Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bethesda se Zenimax se udajně rozhodla posunout (kvůli špatnému launchi RAGE) práce na Doom 4 na...

Snad tím nechcou říct že práce ještě ani nezapočali *10*
    • Ale začali. Menší část studia už nějakou dobu pracuje na Doom 4, většina pracovala na Rage. Po jejím launchi byl plán věnovat veškerý zdroje na vývoj čtvrtýho Dooma, což se teď evidentně o něco zpozdí - Rage stále potřebuje řádně doladit. Z informací, co zatím byly k mání bych řekl, že je to přesně takhle *3*
  • Jack1947

Microsoft: Základní verze Killer Instinct není free-to-play hrou, ale velkorysým demem.

No comment. *7*
    • God-of-War

Microsoft: Základní verze Killer Instinct není free-to-play hrou, ale velkorysým demem.

Velkorysé demo, s jednou postavou... aha.
  • Cahir

Scénář k filmu Mass Effect dopsán. Snímek se zaměří na příběh velitele Sheparda a soustředit...

Bože, už vidím, jak tam bude nějakej nagelovanej metrouš běhat v papundeklu.
    • Pokud by to dopadlo jako poslední Star Trek, tak to ještě budu považovat za úspěch.
    • skaven123
      viem presne co mas na mysli, mna napadol Thor :D
  • playstation

Přidej se vše o playstationu na facebooku
    https://www.facebook.com/groups/playstation.play/
  • omiklon

Cože, poslední Assasín za polovic. Měsíc a půl po vydání.. tohle nemůžeme dále tolerovat. Pojďte bratři moji, vytasme pospolu nuly na metacritic, palce dolů na steamu a dilajky na ytubu!

• Lukyz

A kde že to? 🤔

• Battlefleet Gothic

Hezkej Gameplay s komentarem kterej by mohl zajimat lidi jako ja ktery se v univerzu WH40k moc nevyznaj...

https://www.youtube.com/watch?v=iB3tg6AZkGw
  • Veskoslav

No

Steam zatím nic moc....Zatím nejhorší "výprodej", co udělali. I když Origin je na tom pořád ještě hůř a Uplay ani nezmiňovat.
    • jindra.veliky
      tak si jdi spravit naladu do Lidlu *6*
    • Dyk se to rozjelo teprve dneska, co čekáš? Že daj všechny hry na -99 %, a pak do 3. ledna budou koukat?
      • Veskoslav
        Se tam změnili ceny teď:) Už to vypadá lépe ta nabídka:)
      • Veskoslav
        Ne. Jenom podzimní výprodej byl první den lákavější. Ale chápu, na co narážíš.
        • Tak pro mě, jako zákazníka, i pro ně, jako prodávající, je výhodnější rozvrstvit to do delšího časovýho údobí. Kdyby vysázeli všecky svoje trumfy hnedle ze začátku, tak je to k ničemu, Takhle se každej den vytasej s něčim, očekávat všecko pvní den a hodnotit podle toho celej výprodej je pitomost...
          • Veskoslav
            Taky nehodnotím celý výprodej. Jenom začátek je slabší oproti jiným steamovským výprodejům.
    • Vydavatelé nedělají balíky s hrama na slevu a chybí taky balíky indie her.Už to za h o v n o stojí pěkně dlouho.
      • Veskoslav
        No jak kdy. Někdy se vyplatí koupit, jindy ne. Ono je to spíše o tom, jestli člověk chce ty slevy hledat nebo to má pohodlně na jednom místě. Problémem je spíše to, že se Steam vymáčknul na podzímní výprodej.
  • Black_Hand

Příští díl Deus Ex bude zřejmě obsahovat online prvky.

tohle bud muze byt hruza nebo neco stylu dark souls. a po pravde, neco stylu dark souls by nemuselo tomuto svetu vadit. treba, ze by si lide nechavali zpravy v systemu.
  • Keyz

Pillars of Eternity Patch Notes: 1.03

https://forums.obsidian.net/blog/7/entry-179-patch-notes-103/
    • jakubc
      Takže 2 největší problémy s itemy a staty vyřešeny i zpětně, super.
      • Keyz
        Jo.

Hlavně zpětně. To jsem nečekal.
    • ucho
      a co ta čeština? jestli jsem to dobře pochopil, tak ti, co se do ní pustili, se rozhodli překládat jednotlivé xml soubory v notepadu. celkem psycho. jak tomu pak chtějí dělat korekce, když přepíšou původní text? to si jako otevřou dva soubory a budou postupně porovnávat? buď bude výsledek tragickej, nebo to bude trvat věčnost.
      • Keyz
        CZ nesleduji.

Ale jak píšeš. Vypadá to celkem "psycho". I podle přeložených obrázků které tam dali... No, stejně po tom lidi skočí protože to asi bude první CZ (jestliže naberou dost lidí) a bude rychle venku...
  • War Thunder

Dotaz - po updatu se volné zkušenosti převedly 1:10 na RP body. Mám teď možnost ty RP body nějak využít? Protože pokud chci urychlit vývoj letadla, mám možnost je převést, jenže to po mě chce Lvy, a to hrozivý sumy. Takže - k čemu mi vlastně jsou? Mám jich přes milion...
    • Pilgrim66
      Chceš dlouhou nebo krátkou odpověď?

Úplně k ničemu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit