Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zpoždění vydání The Witcher 3 nebude mít žádný vliv na vývoj Cyberpunk 2077.

Jo jo, a potom tak tři měsíce před vydáním přijde "Cyberpunk 2077 odložen" a k tomu typický bullšity jako ,,Cítili jsme, že hra ještě není připravená. Chceme, aby v den vydání hráči měli maximálně odladění zážitek, ve kterém by nemuseli narážet na jakékoliv problémy." blablabla... Dejte na mě.
    • Soudruhu, nejste přihlášen. Co když to píše nějaký fake Claude. Je mi líto ale v tomto případě na Vás dát nemohu. Identifikace je naprosto nutná. Protentokrát pouze s varováním, bude-lite se to ovšem opakovat, navrhnu trest výboru.
    • *odladěný
  • Serious Sam 3

Dnes jsem začal hrát SS3, je to sice jen oddechovka na trénink skillu, rychlosti, přesnosti, ale říkám si jak moc mi chybí nějaká dobrá doomovka :( Letos vůbec nemám ponětí co má vyjít, akorát příští rok Doom, velká slabota. Nebýt nového Wolfa, tak se tento žánr dal málem označit za polomrtvý, trochu mě to děsí, že nejsou ohlášeny žádné velké doomovky...
    • - double post -
    • Můžeš zkusit ,doomovku' Wrack, která je laděná do cel-shadeovýho stylu a má chytlavou hudbu, ale upřímně mě u čtvrtýho bosse přestala bavit.
    • Brutal Doom
    • no ja nedávno taky hledal hru v podobnem stylu, dokonce jsem šel až do let davno minulých a nenašel... jinak je taky otazka co si predstavujes pod takovym pojmem doomovka. protože ja bych tam klidne zaradil i codko, max payne a pod.
    • Nema nahodou vyjit nove Shadow Warrior? Na to se tesim dost, obe puvodni hry sou skvely.
    • Vojta_Ilavsky
      Chybička se vloudila. Smazat.
  • Malleth

Nově ohlášený Killzone HD, jež bude součástí balíku Killzone Trilogy (popř. samostatně na...

A co podpora svítící bambule? Bez toho to hrát nebudu.
  • Lightning Returns! To PC?

http://cdn.destructoid.com//ul/255732-gallery-here-s-the-e3-grounds-and-lobby-before-the-chaos/e3-2013-photo016-noscale.jpg
    • ringmancz
      to se vyplatí když na PC nejsou předchozí dvě části
  • RDR - MP

Zdar, nevíte někdo jak to vypadá se servery Red Dead Redemption (PS3) ? Hraje to stále někdo? *3*

Díky.
    • Erien
      Tak rok a půl zpátky to pořád fungovalo a lidi to hráli. Obecně (až na vyjímky) u PS3 platí, že pokud u té hry běží servery, tak to lidi pořád hrají.
    • Proč hrát tak skvělou hru když můžeš hrát totální výkal herního průmyslu sw battlefront.
  • Malleth

Dnes v jedenáct večer na rádiu Rockzone 105.5 v pořadu Album před půlnocí zahrají kompletní...

Mimochodem na Americkým PS storu už je ke stažení DLC skinpack
  • Kozy

Crash na E3?

http://imgur.com/BuHwuY5
  • ringmancz

Jiná než PC verze vesmírného titulu Star Citizen se v tuto chvíli a za aktuálních podmínek neplánuje.

"We’re about ready to build the ultimate AMD rig with FOUR R9 290Xs and AMD’s eight core CPU driving a set of 4K monitors in Eyefinity"

Dámy a pánové, nechci se vás dotknout – kdo z vás to má?
    • Kozy
      Jedině nějakej tlustej nerd
    • Keyz
      To je celkem jedno kdo to má.

Hlavní je, že jsou borci a myslí i na lidi kteří to mají i když je jich méně. A posouvají technologii dále. O mnoho lepší přístup jak klasika, kdy to vypadá na všem stejně a je jedno co nastavíš...
  • Jack1947

CryEgine se rozšiřuje na mobilní zařízení s Androidem.

Je to docela náročnej systém a co si budeme povídat herní mobily moc nejsou a když jsou jsou drahé, nemají zdaleka takovej výkon jako pc ne opravdu by tam sotva šli takové hry ještě na plné detaily ve FHD. Možná nějakou mobilní verzi ale že by jsme třeba za pár let hráli KIngdom come na mobilu když to chce na maximální detaily něco kolem1 070 to si nemyslím :)

• victor

Knightdom Mage bych na mobilu nehrál ani na Unreal enginu  ;) 

• drasta

Presne! Rekni jim to jak ty endziny fungujou! 

• Peter Moore oznámil, že se s novým dílem Medal of Honor již nebudeme setkávat každý rok. Hráči si prý...

A já jsem anglická královna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit