Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KeanuX

Death Rally

Death Rally od Remedy je konečně na Steamu :) I se slevou http://store.steampowered.com/app/108700 *4*
    • Hlavně má slevu Titan Quest.

No a taky RAGE.
      • ucho
        http://www.impulsedriven.com/rage

1) jak to, že na tomhle shopu lze koupit rage a skyrim (tedy jestli to lze až do konce)
        2) můžou s tím být problémy na steamu? podle mě ne...
        • No to je Gamestop, třeba se to bere jako prodej z UK, nebo nevim...kouknu na to.

Edit: "The GameStop PC Downloads Store is currently down for maintenance." :/

Edit2: Tak jsem se dopracoval až k placení, dál mi to za to nestojí :P . No, třeba to jde.
          • Když se podívám do výpisu na internet banking,tak mám nákup na steamu taky UK.Ale i tak nejsme pod UK vedený.Angláni mají přístup k oněm hrám
            • ucho
              to, kam se posílají peníze při nákupu, s tím podle mě nijak nesouvisí. co jsem se díval, peníze při placení chodí na dva nebo tři různé účty, ne jen ten v UK. počítám, že i zákazníci v Německu budou posílat peníze na stejné účty a taky mají vlastně jiná omezení než my (najdou se i různé ceny). prostě u těch her s Rage a Skyrimem na steamu je to divné. Bethesda tvrdí, že za to nemůže a že by to mělo jít, Cenega tvrdí, že za to nemůže, Steam za to nemůže. tak buď je někde chyba a nebo někdo lže...
          • ucho
            no já byl zvědavý a dokončil jsem to. už mám Rage na Steamu. 177,- oželím. za tyhle peníze jsem koupil i horší hry, tohle je pěkná cena.
            každopádně nechápu, proč to takhle lze udělat, ale koupit na Steamu přímo to nelze...
            jinak u té hry to píše: Territory: Worldwide (excl. Japan), něco někde smrdí :)
            • ucho
              Blaskař: na takové to placení po netu používám mBank a často tam je vidět: WWW.STEAMPOWERE 451/75LONDON, ale míchají se tam mezi to i další 2 nebo 3 účty. třeba WWW.STEAMPOW 451/PARIS 8.
            • Na ten tvůj poslední post nejde reagovat.
              Jakou máš banku?ty to tam vidíš?že to jde na víc účtů? já vidím jen koupeno z UK.Na tom Gamestopu ten Skyrim asi jde,ale píše to tam bez world ale bez Ruska.Rusové to mají stejně zdarma ne?. Asi někdo zapoměl aktivovat IP do Čech :D Proč zrovna u těchto her.Aha,Skyrim je drahej a Češi bohatí.. *1* ale to by nešel koupit ani na GameStop.A Polákům to taky nejde :D
  • ucho
    Celkem pěkná ta konference GOGu. Jen ten Marcin vypadá nějak strhaně.
    • Bylo to pěkný..
  • Seznam 113 her, ve kterých si užijete sněhu.

peknej vyber ale mohli pridat, treba Blade of Darkness (nezapomenu na tu syte rudou krev na snehu) a starou logickou klasiku Kickle Kubicle
  • Jak zabránit obcházení banu přes Tor:

http://mikhailian.mova.org/node/194
    https://scratch.mit.edu/discuss/topic/13445/

Podrobně jsem to nestudoval, je to míněno jen jako lehká inspirace pro admina webu. *4*
    • Torem na ban, jasně *1* Když existuje 1000 lehčích způsobů.
  • Vogon

Top 20 her roku 2016 podle Sweryho 65(Deadly Premonition, D4)

http://www.giantbomb.com/articles/swery65s-top-10-games-of-2016/1100-5512/
    • Veskoslav
      To je celkem solidně "hipster" seznam.....Kromě dvou prvních míst je to buď Indie pixel nebo "adventura", která je nic moc (fakt celý žhavý hrát hru o smrti dítěte) nebo je to průměr jako Firewatch.
  • Jack1947

COD BO3

Jsem sice dohrál před týdnem, po skvělé kampani AW tohle byla bolest navíc ty crashe a nemožnost jet z nějakého podivného důvodu na maximální nastavení.

Na MP je to asi dobré když se to vrací více ke kořenům a ty blbosti, z minula radši vypustily úplně ale SP které ke konci jsem si říkal na čem to safra jeli... bylo hrůza a to že tam bylo nějaké retrospektivům s moderními zbraněmi do druhé světové to nezachránilo. Fakt jsem se do dohrání hlavně ke konci vyloženě až nutil...
    • Tobě se prostě nedá rozumět. Z toho bolí hlava, oči, všechno *7* Nehledě na to, že kampaň COD AW fakt skvělá nebyla ani zdaleka.
      • Jack1947
        Ale prd, řikám že porovnání s tímhle to byla skvělá kampan.
        • neprijimej packovaci zpusob mysleni, ze kdyz je neco lepsi nez nic, tak je to dobry, touhle postupnou degradaci se dostaly hry tam, kde jsou, sice jich je bambilionkrat vic, ale pritom tech kvaltnich vic neni
          • zrovna n by o myšlení moc mluvit neměl, jeden z nejlacinějších pc trollů tohoto webu. Zášt a mindráky v tobě jsou silné.
            • Vis co je na pc trollech nejlepsi? Ze jim staci mluvit pravdu.
          • Jack a mysleni?
    • ano vsem je jasne ze mas furt potrebu si stezovat na veci co si ukradl vsichni normalni proste co nechtej to nekoupej tim vyjadrej nazor ze to nechtej a nemaj potrebu se k tomu vyjadrovat.
      • Jack1947
        Já chci ale na Mp, může bejt sranda *4*
  • Lukass

Zdarec,  borci poradte nejakou hru na PS4,  vyplati se Last of Us Remastered,  jakou to ma grafiku?  Uziju si Horizon Zero Dawn kdyz neumim moc anglicky?

Jinak sem dohral Uncharted 4 a musim rict ze fakt pecka,  od pribehu po lokace az k hratelnosti,   jeste se chystam na God of War

• Vojtzech

Můžu se přidat k doporučení kolekce předchozích Uncharted (Na U1 už je ten čas celkem znát, ale ostatní díly jsou i herně stále super) a Uncharted Lost Legacy.

Horizon Zero dawn má skvělý souboje, takže si ho užiješ i bez angličtiny. Nicméně příběh a lore byly taky fajn, škoda, že o to přijdeš. Doporučuju pořídit i s datadiskem.

Určitě nezapomeň na Red Dead 2, který pro mě byla největší pecka za posledních několik let (a to nemám rád GTA). Dál můžu doporučit skvělý God of War, Detroit: Become Human, Last of us, Killzone Shadow Fall, Unravel a The Last Guardian, který bylo až na kolísavej framerate super.

Taky má teď někdy vyjít remake/remaster hry Catherine, ale ta je dost specifická, takže by ti nemusela sednout.

• Lukass

Tak ja trochu anglicky umim,  ale potreboval bych titulky vzdycky zastavit a v klidu procist. 

Detroit a Last Guardian to asi neni nic pro me,  ale Killzone urcite koupim i s Horiznem,  a fakt hodne se tesim na God of War. 

• Vojtzech

Jestli si dobře pamatuju, tak deníky a záznamy, co najdeš v prostředí, mají i textový přepis, který si můžeš zobrazit kdykoliv, takže u toho bys to měl mít v pohodě. U rozhovorů to bude horší, ale Horizon nepoužívá zrovna těžkou angličtinu, takže o co jde vědět budeš.

A God of War je pecka, tam dám klidně ruku do ohně, že s koupí neprohloupíš.

• Jack1947

TLOU +left behind asi to nejlepší z minulé generace, God of war možná pecka bude ale mě zas tolik neláká, to radši RDR2 i když tam by mohl asi někoho odradit ten zdlohavý začátek.

Jinak je zajímavé ( ne moc pochopitelné) jak ses mohl otočit na konzoli protože se ti podělal PC dle tvých slov celý.

Spíše já udělám upgrade než hned běžet do PS4, holt už mě to trochu zdeformovalo, zvlášt když je port nějaké hry v 60fps( bohužel uamklé) a lepšími detaily.

Ptát se na angličtinu u hry která je primárně o mlácení robotů... je docela dobré😀

• Lukass

Oki,  Bloodbourne me nic nerika,  tady ty umele delany hry na obtiznost me fakt nic nerika,  stejne tak interaktivni filmy. 

Ale Ten Horizon zkusim,  Last of Us remaster taky,  plus God of War a Spidermana taky casem zkusim

A nejaky rpg v cestine asi moc na konzolich neni ze? 

A Mickey nehrajes nahodou GT Sports,  kdyby jo jak ten multak vypada? 

• Mart9

Já moc her mimo sportovní nehraju, ale co jsem si užil, to byl Ratchet. Pak jsem hrál a doporučuju Heavy Rain, ale tam mě dost omezovala právě moje špatná angličtina. Loňské Vánoce jsem dohrál Uncharted 1 a na 10 let starou hru grafika ušla, takže ti i tuhle sérii doporučím. Nebo Unravel.

Letošní Vánoce hodlám hrát Spidermana, kterého jsem si za solidních 999 Kč objednal. V hledáčku mám dále Last Guardian, Spyro a Red Dead samozřejmě... A vůbec bych neváhal ohledně těch pecek jako Last of US, Horizon, God of war, Bloodborne atd....podle mě nemůžeš udělat chybu, pokud tě baví ty žánry.

• TLOU ber určitě, je to fajn hra. Graficky se mrkni kdyžtak na YT, jak se ti to bude zdát.

Jestli jsi nehrát Uncharted předchozí díly, tak jde koupit kolekce předchozch třech dílů a myslím, že to bylo i všechno česky. A nesmím zapomenout na Lost Legacy.

Osobně nych si bez dostatečné znalosti jazyka hraní neužil, takže pak už to je na tobě. Anebo jinému jazyku nerozumíš? Polština?

• Zápasy v NBA 2K12 bude komentovat Steve Kerr, jehož jsme již dříve mohli slyšet v NBA Live.

Spíše by mě zajímalo jestli po roční odmlce NHL serie se 2K Czech letos vrátí k této serii, vůbec se o tom nemluví.
    • nhl 2kx nedelali 2k czech *3*
  • Chcete počítač do 14000 Kč, který si hravě poradí s Crysis 2? Sáhněte po této sestavě.

A pak jste se probudili ne? *12*
    • Zdá se ti to nereálné? V tom článku máš btw i benchmark té sestavy.
      Btw: v té ceně je započítán i windows, takže pokud bys pořizoval jen hardware, vyjde tě to na dvanáct...
      • Psychotic
        Můžu se zeptat, jak se přišlo na těch 14 000 Kč? Podle cen těch součástek v ČR nebo...
        • jj, říkal jsem si, že by někdo mohl rýpat s tím, že v ČR stojí hardware o něco více než v zahraničí, proto jsem si dal tu práci a pro jistotu to přepočítal tpodle aktuálních českých cen. Výsledkem byla částka 14200 s tím, že jsem vždy neověřoval nejmenší možnou cenu na trhu *3*
  • Rockstar neplánuje vydat demoverzi Max Payne 3 pro širokou veřejnost.

..citim priekak
    • Rockstar neplánuje vydat demoverzi Max Payne 3 pro širokou veřejnost.

a PC hráči zase udělají co???? Půjdou po warezu, minimálně, aby si hru vyzkoušeli před koupí. Pak se zas řekne, že PC verze byla plná warezáků a prodělala. Stále dokola, jak tezke vydat "hloupe" demo jako to bejvavalo driv. Pri dnesnich zkusenostech s hrama a koupi zajicu v pytli vidim presne jak to dopadne:-)
      • I dont know

Cítim, že vačšine PC komunity tento titul nebude stáť ani za stiahnutie *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit