Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Gearbox se rozhodlo Michaelu Johnu Mamarilovi (velkému mladému fanouškovi Borderlands, který před...

Neočekávaně se vtírá divné slovo "moroldonfarm".
  • Šéf 2K Games se snažil bránit přeměnu XCOM na FPS - prý to není kvůli komerci, ale protože...

Mlčeti zlato, mluviti h*vno jste chtěli napsat? Taková google napověda.
  • Fallout 3

cau.. u fallout 3 mně statistiky ukazuji u odemykani zamku hodnotu : 98 a v zavorce minus, pritom kdyz mam novy level tak me to ukazuje hodnotu u teto dovednosti 100 a uz nemohu dalsi body pridat..

otazka zni: co mně to muze ubirat dva body ? zavislost na necem? spatna karma ?

dik za odpoved
    • Na pipboy nahoď stats, obrazovka status a koukni do efektů (EFF,EFE), tam je všechno vypsané
      • dikyyyyy
  • Lukass

Metal Gear Solid

Koupil sem MGS Phantom Pain a potreboval bych malou radu, co znamena cerveny znaceny POS u zbrani a predmetu? Zanamena to ze zbran je poskozena a da se nejak opravit? Je to i u granatu atd. Dik za odpoved
    • Je to docela dlouho, co jsem to hrál, takže si nejsem jistý, ale červená by měla označovat zbraně na zabíjení a modré na uspávání.
      • Lukass
        Aha, jo bude to tak, diky :-)
  • ahoj, mel by nekdo zajem o ceksou guildu v
    http://www.kickstarter.com/projects/cze/hex-mmo-trading-card-game
    ?
  • Co myslíte má Sleeping Dogs bez DLC za těch 12,5€ co nabídnout ?
    Teda pro někoho , kdo filmy s Bruce Leem nemusel , u Jackieho Chana akční pasáže přetrpěl , poetiku Hong kongu , Šanghaje a jiných páchnoucích rybáren nevyhledává , prvního Kane and Lynche ,Mercenaries2 , Just Cause 2 a Saints Row 3 mohl ?
    • Přihodím také svuj nazor tedy...nedokážu se dokopat k dohrání, takže pro mě teda nic moc. Ale já jsem se přemáhal i u Saints Row 3 které tě bavilo...
    • Sleeping Dogs je skvělá hra, která ukazuje, jak má vypadat příběh v městské akci. Chytne a nepustí. Taky moc nemusím Hong Kong apod., ale tohle je klenot.
  • Veskoslav

Hitman

Kdo hraje Hitmana (2016), tak během trvání E3 se ve hře objevil nový cíl k likvidaci. Možnost na likvidaci skončí zároveň s E3:)
  • Jack1947

Kolik by mohl mít úspěšný Troll... ale rozumí se fakt asi hoodně promyšlený troll...

To je spíš takové zamyšlení, kdyby fakt troll bylo regulérní zaměstnání kolik si myslíte že by mohl mízt příjem i když je to spíše pro některé koníček a ne trvalá šíchta ale jako bokovka hlavně kdo by takovéhleho jedince platil... nejspíše fanoušci tzv. By zastával formu šaška... já nevím, prostě mně to tak nějak napadlo... zčista jasna. Nehněvejte se hned lidi. PLS. *3*
    • Tilwaen
      Nakonec přeci jen přemýšlíš nad pracovním uplatněním? *1*
      • Jack? Ten dostane v pohodě papíry na hlavu a v část. invalidním důchodu bude pobírat socku dokud se neupaří k smrti. Ve finále mu všichni jak se mu to smějete budete vlastně ještě platit peníze. *1* *2*
    • Draken69CZ
      Ono není náhodou že opravdu dobrý komici jsou vcelku dost inteligentní, ty raději zůstaň u toho trolla.
      • Jack1947
        Komik/troll? myslím že nejsme ani jedno a hoodně dobrej troll je taky fuška a někdo být ani tak dobrej nemůže i když ho někteří tak obdivují. *4*
        • stratego
          Ty můžeš být v klidu ty dobrej fakt nejsi *1* Spíš takový zoufalý skřítek k zasmání *5*
          • Jack1947
            Tak myslel jsem to obecně a ne hned v mém případě lol. Mysli, kuRE mysli *7*
            • Jack1947
              3týden? ha? že o tom nevím samozřejmně mám z dob minulých spousty originálek - některé fakt za tu koupi asi nestáli.

To se událo před Steamem a fotit to nehodlám... jinak většina her je z Levelu, na Steamu. Které jsem ještě ani např nehrál. Koupených mám jen pár... co je mám Titanfall na originu nahraných 22hodi nebo kolik , COD MW2,MW1( bohužel no steam) AW ( ... )CS:S (důvod pořízení tohohle balastu).

No tak jo víceméně za koupi a skutečně za koupi by stály tituly s dlouhotrvajicí hratelností nebo MP.
            • stratego
              Od tebe to zní opravdu vtipně *15* když použiješ slova jako "mysli" *5*

Btw už 3. týden čekám na seznam tvých her na steamu nebo klidně i jinde, které nejsou F2P nebo nebyly zadarmo na nějakém webu *2* nebo mi chceš říct, že žádná hra nebyla tak kvalitní, aby sis ji koupil?
        • Kua co to je?? Jste se všichni vyhulili nebo jak? *11* *11* *11*
    • Veskoslav
      Pleteš si trolla a placeného diskutéra....Placený diskutér (dle BIS například ruské i americké velvyslanectví si platí diskutéry v diskuzích) to dělá za peníze, troll je "koníček". Mimoto šaška už máš přece ty v repertoáru. Ale nepiš si to prosím Tě do životopisu v sekci počítačové znalosti.
      • A traged je nekdo kdo dela chytryho a sam prizna ze tomu nerozumi. *5*
    • kennyB
      Já myslím, že troll to dělá pro své vlastní potěšení, ale kdyby byl formou šaška, který si ve své době mohl dělat šprťouchlata i ze samotného krále, tak by byl asi slušně placenej...
      • Jack1947
        Tak je to jen taková myšlenka z nudy " aneb kudy z nudy" ...
  • 500GB pevný disk v Xbox One nepůjde jednoduše vyměnit za jiný, pro rozšíření bude nutné připojit externí...

500 GB je strasne malo, vzhledem k tomu, ze kazda hra se musi instalovat na disk
    • Snad ten Exterňák nebude muset být od MS, tím by se asi už uplně zničili
  • Jack1947

THPS 5

http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-02-tony-hawks-pro-skater-5-review
    http://www.destructoid.com/review-tony-hawk-s-pro-skater-5-312863.phtml
    http://www.usgamer.net/articles/tony-hawks-pro-skater-5-xbox-one-review
    http://www.gamerevolution.com/review/tony-hawks-pro-skater-5

Tak bohužel největší obavy se zdáse naplnily *9* je to jen hnusný zabugovaný brak.
    • klasicka konzolova produkce, navrch huj, uvnitr fuj

casy vlozite disk a hrajete uz se nikdy nevrati

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit