-
SXSW Gaming Awards
http://www.ign.com/articles/2018/03/18/sxsw-gaming-awards-2018-winners-revealed
Jestli Zelda vyhraje i BAFTU, tak bude snad úplně první hra, která vyhraje všechny nejdůležitější ceny. Od Joyisticku až po BAFTU... -
-
Ty
-
-
The Last Guardian se Vás bude snažit dostat do nepředvídatelných situací.
Tak to jsem rad, ale to by museli take nekdy vydat! *3* -
Nový Wolf
4 DVD, všichni, kdo mají předobjednávku, tak mají v krabičce i speciální kód na Doom Betu, je schovaná pod základním manuálem ke hře u základní verze hry:) Instalace 38 minut, patche 25 minut:) -
-
Co ten patch řeší?
Na střední to je údajně stejně lehké... -
-
Jsem si to nečetl:-X Teď se to akorát doinstalovalo.
-
Pochybuji ze spravuje tu posramocenou (zkazenou) AI *3*
Prvni pozadavek zprasenou optimilizaci tedy splnily - 50gb takze komprimace napicu. (ze by tentokrate Video?)
DOOM beta - to je hezke mimochodem uz parkrat proklamovane... jenze nikdo urcite jeste nevi co za Betu to bude a kdy bude nebo ano? *4*
No, pochybuji ze OPtimilizace bude nejaka zavratna... pocitam ze budu rad za 25 obrazku a to jeste pri nejakem Medium. Jestli to vubec spustim. -
-
Jedna stará kočičí moudrost, které se sem teď moc hezky hodí, říka: Co to sakra meleš ty vořechu?
-
Asi nevíš, jaký je rozdíl mezi kompresí a optimalizací, co? Hra jinak zabírá 42 GB a to při 4 DVD je docela pochopitelné. Není to jako u Titanfall a jeho komprimace.
-
-
-
-
Mistrem Mortal Kombat 11 na akci Evo 2019 se stal fenomenální SonicFox.
Přijde mi že s celého Evo jste si všimli jenom MK11
-
-
Nebylo by lepší udělat článek rovnou o celkovým Evo?
-
-
Všechny PC verze Borderlands 2 budou plně využívat Steamworks.
Doufám, že to neznamená konec LAN multiplayeru, protože to bych asi neměl s kým hrát. Nikdo z kámošů si hru nekoupí a LAN je jedinej způsob jak s to s nima rozchodit... -
-
Tak to abys začal s osvětou.
-
já mám právě dojem že to konec LANu bude , ale na twitteru mi ještě neodpověěli
-
-
Activision Leeds se chystá oprášit Pitfall a přiblížit ho dnešním hráčům, kteří se s ním...
Tak to beru.. Dodnes si pamatuju Pitfall 2 na Commodoru 64 a bylo to težké jak cyp, ale zábavné. Myslím, že u toho zahučely tři joysticky - dva náruživým hraním a jeden brácha (kterej normálně hry nehrál a nehraje) vzteky rozkousal, to sem ještě neviděl :-)) -
Twitter účet všemi oblíbeného analytika Michaela Pachtera byl hacknut.
nejedna se o XBL account ? nevsim sem si ze by v tom linku psali o hacknutym twittru :) -
dying light
potreboval by som pomoc kupil som si hru dying light a mam problem ked zadam cd key nevezme my ho ...neviem preco pomoze my s tym niekto :((( -
-
A kde si to koupil?
-
-
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
Comanche 3 -
mužete poradit nejakou (zavodní) hru kde se dá projet po meste a pritom taky mirne upravovat vzhled aut, treba zmenit farbu, dat jiny kola a pod.? Taky by to mohlo mít decentní jízdní model.
Neco jako byl NFS Carbon nebo novy NFS Most wanted (akorát tam nebyl vizualni tuning) -
-
p.s.
ono nejlepší je projet se vrealu ale kde vemu 100k € na novou karu že jo -
Tam jde vizuálně upravovat? ( už se nepamatuji)
Jinak těch her tolik není, s vizuálním tuningem bys chtěl asi moc... Street racing Syndicate, Juiced1,2, Overspeed: High Performance Street Racing, Midnight club... fakt jich tolik není pak ještě nějaký starý ale už se totu probíralo. -
-
koukam že tuning ma i nový NFS rivals a že si na nej dokonce udelal čtenarskou recenzi. tak si asi zvolim tohle, nfs je osvedcena značka a jizdni model mi v poslednim dile docela vyhovoval
-
-
Když ti nevadí těch pár nervů - apropoo kampan za policii jsem pro jistotu nedojel = velká nuda. *7*
-
-
diky za ty tipy, mrknu na to
-
-
Burnout: Paradise *3*
-
-
no jo tam neni tuning, dokonce tam nejsou ani realne licencovane zbnačky aut ale nejake smyšlene kary :( a jizdni model co jsem koukal je des.
ono ten novy most wanted neni vubec špatny, jen škoda že tam neni tuning
-
-