-
Update: V zahraničním obchodě play.com se objevila PSV hra Monster Hunter Portable 3. Grand Theft...
Spíš se raději podívejte na nové video od Quantic Dream !! Jmenuje se KARA a je to opět velmi našlápnuté videjko !! Zde je odkaz !! http://www.youtube.com/watch?v=j-pF56-ZYkY -
-
-
S prichodem BiG Picture mode se tohle dalo tak nejak cekat. Zvesti o "valve konzoli" se po netu nejakej ten patek povaluji a jak to tak vypada, tak nebyly uplne zcestne.
Valve se nejednou predvedli jako spolecnost schopna hledet do budoucnosti a nalezite toho vyuzit. Nebal bych se i oznaceni vizionarske spolecnosti.
Podle me budou muset MS a Sony do budoucna s Valve pocitat, zejmena vezmeme li v potaz velikost hracske zakladny, kterou si sebou Steam veze.
Samozrejme ze ve hre je spousty otazniku a muze to dopadnout jakkoliv, ale myslim si, ze Valve do rozlozeni sil v pristi generaci konzoli bude mit co rict. -
Nejhorší na tom jeho big pikča je to, že mám nakoupeno něcomálo přes 100 her a s ovladačem jich už od menu funguje jenom něco kolem deseti. Tu podporu gamepadu to chce mnohem větší a má to velkou šanci se uchytit.
-
-
Tak za ne/podporu u 3rd party her Valve primo nemuze. Zejmena kdyz uvazime, ze to doposud ani pro ne moc velky vyznam nemelo.
Ale da se ocekavat, ze do budoucna se budou snazit motivovat vyvojare k podpore vseho co s tim bude souviset.
A pokud bude tahle "platforma" pro vyvojare/vydavatele dostatecne lakava, tak to pujde samo.
-
-
Ty informace jsou sice dost vágní, ale mám z toho dojem, že Newell chce prostě na trh hodit novou "konzoli" a celé to má být postavené na tom, že bude vstřícnější k developerům i hráčům.
Samotná myšlenka mi nijak převratná nepřijde, všechno závisí na tom, o jakej stroj a jakou službu se bude jednat - génius/průs*r přijde až s odhalením celýho projektu. Faktem je, že se ze současného zkostnatělého a ustáleného trhu vydáním next-genu stane opět tak trochu "divoký západ" (kdo ví, co čeká velký publishery, crowdfounding, indie scénu, tablety atd. atd.), takže to bude přesně ten pravý čas, kdy přijít s něčím novým.
-
-
Nové video z Killzone: Shadow Fall vypadá ještě lépe než na minulých záběrech.
Proč se to tak poškubává při pohybech? Aha ono se to hraje na páčkovači.. ťuk ťuk do páčky, škub škub ... autoaim ftw ! :D -
-
Prestan zavidet, tupohlave vsadim se ze by ti hrac na packovaci dokazal natrhnout trencle. *15*
-
-
Původně jsem chtěl napsat, že jakožto exprofi hráči v Quake asi těžko ,ale pak jsem si uvědomil, že na to člověk nemusí být nějak moc dobrý, ani zdaleka ...
-
-
Jenom, mohl bys nějak dokázat Tvoje exprofi hraní Quake?
-
-
Když ten příspěvek psal, tak zrovna snil. Stává se to. Takže ne, nemohl.
-
-
Presne tak, jen se snazi oduvodnovat jeho myslenkove (ne)pochody. Vselijakymi nesmysli.
Predatore ? Napises jeste doznani o tom ze si nesnil ... nebo to byl dalsi "vysplecht" do prazdna. Si ovadek nebo nam vytres zrak... At to tady je pekne, cerne nabilem. Nick a tve uspechy. *3*
Jestlis kecal, o tomhle tak sis klesnul az na dno , kamarade.
-
-
-
Beztak se jenom kasas, Quake by sel v klidu i na konzoli pravda...
