Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pracovník EA údajně na prosbu norských redaktorů herních webů o předčasné zaslání plné...

Tohle snad ani nemuze nikoho jeste prekvapit.Tohle jsou uplne bezne praktiky u vyhypovanych ackovych her.
    Staci se podivat na znamky,jake tyhle SUPER hry dostavaji, pod 8/10 nejde.
    A myslim,ze BF3 bude litat nekde kolem 9,5/10.Jak prekvapive.
  • Vrook

PS4?

http://images.4chan.org/v/src/1338046614833.jpg
    • Vrook
      jo sorry už to tu je o kousek níž, nekoukal jsem *3*
      • Ringwraith
        Hááá, Vrook browsuje 4chan. No bylo mi to z některých tvých postů jasný.

Příště radši linkuj archiv. Téma časem 404kne a odkaz na obrázek pak bude dávat 404 taky.
        • Vrook
          Až se to smázne, tak už to stejně bude na druhý stránce a tam se nikdo přece nedívá. *4*
  • Odehraju 2mise a začne se to tak sekat že mám chut restartovat komp, s hotfixem na Intel procesory se mi spustí mise s chybou. Potom vždy se vracím do hry která si mne ani nepamatuje co je tohle za debilitu nechápu, tohle fakt dávaj za 1249 nebo kolik? kretééni. *10* *16*
    • Řeč je samozřejmne o COD BO3. Šašci navíc wtf roboti všude omg tohle má skoro 60gb???
  • Na obrázcích z TES V: Skyrim uvídíte zástupce jednotlivých ras, se kterými se ve hře setkáte.

Mno nevím, nevypadá to zle, ale narozdíl od Morru a koneckonců i toho Oblivionu od sebe nerozeznám Dunmera, Bosmera a Altmera, to na těch screenech je nějaký unifikovaný elf...
    • Za osvětu lízátko možná dostaneš ;)
      Bůhvíproč, nějak jsem si to z nadpisu vyložil, jako že to jsou VŠECHNY rasy. Chybějícího Khajiita jsem přešel, ale v humanoidnějších rasách jsem se ztrácel. To třetí jsem suverénně považoval za Imperiala.
      • MrSanta
        Ten třetí screen - nord - je s otazníkem. Ale vzhledem k podobnosti s dvojkou bych řekl že je to nord. Krapet chaos tam můžou dělat úpravy obličeje - slíbené jsou jizvy, tetování či vousy. Vzhledem k tomu strašlivému bosmerovi na pětce je možné asi skoro všechno *1*
    • MrSanta
      Na obrázcích jsou dunmer a bosmer. Bosmera jeho "autor" dělal tak, aby vypadal jako dunmer. Altmer tam vůbec není. Rasy: 1. Redguard, 2. Nord, 3. Nord, 4. Dunmer, 5. Bosmer, 6. Dunmer, 7. Ork *14*, 8. pozná každý *1*.
      Tuto další ork a redguard - žena: http://www.gameplanet.co.nz/art/full/3279351.jpg, http://media.multiplayer.it/thumbs/images/2011/08/14/character1e_it_copia_jpg_0x0_watermark-big_q85.jpg
      EDIT: woohoo post 3.700! Dostanu lízátko? *15*
      EDIT 2: na 4. obrázku je prý bosmer *8*. Na můj vkus je nějak moc opálený...
  • chtel jsem si zahrat nejakou city byuilding game, tak jsem čeknul lets play tropica 5. Co se mi nelíbí, že všechny mrakodrapy vypadají stejne. V simcity jsou ty budovy alespon rozdílne. škoda že v tomto žánru není žadna poradna hra
    • A co Cities XL? Když přehlídneš zmršený technický zpracování, (hlavně problém s pamětí, který vystrkuje růžky, jak se začne město rozrůstat). tak mě v něm budování bavilo.
  • froztik

V map packu Suicide Blitz 2 do Left 4 Dead 2 se nachází Portalový easter egg.

Nebyla tu tahle bleskovka par dni zpatky ? :)
  • pkart

Skyrim - podcast

http://www.elderscrolls.com/community/reaching-new-heights-world-skyrim-0/ Vyšel nový podcast pro skyrim :)
  • Blizzard: „Titan bude, hned po Diablo III, náš další velký projekt. Snad WoW nezastaví, ale...

no jestli ten Titan at je to co je to budou vydavat stejnym stylem jako Diablo 3 tak se ho dockame tak hmm 2016+ *5* *1*
    • Dormeo
      to ani nikdy nevijde LOL *1* *1* *1*
      • MrSanta
        @ Dorme skvělej avatar *1*
      • Ataker

Microsoft oznámil zrušení japonské verze Torchlight, o které se však stejně nikdy nikde nemluvilo.

Jo no, protože 2012 je přece konec světa :DD
        • Ataker
          Chyba :-/ To mělo být reagování na Dormeo☺tiscali.cz
  • Zdravím, mám menší dotaz. Pomůže mi dokoupení RAMky když mám 4 giga? Zkoušel jsem FC4 a na střední detaily se mi to sem tam trhá. Grafiku mám GTX 560 TI 1GB. Je ta grafika už taky na odpis? thx za odpověď.
    • Ja bych teda rekl, ze kdyz ti nevadi hrat na low - medium, tak ta grafika je celkem dostacujici. RAMky bys ale mel dokoupit. Pokud je mas jako jeden 4GB memory stick, tak kup presne ten stejny co mas a zapoj je do dual channelu. Pripadne jestli mas kit 2x2 GB, tak udelej to stejne.
    • systém

a máš 32bit nebo 64bit systém ?
      • 64
        • V pořádku já jen pro jistotu :D
    • P.S.
      Nebo se pohraj s nastavením. AA nepotřebuješ, to je zbytečnost, stíny dej na low atd. Ty rádoby odborníky neposlouchej, 560 Ti je ekvivalent 760 nebo i GTX 960 a 4GB na kartě je jen marketingový tahák aby to stádo kupovalo. Hra to nevyužije.
      • Draken69CZ
        Bože ty si vocas :D
      • Ty aké drogy berieš? 960 bude v predaji až o mesiac ale ty už vieš aký má výkon však ?
      • Jo to už jsem taky někde slyšel. Dík za info všem.
    • A jaký máš procesor protože 560Ti a 4GB by měli být na nejnovější hry úplně dostačující.
      • Teď nevím jaký je přesný název procesoru ale měl by to asi být AMD phenom 4x black edition nebo tak něco. 4 jádra 3,2 GHz. A btw. všechno jsem kupoval v roce 2011
        • Tilwaen
          Do budoucna, snadno to (na Windows) zjistíš přes Ovládací panely → Správce zařízení *3*
        • Vyměnil bych desku a procák. S Intel core i5 si s 560ti zahraješ ještě hodně dlouho (nevím, jestli konkrétně FC 4, ale každopádně z nového procáku budeš všeobecně těžit mnohem víc).
      • Ty si roztomilý troll *14* , vím že budeš asi chlap ale takovýhle trollík tady chyběl. *2*
      • V roce 2011.
        • Hlavně že v roce 2011 ta karta ani neexistovala. Nevědela sem že životní cyklus grafické karty je jeden rok *1* *1* Konzole mají životní cyklus 5 let a výkonem jsou někde úplně jinde.
          Ale neplakej že Ti tatínek koupil předraženou zbytečnost. Možná na kluky uděláš dojem že ti jede far Cry ve 140 fps na ultra. *1* *1*
          • Lukyz
            On 25 January 2011, Nvidia launched the GeForce GTX 560 Ti

http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_500_series

EDIT: Srovnání GTX 560 vs. GTX 760
            http://www.hwcompare.com/14816/geforce-gtx-560-vs-geforce-gtx-760/
          • Existovala. Pamatuji na hordu gameplay videí Battlefieldu 3 s touto kartou.
    • Keyz
      Když dáš textury na Low tak by to mělo jít kolem 1GB ale stejně budeš asi za hranou:
      http://www.geforce.com/whats-new/guides/far-cry-4-graphics-performance-and-tweaking-guide#far-cry-4-texture-quality

Tedy nejlepší budeš mít když si koupit nějakou bazarovou kartu jestli nemáš na novou. Na aukro anebo ebay lze koupit dobré věci a levně.
    • WhySoSad
      Další 4GB určitě pomůžou, ale problém je spíš v grafice, 1GB VRAM už není na hraní nejnovějších her přiliš dostačující...
      • Damn... to je přesně to co jsem nechtěl slyšet *4* Ale dík za odpověď
  • MidnighT91

Multiplayer Assassin's Creed 4 bohužel námořní bitvy nenabídne.

Velká chyba...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit