Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Resident Evil 0 HD REMASTER

Kdyby někdo chtěl Steam klíč na Resident Evil 0 HD REMASTER.
    Sry za komplikace, ale ať to nevyzobne někdo, kdo to ve finále ani nebude hrát *3*

Je to pryč.
  • owny

Obrazem: Grafické porovnání mezi "Ultra" a "High" grafickým nastavením PC verze Watch Dogs a video prezentující destrukci aut. 

Takže je to takové arkádovější GTA IV s o něco lepší grafikou (a to jen v některých ohledech), vydané o 6 let později. Cool.
  • V Mass Effect Andromeda nenarazíte na žádnou ze známých postav dosavadní trilogie a hra poběží na novém grafickém engine.

Nevěřím jim ani slovo. Spousta fanoušků jim ME3 zbaštila i s navijákem. Ty ohlasy fandů na špatné ukončení třetího dílu jsou přesně tím, čeho chtěl Bioware docílit *1* vždyť to má úplně geniální ne/konec, teorie indoktrinace se v podstatě potvrdila. Sheppard žije (v ideálním konci - znič reapery a máš hodně EMP). Proto si myslím, že v ME4 se znovu setkáme se Sheppardem a s dalšími postavami.
    • Máš to trochu pomotané. Již chvili po konci ME3 jasně řekli, že nové ME nebude pokračovat Shepardovu linku. A teď se to jen potvrdilo. Jesli si myslíš, že celou dobu záměrně lžou, tak je asi na čase si nasadit čepičku z hliníkové fólie a zařadit se po boku podobně postížených jedinců. *3*
      • prostě táhni omg

Ehm, napsal jsem snad někde, že bude ME4 pokračováním příběhu Shepperda? Vím, že vy postižení to máte v životě trochu těžší, tak odpovím za tebe. Ne nepsal. Navrhoval bych, aby ti zkrátili řetěz a vůbec tě nepouštěli k pc, potom to tak dopadá...
        • Řetěz mi zkracovali už několikrát, ale děkuji za tvou péči. Skoro si mě dojal k slzám. *3* K internetu se ale připojuji přes astrální sféru za použití té mozkové části, kterou zdraví jedinci nedokáží použit. Takže tě asi nepotěším. *3*
          Jinak si sice nenapsal, že bude pokračováním jeho linky, ale v podstatě si řekl, že nový díl bude navazovat na události trojky a že potkáme staré postavy včetně Sheparda i když tvurci tvrdí opak. Aneb EA jsou proradní lháři a chtějí ovládnout svět. Nemluvě o tom, že to celé zakládáš na nepotvrzené teorii o indoktrinaci, kterou si vymysleli ti, kteří nedokázali unést fakt, že konec ME3 je se tak uplně nepovedl.
          Jo a pozdravuje tě můj oštřovatel a že se na tebe už těší. *3*
  • GaradosCZ

novej mortal kombat wow

http://www.youtube.com/watch?v=hSCB5mBpxq0&feature=b-vrec
  • Steam odmítá akceptovat sériová čísla nutná k aktivaci Dead Space 2. EA už o problému ví...

No, pěkná věc.
    • Rozhodně to na STEAMu není první hra u který se vyskytly podobný problémy. Například u M&B Warband nebo GTA IV jsem musel čekat dva dny na opravnej patch, kterej umožnil tu hru vůbec spustit. Jediný v čem STEAM vítězí na plný čáře jsou ceny her v "akci" - těm se výprodej Comgadu nehrabe ani po kotníky.
    • sem si vybavil cirkus s jazykovyma verzema mafie 2
    • Amylee.Anderson
      Ale toto je nepříjemné.
  • Jack1947

Lawbreakers a For honor

Free Weekend ( U Lawbreakers to vypadá spíš na předfrýtuplej křeč...proč to nemohlo bejt ff2p rovnou... uštřily by si nervy teda Cliff by si je ušetřil)
  • Joshua

Call of Duty: Modern Warfare 5

..............................AVBJN-ICF84-KDZKJ
    • Jack1947
      Warfare 5 lol myslíš AW, dobrej šprým!
    • Chim
      Ani zadarmo *1*
    • Draken69CZ
      ses rozjel
  • Keyz

Age of Wonders III

Dnes vychází po dlouhé době pokračování této podařené hry.
    • jojo du parit
  • LM

Zdravím. Bude vyhlášena i ona fotbalová soutěž vztahující se ke skončivší Lize Mistrů? :)
  • Ještě bych změnil ten podklad z bíle na nějakou tmavší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit