-
Bohemia Interactive zveřejnili nové kratičké video z Army 3 s nádherně pochodujícím vojákem...
ty barevne kolecka jakoby odraz slunce tak to je pekna blbost tohle je i u bf3. skoda ze to nejde vypnout -
-
Lens flare. Asi to má dodat na filmovosti...
-
-
Stačí když vás může dočasně oslepit pohled do slunce
No pokud to nebude v pohledu první osoby .... mluvíme tu snad o hře co staví na realističnosti .
-
-
-
Steam region lock
ahoj, asi budu za vola, ale je mozne ze mi kvuli tohohle updatu zmizely nejake drive zakoupene hry z meho Steam uctu? najednou mam o 3 hry mene, ale nemuzu zjistit ktere chybi... -
-
Zmizelo to jen tak, nebo poslali nějaké oznámení nebo něco? zda se to dá případně nějak dohledat - momentálně to totiž asi taky nepoznám, protože těch her je zkrátka spousta, ale pak kdyby nastal moment, kdy by si ji člověk rád zahrál a ona tam najednou nebyla, tak by to bylo nepěkné.
-
To mi nedělejte *8* jsem se pěkně vyděsil, naštěstí zbytečně *5*
-
Ja to nejspis ani nepoznam ze mi neco zmizelo...
-
-
Asi tak, pokud mi nezmizne hra, kterou prave hraju, tak si tezko vsimnu, ze tam neco momentalne chybi
-
-
mně asi 10 her přibylo a taky netuším jaký.
-
Ruské klíče.
-
-
No ja prave ruske klice nebo gifty vubec nikdy nekupoval, da se prosim nejak zjistit jake hry zmizly? :D
-
-
To ti ty hry moc nechybí, když ani nevíš, jaké tam nejsou.
-
-
asi nakupuje jak veskoslav, milion her na učtu a nic nehral
-
-
Právě o tom mluvím, za hodinu nemužeš hru dohrát.
-
Opět vedle tupounku. Na Steamu mám u 60% her minimálně hodinu/dvě odehrané. Zkus to znova.
-
-
To je pravda, ale tak poznat co chybi kdyz je na uctu pres 250 her neni snadne, navic hodne velka cast byla z bundlu kterej jsem kupoval kvuli jinych her... tak to by mi nevadilo kdyby zmizly, ale to nic nemeni na tom, ze me zajima jake hry to byly, abych priste uz u takoveho shopu nenakupoval :)
-
-
-
-
Pecka, já o 10...
-
-
Zombie víkend
https://www.humblebundle.com/store/promo/dawnofthedeals/?gallery&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_campaign=1408a9e578-Humble_Store_October_2_Zombie&utm_medium=email&utm_term=0_990b1b6399-1408a9e578-133983577&mc_cid=1408a9e578&mc_eid=c9fa6c87fd -
Nová a povedená PS3 kampaň "Long Live Play" společnosti Sony s Kevinem Butlerem v hlavní roli.
A proto je Microsoft vždy až na druhém místě. *3* -
-
Jn hned za Wiičkem a před ps3. *3*
-
-
nabitý Humble Anti-Trump Bundle
za 30 dolarů, všechno na charitu, je tam The Witness, Stardew Walley, Super Meat Boy, Stanley Parable a spousta dalších her a knížek
https://www.humblebundle.com/freedom -
-
Ani zadarmo *11* *12*
-
"nabitý Humble Anti-Trump Bundle"
Hulíš často nebo sis zapomněl políbit nějaké sluníčko dneska, že ti v hlavě jebe? -
-
Vesko, pečlivě čti zdroj a pak, až si budeš jistý, že máš opravdový důvod, tak někomu nadávej. Člověk se pak zpravidla nemusí cítit divně, jako když přijde na to, že byl mimo. V tomhle případě se Bundle vlastními slovy v popisu jasně staví do role ochránce imigrace a kritika vlády, tedy prezidenta. Nechápu, proč spíláš poslovi, co ti tu zprávu přines.
-
-
http://media.giphy.com/media/RfZZhhE2v0H0A/giphy-downsized-large.gif
-
-
Má to skoro správně.
-
-
-
hahaha, ty jsi zase zapomněl zapnout mozek. stačilo by totiž vědět, co je ACLU zač a co v posledních týdnech dělají. nebo si třeba přečíst popisek na Humble
-
-
Já vím, co je ACLU zač:) Pokud vím, stále můžeš usměrnit tok svých financí dle sebe, neurčuje to Humble samotný. Příště zapni ten mozek ty:) Tam jsou mnohem horší doktoři bez hranic v současné době než ACLU. Ti můžou maximálně tak řvát někde na americkém písečku a chodit zapalovat auta. Mimojiné ale také ACLA byla proti Obamovi, když hodlal zpřísnit zákon o zbraních, obhajovala možnost v Texasu mít například vyvěšené konfederační vlajky. A jak říkám, v současné době maximálně partička uřvanců, jo Doktoři, ti začínají být jiný level:)
Kromě toho, ten Bundle je možná gigantický, ale je to přesně ten typ odpadu, co se válí ve Steam knihovně atd. a člověk to nikdy nenainstaluje:) -
-
účel, vyvolat tady zájem, to splnilo, i když spíš jen negativní. a vůbec mě nepřekvapuje, že se ozvali ti, kteří tak rádi uráží ostatní. v tom si můžete s Donaldem podat svoje malinký ruce
-
-
-
-
-
X360 verze Call of Duty: Modern Warfare 3 v prodejnosti předčí celkový odbyt (všechny verze) Battlefield...
Že by bylo na světě víc dětí, než dospělých? -
-
Ne, fakt na světě není víc dětí než dospělých. Teda nepočítáme-li, že někteří dospělí jsou věčné děti.
-
Ne, ale je na světě spousta amerických fratboyů.
-
-
Tak ja jsem taky svym zpusobem americky fratboy, i kdyz jsem tedy v coed house, ne klasicke fraternity. A CoD nehraju ... tak ted nevim co mi na to reknes.
-
-
o čem to tu kur*a mluvíte?
-
Že ne každý musí odpovídat zavedenému stereotypu.
Ale to nic nemění na tom, že stereotyp má nějaký reálný základ.
-
-
-
Já su jedině pro, protože pak bude na onlajnu krásně čisto, jako je tomu do teď. Žádné nadávky neregistruju, hraje se slušně. Možná mám štěstí na servery, co sem si dal do oblíbených. Všechny neduhy budou na CoD. Já mám z toho radost (:
-
-
To máš pravdu, ale horší je to s tim skillem... Zatim mi připadá, že jsem pokaždý v týmu, co má plno inženýrů při operaci mééétro nebo žádnýho, co umí opravovat, na jinejch mapách atd....
-
-
-
Humble Bundle - X(3) serie
Na humble bundle weekly sale se objevila celá X serie za 6 dolarů.
https://www.humblebundle.com/weekly?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Introducing+the+Humble+Weekly+Sale%2C+featuring+EGOSOFT%21&utm_campaign=20130919_m117269475_Introducing+the+Humble+Weekly+Sale%2C+featuring+EGOSOFT%21&utm_term=egosoft_games_jpg -
-
a stojí ty hry vůbec za to? nevyjde brzy další díl, kdy pak nebude potřeba hrát ty starší?
-
-
A to jako nový díl v sérii znamené, že předchozí hry jsou najednou srance a nikdo by už je neměl hrát?
-
Já to nikdy nehrál, takže za 6 dolaru mi to stojí. Já pořád hraju FL a přednedávnem jsem zkusil EVE.
Takže vyplním čas čekáním na SC, tímhle. -
-
Hah, pořád hraješ? Nedávno jsem se bavil s Aerlemem na skypu, že prý se vám tam dost rozšiřuje demence.
-
-
Tak... pořád se pohybuji okolo a občas to i zpustim. Demence se na Discovery rozšiřuje už dlouho. Holt ty roky okolo 2008/9 už zpátky nikdy nebudou. Teď vyšla beta 4.87, tak se to kdyžtak stav omrknout.
-
-
-
urcite stoji ja jsem se u x3 terran conflict skvele bavil ostatni dily jsem nestihnul ale az bude cas tak si zkusim starsi dili :)
-
-
-
Rainbow Six Siege
Je do 1.8 zdarma. Doporučuji vyzkoušet. Jedna z her, co mě příjemně překvapila. -
-
Na aktuální obálce týdeníku Der Spiegel se ocitly hry. A to, světe div se, v pozitivním vyznění. Dočkáme...
V Respektu byl nedávno hezký článek o hrách, kde z toho vycházely hodně pozitivně. -
Deadpool je zpět
Podle mě jedna z nejzábavnějších her, Deadpool, se v tichosti vrátila na Steam. Za sebe můžu rozhodně doporučit už kvůli hlavnímu hrdinovy a jeho vtipům.
Edit: Už jsem si všiml, že to napsal někdo jiný. Kdyžtak smazat. Děkuji.