Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potvrzeno: Raven Software (Singularity) spolupracuje na vývoji nového dílu Call of Duty.

preco davaju do zatvorky singularity ? studio ktore ma nasvedomi take klasiky ako heretic, hexen, SoF alebo JK treba predstavovat ?
    • pro mladší čtenáře určitě ano *3*
  • Jack1947

Evil within 2

30gb fair enough ^^
  • Veskoslav

Otázka

Už dlouho žádná nebyla:) Jaká hra či edice se hrou měla či má nejhezčí Steelbook? Za mě osobně je to Ori and the blind forest Definite edition.
    • 0011
      tak jelikož si nespecifikoval platformu za mě rozhodně Fire Emblem Fates - Limited edition, ale to je otázka vkusu, já východní kresbu rozhodně můžu ale nemusí každému sednout, jinak steelbooky počítačových her moc nemusím, ve steelboocích spíš kupuju filmy, naposledy to byl Antman, tam mi to příjde, že to má smysl, jakmile aktivuješ hru, tak si jí můžeš akorát vystavit, kdežto na film se z placky podíváš víckrát, navíc pokud máš špatně vylisovaný nosiče, jako se mi to stalo u gta V, tak si to můžeš vystavit rovnou *1*
      • Veskoslav
        Tak tam mě zaujal spíše netypický tvar čtverec *1* Na filmy bych musel mít nějaký ten přehrávač a streamovat z pc do televize se mi nechce a nemám BlueRay:) Poslední film na DVD je rozšířená edice Pána Prstenů:)
        • 0011
          No já kvůli tomu investoval do mechaniky a powerdvd, monitor mám dost slušný, ale vzhledem k tomu, že se chystám na to NX tak mě investice do televize asi nemine a když už tak aspoň 3D ať mám slušnou část svojí sbírky na čem přehrát, naštěstí jsou vydavatelé natolik inteligentní, že 3D verze obsahuje i disk s 2D (většinou u terminátor genisys jsem krabičku prohlídnul až doma, moje chyba) na filmech mě baví tuny bonusového obsahu, jako extrém jsou případy jako exodus nebo nové hvězdné války u obojího bych se nebál říct, že je to i lepší než samotné filmy *15*
    • Draken69CZ
      Těch je mraky, z těch co mám tak Dark Souls II
      • Veskoslav
        To se mi osobně líbí ten z 1. dílu DS:)
        • Draken69CZ
          Taje, ale jen plastová nebo bereš "steelbook" prostě krabička od hry?

/ tak na PS3 byl steelbook na PC jen plast *9*
          • Veskoslav
            http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/dark-souls-prepare-to-die-edition-zavvi-exclusive-limited-edition-steelbook-includes-soundtrack/10808482.html

Nevšiml jsem si editu:-D Na pc jsem ani nevěděl, že je fyzická krabička *1*
            • Draken69CZ
              Tam vyšla libová Dark Souls: Prepare to Die Edition, škoda ten steelbook by tomu slušel.

https://assets.vg247.com/current//2012/06/8836DarkSouls_PC_Mockup_3D_Sources.jpg
  • Dark Soul 2

mám otázku pre minuskovačov, tj tých ktorým nevadí, že v hre nieje podpora pre klávesnicu a myš, len pre gamepad
    kolko by ste dali bodov hre, ktora vyjde na konzolu, a mala by len podporu klávesnice a myšky?
    • ringmancz
      http://www.pcgamer.com/2014/04/17/dark-souls-2-pc-port-mod-god-durantes-verdict/

článek od člověka, co udělal fix na jedničku
    • Xcomik

Zajímavé

jí to DS2 už na PC dojel s klávesnicí a myší bez modu tak buď je chyba v tobě nebo si tu hru ani netestoval navíc i Agraeulus v LP říká že se to na myši už hraje v pohodě https://www.youtube.com/watch?v=3Ujyan3Eu6o . Pravda jsou tam zase ty stupidní ikonky gamepadu to na jednu stranu dost naštve nicméně na druhou stranu to zase až taková tragédie není. Co mě sice naštvalo (ale né zase natolik abych to hrotil) je ten debilní nabindovaný systém změny tlačítek to je fakt to někdo v japonsku asi nepřemýšlel pač tam stačilo kliknout a zvolit si tlačítko dle vlastního způsobu a né že si musím vybrat z variant. Tam je to opravdu dost debilně řešný přitom mi to připadá že s tímhle bind systémem si museli zbytečně dát práci navíc než z běžným "klikni si a vyber čudl"
    • Ona nema podporu pro klavesnici a mys? Ja to tak chvili hral a normalne to fungovalo.
      • Chybí mu tam asi ty ikonky, ale ty jsou ke stáhnutí už taky. http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/30/? Kdo chce psa bít, vždy si hůl najde...
        • No tak asi bych mu uplne nevycital ze si nestahnul mod aby videl kterym pismenkem se co dela. Ja osobne jsem se proste podival do nastaveni a hned jsem vedel co jak delam ale ovladac nakonec stejne vyhral.
          • Mě taky hlava prostě nebere, že to někdo chce hrát na K+M. Ten boj není žádná klikačka, ale má to blíže k simulaci boje, a proto je naprosto zcestné zkoušet to hrát na myši. F1 201x taky přece nikdo nehraje na šipkách, ale normálně na gamepadu...
            • Simulacia boja? Tak ten bol dobry..fakt dobry. Gamepad designed je poznat hlavne v tom, ze si zapnem focus a hra sama toci kameru aby som mohol palcekom robit uskoky. Autokamera je asi velmi HC...a klik do tlacitka mysi je vlasne velmi odlisne od stlacenia analogoveho tlacidla, ktory v tejto hre ma az 2 analogovo spracovane stavy 0 a 1 ;-) Ale to je jedno v hre su pri boji s viacerymi protivnikmi nanic obe ovladania, k+m aj gamepad.
            • Haldir ty bereš gamepad jako prostě přirozenou věc, která má být součástí každého hráče a máš pravdu, jenže nechápeš, že tady jsou jedinci, kteří si myslí, že gamepad je zlo, jelikož je to spojeno s konzolemi. Tihle jedinci to nepochopí nikdy a budou si mlét pořád to své, takže zbytečné hádky. S blbci se nikdy nedohádáš.
            • Proč mají být vyšperkované na K+M čobolku? K+M je naprosto stejná periférie jako gamepad. Hra je vyšperkovaná na gamepad, což je pořád hlavní herní periférie. Že si nějaký pošahaný sektář, za to já nemůžu.
            • Haldir, ja ta beriem uz ako chudaka, z toho co pises, pretoze hry na pc maju byt v prvom rade vysperkovane na K+M a potom maju mat bonus vo vsetkom ostatnom moznom. A to preto lebo PC nieje len hracska konzola, v prvom rade sa ovlada s tymi klavesnicami a myskami
              snad ti to niekedy dojde, ze ked mas na vyber, je to stale lepsie
              .
            • "Auta taky nikdo přece nehraje na šipkách..."

