Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Clint Hocking (Far Cry 2, SC: Chaos Theory) z LucasArts: L.A. Noire je špatná, neoriginální, nenápaditá,...

To teda asi rad trolli na twitteru, ne? : D
    Nebo jak by proboha mohl profesionalni vyvojar rict neco takovyho? Si rano nechtene otevrel lebku o futra?
  • Režisér Duncan Jones na Twitteru oznámil, že dnes (pátek 23. 5.) skončilo natáčení filmu WarCraft. Teď ho čeká masivní postprodukce a v kinech bude v březnu 2016.

Jsem celkem zvědavej co z toho vznikne, jenom si myslim, že je Duncana trochu škoda na 100+ milionovej film, kde mu do toho bude kecat x různej lidí. Nebudu film soudit dokud ho neuvidim, ale radši bych si od něj dal další film ve stylu Moon, což bylo za dlouhou dobu pořádný sci-fi, kterých se už moc nerodí.
    • Overwatch
      Pořádné sci-fi dostaneme už za chvilku, Interstellar bude v listopadu. Mám to úplně stejně, taky bych od něj rád viděl něco menšího a odvážnějšího, ale zároveň jsem hodně zvědavý co zrovna od dokáže udělat s WarCraftem...
      • O Interstellar se snažim nesledovat skoro žádné informace, ale podle toho co sem pochytil to vypadá celkem nadějně. Jsem dost zvědavej co předvede McConaughey, nikdy jsem ho neměl rád, ale v Tru Detective mi vytřel zrak, tak se na to dost těšim. Jinak s tim WarCraftem jsem docela rád, že to dělá někdo schopnej režisér a ne žádnej packal na objednávku. Otázka je, jak moc to bude jeho film, žádnej velkej hit na kontě nemá, aby mu jen tak dali 100+ mega ať si natočí co chce jako třeba Nolan.
    • Pokud se ti líbi Moon, zkus Europa Report. Pro mne ještě o třídu lepší.
      • Díky za tip, určitě na to kouknu.
  • Keyz

O tom, že PS4 nabídne 8GB RAM nevěděl nikdo z vývojářů třetích stran až do oficiálního odhalení konzole....

To potěší když se dělá hra na jinou specifikaci a pak tohle.
    Docela by mě zajímalo jak rychle a snadno je možné to předělat. Například dělám hru na 4GB PS4 tak aby ta hra to využila a pak bych chtěl na 8GB PS4 aby mohlo být více v paměti atd...
    • ucho
      mnohem snadněji, než kdyby oznámili, že je ta paměť poloviční...
      • Keyz
        To je logické, ale stejně když máš hru na oblasti které jsou nějak velké tak to asi nebude jen tak.
        • Black_Hand
          pamet ti prisvinim velmi jednoduse. prvni co me napada jsou textury ve vyssim rozliseni. dalsi treba vic nepratel na obrazovce atd. a to jsou jen hloupy reseni.
          • pak záleží, jestli ty textury ve vyšším rozlišení mají nebo je rovnou dělali v nižším tak, aby se to "vlezlo"... :)
            • Black_Hand
              grafici vzdycky delaji v extra hires. pokud mi ukazes nejakyho ktery ne, a nejde o nejake cilene retro styl/umelecky styl, tak ti celkem s jistotou reknu, ze to ten grafik dela blbe. typicky se downscaluje, pokud nepotrebujes preciznost na pixel, coz prave ten retro/umelecky styl obcas potrebuje. nicmene predstava, ze hra MUSI sezrat tolik pameti, kolik ma dostupno, jinak neco dela spatne je trochu zvracena. typicky je to naopak :) a musi se vejit.
        • ucho
          u paměti to takový problém není a když jí je pak víc, komplikace to prakticky žádné nejsou... rozhodně je to nenaštve :)
  • Insurgency

https://www.humblebundle.com/?gift=da6aTqHsZfEUX5Sw
  • MrSanta

Pár screenů prostředí z Grim Dawn

http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=4287
  • Femto

Baby Great Ones

Narazil jsem na poměrně zajímavý obrázek:
    http://www.deviantart.com/art/Baby-Great-One-628662536

Mám pocit, že jsem tuhle informaci neviděl ani v žádném lore videu či Paleblood Hunt. Všiml si toho někdo během hraní?
    • Vogon
      Podívej se na playthrough EpicNameBra, což je nejlepší Souls youtuber, tak dobrý že pracoval na oficiálních guidách pro BB a DS2, ten tam myslím tohle ukazoval ještě před DLC a ukazoval i více podobných detailů.
      https://www.youtube.com/playlist?list=PLQDWoXFQ-YLqnVUES5NZmzh8sQ3VrOnnP
    • Kozy
      Asi jo, tam jsem to prolejzal zrovna důkladně, akorát mě v tý době vůbec nenapadlo co to může být.
  • Výprodej zpětně kompatibilních her pro Xbox One

16. června začne výprodej 275+ titulů, které je možné hrát na XO. Slevy mají prý být až 75%.
    https://twitter.com/majornelson/status/863061263387152385

Osobně doufám především v Bayonettu a Alice: Madness Returns.
  • BAA.. ANTI Ati radeon

čaues... už opravdu newím kde už jinde se zeptat. Mám problém s Batman Arkham asylum, který mi pokaždé po určité době hraní padne(zčerná mi obrazovka a repráčky začnou bzučet,, a z toho už se nedá dostat takže musím počítač vypnout a zapnout). Co jsem se dočetl tady na Tiscali tak hra působí náročněji(a nepodporuje určité efekty) na počítače s ATI radeon grafikou k jejímž šťasným vlastníkům patřím.x) Našel jsem na zahraničních servrech, že tenhle problém neni ojedinělý,, řešení jsem se přesto nedozvěděl... Už jsem aktualizoval ovladače garfiky, zkoušel různé nastavení graf. hry, instaloval patch, pořád to dělá dál(někdy po 2, někdy po 10minutách hraní padne) u žádné jiné hry tento problém nemám(MAfie2, Shogun2, crysis...) Hra je naprosto super, ale tento malý detail mi dojem trochu kazí.x)
    • kostejnesmrtelny
      Hele, děje se ti to periodicky, průběžně? Nebo jenom na jednom místě ve hře, kdykoliv tam dojdeš? Protože jestli je to ta druhá možnost, tak bych možná věděl *1* *1*
      • Začínal jsem to už 3x padá pokaždý v přibližně těch samejch místech.. Když si to tak vybavuju tak v pár situacích mě to pokaždý padlo v úplně stejnou chvíli...daleko sem to ani jednou nedohrál.xD
        • kostejnesmrtelny

Valve spustilo více než 100 nových serverů pro DotA 2.

Možná se teď dopustim spoileru, ale on je tam takovej kanadskej žertík, kterej mě donutil i přeinstalovat OS *1* - ta hra tak jako zatuhne, a pak se asi po 40 vteřinách rozběhne znovu s prohozenejma rolema Batmana a Jokera. Je to tuším jedna z těch částí, kdy je Batman otrávenej Scarecrowovým plynem. Když mi to pak došlo, tak jsem málem vyhodil PC z okna, no co ti mám povídat *1*

Tak jestli to není zrovna tohle.
    • To zni jako problem s teplotou ale je zase dost divny ze by to delal jen Batman. Stejne bych si to radsi pohlidal. Procesor i grafiku. Jinak grafika ti nepodporuje physX ale z toho si nic nedelej stejne jsou to jen litajici papiry na zemi a par vlajicich hadru po stenach.
      • Jazz
        Když to zapneš na ATI, tak to počítá CPU a ne GPU
        • Ta hra jede(když jede). tak čistě, bez sekání - vysoký detaily. By se měla aspoň sekat a né to po 5minutách zalomit. Můj komp tu hru asi nemá rád...
  • jindra.veliky

Takhle vypadá první reálné setkání dvou lidí, kteří se před pěti lety setkali v Halo 3, před...

co to ma za kalhoty ta zenska omfg... *11*
    • Za Jindru snad píšou dva různý lidi, jinak si to neumím vysvětlit... občas napíše věcný a inteligentní komentář, se kterým se nedá nesouhlasit, a jindy zase takovouhle pakárnu.
      • cumpi3
        kdyby to byl holka, tak se jeho občasné nálady dají nějak vysvětlit *1*
        • jindra.veliky
          jindra velika? *1*
    • cumpi3
      myslim, ze v tom videu jde o neco jineho *6*
      • jindra.veliky
        ze hracky nemaj vkus? *8*
        • cumpi3
          ne, ze jsi blbec *6*
  • Skyrim po 4 letech módů - NEUVĚŘITELNÉ!!! Witcher 3 hadr...

Tak na toto se podívejte! Kam až dospěl tuning Skyrimu po 4 letech... Abyste dosáhli ve svém Skyrimu kvalitu tohoto videa, tak ani není třeba moc módů (cca 40-50), ale hlavní je dodržet POSTUP, a stejné VERZE módů, jaké píše autor... Jeho mód + postup má na Nexusu 16 mil. zhlédnutí a 36 tis. příspěvků, a to JEN za půl roku... Já to tedy zkusím podle jeho návodu udělat. GTX 970 + 8 GB RAM (mám 16) by mělo stačit na full verzi jak píše. Protože někde jsem se dočetl, že engine Skyrimu má omezené možnosti, a třeba 4K textury se nedoporučují (2K ano). Každopádně se podívejte konečně na výsledek...
    https://www.youtube.com/watch?v=f6wbwAI1hQE
    https://www.youtube.com/watch?v=Ea3iYlwpYd4
    Edit: Koukal jsem na příslušné video a JEN tato příroda je na 60 módů celkem! Pokud se chce zlepšit více věcí (postava, zvířata, dungeony, potraviny, nádobí atd., tak si člověk musí nahrát další módy). Takže celkem bych to viděl třeba i na 200 módů. Sám jsem hrál Skyrim s 200 módy (nějaký fans udělal instalačku) a žádný problém a "drží" to v klidu...
    • Překvapivě dobrý. U většiny grafických modů pro Skyrim mám dojem, že původní hru totálně mrví a zbavují atmosféry, ale tohle poměrně nevtíravý, i když citelný vylepšení.
    • Ja sem mel ve Skyrimu tak 20 modu a nepomhlo to, nechapu opularitu hry, za me je to fakt spatna hra. Tolik blbosti a veci bez logiky nemuzu prehlidnout. Zaklinac opet proti tomuto vytvoru pusobi jako hra z jine dimenze. Ve Skyrimu me nebavilo nic, pribeh,svet, dialogy vsechno nuda.
      • Záleží jaké módy, nejde o počet... Je mód na 1 sekyru, nebo na celé počasí... Já mám instalačku od nějakého fandy kterou vyrobil s 200 módy zabudovanými. Zkoušel jsem ji, a zdaleka to není tak jako nahoře ukazuji. Zdaleka ne... Myslím, že v tomto kabátě by to mohlo zas chytnout. Člověk se bude dívat na ty inovátorské věci, lovit zvěř, porcovat, stanovat, atd. *4*
        • Lukass
          Mody na pocasi, na nocni oblohu, mody na hratelnost, upravu rozhrani atd. Ty nejlespi co tenkrat byli na Nexusu, a stejne me ta hra nechytla. Popularita Skyrimu me je fatk zahadou.
          • Stále to nechápeš. Tys měl 20 módů? Ale jen na kvalitní počasí jako je nahoře v ukázce je na 60 módů!!! A některé jsou jen pár týdnů/měsíců staré! A ne 20 na všechno... To se nedivím že se ti to moc nezlepšilo... Takže zlepšit ještě dungeony, postavu, přidání zvířat a tuny jiných věcí je na dalších 100 módů. Celkem klidně na 150-300 módů. A ne 20... *1*
            • Lukass, zase špatnej pohled... Skyrim vyšel v roce 2011 a ve vývoji mohl být 5 let. Takže posmívat se 10 let starému enginu a výsledku z něj je hloupý... Takže s módy (mnohdy ty fičurky ani v době vydání Skyrimu nebyli) po 10 letech prostě ta hra vypadá takto... Myslím, že ikdyž to člověk nebude hrát, tak rozumný člověk smekne a ocení práci moderů (ale i mnohdy programátorů). Dalo by se říci, že to byli vývojáři a hra dostala další 4 roky vývoje - a tohle je výsledek... Je to možné mít vytuněný jako žádnou jinou hru, a je na člověku kolik si dá módů. 100 módů tam má člověk za pár hodin. Nehledě na to, že už to přidávání módů je svým způsobem hra a zábava... Tak je to na každém, každý ať si hraje co chce to je jasný *1* .
            • Vy jste konzoloidi co zavidi ze nemuzou modovat a jede jim to na 20 fps, ze musite tim brekotem zaplevelit vsechny diskuze? Fanda skyrimu fakt nejsem a hra mi je ukradena ale ten vas brekot je jeste vic trapny nez bethesda s ea dohromady.
            • Lukass
              V pohode uz chapu, v tom pripade se jenom potvrzuje jaka ta hra v dobe vydani byla brak *1*
    • ale porad je to špatna hra...
      • Za 1. Jak pro koho, úspěšnost po světě mluví za vše.
        Za 2. Těmito módy hra získá úplně jinou hráčskou dimenzi a nechutně kvalitní přidanou hodnotu...
        Za 3. Vzniklo i mraky hráčských DLC a nových úkolů.
        Za 4. A POCHOPITELNĚ i nové vše na co si jen pomyslíš (vylepšené zbraně, brnění, oblečení, zvířata, NPC, monstra, hrady, úkryty, oblasti atd.)
        Za 5. vylepšená hráčská rozhraní - TEDY i hratelnost, jako např. přidané hlídání nutričních hodnot, více animací (jako např. čtení knih, tanec, ohřívání u ohně, točení šípů při slow-motion, atd.), možnost kácet stromy a stavět poté cokoliv, camping, atd.
        Za 6. Možnost více rozkecat své společníky, možnost jim koupit domy kde budou bydlet, možnost většího přehledného skladu na věci, možnost rychleji sesedat z koně, možnost nového systému bankovnictví (složitější než jen jedny zlatky)
        Za 7. Tuny nastavení hráčské postavy, A TO už je pořádná kvalita tváří... Vznikl už třeba mód že budeš hrát za Ciri, Yennefer či Triss http://static-2.nexusmods.com/15/mods/110/images/69007-2-1440437707.jpg
        A mohl bych pokračovat........... *3*
        • Pry uspesnost mluvi za sve. Nejdriv rikas "jak pro koho" a pak se snazis udusit myslenkou, ze ve svete to melo uspech, pak to tedy musi byt tak prijato. *7*
          oh well. Typickej post obsesivniho cloveka (bez urazky)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit