-
Také vás vždy zajímalo, kde skončí Mario když spadne do díry?
*1* -
Zdravím, chtěl bych se zeptat zdejších PSkařů, jestli jde nějak samostatně koupit hra na PSN, kterou už mám v PS plus?
-
-
Jedině to jde v případech, kdy máš z pluska základní verzi a v obchodě je nějaká game of the year edice nebo podobný bundle. Přesně ten samý produkt ti to nedovolí koupit, je to ochrana proti několikanásobnému utrácení za stejnou věc.
Případně se to dá domluvit přímo se supportem, aby to šlo koupit, ale domluva s nimi je na dlouhé lokte. -
nejde, musíš buď počkat až nebudeš Plus nebo si vytvořit druhej účet
-
-
S příchodem Windows 8 budou moci proti sobě hrát majitelé PC, X360 a Windows Phone.
Takze si s Win 8 muzu koupit Red Dead Redemption? -
-
Nedavno na Buildu rozdavali Samsung tablety s W8. Nebyl jste tam nekdo? Treba by se to tam dalo nainstalovat :)
-
Koupit si to muzes :D
-
-
Na PS4 míří DC Universe Online a Planetside 2.
Bomba!!! Hrozne se tesim na Planetside 2!:))) -
Mrkněte na teaser trailer, který se nás snaží navnadit na něco, co se bude týkat Metal Gear Solid.
Tenhle teaser je ale hodně WTF. Něco tak béčkovýho bych čekal tak od Black Ops 2. Krom toho hranej trailer a Metal Gear mi nejde moc dohromady. -
-
On to taky klidně může být teaser na hraný snímek...
-
-
Jen to ne. Když Metal Gear film, tak CG, což by ovšem nikdo nezaplatil.
Ale dělat film podle týhle série mi přijde jak nošení dříví do lesa. Koneckonců polovinu herní doby beztak tvořej (skvěle udělaný) cutscény.
-
-
-
CoD Infinite Warfare na víkend zadarmo
do zítra večer, pokud se vám chce stahovat 50 GB -
-
Mě to zklamalo. Ale jestli někoho zajímají pěkně zpracované vztahy mezi Zemí a zbytkem Sluneční soustavy, doporučuju sérii Expanze, James Corey. Což jsou knížky, né hry. *4*
-
-
Je to i parádní seriál na netflixu, jestli je to to samý teda.
-
-
Je to to samý.
-
-
ano
dobrá oddechová četba a pěkná série, teď akorát čekám na pátý díl -
-
V češtině vyšel právě teď, zrovna dočítám.
-
-
-
když jsem onehdá stahoval tuhle hru na PS4, stahovalo mi to celý víkend a na vyzkoušení jsem měl vlastně jen chviličku. vizuálně paráda, samá akce. přišlo mi tam té akce zbytečně moc, prostě člověk nestíhá pořádně vstřebat prostředí. pořád se někde něco hýbe, vybuchuje, člověk někam pořád rychle běží. podle mě je někdy méně více a tady už toho bylo nějak moc. možná si to lidi žádají a chtějí stále víc kulervoucích scén, ale já bych uvítal pomalejší tempo s lépe budovanou atmosférou.
-
-
-
COD Bo4
Nebude na Steamu a nebude mít regeneraci zdraví a Sp bude formou tutoriálu což je teda celkem nic moc. Na druhou stranu první 3scénáře k zombie nejsou špatné. -
Jak by vypadalo MineCraft, kdyby dostalo novodobý grafický kabátek? Nějak takto!
:-O dá se to někde stáhnout jako modifikace na 1.8 verzi? Promiňte my upřímnost ale z toho ohně na pochodni a efektu kouře jsem se málem po*ral snad nejlepší effekt ohně co jsem kdy viděl... -
-
Jak by vypadalo MineCraft, kdyby dostalo novodobý grafický kabátek? Nějak takto!
To je jen video, ne hra. -
To sis doufám dělal srandu *1*
-
-
Asi né všichni znají College Humor a jejich videa.
-
-
To, že to na něm je, neznamená, že je to od nich
-
-
-
pochybuju že se to dá stáhnout jako modifikace. na youtube je video jak to upravuje ve 3D Studio Max
-
-
30fps je málo u každé hry, u některých je to horší, tady jde prostě vidět, že Z3 byl dělaný pro páčkovače, kde ten pomalý pohyb analogovýma páčkama tu neplynulost zamaskuje nebo nevím jak si to vysvětlit. Takové GTA 5 je jiný level při 60fps.
Drasťa 970 je docela o dost výkonnější, než 770, zvlášť když ji hravě nataktuješ, ale nedělal bych to kvůli jedné hře, dej si všude medium u toho Zaklínače, na obrazu to prakticky nepoznáš tady u té hry a budeš atakovat 60fps, ikdyž je pravda, že tady ta hra je nějaká nadrbaná, já i v 60fps cítím microstutter při pohybu, když stojím a rozhlížím se kamerou, tak ne, ale když jedu na koni nebo se hýbu, tak to jde cítit.
Prostě toho Zaklínače doprasili a nezbývá, než udělat kompromis a hrát to tady tak nebo to prostě nehrát, kdo s tím má problém. Upřímně, kdybych to měl hrát na 30fps, tak bych se na to snad i vykašlal, to mi za ty vycukané oči nestojí, her je spousta. -
-
hraj to na gamepadu, stejně je ten combat dělaný pro gamepad, takže 30FPS nikomu nemůžou vadit, když to valíš na gamepadu...
-
-
Na gamepadu hraju ale to moc nepomaha :D
-
-
Taky hraju na gamepadu, ale nepomáhá to - s gamepadem jdou dělat velké psí kusy, ale tím to není. Zkoušel jsem u W2 zapnout ubersampling a měl jsem kolem 35fps - i to bylo dost nehratelné. Ta plynulost 45+ fps je prostě krásná a strašně dobře se na ni zvyká - pak když uvidíš 30fps, tak jsi ztracenej (netýká se konzolí, tam se většinou těch 30fps dá v poho).
-
-
-
Medium/low a atakuju 40 FPS ale nedostanu se pres... rekl bych ze to bude rozlisenim (1440p) jinak nevim cim jinym by to mohlo byt.
970 je +/- na stejny urovni jako 780. Neni to spatny ale rekl bych ze za ty penize za dalsi upgrade to ted nestoji. Zvlast kdyz W3 je opravdu jedina hra u ktere mam problem. GTA5 je pri 60 FPS fakt super to uznavam bez vahani ale i na 30 FPS se da hrat.
U witchera citim strasne zaskuby pri pohybu kamerou. -
Můžeš už přestat tapetovat? Stejně si tu píšeš sám pro sebe s dalšími X nicky, co sis vytvořil, protože nikdo jiný už na tebe nereaguje....A jestli v 60 fps citíš microstutter, tak máš asi nejlepší oči na planetě....
-
-
Ve Watch Dogs dostanete možnost ovládat vrtuník.
Wow... just..wow... BTW. Sou tam vůbec motorky? -
-
Pochybuji, spis to vidim jen na ten vrtulnik a nejake ty auta , zaroven aby to nebylo jen o pobihani po meste to by byla nuda. *3*
-
-
Pokud jsi vyděl tento trailer http://www.youtube.com/watch?v=7WuZ8wuQvw0&list=SP18A5A2C4BD2BBB11&index=10 , tak sis musel všimnout motorky
-
-
Nevidel, tak to jsem nevedel a je to urcite male bevyznamne plus. *4*
-
-
-