-
Hrajete někdo DC universe je tam pořád plno nebo už se dá dostat na server ?
-
Jeden level hry v Dragon Age III bude tak velký, jako všechny levely z dvojky, dostanete možnost...
No, zatím se mi nezdá, že EA by byla tak strašně zlá, jak každej říká a nedávala studiím žádný prostor. *3* -
-
PR keci a lži, ví že dvojka byla na prd
-
-
Věř tomu nebo ne, ale jsou i lidi, který DA2 bavilo. Nebylo sice zdaleka tak dobré jako DAO, ale pořád zábavné.
-
-
No, myslím, že na takové soudy je brzo. DA3 bude takové rozhodující pro spoustu fanoušků Bioware. A jestli podělají i tohle...
A k tomu "obřímu" levelu. Snad bych si i vsadil, že půl z něj bude nějaké poušť, či pustina *1*
-
-
Čemu pak asi bude sloužit doména XboxFL.com, kterou si Microsoft zaregistroval?
Najskôr to bude nová doména pre Fan Labs, asi to MS ide rozšíriť. -
Zajímavý Bundle
https://www.bundlestars.com/en/bundle/killer-bundle-6 -
Titanfall SP za 580 Kč
https://www.g2a.com/
Jenom dneska a ještě 4 hodiny, kdo by měl zájem. -
-
Demo Mortal Kombat je nyní na PSN zpřístupněno pro všechny.
Mortal Komat v redakci je banda volu -
EA se zas údajně předvádí
EA Hires 100s of Chinese Spammers to Post Positively About SimCity’s Always Online Requirement.
http://www.p4rgaming.com/?p=1473 -
-
Diskuze u clanku pobavila :D
-
-
Za (možná až zbytečně moc) kreslenou grafiku v Serious Sam 2 nemůže prý Croteam, ale 2K Games,...
Stejně jako s Mafií II. Kde autory dotlačili k rozsekání hry a předělání do DLC. -
Skyrim patch 1.6
Tak přátelé, dnes se mi stáhl oslavovaný patch 1.6 chlubící se souboji na koních a hru solidním způsobem rozjeb*l. Je to možná ještě větší taškařice než couvající draci.
Osobně jsem jedním z těch více nešťastných, ježto mi přestaly fungovat všechny animace, takže má postava i NPC pouze "plavou" po okolí, přestaly fungovat zvuky a hra mi asi po dvaceti vteřinách padne na plochu.
Pro Gaba: Gabe Newelle, vypatlanýho kok*ta, kterej přišel s myšlenkou, že patche se přes steam do hry instalujou AUTOMATICKY, tudíž nuceně, bys měl okamžitě vyrazit (resp. byste se na jeho vyhazovu měli v tý svý pošahaný sektě domluvit...). Takhle si vysmátej pirát počká, až je patch po fixech a my platící hlupáci si to všechno vyžerem. Byl to opravdu slastný pocit, když jsem po reinstallu hry a patchů a smazání všech módů zjistil, že problém stále přetrvává (alespoň ten rollback na předchozí patch tam mohl být)... Normálnímu člověku je jasné, že hra chlubíci se svojí modderskou komunitou by měla nechat hráče, aby si updaty stahovali dle vlastního uvážení, tedy až když jsou si jistí, že jim tam nic nebude haprovat. Tenhle patch ale ani mody nepotřeboval, aby hru totálně zk*rvil.
PS: Omlouvám se za trochu vulgárnější mluvu, ale jsem lehce rozladěn. *16*
EDIT: tak problém se prý týká pouze maďarské, polské a české verze hry. Bethesda to pro tento region poděl*la. Na nápravě se prý už pracuje. -
-
Horkou čokoládu na uklidnění, pronto! *8*
-
Ono stačí si na té konkrétní hře, u které se to čeká, což samo Skyrim je - protože Bethesda, vypnout automatické aktualizace a dát stahovat, až když si člověk na fórech přečte co to dělá a co ne. Ten rollback je věc jiná. To by se možná dalo řešit zálohováním složky hry, aplikací automatického updatu a když by zlobilo, vypnout opět aktualizace, vypnout steam a nahrát znova do složky původní obsah. Ale člověk by řekl, že u takovéhle hry budou na to lidi připraveni. No nic, já bych to tak udělal, kdybych ji hrál :D Samozřejmě držet několik verzí souborů by asi šlo, ale tohle není pro vývoj podstatná fce, řekl bych.
-
Já to musím zaklepat, ale můj Skyrim stále jede bez větších chyb. Automatická aktualizace je na prd. Je tam sice možnost je v nastavení vypnout, ale to bohužel nefunguje spolehlivě.
-
Koukam,ze tvurci jsou na ty patche opravdu sikovni *1*
-
Vítej v Báječném novém světě! Všechno tak automatické, tak online. And never roll back!
A toho "vypatlanýho kok*4*ta" vyrazit nemůžou. Z Valve totiž nikoho vyhodit nelze, páč je to za prvé proti příručce a za druhé jsou tam všichni geniální. Můžou mu maximálně zamykat lednici s občerstvením a odšroubovat kolečka u pracovního stolu, aby nemohl přejíždět mezi workgrupama. A doufat, že mu to dojde. -
-
No myslel jsem, že někoho mohou vyrazit alespoň v případě, když se v rámci toho svýho ústavu na něčem jednoznačně shodnou... Tak nic.
-
-
-
Podívejte se na seznam multiplatformních a platformně exkluzivních her vycházejících v tomto...
tech exkluzivit u pc je nejak hodne na to ze se delaj pc hry jen z nostalgie *15* *15* *15* *15* -
-
Hmm, to bude tím, že půlka věcí je tam buď MMO nebo indie.
-
-
se koukni na tituly u xboxu a wii *15* pravda boli co? PC je porad nejlepsi herni platforma *14* *14* *15* *3* *5*
-
-
To že tam je spoustu mmo a online fps to je pravda.
A nejlepší herní platforma? Nic proti, ale nic takovýho neexistuje páč každá vyniká v něčem jinym . -
Podle tvoji logiky je nejlepsi herni platforma iPhone/iPod, protoze pro tato zarizeni vyjde letos nejmin 10 000 exkluzivnich her :)
-
-
Jindra žádnou logikou neoplývá...
-
-
Njn, tak co čekáš na Wii/U? Exkluzivky jsou buď Nintedo, niche, nebo waggle. A většina věcí pro to stejně ještě není oznámená, jelikož jsme v době, kdy Wii umírá a WiiU ještě nní na scéně.
Xbox 360 byl vždycky extrémně slabej v exkluzivkách. V podstatě tam je jedna FPS, jedna TPS a jedný závody. A pak pár niche věcí.
A jo PC je pořád nejlepší pro strategie, FPS a MMO. A co jako? Myslíš, že lidi na světě hrajou jen to? Proč by někdo nemohl hrát na obojím... ale pokud se rád sebeomezuješ, tak prosím. -
-
Pravda bolí co? *15*
-
Natřel ti to Jindra.... neskutečné...
-
-
A jak?
-
-
-
-
-