-
Nintendo, Sony a Microsoft se sejdou, aby hovořily o problémech. možnostech a budoucnosti hraní her v cloudu.
Cloud?
Nintendo bude brzy prodávat svoje zařízení za pár centů přes SMS, spojení "Sony" a "on-line služby" vůbec nekomentuji a od Microsoftu se, jakožto od společnosti která jednou rukou šplhá po žebříku s Kinectem a druhou chytá kovadlinu Nokia, dá čekat cokoliv. -
Fantasticky vypadající fotky a videa z chystaného fan filmu na motivy hry Fallout.
Promiňte ale ta holka co vybrali do role té zrzky (zapoměl jsem jméno) mno ani nevím co napsat měla by bejt mladá ale na první fotce vypadá jako 50. letá smaž*a... vždiť se na to podívejte http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/248/c/3/spice_as_cass_foh_by_drnightshade-d490zwe.jpg vypadá tak hrozně nebo mám jen zapatlanej monitor ? Btw s*ažka a zakázané slovo ? vážně ??? -
-
Zrzce bylo 37 let, pokud se nemýlím.
-
Co tě vede k myšlence, že by měla být mladá? Čtyřicet let mezi F2 a FNV?
Cass je dcera Cossidyho, postavy ze dvojky.
-
-
My true mentor, my guiding moonlight....
teď o svátcích jsem se dostal teprve k The Old Hunter a musím říct, u prvního bosse fakt neskutečné téma a absolutně nejlepší herní moment z tohoto roku a samozřejmě soundtrack roku...
https://www.youtube.com/watch?v=7RzA_Oomra8 -
-
Nejlepší hudba z dlcčka je u třetího bosse. Souboj a k tomu ta hudba je famozní.
-
-
Nevím nevím, druhá fáze Ludwiga mi přišla dost kule rvoucí. Navíc jako fanoušek Berserka jsem měl skrze celý bossfight úšklebek na tváři(Pokud chcete vědět proč, tak si pouze na vlastní nebezpečí vygooglete Berserk Horse.). Ale jo třetí bossfight byl dost luxusní, a pak když ještě zjistíte příběhové pozadí toho bosse.
Jinak nejlepší hudbou z Bloodborne je pořád Hail the Nightmare.
https://www.youtube.com/watch?v=tuHzagjqOLU&feature=youtu.be
-
-
-
Crysis 3 nebude posledním dílem této herní série. Nový díl nabídne nové vedlejší mise i možnosti...
Physco .. to zní jak nějakej novej obchodní řetězec. :) -
Nesetkal se někdo při přihlašování do PS Store (přes prohlížeč) s touto chybou?
{"error":"invalid_client","error_description":"Bad client credentials","error_code":4102,"parameters":[]}
nějak se tam už pár dnů nemůžu zalogovat. -
-
Nepoužívat konzole ty proutkaři *15*
asi jsi špatně postavil pyramidu aby odrazila špatné vlny *15* - námět pro CaryMaryFucka -
-
To je tak, když se konzolista ucho pokouší něco dělat s počítačem :D
-
-
Povolit cookies [*.]auth.api.sonyentertainmentnetwork.com
https://support.google.com/chrome/answer/3123708?vid=1-635772919311176093-915054717 -
-
to jsem si taky vygooglil, ale já mám cookies povolené.
přímo PS Store mi dole píše: "Cookies are enabled on this site to give the best browsing experience. You can modify your cookie settings to disable them." -
-
Já jsem se přihlásil, ale nejdřív mi to psalo něco o údržbě tak jestli nejsou zas pod útokem. Ještě čas a datum máš správné?
-
-
ne, dobrý, FF je nějakej rozbitej. už si dal říct.
-
-
LV: ja vim celkem dobre co chrome schromazduje, ale spoustu tech veci si bere i pri pouzivani googlu. Navic mam android, takze abych resil jaka z tehle ficur si bude pamatovat na jake por*o jsem se koukal, tak na to nemam cas. To spis mi vadi 90% aplikaci na telefonu, ze chteji pristup ke kontaktum.
-
Ja teda nevim ale tohle mi nijak hrozny neprijde?
http://lifehacker.com/5763452/what-data-does-chrome-send-to-google-about-me -
To neřeš, ucho je holt děsnej paranoid... *7*
-
Me zajima v cem je ten chrome tak lepsi, sam pouzivam FF. Chrome jsem pred lety zkousel, ale prislo mi ze akorat zere trochu vic pameti a ma naprosto retardovane resene otvirani souboru, jinak ty prohlizece jsou vzasade stejne.
-
Tak to bylo z toho slabšího soudku no tak nenech se prosit vystřihni nějaké číslo máš na víc *15* než dostaneš ban a budeš se muset přihlásit na jiný nick *15* a needituj pořád příspěvky já pak nevím která verze platí *15* si to předně pořádně rozmysli než něco napíšeš *15* nebo ne piš první věci co ti přijdou na rozum *15* to jsou větší řachy *15*
-
Já nic nevyvozuji tvoje multi-nickovost je známá, než to prasklo tak sis tu povídal sám se sebou *15* v ničem se utvrzovat nepotřebuji mě to vždycky rozesměje opravdu to neřeším. A k tématu opravdu evidentně nic nemáš tak proč vůbec reaguješ *15* njn hlavně že nemáš na nic čas a potřeboval by jsi aby den měl 50 hodin že nic nestíháš *15* pak se tu prsíš jak máš 500+ h v The Crew vždycky prskám smích když na někoho jako si ty narazím. Tak trapně zareaguj jak ničemu nerozumím že ani google neumím používat, přitáhni si alobal do čela a hurá přejdi na tvoje oblíbené číslo s konzolema nebo AMD *15*
Silvestrovský program pokračuje a já se moc bavím *15* -
Tak jasný někdo kdo trpí stihomamem a na vše musí používat anonymizéry to opravdu není *15* ostatní kdo nemusí mít u brouzdání po webu alobal na hlavě skvělá volba.
-
Tak jestli ti blbnou oba prohlížeče, tak je jasný, že problém bude mezi židlí a monitorem.
-
Divný vzhledem k tomu že je snad ve všem lepší než FF tak bude chyba někde u tebe.
-
ten mi nějak blbne, je děsně pomalej.
-
Pokud nejsi paranoidní tak přejdi na Chrome.
-
-
-
-
-
-
YouTube trápí podobné technické problémy jako minule a tak jsme byli nuceni GamesPlay Project Argo opět zrušit. Omlouváme se.
To asi nebude problém YouTube, ne ? *15* -
-
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/google-ma-vypadek-nefunguji-jeho-maily-vyhledavac-ani-dalsi/r~68208466b0e411e6a222002590604f2e/ *7*
-
No mě třeba Youtube nefunguje.
-
-
Ano, on ti tím říká, že za to ale nemůže youtube, ale google jako takový.
-
-
-
PSVR
Nemá už někdo z vás doma Playstation VR? Osobně to rozhodně neplánuju, kromě Star Treku by mi bylo nejspíš ze všeho zle, ale nějaký dojmy by mě zajímaly. Primárně, jak snesitelný to je, za tak nízkou cenu? A samozřejmě.. budou filmy pro dospělý? )) (p.rno slovo je zakázaný? No tak, vážně?) -
-
Tak prej to trackovani je opravdu na pytel a to hlavne u ovladacu ktery se ve VR porad tresou (je to videt i v ruznych recenzich). Navic staci zakryt na helme trochu jedno svetlo a tracking hlavy je v haji.
-
Osobně ne, ale prý je překvapivě dobré na čem to běží. Driveclub je sice "nečekaně" průser, ale ostatní hry jako Batman jsou prý super a to včetně grafiky. Dle mého to na nové PS4 Pro nebude vůbec špatné.
http://tech.ihned.cz/hry/c1-65478480-prvni-dojmy-z-playstation-vr-rozumna-cena-a-nabidka-her-udelaji-z-psvr-hit-letosnich-vanoc?utm_source=centrumHP&utm_medium=technologiebox&utm_term=position-3%22%3Elink%3C/a%3E -
-
No Batman jsem kousek viděl a byl to pěknej hnůj.
-
-
Co jsem tak slysel a zjistoval tak PS VR ma rozhodne par skvelejch napadu co se tyce konstrukce tech bryli a maji obrazovku ktera ma udajne mensi mezery mezi jednotlivejma pixelama a navic dokaze PS VR snimat i pohyb ovladace coz je podle me uplne super ale na druhou stranu to snimani pohybu prej neni proti
viteVive nebo Oculusu moc dobry.
Dalsi vec je ze je to delany spis na sezeni u televize nez na takovy to "room VR" jako mavitaVive. -
-
Vita? Asi myslíš HTC Vive. PS VR má horší rozlišení a jeden displej, boduje cenou, ale krom VR potřebuješ kameru a ovladače move (funguje to i s těmi od PS3).
-
-
PSVR má horší rozlišení na papíře, ale nemají to tak, že vepředu je jemnější rastr než po stranách?
-
-
Co vím tak lajcky já, tak PSVR to co ztrácí na rozlišení dohání technologií OLED displaye, kde to díky rozmístění těch RGB bodů nějak eliminuje ten mřížkový efekt.
Taky bych to právě rád zkusil, latence a rychlost snímání na papíře nevypadá zle a pokud by Sony časem skutečně uvolnilo SDK pro PC, byla by to zajímavá, levná a na HW nenáročná alternativa. Těžko říci jak to jako celek funguje (dokreslování mezisnímků vs 18ms odezva) dokud to člověk nedá na hlavu. Já bych právě bral něco jen tak na to "občasné" poježdění a polítání, ale otázka je, jestli bych na těch budíkách něco přečetl :) -
-
Ze zkusenosti muzu rict ze nejvetsi problem nebude precist neco na budikach... pokud to trochu znas tak rucicku si najdes a cisla taky nejak odhadnes ale nejvetsi problem bude hledat nepratele v dalce. Ta chvile kdy lovic v dalce nepratelskej letoun kterej vypada jako 8 podivne preskakujicich pixelu je dokaze zazitek z VR docela narusit. Myslim ze na zavodeni by to mohlo byt pouzitelnejsi.
-
-
Mám pocit že tohle mají snad všechny VR.
-
-
Jj bylo pozde a byl jsem pripitej tak omluvte snizenou kvalitu meho prispevku :D
-
-
-
-
SWTOR: Free-to-Play is Coming on November 15th
Star Wars The Old Republic zacina s free-to-play modelom 15. novembra. Viac na http://www.swtor.com/info/news/news-article/20121108. -
-
Psali tu o tom včera
-
-
jo jo, mas pravdu. nevsimol som si.
-
-
Jasnacka :) Uz se na to docela tesim. F2P je presne pro me protoze stejne jediny co me zajima je ten pribeh kterej si chci projit :)
-
-
Doporučím vybrat si pro začátek jinou class než Jedi Knight. Jeho příběh je dost hloupej a schématicky poskládanej - aneb na každý planetě je doomsday device s potenciálem zničit planetu/galaxii, musíš pokaždý přiběhnout v poslední vteřině a zachránit situaci. Ani Bounty Hunter mě příběhově nezaujal, ačkoli se za něj hraje dobře, má asi nejlepší dabing a celkově je ta postava narozdíl od Jedi Knighta Mirka Dušína celkem sympatická.
Hodně chvály je na linii Imperial Agenta, ale těžko říct. Mám ho na poměrně nízkým levelu a už chvíli jsem na něj nešáhnul, protože mě sere jeho dabing:). -
-
zase ten příběh bounty huntera sedí ke Star Wars
-
No, na nějaký rozhodnutí tam sice narážíš furt, ale stejně to ve výsledku nemá moc žádnej efekt. V 99% případů jde jen o pár bodíků do LS/DS a +1/-1 u reputace u companiona. Ten svět je celej samozřejmě šíleně statickej a po chvíli hraní zjistíš, že volby jsou jen falešným zdáním volnosti, ale efekt na další hraní či na příběh je nulovej. Maximálně když někoho někde ušetříš, tak později dostaneš mejl, jak je ti hrozně vděčnej. Meh.
Souhlasím, že Kira je celkem fajn, coby sentinel jsem v pozdějších fázích pobíhal spíš s doktorem, ale určitě mi byla sympatičtější než Mako (BH) nebo Kaliyo (IA). -
Knigh je dost schématickej, souhlasím. Síla kampaně této classy ale není v příběhu.
Líbí se mi, jak přistupuje k volbám, resp. k temné/světlé straně síly. Možnost si svého reka vyprofilovat je opravdu velká a skýtá možnost pro kompromisy (nestalo se tudíž to, čeho jsem se bál, totiž že budeš moci být jedině učebnicový rytíř, nebo padlý jedi a nic mezi tím).
Příběh mě neurazil, ale ani nenadchnl (ještě nemám úplně dokončeno), přijde mi podružný, jakoby poskládaný přesně tak, aby byl prostor 1) prožít si Lukovu klišoidní story 2) vyprofilovat se. K tomuto účelu slouží dostatečně.
Další silnou stránkou Jedi Knighta jsou parťáci. Kira Carsen je opravdu sympatická postava a její dialogy mají říz.
Celkově se ale o nijak světobornou kampaň nejedná, snad mě IA překvapí.
BTW, podle lidí na fórech jsou Consular a Inquisitor prý nejslabší kampaně, Imperial Agent a Smuggler prý nejlepší -
Ani Jedi Consular za moc nestojí. Na každý planetě je Jedi kterýmu hrabe, a ty ho musíš přemluvit nebo zabít.
-
-
-
-
-
-
Xbox One vs PS4
http://www.videacesky.cz/skece/rekonstrukce-youtube-komentaru-4-ps4-vs-xbox-one -
-
Dost dobrý:D.
-
Kde jsou K+M masturbanti? To je nejvíc zakomplexovaná rasa na světě.
-
Originál by nebyl?
-
-
http://bit.ly/19zu0uw
-
-
Ne, dík. :P
Jak se unshort.me hodí i na takové záležitosti...
-
-
-
Úžasný
-
-
space hulk deathwing
chtel jsem si precist recenzi na tuto hru, projedu par tech nejznamejsich hernich webu v CR a recenze nikde :D hlavne, ze se tu objevuji recenze na kdejakou indie sra...ale, kdyz asis tvurci neposlou klic nebo rovnou nejaky darkovy baleni s "bonusy", tak se o hru nikdo nestara *7* *4* -
-
Na steamu je těch recenzí fakt málo *7* .
Ale že jsi to ty, tak: Pí*ovina, 2/10. Spokojen? -
-
smysl meho komentare byl ponekud jiny....
zkus to znova *3*
-
-