-
Microsoft se obával, že Xbox Live Arcade "zkanibalizuje" maloobchodní prodej a tím zcela zničí konzolový průmysl.
Jo to znám, říká se tomu božský komplex... -
-
Přitom konsolový průmysl se zničí sám...
-
-
doufejme, že ne! Jinak by zbyly samé indie isometrické pitchoviny a nějaký F2P trash...
-
-
-
PS3 verze Borderlands 2 dostala nový patch, opravující mnoho chyb.
a pak že to nejde bethesdo přiště to probuzení draku pošlu rovnou na bethesdu a né do skyrimu -
fajn bundle
https://www.bundlestars.com/en/bundle/all-stars-4-bundle -
EA a The Walt Disney Company pracují na nových Star Wars hrách, které poběží na Frostbite 3 engine.
*14* yes! -
Právě nastal nejvyšší čas zakoupit GTA V. Na Steamu i na PS Storu je ve slevičce za krásných 400 Kč.
-
-
já sáhnul po Skyrim + Fallout 4 GOTY na PS4 za 790,-
-
-
Z těhle sleviček beru ještě Hitman GOTY za krásných 399 Kč a Unravel Two asi za 270 Kč.
-
-
no nezapomeň, že jde vše pořídit ještě s dodatečnou slevou 8 %
-
-
O tom nevim. Upřesni prosím.
-
-
tvl.vy jste fakt strasny socky #sorryjako
-
přes dobíjecí karty, který jdou koupit s 8% slevou. za 920,- si nabiješ 1000,-. za 460,- si nabiješ 500,- a podobně...
-
-
Reakce na příspěvek:
Díky, s dobíjecíma kartama vůbec nemám zkušenost, takže tam mi další zjišťování, co a jak, za těch pár korun nestojí.
-
-
-
-
-
-
GTA V nechci ani zadarmo.
-
-
GTA 5 je dobrý, GTA Online je SHlT
-
Proč?
-
-
Nelibi se mi to prostředí a zasazení příběhu, hlavní postavy a podobně.... nelibilo se mi prakticky žádné z nových GTÁček...
-
-
-
-
Rainbow Six: Siege nabídne v době vydání 11 mutiplayerových map (všechny v denním a nočním režimu). Ubisoft slibuje, že se bude jejich počet po vydání navyšovat a majitelé hry obdrží dodatečné mapy zdarma.
Hard to believe, ubisoft si tedy snaží zlepšovat pochroumanou reputaci hmm, pokud tomu tak je krok správným směrem. *4* -
Našli jsme návrh obleku, který by Eziovi z Assassin's Creed nesmírně slušel.
No...nevim. -
Tales from the Borderlands se sice líbila kritice i řadě hráčů, ale prodejně to žádný zázrak nebyl. S další sérií tedy v dohledné době nepočítejte.
To zamrzí. Byla to parádní hra a pokračování bych bral. -
Mafia III potvrzena?
Prý to uniklo na webu IGN, ale video bylo zase opět rychle staženo, takže je stále reálná možnost, že jde o fake. Hlavně mi přijde divný, proč by to neohlásili rovnou na E3?
https://www.youtube.com/watch?v=PC2rg_qWfYs -
-
Seems legit...
-
no a? jen dalsi znacka, co kvuli konzolim upadla do marasmu
-
-
Vypadá to, že nám Tomb Raider nabídne pouze deseti hodinový příběh.
:) Tak dokonalý , že se budete jednou moci jen otáčet kolem vlastní osy .... Ale mohlo to být i pět hodin že ;)