Ten byl dobrej. Ale moc už tlačíš na pilu.
            • To není arogance, ale pragmatismus a prostě nechápu debilitu k+m fanatiků. Proč to hrát na K+M, když je to hra dělaná na gamepad? Auta taky nikdo přece nehraje na šipkách... Já to beru jako trolling.
            • Vrook
              Haldir: Tvůj přístup je naprosto arogantní. Nikdo ti nebere, že chceš hrát na gamepadu a že jsi třeba i ve většině. Ale proč by hned lidi, co hrajou a chtěj hrát na k+m, měli být blázni, hraní s klávesnicí by měl být klikfest a psaní na fóra ohledně horší optimalizace ovládání by mělo bejt brečení. A pak ještě člověku, co chce hrát na k+m napíšeš, aby přemejšlel hlavou a ne prd*lí.
            • Dyť se to hraje daleko lépe na k+m. Sám jsem to zkoušel a je to ok, čili pro těch 10% bláznů, co to chtějí hrát jako klikačku je to v pohodě, k+m je vylepšené, takže to splnili, problém je ten crash při startu, já sice neměl ani jeden problém, hra běží plynule v 60 fps, ale to určitě zamrzí, ale brečet na forech je taky směšné.
            • Jednicku jsem tak dohral. Nebylo to lehky ale nakonec jsem to dokazal a to ta optimalizaci pro KB+M byla uplne nulova (zadnej mod pro ovladani na KB+M jsem nemel).
            • Vrook
              Já se nechci vyjadřovat ke zdejšímu oboustrannýmu průjmu "myš s klávesnicí versus gamepad", páč obojí má své výhody i nevýhody a preference jsou subjektivní, takže hádat se tu, co je lepší, je asi jako hádat se jestli jsou lepší hrušky nebo jablka. Ale trošku mě zaráží, že se na tu optimalizaci právě na myš a klávesnici vývojáři vykvajzli i přesto, že jsem několikrát četl, jak se na to chtěj hrozně zaměřit a jak to bude úplně na jiný úrovni než ten port z jedničky. A nakonec tam ani nedokážou dát správný ikonky kláves když to chce hrát člověk na klávesnici? To mi přijde trošku jako podraz navzdory všem argumentům ve prospěch gamepadů.
    • U DS II zaslouženě 9/10 a bod bych strhl za ne-podporu gamepadu
      • neverim,lebo by si si musel tie periferie ku konzole dokupit, nasralo by ta to :)
        a samozrejme bezne by bola táto hra pre teba nehratelna
        • Každý má doma nějakou klávesnici a každý by měl mít doma gamepad a periférie vybírám podle toho, jak se to hraje a ne podle fanatismu.
          • ja gamepad nemám, nepocitoval som nikdy potrebu ho použivať, doteraz pre mna na pc nebola hra, ktorú som normálne nevedel zahrať bez gamepadu.
            na Dark Soul som sa celkom tešil.
            • To není o tom, co mi vyhovuje. To jsou kecy. Mám radši gamepad a v životě by mě nenapadlo hrát RTS na gamepadu, prostě hraji na to tom, pro co je hra designovaná.
            • Hanzales
              Tak tak, rozehrál jsem na komplu Batmana a pak půjčil PS3 kámošovi, co má nohu v gipsu. Pak mi došlo, že jsem mu vlastně půjčil i můj jediný gamepad a DS1 nebo Batmana teď prostě nehraju ;o) Zato např. Mass Effecty jsem zase zásadně odehrál na kb/myš a taky je to jedna z her, kde je ten gamepad pro některé spíše výhodou. Každý to má jinak a myslím si, že zarytě něco odmítat rovná se akorát tak škodit sám sobě :)
            • Uplne zbytecne reakce, proste vam vyhovuje vic gamepad a jemu klavesnice a mys. A protoze zijeme v roce 2014 tak bych celkem i cekal, ze hra bude umet tak pokrocile funkce, co hry v 90. letech.

Ani ja nemam gamepad a verte tomu, ze neni nejmensi problemy hrat cokoli na klavesnici a mysli a bylo to mnohem pohodlnejsi. Tech par zavodnich her co jem za poslednich par let hral, jsem hral na volantu.
            • C-BEAM
              zbytočne sa obmedzuješ, snáď uznáš že minimálne na závodné hry sa gamepad hodí viac, či ani to nie ? Tak skús aspoń kombináciu gamepad + myš ktorou získaš plynulý pohyb analógu a rýchlosť/presnosť myši.
            • Např. Skvělá hra Two Brothers- naprosto, ale naprosto nehratelné na k+m. Chce to přemýšlet hlavou a ne prdelí.
            • Tak to si jich asi dost minul nebo si prostě rád přiděláváš starosti..DS1,DS2,Batmani,Dust: An Elysian Tale,Shank, Mirrors Edge a dozajista jich bude víc, které jsem prostě raději zahral na gamepadu. Bez okolků to přiznám.
            • To máš smoliká. Klikfest budeš muset zkusit někde jinde.
        • Hráč123

Tak určitě protože tohle je první port pro PC, kterej se líp hraje na gamepadu..takže žádný PC hráč doma gamepad nemá...
          Na druhou stranu je zcela běžný, že konzolový hry se nedají na gamepadu hrát a potřebují myš a klávesnici..
          Vidíš ten rozpor? Neomlouvám, že slibovaná kompatibilita s K+M chybí ale příklad co si dal je blbost.
          Druhým podstatným faktem je, že když si gamepad koupíš, určitě ho použiješ i pro jinou hru..ne jen jako investici k DS2.
          • Co to mektáš? Letos vyšel Metal Gear Rising, nehratelný na K+M, Letos vyšla Castlevanie 2, který pří každém spouštění, když není gamepad in, hlásí, že není gamepad připojený. Bože už se prober fanatiku
            • Tak mě pošli video, jak hraješ MGR:R na K+M na hard, třeba boj se Samem. Děkuji, pod video napiš věnováno Haldirovi.
            • Jazz
              Nehratelný na K+M?
              Prober se... *7*
  • Veskoslav

The Legend of Zelda – Breath Of The Wild E3 2014 2016 & 2011 Tech Demo Trailer Graphics Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=XPumi8cW8vA

Nevím proč, ale Link z roku 2011 vypadá nejlépe.
    • Vogon
      Kdo by čekal, že malé uzavřené tech demo bude vypadat detailněji než velká open world hra. *8*
    • 0011
      Jako candyland má zajímavý crossplatformový srovnání, ale to jak vedle sebe srovnávají artwork, trailer a demo je úplně mimo. Jednak neřekli, že to je finální podoba tohohle malého zlomku mapy i když bylo zřejmé že to musejí zoptimalizovat, protože už teď se jim to dle slov novinářů kouše, jednak neznáme specifikace NX, kde to může být úplně o něčem jiném, hlavně co se týče dohledové vzdálenosti a popupů vegetace a v neposlední řadě vzpomeňme si na zaklínače 3 E3 trailer vs realita, na kterého možná za pár let udělá mod, nebo sami CDPR udělají remaster, aby to tak vypadalo.

edit:a navíc candyland má v popisce videa, že to video z roku 2011 bylo techdemo pro Wii U ne demo hry, ale všechny zeldy, co jsem hrál, tak ač nevypadají nejhůř, tak nikdy necílily na to být grafickou peckou ale naštěstí na hratelnost, v čemž mě letošní ukázka z E3 uklidnila, ale radši bych byl kdyby ukázali NX verzi
  • God-of-War

V Bioware se diskutovalo o vydání trilogie Mass Effect na nové konzole.

Pokud tam ku*evsky sníží nahrávací časy a mohutně vylepší grafiku, tak bych to i bral.
  • prudislav

Aliens PC 4GB patch

http://support.gearboxsoftware.com/entries/23137551-PC-Update-Information

Některý opraví zní hodně dobře ale kdo ví jaká je realita
  • Next car game sneak peak

Uz jste to nekdo zkouseli?
    • Tak to jsem prehledl...
    • MickeyMutant
      Už to zkoušel elwiscomeback, ale to je 4 hodiny staré vlákno, tak nevím, jestli je to pro tebe dost aktuální.
  • BROKEN SWORD 5 úspěšně zafinancován na Kickstarteru!

Dobrá věc se zadařila! Nicméně pokud máte sérii rádi, máte ještě celých 16 dní na to si BS5 (a hromadu dalších goodies) předobjednat..

http://www.kickstarter.com/projects/165500047/broken-sword-the-serpents-curse-adventure
    • Pohled na počet čtenářů herních papírových magazínů ve světe vnáší optimistické světlo...

Mimochodem při dosažení hranice 1,000,000$ začnou pracovat na "Beneath a Steel Sky 2"!!!
  • Veskoslav

Krádeže nicků

Budete ksakru něco dělat s těmi krádežemi nicků?! Zase nějaký kok*t se za mě vydává u článku Overwatch. Nebo prostě se na to vy*erete, jak je tady obvyklé a budete to ignorovat a ono to nějak zmizí? *7* Máte tady nefunkční systém +- a nevidím jediný důvod, proč už není registrace povinná do všech diskuzí, nejenom do Bleskovek. Nebo jaký je důvod? Málo diskutujících? Nenechte se vysmát....
    • Draken69CZ
      Dnes je FC zeptej se přímo tam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit