Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Risen 3: Titan Lords Shadow Lord Edition

Jestli to bude dobrá hra, tak nad tím silně uvažuji. Vypadá to docela dost pěkně ta edice, včetně té figurky.
  • ucho

PS Vita

PS Vita se už neprodává?
    • Koukam, ze v česku uz asi ne. Každopádně se ji hodně lidí zbavuje a kolikrát to mají ještě se zarukou. Ja sám už ji využívám skoro jen na remote play.
      • ucho
        no novou jsem nenašel ani v německu a anglii. jen v americe. nemám dojem, že bylo nějaké oznámení, že se končí s prodejem. nebo jsem něco prošvihl? z ps+ na to mám celkem dost her, tak jsem si říkal, že bych omrkl, jak je to s cenou. loni byla pořád celkem drahá, ve srovnání s ps4 pro, který jsem teď kupoval za 8700,-, mi to přišlo až předražený.
  • free klíče

Ahoj, rozdám 4 klíče do uzavřené bety Heroes of the Storm. Kdo by měl zájem napište mi na rehakrad@gmail.com a ti nejrychlejší je dostanou *1*
  • Black_Hand
    je libo Far Cry: Blood Dragon za $12.74 s 25% slevou na green man gaming (pozor, tentokrat nejde o steam klic). voucher: GMG25-42GVN-KJTKK
  • Veskoslav

Total War: WARHAMMER

Bude mít plnou podporu módů včetně Steam Works:)
  • Steam akcia

Dnes Bulletstorm za 5 Euro na Steame
  • co ted prave hrajete?
    • Nic, nemám na to čas... *9*
    • no ja osobne ted nehraju nic, ale premyslim že bych si zahral bud risen 3, dark souls 2 nebo shadow of mordor, proste nejake rpg
      • La_Furia_Roja
        Tak si zahrej Risen, to je jediné rpg z toho co jsi vyjmenoval.
      • Jack1947
        Mordor není rpg. btw.
        • ani risen uz nieje..a detto dark souls
          • a proč ne risen? *8*
    • Chim
      Nehraji. Já musím ještě asi dva týdny počkat, než to vyjde.
      • Jack1947
        Jestli myslíš konzolovej mordor tak ten výjde za týden, neměl si už spát nebo trpíš nespavostí ? *7*
        • Chim
          Nejdříve k chybám: konzolový (nebo taky konsolový i když u herní konz(s)ole si tím nejsem tak jistý); za slovem "mordor" čárka; "vyjde", nikoliv "výjde"; za slovem "týden" má být tečka, a tedy neměl s velkým N; "jsi", nikoliv si, to už jsme si přeci řekli; před otazníkem (stejně tak i tečkou nebo vykřičníkem) se na konci věty nedělá mezera.

Ne. Nemyslím konzolový mordor. Nespavostí občas trpím, ale to není ten důvod proč dnes ještě nespím. Jak už jsem ti psal na jiném místě, Alien je tou příčinou.
          • Jack1947
            Hmm já bych ti doporučil i jinej lepší horor hlavně reálnější ale bál bych se že si moc měkkej. To zas mně hned tak něco nerozhází... (tedy jako myslím film) určitě né že bych šel někam v noci bez osvětlení... já totiž tmu nemám rád. Hmm tak sem to nepochopil ale to je fuk. Cos myslel/nemyslel.
            • Jack1947
              No, pokud rád nechutárny tak určitě starší Chaos, jinak nevím čeče viděl jsem jich tolik že si nepamatuji nějaký pořádný... nebylo špatny Youre next... jinak je to bída no.
            • Pilgrim66
              Jeho gramatika ti nestačí? To je pro mě dostatečnej horror...
            • Chim
              jiný, reálný, měkký... ééé k čertu s tím. Jaký horor bys mi doporučil?
    • Tilwaen
      King's Bounty
      • a kterej díl?
        • Tilwaen
          Leveláckej - Warriors of the North *4* Mám v záloze i dvě další DLC, ale s rozlohou světa, jaká je tam teď, si vůbec nedělám iluze, že bych to projela celé.
    • davskal
      KSP, maxíku
      • lol ksp
        http://www.youtube.com/watch?v=0UK68wpX0AU

ps. co to vubec je?
        • Jack1947
          https://kerbalspaceprogram.com/ Achjo... já asi budu jednou hlavní googlič nebo co... *7*
    • Jack1947
      Evil within. *15*
      • to vypada skoro jako ten nový vetrelec akorát se zombíkama
        • Jack1947
          Kéž by, navíc je to tps a hodně stealth... a hlavně adept na horor roku (po boku) s vetřelcem 2014.

Konečně po dlouhé době hra která chyběla...pasti... skoro žádná munice.
    • nekromant33
      Shadow of Mordor, "kopie" Assassin's Creed zábavnější než poslední 4 díly AC samotnýho.
      • no jo, tohle ted bude hrát hodne lidí, nebo AI. taky o tom shadow of mordor premyšlím
  • Soutpark přes steam

zdar, koupil jsem teďka Southpark do steamu, čekal jsem, že to zaprudí kvůli uplay nebo podobný kravině, ale nic, nevíte, jestli to už zrušili, nebo co se vlastně stalo? (ne, že bych se zlobil :)
    • aha, ok, díky moc! nějak jsem měl pocit, že je to ubisoft a byla to jedna z prvních her, co právě měly takhle dvojitej klient... s něčím si to zas pletu :P

každopádně southpark dobrej, fakt mě to baví :)
    • Thorar
      Uplay i na steamu vyžadujou jen hry přímo od ubisoftu, ne? Což South Park neni.
    • Pethulla
      pokud se nepletu, tak South Park nikdy nevyžadoval Uplay
  • pardon oslu *1*
  • Zhlédněte první video s gameplay záběry z Gran Turismo 6.

No jo... ty trate jsou fakt sterilni :D
    • Nejsou sterilní ... jen graficky 5 let pozadu za PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit