Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Games už začalo banovat i lidi, kteří si nevinně udělali srandu z Vávrovo angličtiny? Docela ubohost, nemyslíte? Ale hádám, že tady je to běžný...
    • Veskoslav
      Nastuduj si slovo nevinně. I když co bych chtěl po někom, kdo v pracovní době troluje místo prace.
  • Indie hit Thomas was alone

Jestli máte rádi nezávislou produkci, dnes s velkou pompou vyšla logická skákačka Thomas was alone a rozhodně si ovace zaslouží.
    Mrkněte se po demu (např. na Desuře) nebo na moje první dojmy - http://www.youtube.com/watch?v=FCBmyeicVQ8
    • ucho
      video je hrozný, hra ujde, ale 8 euro bych za ni teda nedal. každopádně díky za info...
      • Neni zač :-)
  • Ronox

Titanfall Beta

Zampella na twitteru oznámil, že brzo spustí open betu titanfallu na pc/xbox.
  • Heroes of the Storm

Hledám nějaký schopný hráče na občasný hraní Hots... Sejdem se pokaždý 3. a dost často nám to přihodí do teamu pořádný jelita. Pokud máte někdo zájem, hoďte mi battletag na mail: michalfek@seznam.cz
  • Studio Legendary vydalo kratičký teaser film Warcraft. Jde o upoutávku na plnohodnotný trailer, který vyjde tento týden.

slušný
  • Už dříve oznámená reinkarnace arkádových závodů Carmageddon serozhodla nasbírat peníze...

:) Chceme .... ale stejně mne to k podpoře Kickstarteru nepřemluví ...
    • Vrook
      Proč? Kickstarter je podle mě nejlíp vymyšlenej projekt za dlouhou dobu. Jen mě s*re, že jsem to nevymyslel dřív. *15*
      • :) Právě takové veeelké letadlo ... Přece jen zatím všichni přispívají na projekty ale o ničem co bylo dokončeno jsem nečetl .
        Takže ano , určitě je to způsob jak podpořit tvůrce , kteří by v dnešní mašinérii nebyli schopni udělat hru tak jak chtějí staromilci . O tom žádná
        Ovšem zaplatit předem a nemít kontrolu .... je jako zaplatit cikánům za úklid , dám jim klíče od bytu a odejít s klidným srdcem do práce .
        • Paul_cz
          Projektů co bylo úspěšně dokončeno je spousta.
          • Nahod´jeden o kterém má smysl číst dál ....
          • Za co ty mínusy? Paul má pravdu, kickstarter funguje už poměrně dlouhou dobu, akorát si ho teď všimly velký weby, když se na něm začaly obejvovat i dražší projekty. Hotovejch věcí už z toho vylezla spousta.
            • Vrook
              Souhlas. Jinak mínusy u smysluplnejch komentů jsou většinou od lidí, který nemaj pádný argumenty proti a jsou na*raný, že to nemůžou vyvrátit a zároveň jsou moc tvrdohlavý na to, aby uznali cizí opačnej názor. Pokud teda k mínusku nepřiložej i nějakou smysluplnou reakci ofc.
        • MrSanta
          Co jsem koukal, tak snad vždycky za příspěvek dostaneš tu hru. Je to vlastně takovej pre-order hodně do budoucna.
        • Vrook
          Tak za prvý jsou příspěvky naprosto dobrovolný. A za druhý si myslim, že tam určitě je nějaká podmínka ve smlouvě, nějakej postih za neuskutečněnej projekt, na kterej se už vybraly prachy. To je snad jasný ne? Bez něčeho takovýho by to nemohlo nikdy fungovat přece. Kór v takovym rozsahu.
          Takže to pomáhá realizovat projekty a shánět "investory" (ještě líp - nejsou to ani investoři, protože po tobě nechtěj žádný procento ze zisku) a ještě to vydělává jako prase.
          Přijde mi, že dneska maj lidi tendenci vidět ve všem, v čem se točej prachy, nějaký zlo. Nechápu proč.
          • Chcete Alan Wake s 50% slevou, bez DRM? Utíkejte na GoG! Pakliže Vám DRM nevadí, nabídku můžete...

No pokud vím, tak někde v podmínkách je, že kickstarter funguje na důvěře. Takže teoreticky je možné, že tam přijde s projektem nějaký podvodník, který nasbírá prachy a zmizí. Naštěstí se tam zatím neobjevil žádný vychcaný Čech, aby to udělal :-D
  • Update: Letošní Gamescom měl představit kromě GTA 5 a PS3 Guild Wars 3 i zcela nový titul od Sony,...

:D:D Guild Wars 3? Really? Nevyšla ani dvojka :)
    • Miserius
      No a? Dalsi herni expert... Napadlo te, ze treba kdyz vyvyjeji hru a uz je to jen ve fazi testovani a opravovani, dalsi lidi uz pracuji na pokracovani?
      Tim samozrejme netvrdim ze pracujou na GW3, myslim to obecne, napr Assassins Creed 3.
  • OT - jakou mount and blade

čau, můžete mi poradit jakou hru mám vzít (mount and blade)? Ve slevě jsou všechny 3, bohužel se v nich ale nevyznám :) Díky
    • Jednoznačně Warband. Je to vylepšená verze původního M&B. Poslední díl Fire and Sword přinesl střelné zbraně, ale v současnosti je stále dost nevyladěný a nedodělaný. A frustrující, pač střelné zbraně jsou fakt silné a s hlavním hrdinou se v boji nedá moc dlouho přežít.
    • Nejnovější je With Fire and Sword a pokud máš rád Polsko, tak tohle, pokud tě to moc netáhne, tak Warband, ten má navíc i češtinu....
    • Jimei
      Mount and Blade Warband... poslední díl a nejlepší

Má multyplayer a hromadu modů
      • Já si myslím, že tenhle With Fire and Sword je upravená, odladěná verze toho, co vyšlo i u nás kdysi a má to už i mulťák a vylepšení z Warbandu......
        • asi vezmu ten warband, ten fire nemá tak dobrý hodnocení, dík za rady :)
  • Vogon

IGN stream PC verze Dark Souls 3

https://www.youtube.com/watch?v=SqJPZbizlfs
    Stream je sice ve 30 fps, ale v blízké budoucnosti budou mít videa z PC verze v 60 fps.
  • Homepage a YouTube videa střílečky XCOM jsou nedostupné, znamená to konec i pro hru samotnou?

Ne, znamená to, že jelikož se rozhodli hru přejmenovat, tak se akorát kompletně chtějí odtrhnout od značky XCOM! Mě to přijde pochopitelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit