, dogfighty frčely za dob pomalých letadel, kdy se letadla naháněla s primitivními kulomety. myslíš si, že současné stíhačky něco takového provozují? zamysli se nad tím, nebo si o tom něco přečti. ta rychlost je tam taková, že nějaké nahánění (udržování stále podobné rychlosti protivníků) je nesmysl. schválně si to představ na těch stíhačkách. a teď se přenes do vesmíru, kde by měly být logicky ještě vyšší rychlosti, navíc je tu trochu zajímavější manévrování v prostoru.
              opravdu tady nebude potřeba žádný prehistorický dogfight, když bude možné protivníka zaměřit a vystřelit.
              dogfighty ve vesmíru jsou možná zajímavé pro tu televizi a na efekt, ale je to prostě kravina. to, že ti něco takového musím vysvětlovat a že si to nedokážeš uvědomit sám, jen ukazuje, jaký jsi tupoun.
            • Veskoslav
              Ano Ucho, ty se chováš jako Jack. Nahodíš něco, že je blbost a prostě je to blbost, protože jsi to řekl. Řekni mi, proč nemůžou být letadlové lodě. Velké lodě nemají takovou palebnou síť, aby prostě sestřelili ty malé zmetky. Nebo mi chceš tvrdit, že prostě všechno dáme do velikosti? Co pak budeš dělat, když jeden proti Tobě vyšle jenom stíhače a ty proti tomu nebudeš mít obranu?:) Bavíme se sice v teroretické rovině, ale ty vezmeš svůj názor a všem vmeteš do tváře, že to je tvoje pravda a všichni ostatní jste tupci, protože je to irelevantní řešit dle tvého názoru blbost. Prostě boj na "blízko" blbost, boj s podporou "stíhačů" blbost. Ty by jsi to asi všechno valil na dálku. Ale co dělat, když skočí loď vedle tebe? Ty jsi prostě naprosto úzce profilovaný člověk, co vidí jenom jednu možnost. Asi si radil Impériu při stavbě první i druhé Hvězdy smrti*1*

Si stejný jako jeden nejmenovaný generál, co tvrdil, že po roce 2010 už se nebude vést klasický pozemní boj, ale vše pojede přes drony a cyberprostor.
            • Chlapci hodnotíte pohádku co se odehrává v roce 3300. Jste asi upadli, že to celé hodnotíte dnešním pohledem ne?? Pokud se teda náhodou někdo z vás nevrátil z budoucnosti 1300 let zpět, tak vedete naprosto zbytečnou debatu.
            • ucho
              Veskoslav: nevím proč, ale tvé reakce mi připomínají reakce Jacka. prostě jako kdybych se měl bavit s mimoněm. psal jsem pouze to, že dogfight ve vesmíru je solidní blbost, což samozřejmě je, a není to nic, co by se mohlo zakládat na realitě. je to prostě jen něco, na co se dobře kouká v televizi a dejme tomu je to i zábava hrát. to ale nic nemění na tom, že z pohledu reality to blbost je. tedy tvou otázku "jak bych to řešil já" nechápu a v kontextu nedává smysl. blbost zůstane blbostí a je irelevantní, jak bych to řešil já. a samozřejmě ty dvě velké lodě vedle sebe, jak na sebe pálí, to je taky blbost.
            • Veskoslav
              Jako nevím, bitvy máš jak na dálku, tak na blízku. Bylo to už v dobách námořních bitev, tak nevidím důvod, proč by to nemohlo být i ve vesmíru. Prostě narveš všechno do bočních štítů a jede se *1*
            • To je chytry protoze takhle na sebe alespon nedoplivnou... i kdyz ve vesmiru....
            • Veskoslav
              No ono se to zdá, ale ty lodě jsou od sebe minimálně cca 500 metrů, když tam letíš, takže ono to taky není blízko, jak se zdá.
            • Nikdo nerika ze desitky tisic kilometru ale to co ukazuje elite rozhodne nepusobi jako dechberouci bitva dvou bitevnich lodi. Tohle spis vypada ze zastavili blizko vedle sebe aby mohli stahnout okynka a kricet na sebe nadavky.
            • Veskoslav
              A jak by jsi to řešil ty Ucho? Pálí na desítky tisíc km a pak si přijít podívat, co jsme to vlastně rozstříleli?:)
            • ucho
              dogfight stíhačů ve vesmíru je taky solidní blbost.
          • Veskoslav
            Tak dej nějaký příklad/video, kde takto křižníky nebojují. Nebo i knižní sérii. Ale rovnou zapomeň na Star Wars, Star Trek, Warhammer 40k atd.
            • Veskoslav
              No všechny ty lodě mají dalekonosné zbraně i ty ve Warhammeru, kdy to střílí na desítky tisíc kilometrů. Ale když tu loď roztřílíš, jak ji pak obsadíš?:)
            • Ja bych proste cekal ze takova velka lod bude mit velky zbrane s velkym dostrelem a ze toho bude chtit nejak takticky vyuzit ale co ja vim... asi posledni dobou moc koukam na namorni bitvy a ocekaval bych ze to bude trochu podobne.
              Dulezity je ze se to libi fanouskum jako jste vy a ze jste s tim tak spokojeny. Na muj nazor nehledte obcas byvam hnidopich.
            • Veskoslav
              Takže Star Wars a ani Star Trek si neviděl, když tam podle tebe takto neútočí (už jenom scéna vlajkové lodě Grievousu a Jedijský křižník, kdy do sebe valí na plné koule) a Warhammer jsi asi ani nečetl předpokládám, protože tam do sebe valí dost často na blízko.

A takový Wing Commander či SW hry taktéž, nablízko a pálí vším, co mají.
            • V zadny knizce ani filmu jsem necetl ani nevidel ze vedle sebe na delku paze zaparkujou dve obrovsky bitevni lode a zacnou se strilet...
  • Kinect hack, který zvětší ženské i pánské poprsí. Překvapí někoho, že pochází z Japonska?

Ne, od tech mimozemstanu me uz vubec nic neprekvapi. Mozna jsou dobri v IT a modernich technologiich, ale jsou trosku m*dnuty do hlavy. Obcas si rikam, jestli je vubec mozny, aby lidsky um neco takovyho vymyslel, protoze nektery jejich vytvory jsou spis z hlav psychopatu a masovejch uchylnejch p*delhlav.
    • No jo, někdo se vyjadřuje jako čuně a někdo se nebojí bavit se.
      • Pozor aby tě zdejší nadlidi a mravokárci neupálili! :D
        Běda abys byl trochu odlišnej nehledě nato že tim nikomu neubližuješ páč jen oni vědí co je správný a co ne!
    • Jojo klasickej čecháček= ignorantská pokrytecká konzerva.
      • Jinak říká ti něco pojem odlišná kultura?
        • Tak jestli takovejhle program považuješ jenom za odlišnou kulturu..........
          • Ne takovejhle program nepovažuju za odlišnou kulturu a nikde sem to ani nenapsal *7*
            Myslím tim vyznění jeho komentu jako že japonci sou mimozemštani jen kvuli tomu že maj jinej vztah k sexualitě .
            Já ten program ani neberu vážně prostě je to taková blbůstka a já se z toho nepotento jak nákej "moral fag" .
            • Jo tak za to mužete vy a váš smutek že mi to furt padalo!
              Mor na vás konzervy. *2*
            • Tak jo, budeš nám chybět *13* *9* *13* *9* *13* *9*
            • V víte co s ru na vás du pařit commandos.
  • MidnighT91
    Dneska jsem dostal pozvánku do bety Planetside 2 ale když dám po dostahování play tak mi skočí jen program přestal pracovat... Nenapadá vás čím to může bejt ???
    • rancor1223
      Proč ti to nefunguje netuším, ale zajímalo by mě, kdy jsi se registroval do bety? Hrozně se na PS2 těším, ale na klíč čekám přes dva měsíce. Zvlášť když teď vyšel ten nový kontinent bych to fakt chtěl zkusit.
  • Veskoslav

Dota 2

Majitelé přehledu TI5 dostaly předmět Immortal pro Axe (fakt pěkný plášť) a nejspíš všichni (nebo majitelé Frankfurtského přehledu) získali hlasový balíček Fallout 4 do hry:) Na začátku prosince by pak měla být hotová písečná mapa, která je opět jako dárek pro 1. level v rámci TI5 přehledu:)
    • Majitelé dostaly ?
    • Osviceny
      úžasný, opravdu úžasný...
      • nekterym stačí k štestí málo, a už vytahujou peneženky *3*
  • PC Exluzivita Raven's Cry

Tak tu máme další AAA PC exluzivitu, o které si konzoláci můžou nechat jen zdát. Raven's Cry má vše, co taková AAA hra má mit. Parádní ozvučení, holywoodský dabing, snovou grafiku a čirou hratelnost. Skvost. Masterpiece. Hodnotím 9/10 za nějakou tu malou chybičku.
    • ringmancz
      ale ty písničky!

https://www.youtube.com/watch?v=QVCnkso1Ipc
    • Jack1947
      Já spíš z toho co jsem četl tak to je spíše špatný vtip ale nikomu neberu názor třeba to baví, u téhle hry počkám na recenzi očekávám tak 4-5/10 a to je ještě nadhodnocené... *7*
      • ty bys nepoznal sarkasmus ani kdyby te prave prznil kolenem do prdhele *6*
        • Jack1947
          Bud sarkazmus nebo troll, tohle přirovnání si zas nech od cesty. Chtěl jsem napsat že zbytečná reakce ale víš no systém už mi nedovolil upravit příspěvek.
    • jindra.veliky
      po simulatoru chlebu, kamene, travy, kozy atd. po first person lover a dalsich, zase skvela parba *4*
      • Nakonec se ukazalo ze simulator kozy byla desna arkada. Fyzika nebyla vubec realisticka.
  • hitokage

Spekulace: Začali práce na Final Fantasy X-3 a novém Dissidia: Final Fantasy.

Ještě byste mohli přidat *facepalm* smajlíka, když děláte tu aktualizaci webu. Teď by se docela hodil.
  • Pokud jste připraveni na novou vizáž krásky Dawn, mrkněte na teaser trailer tech dema grafické...

Ňéčo sa pokazilo ... asi je to robitý *3*
    • braveman
      Mrknu na to...
      EDIT: Tak závada není na Vašem přijímači, zkrátka vzpoura strojů. Problém byl nahlášen a snad to bude vyřešeno co nejdříve...
    • MidnighT91
      Jo video nenalezeno, celkem bych se na to podíval...
  • Sedmý den v Summer Camp STEAMu přinesl slevy na The Sims 3, Lost Planet 2, Gothic 4, Left 4 Dead 2...

a GTA IV complete za 200
    • Jestliže do neděle získá 20000 hráčů Left4Dead 2 achievement Stream Crosser, vydají vývojáři...

No, neni to tak dávno, co mě komplet GTa 4 na Steamu vyšel na Steamu jen na 120 Kč, takže tahle sleva proti tomuhle nic moc :).
    • smejki
      špatná reakce
  • Veskoslav
    Je skutečně smutné, že naprosté sr*čky sem Bleskař hodí či redakce vydá článek o tom, že se něco vydá na Apple platformy, to jo. Ale aby se aspoň krapet věnovali e-sportu, tak na to vyloženě kašlete. Smite jste naprosto ignorovali, to jsem si zvykl. "MS" v LoLku to jsem si zvykl také. Nakonec asi nebylo důležité, že se hrál Dota 2 Asia Championship s dotací 3 miliony dollarů. To jsou asi drobné. Taky to "nikdo" nesledoval. Na to, že jste herní magazín, tak ne e-sport z vysoka se*ete a bleskovky jsou z 50% snůškou blábolů a nesmyslů, kdy se Bleskař naprosto sekne či je to "hodnotná" informace asi jako to, že jsem měl k snídani vajíčko a okurku....

Kdo nesledoval, tak do finále se dostali Evil Geniuses(USA) a ViCi Gaming (Čína). Nakonec vyhrálo v bitvě EG a odneslo si finanční odměnu ve výši $1,284,157.
    • Me esport totalne nezajima a jsem rad ze se tu ignoruje a podle toho jak malo lidi si na absenci esportu stezuje tak si myslim ze to podobne vidi vetsina ctenaru.
    • Keyz
      E-"sport" *15*

Ještě, že to zde není. Skřeky lidí kteří sedí u počítače opravdu ne.
      Jestli to sleduješ tak přeci nemáš problém. Je možné to sledovat jinde. Takto tlačíš aby to sledovali ostatní. Klasicky, jako když někteří tlačí jeho oblíbený "sport" aby byl na OH, namísto aby měl radost, že mají vlastní sledované akce....

Taky netlačím věci které mám rád každému pod nos.
      • hele dyť nám pořád tlačíš pod nos PC a hejtuješ konzole, trochu soudnosti předsedo...
        • Keyz
          To sotva.

Navíc nehejtuji ale když už, tak se snažím debatovat o faktech. (kdybych něco tlačil, tak to tlačím bez faktů pořád dokola i když se to nehodí do debaty k nějakému tématu *7* ). Jako třeba zde anebo prosazování všemožných divných sportů na OH, kde prezentují pouze vybrané "výhody"
          • neboj, já ti to připomenu *3*
    • Kozy
      Proč tě to tak trápí, když to očividně sleduješ? Tak prostě v redakci nikoho esport nezajímá ( nedivim se jim).
      • Veskoslav
        Protože pak čtu ty nic neříkající Bleskovky. A říkám. Jeden pitomý řádek a odkaz. Nic víc. Nechci ani články nic. Ale myslím si, že to není "okrajová" část herního světa. A i částka není zanedbatelná.
    • frag.ment
      E-sport je jedna velká blbost, kterou vytvářejí média, protože se na tom pěkně rýžují peníze (výhra je jen zlomek toho, co akce firmám přinesou za zisk). Se sportem to nemá nic společného.
      • Veskoslav
        Kterým firmám? Ten turnaj pořádalo Valve. A jasně napsalo, kolik se dává z koupení přehledu na turnaj či kolik má z předmětů. A nevidím na tom nic špatného. Nebo ty si naivně myslíš, že klasický sport jako fotbal atd. se hraje pro radost? Tam se točí takové prachy o kterých se tady tomu ani nesnilo. Vem si takové NFL a jaké tam jsou prachy například při reklamách atd.

A šachy taky podle mě nejsou sport. Stejně tak krasobruslení, chůze a jiné. Ale přesto se jim sportovní média věnují, protože je za sport považují.

P.S: Prosím, řekni mi která média se timu tak intenzivně věnují, že na tom rýžují ty miliony, co rýžují na NFL, NHL, NBA či Premier League:) Jo a takový kriket, ten má takovou sledovanost jako skoro žádný sport na planetě. Finále MS sledovalo něco přes půl druhou miliardu lidí například:)
      • "E-sport je jedna velká blbost, kterou vytvářejí média"

Media to "vytvareji" protoze jsou lidi co to zajima a sleduji to.
    • solomon.short
      a co my s tim? Jo, kdybys to vyhral ty nebo jack, tak by se tu urcite bleskovka objevila, na to vem jed :)
    • Lukyz
      To záleží, já jsem třeba rád, že se tady zprávy ohledně e-"sportu" vůbec neobjeví. *3*
      • Kozy
        Tak nějak,v těch bleskovkách se přece jenom občas něco zajímavýho objeví.
      • Proc rad? Komu bleskovka o tom ze probehl nejakej velkej turnaj a odkaz na vysledkovou listinu ublizi?
        • třeba nějakým 12 letým děckám, který si řeknou, že se dá tímto "sportem" slušně vydělat, takže místo fotbálku před barákem, budou mastit nesmyslné doty 2 apod. vymažmozky. Je zcela správně tuhle věc ignorovat...
          • Asi stejne kakastrofa jako kdyz se dozvi ze slavni hraci fotbalu jsou dobre placeni... a to nemusel ani vyhrat. Staci ze zucastnit.
            • Erien
              Ještě že existuje dneska svoboda, a naštěstí takovej jouda jako ty, nemá žádnou moc něco takového zakázat. Maximálně tvojim dětem, pokud nějaky budeš mít, už teď je lituju.
            • nemůžeš srovnávat proboha sport a e-sport. Pokud chceš být dobrý ve fotbale, tak je to taky šílené, podívej se na denní plán CR7, to je makačka, ale bavíme se tu o děckách, pro které je ten trénink určitě lepší než sen o tom, že bude profi hráč doty 2, takže ANO, jsem rád, že to tady vůbec není propagováno, občasné hraní je věc zábávná a prospěšná(určitě pochytíš hodně angličtiny, u her jako Shadow of Colossus rozšíříš svoji imaginaci, u Tormentu zase pochytíš výborný přáběh), ale rozhodně bych to nepropagoval jako sport
            • Jj abys byl dobry ve fotbalu tak staci 3x tydne chodit na trenink a jinak pohoda...
            • to už pak záleží na rodičích, já osobně bych to děckám zakázal, tyhle hry ti nic nedájí, a abys byl dobrý, potřebuješ u toho sedět bez mála 24/7.
            • A co kdyz uz se venuji jinemu sportu a postavu maji v pohode? Pak uz se muzou venovat dote a esportu?
            • tak půjdou na trénink, poznají nové kamarády, zlepší si postavu, bude se cítit lépe, rozhodně je z toho více plusu než sezení u Doty 2. A ano, fotbal jsem hrál :)
      • Veskoslav
        Takže jsi raději, když jsou tam nic neříkající Bleskovky jako: Nintendo neplánuje zlevnit své konzole, potom duplicitní bleskovky ohledně Shadow Realms (článek vyšel dříve než Bleskovka) nebo 5. týden prodejnosti v Japonsku?
        • ano je to lepší, jelikož e-sport je zdraví nebezpečný a jsem rád, že neni propagován...
          • Veskoslav
            Každý sport je zdravý nebezpečný i ten "elektronický". I když ono to spíše bude tím, že žádná z her, co se hraje na vyšší úrovni ti nejde, tak tě to tak se*e, že neustále meleš nějaké debility ohledně škodlivosti.
            • nejde? Já je ani nehraji *15*
    • hele mluv za sebe, mě teda daleko více zajímá, co vyjde/ vyšlo na OSX/ IOS než e-sport, který tak akorát ničí zdraví a soudnost...
      • Evil
        ty si blb. tebe ničí tvoje blbost a omezenost *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit