-
Hlasujte na /v/GA
http://vidyagameawards.com/
Takže hlasování začalo.
Všimněte si jedné nové kategorie.
Jo a pokud je v nějaké kategorii Monster Girl Quest, tak pro nic jinýho nemá cenu hlasovat. Monmusu to stejně pokaždé vyhraje. -
-
Co jiného může být na obalu PS3 titulu Twisted Metal, než na*raný klaun s výrazem maniaka. Libí?
Smekám před poslední nominací.
-
-
Reakce Cliffyho B.
Pokud zvládáte angličtinu a máte trocha rozumu, tak si přečtěte novej cliffyho post http://dudehugespeaks.tumblr.com/post/53457606850/brutal-honest-thoughts-on-this-whole-debacle -
Rychlorecenze - ÜberSoldier
[nedohráno] Dostal jsem se až k frustrující části sestřelování aircraftů na ponorce, dál to nešlo (respektive šlo, ale já na takovýhle zdržovačky nemám čas). Do té doby mě to ale adekvátně bavilo. Je to takový Wolfenstein-like FPS, akorát AI je až moc naspeedovaná a cheatuje, proto jsou zapotřebí rychlé reflexy, jinak se nečapete ani na nejnižší obtížnost, na kterou je to solidně těžký, což je dobře, ale jen na to upozorňuju.
K dispozici je cca jen 6 zbraní + štít, který vás chrání před kulkama a pak je po vypnutí štítu obrátí proti nepřátelům, což byla pěkná herní mechanika. Hudba byla též chytlavá a sedla k atmosféře, i když se hráč často pohybuje po lehce nudném a nezáživném level designu. Příběh nehodnotím, ten není ani nijak vyprávěn do hloubky, takže pro tvůrce nejspíš nebyl prioritou. Nebyla to špatná hra, ale ta část na ponorce mě odradila od dalšího pokusu onu misi pokořit. -
-
Tohle patří krapet někam jinam, konkrétně do uživatelských recenzí.
-
-
To nepatří do recenzí,ale do koše.
-
-
Můj příspěvek se zabýval formální stránkou věci, nikoliv obsahovou. :-)
-
-
-
Izmael, chudák co se narodil trotlem a nezvládá hry, tady si vYlije srdéčko a udělá ze sebe debilla.
Co si nám tedy sdělil, že si trotl a netrápí tě to. -
-
A tys nám tímhle svým příspěvkem sdělil, že jsi se narodil omylem.
-
-
Došel si do bodu, kdy už nikoho nezajímáš, smiř se s tím. Jako troll si propadl. Hned vysvětlím proč spamoval si stále pěkné blbosti. To lidi už nebaví. Sám ses definitivně odepsal. ;-)
-
-
Já ho mám rád.
-
-
-
-
-
Guerilla Games vyhrálo cenu Studio roku v anketě Develop Awards 2017.
určitě v anketě? neposuzují tam náhodou ta přihlášená studia porotci? -
-
Je to anketa londýnského časopisu Develop mezi stovkou vedoucích pracovníků videoherních firem, kteří posuzují hry v mnoha kategoriích za uplynulý rok z hlediska finančního úspěchu, kritického ohlasu a významu. Takže bleskař ok.
-
-
jsi si jistý? na netu píšou, že o ceně Studio of the Year rozhoduje "Develop team"...
-
-
Osmej odstaveček plus si poslechni, co říká Kodžima při loňském předávání - 4:50 (děkuje kolegům).
-
-
-
-
Neco malo noveho o Zen 2, Vega 20 (7nm)
https://www.youtube.com/watch?v=YmPimQp7xLE
-
Problém s přihlášením
Zdravím.Nemůžu se přihlásit na svůj tiscali účet přes prohlížeč Safari.Vyskočí mi okno Zabezpečení systému Windows a v něm je:Není k dispozici žádný certifikát.Pokračujte stisknutí tlačítka OK.To udělam,a stejně se nepřihlásím.
Nevíte co s tím?Tohle se mi ještě nikdy nestalo... *10* -
-
Že by další Apple featura?
-
-
V Chrome mi padá plugin Shockwave,takže si téměř nemůžu ani pustit hudbu na Youtube,protože pak se to celý sekne.
Mozilla je tak rychlá,že si stačím udělat jídlo než se mi načte stránka,IE ještě horší.
Safari až na tohle běží celkem ok.Co mám teda používat?
-
-
oprav si na PC čas.
firewall s tim nemá co dělat -
-
Jak myslíš opravit čas?Jako přetočit zpátky,jako se to dělalo u GoW?To jsem teď udělal-na rok 2003 a nic.
Nebo to přes Safari prostě nejde? -
-
Crytek sebevědomě prohlašuje, že Crysis 3 vyždíme konzole na maximum.
to nevím, opravit čas sem myslel aby si měl nastaven správný čas na PC. Když bys měl čas špatně, tak to pak hlásí chybu certifikátů a nefungují https stránky se zabezpečením.
-
-
-
Btw bránu Firewall jsem vypnul a nepomohlo to
-
-
Vnitřnosti STEAM Boxu by mohly být poskládány asi nějak takto.
To jsem necekal, jako konzole ty vago. *15* *8* -
-
a jak si čekal že to bude vypadat, když to má mít cca 30x30x8cm?
-
-
Nejake to slovo, kdyz myslis neco a zaroven (neco jineho) ... Neni to nahodou tak trochu ironie ? *7*
-
-
-
Doporučíte mi nějakou buď indii a nebo starou a nebo s malými HW nároky(jako Cod), která aspoň chvíli vydrží.
Dík. -
-
No tak třeba Might&Magic 7 je postarší a vydrží dost dlouho. Ale možná jsem se netrefil do tvého vkusu. No jo, to tak dopadá, když někdo není moc konkrétní.
-
-
Čim víc RPG tím lépe a M&M jsem hrál.
-
-
No, tak na GOGu je teď výprodej všeho možného, hlavně sláv jak Planescape: Torment, Ultima, Fallout, Arcanum, Icewind Dale, NWN, ToEE, Arx Fatalis, Seven Kingdoms, Tomb Raider, Witcher... hráls i Dark Messiah of M&M? Crusader of M&M? Gothic, Risen, Two Worlds, Fable? Vampire?
Stejně to není moc specifický výběr :D
Edit: Jo a jeste je na Steamu kolekce Stronghold 1 - Legends za 5€
Edit 2 : Což mi připomíná, kde je herdek recenze na Stronghold 3? Takhle by to nešlo teda xD -
-
Přemýšlím teď mezi TES: Oblivionem a M&M Dark Messiah
-
-
Vampire the masquarede bloodlines znáš?
-
Oblivion je objevování + nějaké (dost chabé) rozhovory a příběhy, kdežto DM je spíš akce a/nebo stealth.
-
-
-
Zkus BG:EE.
-
-
Je to o hodně lepší než normální BG?
-
-
-
-
-
God of War Kratos Statue - The Definitive Collection
Tak co ? Najde se tu nějaká osoba, která by si koupila tuto krásu za 12500 Kč (500$)? Na světě je pouze 500 kusů. Musím ale uznat, že je to vskutku pěkná práce. Je obrovská a dělaná z kvalitních materiálů. To by byl skvělý dárek pod stromeček, ale to by Ježíšek musel jít darovat orgán aby si mohl dovolit přinést takovou věc :DD . To mi připomíná, že by to chtělo nový díl na Next Gen. Pro mě byl vždy každý nový díl grafické orgie.
https://www.youtube.com/watch?v=25LELGI7B3U
BTW: Právě teď začaly velké slevy na Steamu! -
-
Za tu cenu bych čekal asi něco lepšího. Přííš čistá práce. Třeba taková figurka Jacoba u Big Ben edice je prvotřídní.
-
-
Režisér filmu Uncharted: Drake's Fortune by rád dosadil do role Eleny Fisher herečku Scarlett...
Scarlett OK. Evča je dobrá, ale Elena je čistá běloška a silně peroxidová blond, což proti Evě Mendes hraje ve všech ohledech. To by už pak klidně Nathana Drakea mohl hrát Wesley Snipes. -
-
Nemohl, ten je v base ne? *1*
-
-
Však by mu ty kulisy dali na dvorek, ne? *3*
-
-