-
Do Battlefield 4 pronikli první hackeři.
Píšou tam, že jsou jen na PC. To je důkaz, že hráči na PC jsou morálně zkaženější než konzolisti. -
-
Ano, na konzolich hrajou jen sami svatousci s moralnimi zasadami az na pudu, zatimco na pc se to hemzi jen samymi podvodniky, zlodeji, vrahy a zkazenymi lidmi co maj lepru a smrdi co?
Takovehle komentare me vzdy dokazi pobavit. *1*
Znis koro jako GGG a Jejdasek. Nejste vy pribuzni?
Pac a pusu B. *1* -
-
A navíc jsou konzoloví hráči mnohem zdravější, protože si na gauči neničí záda. Váhu mají rovnoměrně rozloženou na celou plochu těla, a tak jen výjimečně dochází k zapaření prdele, časté to metly PC komunity.
-
-
Ne vsichni ja sedim bezne na kancelarskem kresle.
-
-
Jacku, jsi to ty?
-
-
Ne, "Jacka jsem zastrelil a prebral jeho identitu" *15*
-
-
-
-
-
Mozna jsou, taky na konzolich je to podstatne slozitejsi (nenapada mne moc jak by mohli) tak radsi budou hrat "poctive". Hackery jsou spatni a kazi ostatnim hru, mohli by udelat pro ne specialni Server i mod (podobne jako v Max Payne3). *4*
-
-
Kde máš Maxe, Jacku?
-
-
Kdyz se podivas, dozadu tak mi bylo receno ze Max Payne - z uvodni obrazovky neni to prave, novej obrazek (z duvodu migrace na jiny server) nak se nedari nahrat, tak si prozatim vystacim bez... *3*
-
-
Nesmysl! Max k tobě sedne jako Kane k Lynchovi. Máte stejný tah na branku. Nejsem si jistý, jestli tě teď v diskuzích poznám.
-
-
Ne, asi zrejmne nebyla Ja si myslim ze me poznas, to se neboj. *4*
-
-
-
Asi mu napsali z Remedy, že jim tím sere dobrou pověst a budou ho žalovat.
-
-
-
-
Call of Duty Ghosts - Live-Action Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=4A05AnPSC6g - Proti hraným trailerům předchozích dílů velmi slabé a nudné... -
-
Docela traparna, kdybych si neprecetl ze to je na COD myslel bych ze se jedna o parodii na nektery ten ceckovy "akcnak" hoodne amatersky. *7*
-
Sinatra je na tom nejlepší...
-
-
Drsná Megan je taky dobrá *3*
-
-
-
Hraje tu někdo fallen order a jestě nenavštívil Kashyyyk? Pokud ano můžete mi poslat savefile?
Dostal jsem gamebraking bug. Uvnitř AT-AT má BD odlákat piloty ale místo cutscény si postava stoupne a já se tam můžu procházet. Jsem ve 30% a od začátku se mi to teď hrát nechce.
-
-
Tak nic už jsem sehnal save jinde ale stejně vás varuju, dělejte si zálohu po každém restu jinak budete hrát znova. Ta hra je momentálně rozbitá.
-
-
Dneska jsem to po 26 hodinách prošel, žádný problém jsem neměl.
-
-
-
Vypadá Sleeping Dogs lépe na X360 nebo PS3? Pro srovnání nemusíte chodit daleko...
20% si myslí, že vyzerajú rovnako alebo je PS3 verzia lepšia *1* http://is.gd/mQieVS -
EA hry zdarma
Teď na Originu Peggle! Rychle, než tuhle legendární hru stáhnou! -
-
Však my to už víme...
-
-
Uzavřená beta Steel Division 2 začne 20. června.
Uzavřená beta právě začala, 20. června vychází plná hra.😇
-
Francis dostal PS4
http://www.youtube.com/watch?v=FVzdPh3utcg
Xbox musí uvolnit místo :) -
-
Prase vyžraný, dělá se mi z něj špatně.. Kdo to vůbej je?
-
Když to takhle hezky napíšeš, tak to pak jaksi ztrácí svoje kouzlo.
-
-
chtěl jsem napsat špekoun, aby to zaujalo víc lidí :)
MrSanta: myslím, že kdyby se lidi tady v diskuzi viděli navzájem, tak to bude podobný -
-
No ne, ale mě šlo o to spoilování :P
-
-
-
Diskuze pod videem je neskutečná. Proti tomu jsou games.cz ještě zlatý *1*
-
*1* To je komediant *1* Jsem zvědav kolik neznalců sem zas napíše že to je akorát tlustej nervák co bydlí s mámou *15*
-
-
To je tlustej nervák co bydlí s mámou *15*
-
-
Prd s mámou...Před měsícem měl svatbu, kterou ty mít nikdy nebudeš *1*
-
-
Jo tak ted si mi to vazne nandal. *1* *1*
-
Kdo by se taky chtěl dobrovolně vdávat v době, kdy to už absolutně nemá žádný význam.
-
-
vdávat/ženit
-
-
-
-
Nevim no. Od te doby, co je jen placenej viralni panak je to vcelku nuda.
-
-
-
Call of duty 2 Back to fronts
Přátelé, taková laická vložka od fandy. Pro ty, kdo ještě na disku přechovávají CoD 2 nebo by měli jenom chuť si znovu ještě někdy do budoucna zvopakovat tuhle hru si dovolím upozornit na výbornou modifikaci, kterou incioval ve spolupráci s ostatními našinec, a která se teď na svátky konečně dočkala svýho uvolnění. [ http://www.moddb.com/mods/back2fronts-mod ]. Ve zkratce upravuje a rozšiřuje hru co do autentičtějších skinů, vizuálů i zvuků, přídává škálu variabilních a realističtějších modelů zbraní (včetně přenosných kulometů a protitankových zbraní) i autentičtější a dobově pro kampaň odpovídající techniky, dále umožňuje pár nových fint pro hráče (například možnost sprintování) a do kampaně jsou zahrnuty i ty nejlepší a doupravený fanouškovský singleplayerový mise, který pro CoD 2 kdy vznikly (Leningrad, Stalingrad, bitva o Rudé náměstí, Angoville, Arnhem v kůži německých jednotek a ještě další). Modifikace taky umožňuje se v menu přenastavovat kosmetickýma, ale nejrůznějšíma serepetičkama dle vkusu hráče, včetně volby vlastního arzenálu pro mise pro každou hratelnou stranu. Prostě takovej nejnovější a dle mého určitě velmi povedenej balík pro tento díl. -
http://j.mp/1gRcVOD
pri pohľade na hustotu súčiastok na borde ps4 sa len pýtam prečo je do šľaka ta konzola tak veľká keď to človek porovná s nejakým mobilom/tabletom/notebookom príde mu to ako plytvanie miestom -
-
chlazení?
-