Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Do Battlefield 4 pronikli první hackeři.

Píšou tam, že jsou jen na PC. To je důkaz, že hráči na PC jsou morálně zkaženější než konzolisti.
    • Ano, na konzolich hrajou jen sami svatousci s moralnimi zasadami az na pudu, zatimco na pc se to hemzi jen samymi podvodniky, zlodeji, vrahy a zkazenymi lidmi co maj lepru a smrdi co?
      Takovehle komentare me vzdy dokazi pobavit. *1*
      Znis koro jako GGG a Jejdasek. Nejste vy pribuzni?
      Pac a pusu B. *1*
      • MickeyMutant
        A navíc jsou konzoloví hráči mnohem zdravější, protože si na gauči neničí záda. Váhu mají rovnoměrně rozloženou na celou plochu těla, a tak jen výjimečně dochází k zapaření prdele, časté to metly PC komunity.
        • Jack1947
          Ne vsichni ja sedim bezne na kancelarskem kresle.
          • MickeyMutant
            Jacku, jsi to ty?
            • Jack1947
              Ne, "Jacka jsem zastrelil a prebral jeho identitu" *15*
    • Jack1947
      Mozna jsou, taky na konzolich je to podstatne slozitejsi (nenapada mne moc jak by mohli) tak radsi budou hrat "poctive". Hackery jsou spatni a kazi ostatnim hru, mohli by udelat pro ne specialni Server i mod (podobne jako v Max Payne3). *4*
      • MickeyMutant
        Kde máš Maxe, Jacku?
        • Jack1947
          Kdyz se podivas, dozadu tak mi bylo receno ze Max Payne - z uvodni obrazovky neni to prave, novej obrazek (z duvodu migrace na jiny server) nak se nedari nahrat, tak si prozatim vystacim bez... *3*
          • MickeyMutant
            Nesmysl! Max k tobě sedne jako Kane k Lynchovi. Máte stejný tah na branku. Nejsem si jistý, jestli tě teď v diskuzích poznám.
            • Jack1947
              Ne, asi zrejmne nebyla Ja si myslim ze me poznas, to se neboj. *4*
        • vlastik.plaminek
          Asi mu napsali z Remedy, že jim tím sere dobrou pověst a budou ho žalovat.
  • Call of Duty Ghosts - Live-Action Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=4A05AnPSC6g - Proti hraným trailerům předchozích dílů velmi slabé a nudné...
    • Jack1947
      Docela traparna, kdybych si neprecetl ze to je na COD myslel bych ze se jedna o parodii na nektery ten ceckovy "akcnak" hoodne amatersky. *7*
    • Miserius
      Sinatra je na tom nejlepší...
      • Drsná Megan je taky dobrá *3*
  • MidnighT91

Hraje tu někdo fallen order a jestě nenavštívil Kashyyyk? Pokud ano můžete mi poslat savefile? 

Dostal jsem gamebraking bug. Uvnitř AT-AT má BD odlákat piloty ale místo cutscény si postava stoupne a já se tam můžu procházet. Jsem ve 30% a od začátku se mi to teď hrát nechce.

• MidnighT91

Tak nic už jsem sehnal save jinde ale stejně vás varuju, dělejte si zálohu po každém restu jinak budete hrát znova. Ta hra je momentálně rozbitá.

• madPav3L

Dneska jsem to po 26 hodinách prošel, žádný problém jsem neměl.

• DangerousDave

Vypadá Sleeping Dogs lépe na X360 nebo PS3? Pro srovnání nemusíte chodit daleko...

20% si myslí, že vyzerajú rovnako alebo je PS3 verzia lepšia *1* http://is.gd/mQieVS
  • Cosi

EA hry zdarma

Teď na Originu Peggle! Rychle, než tuhle legendární hru stáhnou!
    • Jack1947
      Však my to už víme...
  • Radkaa

Uzavřená beta Steel Division 2 začne 20. června.

Uzavřená beta právě začala, 20. června vychází plná hra.😇

• ringmancz

Francis dostal PS4

http://www.youtube.com/watch?v=FVzdPh3utcg

Xbox musí uvolnit místo :)
    • Prase vyžraný, dělá se mi z něj špatně.. Kdo to vůbej je?
    • Když to takhle hezky napíšeš, tak to pak jaksi ztrácí svoje kouzlo.
      • ringmancz
        chtěl jsem napsat špekoun, aby to zaujalo víc lidí :)

MrSanta: myslím, že kdyby se lidi tady v diskuzi viděli navzájem, tak to bude podobný
        • No ne, ale mě šlo o to spoilování :P
    • MrSanta
      Diskuze pod videem je neskutečná. Proti tomu jsou games.cz ještě zlatý *1*
    • Miserius
      *1* To je komediant *1* Jsem zvědav kolik neznalců sem zas napíše že to je akorát tlustej nervák co bydlí s mámou *15*
      • To je tlustej nervák co bydlí s mámou *15*
        • Gojira
          Prd s mámou...Před měsícem měl svatbu, kterou ty mít nikdy nebudeš *1*
          • Jo tak ted si mi to vazne nandal. *1* *1*
          • Kdo by se taky chtěl dobrovolně vdávat v době, kdy to už absolutně nemá žádný význam.
            • vdávat/ženit
      • montatatana
        Nevim no. Od te doby, co je jen placenej viralni panak je to vcelku nuda.
  • He7he

Call of duty 2 Back to fronts

Přátelé, taková laická vložka od fandy. Pro ty, kdo ještě na disku přechovávají CoD 2 nebo by měli jenom chuť si znovu ještě někdy do budoucna zvopakovat tuhle hru si dovolím upozornit na výbornou modifikaci, kterou incioval ve spolupráci s ostatními našinec, a která se teď na svátky konečně dočkala svýho uvolnění. [ http://www.moddb.com/mods/back2fronts-mod ]. Ve zkratce upravuje a rozšiřuje hru co do autentičtějších skinů, vizuálů i zvuků, přídává škálu variabilních a realističtějších modelů zbraní (včetně přenosných kulometů a protitankových zbraní) i autentičtější a dobově pro kampaň odpovídající techniky, dále umožňuje pár nových fint pro hráče (například možnost sprintování) a do kampaně jsou zahrnuty i ty nejlepší a doupravený fanouškovský singleplayerový mise, který pro CoD 2 kdy vznikly (Leningrad, Stalingrad, bitva o Rudé náměstí, Angoville, Arnhem v kůži německých jednotek a ještě další). Modifikace taky umožňuje se v menu přenastavovat kosmetickýma, ale nejrůznějšíma serepetičkama dle vkusu hráče, včetně volby vlastního arzenálu pro mise pro každou hratelnou stranu. Prostě takovej nejnovější a dle mého určitě velmi povedenej balík pro tento díl.
  • oin.odin
    http://j.mp/1gRcVOD

pri pohľade na hustotu súčiastok na borde ps4 sa len pýtam prečo je do šľaka ta konzola tak veľká keď to človek porovná s nejakým mobilom/tabletom/notebookom príde mu to ako plytvanie miestom
    • chlazení?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit