-
Jak si vede Duke Nukem Forever na Metacritic? Průměrné hodnocení na jednotlivých platformách ->...
No a kdy se konecne dovime, jak dopadl podle redaktoru Games.cz? ;) -
-
4/10
-
-
Microsoft vydal PC ovladače pro Xbox One ovladač.
To je od nich hezký, ale bez kablíku to nejde. Snad udělají i bezdrátovou verzi pro Wokna, jináč můžu zůstat u kablíkového X360 ovladače. -
Easter Surprise Box from the Square Enix
Ale jo, jsem spokojen. -
-
Co tam prosím bylo?
-
-
Final Fantasy VIII
Final Fantasy XIII-2
Quantum Conundrum
Sleeping Dogs: Definitive Edition
Deus Ex: Human Revolution Director's Cut
And a 20% coupon for Just Cause 3 and Rise of the Tomb Raider
takže jedno dobrý FF a jedno špatný, dobrá logická FPS, nedoceněná městská akce a hra, kterou už mají všichni. fakt se to vyplatilo, pokud máte 1 nebo 2 hry
-
-
-
Křišťálová lupa 2018
Letošní Křišťálovou lupu v kategorii "Projekt roku" získala hra Kingdom Come: Deliverance. "Cenu popularity" a zároveň cenu v oboru "Zpravodajství a publicistiky" si odnáší DVTV, "Osobností roku" je Jindřich Šídlo, "One (wo)man show" vyhrál Jiří Ovčáček - unofficial a nejlepší "Veřejně prospěšnou službou" byla vyhlášena stránka Paměťnároda.cz.
Skoro všichni Bakalova pakáž, abych to tak nějak shrnul. Rozhodně to tak nenechám a jdu v osm večer protestovat na Staromák.
-
-
Budes kricet Mirka na hrad?
-
-
Tak tak. Buď Spáčilová, nebo Fuka. To je fuk.
-
-
křišťálová lupa má pro mě nulovou vypovídací hodnotu, protože jde většinou jen o to, kolik kdo dokáže zmobilizovat fanoušků. výjimkou budiž weby, které si to opravdu svou činností zaslouží a tvoří tam nějaké hodnoty. řada webů ale v těch seznamech nemá co dělat.
jo a užij si protestování na Staromáku.
-
-
Například Kingdom Come, Šídla a Paměťnároda.cz volila porota, takže s mobilizací fanoušků při hlasování to nesouvisisí. A každá medaile nebo ocenění má pro každého jinou váhu, s tím nelze nesouhlasit. Pomni, že některé mohou být dokonce vnímány zcela negativně😱
-
-
-
Slogan "It only does everything" Sony ruší a místo něho nasazuje "Only on Playstation".
Jump In! *1* -
Monster Hunter: World
Jsou plně nadabované rozhovory? Protože občas mi jakoby vypadne zvuk a celý rozhovor je ticho, pak náhodné slovo a pak ticho *1* A pak je následně celý rozhovor v pořádku a titulky sedí na to, co postava říká:) -
Ano, je to promo na hru, ale to je nyní vedlejší. Otázka zní: koupit, či nekoupit? Tedy jen pro...
tak vypadá to zajímavě, otázka ale je, jak se to hraje. já bych minimálně počkal na ohlasy. jinak na vánoce bude hra nejmíň za polovic... -
-
No, iOS verze byla super až na to debilní dotykové ovládání. Takže, jestli je to stejné, jen s možností to normálně ovládat na klávesnici, tak...to asi do Vánoc nevydržím.
-
-
na GMG mají hru za $8,49, což je o trošičku méně než 7,64€ na Steamu (je to taky Steam verze). navíc GMG dával nedávno zase dvě hry zdarma a jdou tradenout za 2 dolary, takže pro někoho další sleva... :)
-
Me se to hralo i na iOS az prekvapive dobre. Musi si tam clovek dat ten pohled z poza auta.
-
-
Jakákoli hra na dotykáči, která musí nabízet virtuální gamepad, je pro mě marná. To je asi třeba dodat.
-
-
-
-
Zaklínač 2
Neudržel jsem se a (i když pozdě) koupil jsem si Zaklínače 2 na X360. Zatím jsem v té první epizodě v tom městě Flotsam a plním nějaký quest, abych očistil nějakou elfku. Jenže tady je problém, v té jeskyni mě čeká banda mutantů a jsou zatraceně tuzí, jejich síla spíš tkví v přesile. Jak je mám sakra porazit? Používám kouzla, mažu si oleje na meč a i tak dostanu na pjdel. Dělám něco špatně? Celkově jsem byl překvapený s obtížností téhle hry, i na střední mám problém pobít 5 lidí. RPG žánr mě nikdy nelákal (za celý život jsem snad neprojel ani jedno RPG...), ale zrovna Zaklínače jsem chtěl zkusit. U těhle her mám pořád pocit, že dělám něco špatně. -
-
Není to obtížné jen to chce myslet (To se asi hráči odnaučili díky záplavě hloupých her)...
1. Můžeš ten quest dělat později
2. Když ho již máš aktivní tak to je přeci lehké... Ty potvory tě nebudou honit až ke vstupu. Zastaví se a dál nejdou. Navíc stojí pořád pohromadě protože to jsou homosexuální potvory. Pak tam stačí hodit petardu která vytvoří oblak nějaké smradu (Dragon's dream) -> nalákat je tam (budou si myslet, že to je voňavka tak tam nalezou) -> hodit tam jednu ohnivou petardu a ten dým se vznítí a začnou hoře. To uděláš 2-3x většina zhebne a teplá parta se rozpadne.
3. Zbytek dorazíš lehce. Skočit tam (lehký útok a Geralt přiskočí k protivníkovi) a pak již bojuješ. Klidně jen skoč sekni a uskoč a pak znova, jestliže ještě neumíš bojovat lépe...
4. Lze si to ulehčit znamením co udělá ten štít anebo tím co ty tupce omráčí.
Lehké jak facka. *3*
Obecně když na to nemáš silou, tak to lze řešit opatrností. Úskok -> počkáš na obnovu energie a pak použiješ znamení atd..Nemá cenu pořád skákat do chumlu potvor a divit se, že to nejde. -
-
Čím kolego podložíš to, že hráči se odnaučili myslet pro záplavu hloupých her? Nějaký virtuální erudovaný důkaz nebo jen opět hloupé subjektivní drandění při degenerativní přeměně klíčkových hicovaných a nevyzrálých encefalonových buněk?
-
-
Encefalonových buněk? *1* Bože! Takové výrazy se nepoužívají ani v medicíně. *1* Aneb nepoužívej výrazy, kterým nerozumíš. *3* (normálně se totiž říká nervové buňky, encefalonové fakt v žádné učebnici nenajdeš a třeba na medině by s ti akorát vysmáli)
-
-
-
-
Vybral sis zrovna RPG, který je dost obtížnostně nevybalancovaný. Na PC je na to mod, ale to ti asi nepomůže. Co si pamatuju, tak v tý jeskyni šlo o to pobíjet je po skupinkách. Když se k nim přiblížíš tak vyběhne určitej počet, tak zkus běžet jako směrem k tomu vstupu a oni nejaký zůstanou zpátky, alespoň tak nějak matně si to pamatuju...
A Jacka ignoruj -
-
čokoboi
A jak do bude dále ve hře? To budu muset porážet protivníky "švindlem" ? -
-
Ono tam nechce nabíhat rambo stylem. V tý jeskyni je uprostřed skála, která se dá obíhat do písmene "O". Takže si dej něco na regeneraci zdraví, kočku a jednoho po druhým sundávej, dokud jich tam nezůstane tolik, kolik jsi schopen bez větších potíží zabít (když ti bude docházet zdraví, stačí to obíhat a zregeneruješ se). W2 je tak trochu kotoulovaná, tzn sek - kotoul, sek - kotoul... PS: Výběr správnýho meče je polovina úspěchu :-).
-
To není švindl. Tyhle potvory nelezou na světlo a tedy nejdou za hráčem ven a zastaví se, protože dál je již východ z jeskyně.
To dává přece smysl. Později ve hře to je někdy podobné. Tedy ulehčíš si to když budeš vědět jak se potvory chovají. -
Ani ne. Ten začátek ve Flotsamu je snad nejtěžší z celé hry
-
-
-
Nebo si neobratný s gamepadem? *2* ne nevím ale každopádně witcher asi není nej hra na začínání když si RPG moc nehrál tedy asi skoro vůbec.
Pilgrime, napsal jsem mu že není hra nej na začinání..myslím že je na každém. aby si udělal obrázek koho má nemá ignorovat. RPG jsem hrál to že je nehraju neznamená že se uplně nevyznám. Jakb tak koukám Witcher2 je asi těžkopádná hra
-
-
Brno, RUF RGT8
zatim 2:18:335 na padu, no assists ... takze zatim jsi rychlejsi
(pro LV426) -
-
Ja odpoledne zajel jenom na zkousku 5 kol a nejlepsi cas 2:15:707 a jeste prostor pro zlepseni. Volant a vsechny asistenti off.
Nejlepsi cas v zebricku je 2:12:900 tusim -
-
jj ... presne tak to je .... tech mojich 2:18 je tak nekde priblizne na urovni jak normalne jezdim ... takovej sedivej (pod)prumer .. vetsinou tak 5-7 sekund za svetovym rekordem celkem na jakekoli trati a s vetsinou aut. Az vytahnu ten volant, tak snad jeste nejakou sekundu uberu. Ted uz bych mel ale fakt neco delat :-D Takze zas treba zitra.
-
Tvá chyba je že v tom nesedíš denně... alespon 8hodin... to bys znal každou zatáčku, nástrahu a všechno... možné. Tedy pokud se chceš vyrovnat zebříčkům.
-
-
No trate znam dobre, to je spis v tom ze toho Rufa vubec neznam, s Rufem GT3 zajedu v Brne solidni cas.
Dneska sem jezdil Monzu s Mercedesem GT3 a casy nekde kolem 1:50:00 a prvni frajer v rebricku ma 1:44:500 jako tech 6 vterin tam podle me neni kde vzit, max 3-4, tohle je treba divny. -
-
Hacker? nebylo by to nic překvapivého... *7*
-
-
-
-
-
Battlefield 4 Premium Edition dorazí na Xbox One, PS4, PS3 a PC 21. října. Kromě základní hry nabídne 5 datadisků, možnosti vlastních úprav, přednost při čekání na serverech a 12 battlepacků. Na X360 nevyjde z důvodu technických omezení.
Třesky plesky, jen se jim to už nehodilo do krámu to je celé... *7* -
-
Jo, určitě se jim velmi vyplatí, když to nebude dostupné pro milióny potenciálních zákazníků hrajících ještě pouze na X360.
-
-
Nevím, to se zeptej jich ale zdá se že se jim to asi vyplatí.
-
-
-