-
-
Vtip tejdne? *1*
-
-
-
-
-
V noci jsem pařil CoD na páčkovači a udělal jsem headshot za běhu ve výskoku. A pak jsem se celý mokrý probudil.
-
-
v CoD jde skákat? hustý! :D
-
-
já nevím, já to nehraju, původně tam místo mýho nicku měl být jiný, ale hodilo mi to chybu s ip a automaticky se tam při refreshi vrátil můj nick, který jsem zapoměl změnit :) fail.
-
-
No ty si teda trapák *2* *7*
-
-
Je to neskutečnej blb. *15*
-
-
Kaslete na nej, ukazkovej pripad idiota a tech na svete chodi spousta. *4*
-
-
potrefený majitel konzole se ozval
-
-
A co jako že jsem majitel konzolí? Pro mě je potrefenej každej kdo jezdí na skůtru ale nefakuju je na ulici *1* To ty se tady snažiš pod jinym nickem urážet ostatní a ještě si zapomeneš změnit jméno...
-
-
-
-
-
-
Outlast je už na Storu..
Stahujte. *4* Pokud ho tam nevidíte, tak ho zadejte do vyhledávače. Jdu pařit. *5* -
-
No a teď už jen čekačka na MGS a Infamous
-
-
To mi říkej. Už se klepu. *1*
-
-
Ty se klepes ze vseho, co ma nalepku Sony PlayStation, takze nic noveho. *3*
-
-
Ta závist je ale hrozná vlastnost. *3*
-
-
Ano, doma se mi od Sony vali nekolik "hracek", vcetne toho playstationu, ale mas pravdu, zavidim mu. Zejmena mu zavidim ten fanatismus a zaslepenost. *3* lol
-
-
-
-
-
-
Japonští Mario & Luigi nasedli do své káry a vyrazili brázdit ulicemi.
Rémi je lepší http://www.youtube.com/watch?v=KT1pWo0WZJE&feature=related *1* -
-
*1* ten securíták na parkovšti.
-
-
steam again
Vytraduju Half Life 2: Episode One... za hru -
Co jinýho než Diablo III
jj servery jsou fakt ale FAKT!! vytížený na maximum.Hra EPICKÁ,LEGENDÁRNÍ,MONUMENTÁLNÍ MEGALOMANSKÁ,Postavy supr ::hraju za demon huntra,nepřátele ....jo je s nima prdel,Bossove...to ešte nevim:Osobně se těšim na Skeleton Kinga.Prostředí promakaný,Itemy HUSTÝ,až najdu první legend.weapon , Skočim z okna.Prostě za to ČEKÁNÍ ukrutné mučící Zdloooouhavé nekonečné......ČEKÁNÍ to stojí:Kupte a uvidíte:Blizzard hodnocení odemně:9,5-Za to ČEKÁNÍ:End........... -
-
To ma bejt jako nakej fail pokus o trolling?
-
Naprosto zbytecnej a nepodstatnej nazor, pokud jeste nejsi ani u skeleton kinga (poprve co jsem to hral me to k nemu trvalo 2 hodiny, podruhe necelou hodku)
-
-
Relic Hunters Zero
Na první pohled trochu ujetá hra je opensource projekt, který se objevil na Steamu. Pro mě je to takovej veselej Dark Souls, který poslední dny na nějakou minutu pouštím před spaním, což je pěkná blbost, páč mi to vyplaví adrenalin a endorfin, abych pak nemoh rychle usnout. V nekončícím kruhu umrtí zabíjíte želvy a ptáky a krabicopsy. Grindíte a frčíte zas znova. Můžete si kupovat zkratky - něco jak ohníčky, abyste to nemuseli chodit furt od začátku. Zadáčo pro mě super jízda ;] -
Buy the #Warcraft annual subscription pass, get #D3 for free! Announced by Mike Morhaime at #BlizzCon.