-
Na X360 se podle německého magazínu M! Games ještě navrátí čtyři největší exkluzivní herní...
Jo jo X360 zvoní hrana ... -
Lidi nevíte web stránku kde by se zadala adresa/ulice kde člověk bydlí, a vyskočily by možní poskytovatelé internetu v té lokalitě? Stačila by mi jen Praha. Díky moc.
-
Tady to pár PS fanoušků nemůže rozdýchat, že MS vybírá staré konzole a dává pak bonus 100 dollarů. A víte, že Sony mělo minulý rok to samé ohledně mobilních telefonů? Přinesete starý telefon a 1000 kč sleva na nový. Podmínka byla, aby daný model stál 5999 a více. Nic víc. Dále jsou akce na notebooky Sony a foťáky. Podobně laděné akce jako s mobilními telefony. Toto je to samé. To, že si to většina nepřečetla a vybrala si pouze, že MS "krade" PS3 je věc druhá. je to normální obchodní nabídka. Nic víc.
-
-
mně přijde, že to nemůžeš rozdýchat spíš ty. nemám pocit, že se tady řeší, že MS "krade" a ani jsem z těch příspěvků neměl pocit, že je píšou PS fanoušci, takže si spíš něco maluješ.
je to obchodní nabídka, ale jako PR je to hloupé. pokud to tedy vezmu tak, že jde o aktuální věc (když je to v bleskovkách), je to v podstatě trestání lidí, kteří si X1 běželi koupit hned... to je stejný princip, jako když vydáš novou hru a za týden na ni lupneš 20% slevu pro zvýšení prodejů. co to udělá? logicky to naštve některé lidi, kteří si hru koupili hned. pokud tedy toto nenabízí od samého začátku, je to tak jako tak hloupé... stejně tak je hloupé tu reklamu cílit jen na PS3, když mají tuhle nabídku i pro X360...
a jinak by si zde lidé mohli uvědomit, že nikdo žádnou slevu nedostane, to jen bleskař trochu mystifikuje... -
-
Mě to bylo jasný hned, že to jsou fanoušci Sony, protože jako PR to třeba není nijak originální nebo objevné, ale není to nic, za co by normálně smýšlející člověk hned MS nadával. Hlavní je ta reakce na to, že to je v bleskovce exaktně napsaný jako za PS3, ačkoliv zpráva hovoří i o Xbox 360. A retail store credit můžeš použít na nákup X1, takže to sleva je.
-
-
Nejsem fanoušek žádné platformy, hraji jak na pc, tak na konzoli a tak nemám potřebu vyzdvihovat nějakou platformu jen proto, že se na ní hraje, nebo nehraje s ovladačem. To, že někdo vymění PS3 za X1 je jeho věc, ale udělá hloupost, protože na tuto platformu vyjde ještě dost dobrých her, které se možná na novou generaci nedostanou (viz. Dark Souls 2). *3*
-
-
Což není bezpředmětný a na fanboyovství založení napadání Microsoftu, takže moje příspěvky nejsou mířeny na tebe. Jako PR je to naprosto standardní věc, já se pozastavoval nad reakcemi lidí tady.
-
-
Omlouvám se, nereagoval jsem na tebe ale na ty, co tu píší o fanoušcích Sony a nařkli mě z toho *3* Trochu jsem s tím vláknem ujel *3*
-
-
-
-
KennyB a volavka (alias GGG) zcela jistě nejsou fanoušci PS. To že bleskař to nenapíše stále nemění na tom, že tady mnozí nazvali MS a jeho obchodní model jako ubohost atd. (a neříkej, že ne). Toto je obyčejný obchodní model, který se využívá napříč trhem. Od prodeje televizí až po auta. Nic víc. To, že to někteří nechápu či v tom vidí zlo v podobě Microsoftu podporované neschopností bleskaře to pořádně pospat, je věc druhá.
-
-
Ano KennyB a Volavka vubec nejsou fanousci PS. *3*
-
Mystifikuje i tím způsobem, že tam "zapoměl" napsat že to platí i pro 360, i kvůli tomu tady vznikají tyhle zbytečné přestřelky.
-
-
-
Indie balík
Další Indie balík http://indie.gamingallthetime.com/ http://www.youtube.com/watch?v=MQ6spDgP488 -
-
až na tu příšernou videoprezentaci to jde (tedy dvě hry mě zaujaly, ale Still Life 2 bych bral spíš na GOGu :) )
-
-
Za 5 minut odhalí Lionhead Studios na svých stránkách překvapení.
Avencast je skvělej, ale tenhle měsíc vyšel ve score...
-
-
-
Free Steam key for Planetary Annihilation
https://www.bundlestars.com/en/giveaway -
Grafické srovnání dema vs. plné verze Mass Effect 2 na PS3.
To je vtip? -
-
Re:
Preco?
Z toho dema fakt zadny rozdily poznat nebyly. Jestli ted vylepsili aspon ty normalmapy a nasviceni (ktery teda snad oboji bylo supr i na xboxu), tak tou hubou nemusej klapat naprazdno jak doted..
Jinak - tearing, jehoz absenci tam tak zduraznujou... Tearingu si nekdo na xboxu vsiml? Ja ne. Ale uz je to dlooouho co jsem hral, no..
-
-
n
Nepojedu nic, když tomu věříš, že jsou v CDP tak blbí a najednou (kdy měli defakto funční hru v pozdním stádiu) je tak strašně moc překvapila náročnost, že hru začali tolik osekávat, tak si tomu věř, tvoje věc. Dnes si lidi nechají nakecat větší blbosti :) Už to nech být. -
-
kdyby v dobe vydani prezentovali neco, co pak nedostanes, byl by to problem
pokud prezentujou hru, ktera se ti nelibi, je to tvuj ciste subjektivni problem (ze se ti kdysi libila na nejaky prezentaci) -
-
Ale prd, ja mam pocit ze lidi obcas vubec nevi.
Nikdo neresil trailer z E3 ale gameplay stare pul roku, kde hra vypadala uplne jinak. Dal samotne CDP rekl ze se srovnani z traileru neboji a ze hra vypada tak jak v trailerech.
Takze nevim co se furt resi, proste lhali a opravnene za to dostali cocku.
Kdyby nebyli mody hru bych nehral, protoze puvodne vypada hrozne, to me nikdo nevymluvi. -
-
Stále dokola jak postižený kolovrátek.....A jestli podle tebe hra v základu vypadá hrozně, tak máš asi hodně špatný zrak a doporučuji navštívit očaře.
-
Tak to jsi vážně smutňák... Vážně ti jde jen o grafiku? Já bych to hrál i s grafikou Z2... Příběh a to vše okolo za to stojí.
-
Hra je nádherná už v základu, zdaleka nejhezčí RPG, co kdy vyšlo.
-
-
-
-
Odlaheny japonské DLC pro Lollipop Chainsaw
Další důležitá zpráva, která tu dosud nepadla je odhalení DLC pro Lollipop Chainsaw.
http://www.crunchyroll.com/anime-news/2012/03/06-1/new-japanese-lollipop-chainsaw-costume-dlc-goes-anime
Anime fandy určitě jejich skladba potěší. I když není to taková zvláštnost, jelikož v Japonsku jsou takovéto anime tie-iny docela časté. -
bedny
Draken: diky moc zkusim se mrknout na ty sloupy YC-5.1Cinema-WG v podstate by nevadil predek zadratovanej a satelity volny to bych do mistnosti dal jinak policku muzu dat niz a je tam hodne prostoru takze i nejakej poradnej sloup tam narvu:) jasny vim 7tis neni moc na takove bedny ale rikal jsem si jestli neni neco pomer ceny/vykon zrovna v kurzu podobne jako jsem koupil svoje bedny 2.0 k pc za litr stim ze v testech byl zvuk lepsi nez u mnohych za 2000+. Takze moc diky za info mrknu na to:) -
-
Není zač, jinak pokud by jsi překousnul dráty tak bych šel do kombinace JAMO + ONKYO (bedny + zesík) klidně bazarové tam už si na hranici "studiového" zvuku za minimální peníze.
-
-
zvuk
Mno ja nevim zda bych to poznal myslis ze jako klasickej fanousek filmu poznam studiovej zvuk? nikdy jsem nemel moznost to nekde otestovat:)
-
-
-
prosba o radu
koupil jsem si red novou hru, je trochu narocnejší, karta to sice zvláda ale podchvíli se hlasite roztočí vetrak asi na karte. co s tim? napadlo mnme tam doukoupit další chlazení, treba pasiv.
to hučení je otrava, taky se bojim abych to neodpalil -
-
Stáhni si třeba hwmonitor http://www.slunecnice.cz/sw/hwmonitor/ , to ti ukáže otáčky ventilátorů co máš v pc + teploty, pak sem napiš výsledek nebo log jestli máš zájem to řešit, nějaké asi je k ničemu. A taky by se hodila sestava.
-
-
P.S.
vetrak je tam myslím puvodni tak bych ho asi vymenil -
karta mela pri zateži 76 stupnu, otačky ventilatora 3600 RPM
sestava: i7 2600 K 3,4 GHz, 4 GB RAM, karta GTX 560Ti
kdyžtak tady je log http://textuploader.com/v5md
-
-
treba tohle?
https://www.alfa.cz/product.php?eid=10514007K0AA0AN2XG9
-