-
gtx1080 - co nebolo zatial povedane
http://www.overclock-and-game.com/news/pc-gaming/46-gtx-1080-what-s-not-being-discussed -
-
Nevěřím tomu, že nVidia žádá nebo dokonce uplácí weby, aby něco psaly nebo nepsaly. To je kravina. Jen existence takové praktiky by byla taková novinářská bomba, že by to zákonitě uniklo a kdekdo by se na tom přiživil. Bavíme se o herních novinářích, ne o agentech CIA, kteří mají bezpečnostní prověrky.
Že nVidia dělá nepoctivou reklamu, tomu věřím. Ale zas kdo dělá poctivou, že... Kdyby to bylo AMD, kterému ujel vlak s async compute, tak by mlžili úplně stejně. Nebo si myslíš, že by vydali tiskové prohlášení, že tohle teda fakt podělali a že se všem poníženě omlouvají? To by byli sebevrazi. -
-
Tak ten clanek je samozrejme kravina a jde vpodstate o clickbait, co se jen pozastavuje nad marketingem. Naprosto kazdemu racionalnimu cloveku musi byt jasne, ze si ma pockat na nejake skutecne tesny a ne na prezentaci pri odhaleni.
Samozrejme vzdycky se najde spousta lidi, co to pobezi hned kupovat, ale je to stejna skupina lidi co po cinematic traileru predobedna hru i se season passem.
-
-
-
Terraria aktualizace
Nyní už mužete snasd stahnout nový obsah v Terrarii. Užijte si nový obsah.
http://www.terrariaonline.com/threads/temporary-out-of-memory-error-fix.106847/ Prosím předčtete si toto, je to důležité, jestli máte problém s něčím kteří určitě mají všichni. *4* -
The Division se stal nejrychleji prodávanou hrou v historii studia Ubisoft.
https://imgflip.com/i/10lthg
Příznám se, že jsem u Division podcenil 3 věci. 1. Hype 2. Kupní sílu mainstreamu a 3. schopnost Ubisoftu umět prodat novou značku. -
-
Safra, je nuda všecko zajímavý dohraný nebo nějaký blbosti se mi hrát ani nechtějí... asi do toho půjdu no málo která beta mně chytla na někkolik hodin v kuse před vypnutím.
Hlavně mně přesvědčilo to že tam je ta 27misí plná kampan.Což je supr - taky sem si myslel že půjde čistě jen o MMO a takhle se to dá sehrát solo nebo s nějakýma lidma no... -
-
Jacku, ale Division nejde ukrást :-D
-
-
Kdyby šlo tak tam asi bude jen ten singl + neustálé připojení na net ne já myslel koupit. Víceméně mně ta hra bavila, navíc není nutné hrát DZ když nechcete a co jsem četl beztak je tam fůra misí... jestli to je pravda.
I když no vychází zejtra Hitman ( Prolog +mise takže 2hodinky asi lol). -
-
Tak jestli si to koupíš, tak dej vědět, zahrajem si :-D
-
-
Jo jistě... ale z bety vím že víceméně se dá vyžít i s ostatníma stejně smýšlejícíma lidma. (Dokud někoho nepopadne amok).
kuReho už vůbec neřeším... ten dostává záchvat jen co začnu pomalu psát *3* -
@MikeR Však v pohodě :)
-
@kuRe No vidíš, tohle Zemana nenapadlo, říct že to četl v diskuzi a že to Peroutkovi smazali. *1* Mně jenom připadá fakt dost trapný o někom říkat, že může leda tak krást peníze, protože sedí doma a nemaká (i kdyby byla pravda, že nemaká), toť vše. Jinak proti tobě nic nemám.
-
@MikeR Tím, že to bylo v bleskovkách a většina těhle rozhovorů končí v koši ti žádný důkaz nedám, ale naštěstí nejsme u soudu :)
-
@kuRe Vím, jak často tu Jack "trollí" se svým přístupem k pořizování her, ale tohle jsem od Jacka nikdy nečetl, můžeš na to odkázat, než to bude smazáno?
-
@MikeR Ponižovat? Sám se hlasí k tomu, že jeho životním cílem je sedět doma na prdeli, nepracovat a nechat se živit rodičema. Nevím jak v tvém světě, ale většinou to funguje tak, že když si chceš něco koupit, tak na to potřebuješ peníze nebo jiný prostředek směny. Ale tak třeba mu to koupí maminka na den dětí nebo narozeniny....
edit: nemá smysl to řešit ;) stejně to bude smazáno -
@kuRe
To už je moc. Jedna věc je někoho pošťuchovat, druhá ponižovat. To první je sranda, to druhý fakt ne. Fabulace má svoje hranice, za nima už to není vtipný. -
Jedině, že by někde ukradl peníze. Když nejde ukrást hra. Jiná možnost není, když sedí doma na prdeli a nepracuje.
-
-
-
Když se slepí ta ochranná páska s kódem, tak to lze v pohodě pod kabátem pronést přes kasu nějakého supermarketu.
-
-
Jak Hurvínek válku... *7*
-
-
-
-
Nechce se me verit ze ta hra je tak dobra jak o ni vsichni pisou.
-
-
The Division se stal nejrychleji prodávanou hrou v historii studia Ubisoft.
Mozna proto ze ta hra neni dobra. Je to jedna z tech her co cloveka prestanou bavit po 2 dnech, pokud se nevyziva v grindeni. Podprumerna hratelnost u toho nikoho delsi dobu neudrzi
-
-
-
Dnes v pravé poledne čeká na hráče betaverze Gears of War 3 překvapení.
To překvapení je, že všechny herní postavy mají velký hlavy a mluvěj jako šmoulové *1* -
K vývojářského studu Retro se připojili zaměstnanci z Vigil, Junction Point a Bioware Austin. Chystá...
Novej Metroid Prime, please. -
Petice za vytvoření PS4 a Xbox One verze Call of Duty: Modern Warfare 2 posbírala již 58 tisíc podpisů.
Hlavně aby ti lidi nečekali nextgenovou grafiku. -
Po pár letech strávených na více platformách...
Jsem zpět jen na PC a chybí mi vlastně jen 2 věci. Kvalitní závodní simulátor alá Forza/Gran Turismo a NHL. Xboxový ovladač využívám nadále, protože dle mě je to to nejlepší, co jsem v ruce držel, ale na PC pro něj takřka není využití. Nepotřebuju každoroční update soupisek v NHL nebo 10 nových aut v Gran turismo. Chci jednu Forzu a jedno NHL. A pak se na to vývojáři zase vyserte a pokračujte v ignorování pc, já již budu spokojen. -
-
Rýsuje se na horizontu Assetto Corsa, tak se necháme překvapit, co z ní bude.
-
Doporučuju steam, tam najdeš docela dost titulů s podporou ovladače :)
-
Vítej zpět mezi normálními lidmi.
-
GRID je asi tak stejný "simulátor", jako Forza... a furt říkám, že nejlepší NHL je 2001 :P
-
-
28. a 29. prosince bude možnost si zdarma vyzkoušet multiplayer Killzone: Shadow Fall.
Doufám, že nemyslíš GRID2. Ten měl jediné nastavení co se jízdy týče a toť míle nebo kilometry za hodinu. Jestli je v tom nastavení původní GRID pestřejší, rád si jej zahraju. Chci hru, která se nebude hrát sama, nýbrž budu muset vynaložit špetku úsilí abych dojel závod -
-
Jo, původní GRID. Zapomínám, že ostatní většinou neignorují hry, které ignoruji já :)
Nastavení ale taky nejsou nic extra detailního, předpokládám, že tě zajímá hlavně http://puu.sh/5ytxw.jpg a asi i http://puu.sh/5ytyP.jpg . Jinak na Steamu je demo, viz http://store.steampowered.com/app/44350/ .
Každopádně jsou i simulátorovitější hry (z těch novějších asi Project CARS), ale ty mi nepřijdou jako velká zábava, takže jich znám pramálo. Ale jednou na lance, po umrtvení mozku dostatečným množstvím nápojů, jsme jezdili GT Legends "na spotřebu". Fakt sranda.
-
-
-
jj, stacilo by mi na PC jedno NHL za 3 roky. Behem tech 3 let je to stejne jen placenej upgrade soupisek.
-
A komu to cpes nulo!? *12*
-
-
Tobě rozhodně né ty opičí potrate.. *6*
-
-
jj vyskrabe z potratove kyble! *14*
-
-
-
-
Deadmau5 ztratil v taxíku při návratu z VGA handheldovou konzoli Playstation Vita.
deabil proste, a jeste vetsi deabilove sou ti, co ho poslouchaji -
Project Cars
Novy auto zdarma, Scion.
http://imgur.com/ZbXCgyC -
-
Scion FRS = Subaru BRZ jestli se nepletu. Nevím no, Supra, Skyline, různá Ferrari ... atd. to jsou auta, co bych v této hře rád viděl, sice občas nějaké auto přidají, ale vesměs nezajímavá oproti těm, co by tam měly být :)
-
-
Tak Ferrari se nedockas, nahodou tohleje fajn. Minule historicke Mercedes byl taky super. Ted vysel Japanese Car Pack za 3.5 dolaru, sou tam Toyoty a Mitshubishi plusd jeste jeden Scion. O vikendu ho koupim.
Clovek muze byt rad ze se na ty auta zdarma nevykaslali, jako by to udelala 95% jinech.
Hra se prijemne rozrusta furt se updatuje a aut uz je i s DLC pred 100, coz je pocet uplne dostacujici.
DLC me moc nevoni, ale do tehle hry me tech 80 korun mesicne nezabije.
Myslim ze ten Scion je Americka Toyota. -
-
Není to strašný, jak furt přibývaj updaty po vydání? To nemohli vydat dokončenou hru hned najednou? Mě nezajímá, že to byla dobrá hra už po vydání a že updaty jsou zdarma, tohle je prostě šílený a na HOTOVOU hru už by autoři sahat neměli.
(sorry, jestli tohle u Z3 kritizoval jen LV, strašně mi splýváte, ale myslím si, že ses zapojil taky)
-
-
-
-
Lidem, co pořádají E3 se "povedlo" si nechat uniknout seznam v excelu se všemi akreditovanými novináři na E3. Co jsem koukal, tak nikdo z českých tam nemá nic kdovíjak vážného. Ale i tak pro zahraniční to je opravdu průšvih, protože tam jsou fakt všichni a ne všechni tam udávali vymyšlená čísla/adresy, jako od nás z čech.
To tedy znamená, že kdybyste hledali číslo na Trojanovou, tak to tam nenajdete.
-
-
Vtipné je, jak některé herní weby dávají špatně zakuklený návod, jak se dostat ke cachované verzi té excelovské tabulky. Jářku, na tohle téma jsme tu měli nedávno výživnou diskusi. A osvěžte mi někdo paměť - nebyla autorka článku, pod kterou byla ta diskuse, náhodou na E3? ;)
-
-
A číslo na ni, ani žádné další citlivé informace o ní, tam taky nenajdete :)
-
-
Náhodou. O spoustě dalších jo, pokud lze věřit webům, které o tom píšou.
(ne, nebudu to osobně ověřovat, protože tím bych se na tom svinstvu sám podílel. telefonní číslo na redaktory nepotřebuju, co si o jejich práci myslím, jim napíšu do diskuse)
-
-
A jak to s tím souvisí?
-
-
OK, polopaticky. Souvisí to tak, že kdyby etika videoherních webů byla na úrovni dejme tomu Wall Street Journal, tak by si redaktoři dřív uřízli ruku, než by do článku napsali opravdu velmi špatně zamaskovaný návod, jak se dostat k citlivým osobním údajům tisíců lidí (nota bene kolegů z branže, což je vyloženě pikantní). Ale tak OK, mějte si to free a nesvázaný konvencema. Obcházení pravidel, osobní údaje - tak snad příště něco o tom, jaké to je hrát hry pod vlivem drog (a kde je v Praze "někteří lidé, mezi které autor článku opravdu, ale opravdu nepatří", nejlépe seženou...).Co? Taky dobrej nápad?
-
-
-
-
-