Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Forza 6 Apex

Šlo to někomu stáhnout mě to pořád hází chybu.
    • ringmancz
      šlo v pohodě, akorát mi to nešlo spustit bez beta ovladačů

Veskoslav: Store je úplně v pohodě. A neřekl bych že to je F2P srandička. Prezentaci to má úžasnou, vypadá to suprově a je to ideální styl závodů pro mě. Zatím beta, tak uvidíme, jak na tom bude obsah časem.
    • Veskoslav
      Jelikož to jede přes ten jejich hloupý obchod a služby blbější jak Windows for games, tak to nebudu ani zkoušet. Stejně to skončí tak, že se na to většina vykašle. TR od nich jede hůř než ten ze Steamu, QB nedopadl zrovna nejlépe a F2P srandiček je plný net.
    • Ano, vcera bez problemu, odehrany asi 4 zavody a hru hodnotim kladne( na vyssi obtiznost) jen ten store je divne, nelze urcit cil instalace( pouze pro vsechny instalace ze storu) a neprisel jsem na to jak si dat zastupce na plochu :D
  • MickeyMutant

God of War obdržel od magazínu Famitsu hodnocení 10/9/10/9.

Kdyby někdo nerozuměl Famitsu hodnotícímu systému 10/9/10/9, tak je to za
    Kratose / third person kameru / vikinskou sekeru / spratka.
    • kdy jsi býval vtipnější, myslím, že všichni asi ví, že recenzují ve Famitsu čtyři recenzenti.
      • MickeyMutant
        To je celkem rozšířený omyl.
  • Ellendway

UbiSoft vymyslel svůj Uplay Passport, který znemožní druhým majitelům her vyzkoušet multiplayer. Poprvé se s ním setkáme v Driver: San Francisco.

Ubisoft toho vymyslel už tolik... A pokaždé to někdo cracknul :D
  • 0011

GTX 1060

tak alza v tichosti přidala 1060 do nabídky a pro jistotu jí schovala pod kategorii 1070, kde jí bude každý hledat *3* nejlevnější 6gb gainward za 7600, to jde ne? Btw je to informace ne podnět k tomu aby si červení a zelení dali po čuňi
    edit: tak už to hodily do vlastní kategorie
    • Jack1947
      Skvělá zpráva 1060 bude něco mezi (960/970) to je solidní střední třída.

Jinak Predátor má výjímečně pravdu AMD je v pytli už ted a to pořádně žádná alternativa jako 1060/1070 ale u nich nekoná a zatím nekonala.
      • Veskoslav
        "Skvělá zpráva 1060 bude něco mezi (960/970) to je solidní střední třída."

Vysvětli tu větu.....Protože karta je výkonnější než 970.
        • Veskoslav
          Mám R9 390, takže pro mě je to zbytečné:)
          • Draken69CZ
            Víš kolik by jsi ušetřil na spotřebě *8* a toho hluku a tepla, ale za chvilku podzim...*15* (joke) Ale je tu pár her kde by sis celkem slušně polepšil *3*
            • Draken69CZ
              Tak to je hodně divný, GPU má cca 40 dBA a chladič na CPU cca 20 dBA, tak buď si jen myslíš že slyšíš chladič na CPU nebo ti ten ventilátor odešel.
            • ringmancz
              LV: samozřejmě při hraní, a vlastně i v idlu slyším víc procesor, protože grafika se nechladí nebo jenom jedním větrákem (Sapphire R9 390). chladič mám samozřejmě regulovanej podle teploty (Spartan 3 Pro)
            • Draken69CZ
              Tak záleží co máš za verzi, ale většinou když něco topí tak to bude hlučnější a/nebo teplejší když srovnáš stejné provedení chladičů. Já hluk neřeším OC na CPU+GPU, v bedně celkem 8 ventilátorů a 4 HDD to opravdu nejde moc dobře (za rozumné peníze) udělat aby to bylo extra/super tiché a přejít komplet na vodu a SSD je pro mě drahá sranda (jen vyměnit ventilátory za nové/lepší 3K), vyvažuji to solidně hrajícíma reprákama.

/BAN *8* LOL *15*
            • Draken69CZ
              Jakou máš grafiku a co na cpu za chladič?
            • ringmancz
              já teda víc slyším chladič procesoru než grafiku
          • 0011
            tak to chápu, ale jestli mi trochu přispěje bratr tak dostane 970 a já do ní půjdu, pro něj to bude velký upgrade a pro mě jistota stabilních fps i v nastávajících letech
        • 0011
          to je, no hlavně je dobrých těch 6gb vram hele tenhle shop má výdejní místo v Ostravě, nejdeš do ní?

http://www.k24.cz/product/328764/Elektronika/Komponenty_PC/ASUS_GeForce_GTX_1060_DUAL_6GB_GDDR5.html?product_code=GRSTRIXDUALGTX1060NO

osobně mám značku asus u grafik nejradši, jedno jestli amd nebo nvidia, jejich 390X je povedená karta
          btw z tohohle shopu mám 3tb exterák, i s poštou mě tenkrát vyšel levněji než v Praze *1*
      • Draken69CZ
        Ano "mezi (960/970)" a výkonnější než 980 *15*
        • Jack1947
          No to je ještě mnohem lepší potom - ne tak střední třída to je k poměru 1070/80.

Cenově to je srovnatelné spíš s 960 z minulé generace. I když trochu dražší i když kdo ví třeba tu bude ještě nějaká levná 1050 karta
          *3* Zatím je to 3:0 pro NVidia.
          • MickeyMutant
            Jacku, až si půjdeš někam koupit novej počítač, nech si v té firmě poradit. I kdyby tě tam chtěli vzít na hůl jak zákon káže, tak to ve výsledku dopadne mnohem líp, než kdyby sis to vybíral sám.
    • frag.ment
      to asi do PS4 nenarvu, co? On ten kousek HW stojí jako celá konzole a přinesete to jen uspokojení mamláskům, kteří počítají FPS a u her se nebaví.
      • Lukass
        JJ hold ne kazde chce hrat v roce 2016 v 20 FPS s lagama a moznosti vypnout takovy ohavnosti jako Bloom, Blur, Chromatic Aberration atd.
        • ty vzdáváš hold 20 FPS v roce 2016 nebo co?
      • Draken69CZ
        Neblázni tohle je jen na net a office to víc nedá.
    • Draken69CZ
      V cca 15:00 končilo NDA a začala se prodávat plus nějaký ten test, na CZC pěkná MSI za 9,8 to už není tak pěkná cena.

recenze http://www.guru3d.com/articles-pages/geforce-gtx-1060-review
    • MSI GTX 1060 GAMING X 6G 9999,- :D lacák
      • Draken69CZ
        Tak RX 480 od MSI bude za kolik 8,5-9k?
  • Steam sales?!

Kdy to vypukne?
    • http://steamdb.info/sales/
    • Keyz
      Jako by se to mohlo vyprodat když toho mají neomezeně. Navíc tyhle slevy (masové) jsou blbé. Pak v danou dobu skoro nikdo nevydá hru, protože by šel proti těm šíleným slevám.
    • Nepodporujte zloděje OMFG, pokud si chcete koupit hru doporučuji GOG nebo Zátoku.
      • deridon
        jo, protože dávat hru za 3€, která normálně stojí 20€ je zlodějna! sakra s timhle světem!
        • jenom tupci kupuji u zlodějů na steamu, kde ti zlevní ležáky, čili tupý jedinec utratí více, než normálně jelikož nakoupí hry, o které ani nestojí a nikdy je hrát nebude, jen aby je měl v knihovně. Steam útočí na nejednoduší z nás. Dejte si pozor před Steamem....
          • Prosim rekni slecne pecovatelce at ti prinese dalsi prasecek...
          • ucho
            to mluvíš z vlastní zkušenosti? jak ty můžeš vědět, co tam ostatní kupují?
            • ucho
              ale já tvou pomoc nepotřebuji, jsem svéprávný jedinec a dokážu se rozhodnout, co je pro mě výhodné a co už není. jediný, kdo mě momentálně okrádá, jsi ty. o můj drahocenný čas ;)
            • Ne v popelnci, ale ty nechápeš jednu věc, já se ti snažím pomoc, jelikož tě pouze okradájí, ale pokud se ti to líbí, tak si to samozřejmě nech líbit...
            • ucho
              to mluvíš zase o sobě? je každého věc, za co kdo utrácí svoje peníze. vidím něco zajímavýho, co mi přijde za tu cenu ok, a koupím to. tak to funguje všude. to žiješ někde v jeskyni?
            • Tak ti to vysvětlím. Nejsou to žádné slevy, ale jenom jak vytahat co nejvíce peněz od lidí pomocí těch největších ležáků...
            • Jack1947
              Je to pravda, jen se nakupují bundly a hry se z toho nehrají... kdyby to takhle bylo stále tak zachvíly bude jen vycházet toto a na klaasické hry se zapomene. Pokud jen hry ve slevě ok, jenže pro trh to taky není uplně nejlepší zvlášt pokud jich je hodně a často.
            • ucho
              no a co tím chtěl básník říct? jako rád bys diktoval ostatním, co mají dělat? co je ti vlastně po tom? :)
            • Nepoužívám, nepodporuji a nenstaluji Steam, ale pro pc mám zátoku, ale vím jak stado nakupuje....
      • Pilgrim66
        Co to mektáš, jaký zloděje?
    • ucho
      někdo naznačoval, že by mohlo i dnes. takže v 19:00.
      • A jeje zrovna jsem ulehčil své kreditce , tak to Valve spustí :((((
      • Naznačovalo to dost zdrojů, jako potvrzení postačí odpočet u dnešního daily deal.
  • SA-reg

EDGE č. 232 přineslo rozhřešení nad Deus Ex: Human Revolution (9/10), Driver: San Francisco (8/10),...

Mimojiné taky nad Xenoblade Chronicles, který dostalo krásných 9/10. A podobná hodnocení dostává i všude možně.

Vím, že je to JRPG pro Wii, takže v PCLandu, eh, v České Republice, po ní neštěkne pes, ale neuvažujute o recenzi? Vyšla jen v EU, tak ať o ní někdo aspoň ví.
  • monitor/graf problem.....

kdyze ste tu taci odbornici na obrazovky, tuze jak zresit problem s tim: ??

http://pc.poradna.net/q/view/1445507-blikani-monitoru-male-artefakty
    • Takovy zaprasený monitor, to musí být radost se na něco takového dívat :D

Viz ostatní, pokud můžeš půjči si jiný monitor/gpu ať víš jestli je to tím, jestli nemůžeš, tak jedno vem a reklamuj nebo kup nové (neber to jako starost, ale radost z upgrade, který potřebují obě věci:). Malá šance ještě je, že to bude kabelem.

Jedna malá rada, příště nekupuj Šitzung monitor, tahle firma neumí dělat moc dobré panely v televizní sféře, natož u monitorů. A na měření teplot použij spíš HW monitor nebo něco takového.
      • Whysosad2?!!

zkusil sem vymenit kabel. zapl comp a jelo to dobre, nic neblblo, pak jsem zapl GTA V, jak se grafarna dostala na 50 stupnů, tak to začalo dělat ve hře stejné blbosti a pak i ve windows.
    • Veskoslav
      1. Buď odchází grafika. To pak poznáš zrnění, kostičkovaný obraz, špatné barvy.
      2. Klasicky odchází kabel do křemíkového nebe.
      3. Zobrazovací plocha obrazovky je poškozena.

Tak jako tak budeš buď muset do servisu s monitorem nebo reklamaci grafiky.
    • taky bych se pridal k ostatnim, vycisti si vetrak u grafiky a odezen ty nechutny vedra a pokud jsi ji uz neupek, tak to bude zas dobry *5*
    • Jack1947
      Tak tak bude to grafikou, monitor by ukázal vadné problikávajicí pixely a ne barevné artefakty. *3*

Kdyby si měl kamarády, co mají železo nemusíš hned do servisu kde ti poradí vše možné ale hlavní je aby si jim zaplatil co nejvíce...
    • Jak ti uz odpovedeli na te strance, tak se ti nejspis prehriva GK.
    • drasta
      Jestli to neni kabel (jako ze asi ne, tam vetsinou byva problem s barvama a ne fragmentama) tak ti dost pravdepodobne odchazi grafika (pokud se ti neprehriva jak naznacuje revan a pc.poradna).
  • GTA 5 recenze

Dneska to chvílema vypadá, že recenze píše kdejaký hráč CoDu, chci říct, že díky tomu všemu hype okolo, marketingové masáži a dalším věcem, bych to bral s rezervou, podobný případ jako Diablo 3, kdy o měsíc později to už polovina lidí nehrála a nadávala na to...
    • https://www.youtube.com/watch?v=Lhz9Qgq29aw
    • A samozřejmě tu všichni čekáme na názor nějakého pošahaného konzolisty Miseriuse :D
      • Miserius
        Pokud je tvoje celodenni napln prskání u mojich zitrejsich postu pro par lidi co to zajima, dej vedet predem, at se u toho zitra nerozbrecim, ze se to nejakymu zastydlymu Predatorovi nelibi
        • God-of-War
          Taky tu citis nejaky sh*t?
        • Veskoslav
          Neřeš. Dneska jsem si prolétl diskuzi a opět GGG a Rhuladek mě uráželi:) Ale dal jsem na radu ostatních a nebudu už na ně absolutně reagovat. Akorát jsem pak za idiota já, protože mám podíl na ničení diskuzí. Lepší to nechat plavat, oni Tě budou stejně urážet pořád:)
  • Youtuber PewDiePie vydělal v minulém roce 181,7 milionu českých korun.

Doufám, že to rozdá mezi fanoušky.
    • Myslel jsem to jako vtip. Mimo jiné souhlasím s názorem LV426. Já osobně nesleduji žádného lets playera. Možná občas mrknu na case opening GoldGlova, ale to je asi všechno.
    • Jam97

Youtuber PewDiePie vydělal v minulém roce 181,7 milionu českých korun.

Pewdiepie dává například spoustu peněz na charitu, tak nevím co se ti nelíbí. Sportovci vydělávaj ještě víc a taky nikdo nebrečí...
      • Lukass
        Nerikam ze si to tenhle typek nezaslouzi, ja ho neznam, neznam zadnyho youtubera necumim na ne, a nechapu tuhle modu.
        Tihle borci sou produktem dnesni zvracene doby, zatimco sportovci musi celej zivot makat.
        Srovnani uplne mimo
        • Chlape, máš ty mozek? Dělat ty chujovinky co oni robia chce koule, protože každý den natočit video který pobaví tvoje publikum není lehký, mrkni na rozhovory s Tobuscusem na tohle téma.
          • Lukass
            Ja sem dokud me to zdravi dovolilo profesionalne sportoval, takze vim jaka je drina byt sportovec a co to vsechno obnasi, tak me tady nepoucuj jak to tihle borci maji tezky.
            Srovnani se sportovcema je uplne mimo.
            Pustil sem si video tady toho typka a to snad neni ani prro mentousky tohle.
            • No páni a ještě do stíháš autíčka, brusku a líbačky s olomouckým kolegou, obdivuhodné. Jsou to takový údaje (10 let a několik) všelijaký a nic nevypovídající a maratony s denním běháním, natož bjížďka s oddělanýma kolenama a kotníkem nohejbalový turnaje dá určitě zabrat, ale celkově vskutku velmi sportující panáček.

Já vcelku pravidelně a nejen přes léto bjížďím hospodský turnaje, k tomu se i vyvětrám, zkoušel jsem chlastat ligu, ale už to nešlo, takže dneska už taky jenom tak rekreačně. Takže jsme kolegové.
            • Lukass
              Hral sem 10 let fotbal na krajske urovni, az sem si oddelal kolena a kotnik zkousel sem jeste rekreacne malou kopanou ale uz to neslo, pozdejc sem jezdil rekreacne nekolik maratonu horskych kol.
              Pravidelne kazde den chodim behat, a kazde vikend pres leto bjizdim nohejbalovy turnaje.
              Jak sportujes ty?
            • A tak tož nebuď labuť a prozraď nám co si sportoval. Tahal si profesionálně kačery nebo vlaky? Ne ne, nech mě hádat. Určitě si bušil na Van dammea že jo? Nebo spíš kuželky? To by zase pravda vysvětlovalo to zranění. Řekni?!
          • He7he
            On to ale ví. Tady náčelník Lukas je totiž taky tak trochu z oboru. Má zkušenosti s bavením publika při estrádách po náměstích při zvedání pravačky.
            • Ne každý má gule si přiznat že joutubeři nemajů lehků prácu.
    • Youtuber PewDiePie vydělal v minulém roce 181,7 milionu českých korun.

Taky rozdáváš svojí výplatu? *4*
    • Zajímavé za ty prachy bych taky ze sebe dělal debila *1*
      • Mart9
        Nikdo ti ale nebrání
  • Vyšla jedenáctá verze Cinematic Mod pro Half-Life 2. Mezi novinkami nalezneme např. alternativní...

kdyz ten mod vidim tak co se zmenilo je jinak nasvicene predmety
    • A dalsi nepovedeny model Alyx...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit