-
Obrazem: Několik prototypů ovladačů konzole Xbox One.
A v pozadi televizoe SONY. Jak typicke... :-). -
Naughty Dog chtělo nesexuální ženskou protagonistku Ellie v The Last of Us změnit průmysl skrze.
mozno tiscali v ramci znizovania nakladov outsorcoval bleskovky niekde do indie ? *1* -
-
Jedním slovem: generátor náhodných slov.
-
-
Receiver zadarmo
https://www.humblebundle.com/store
do 7 večer -
-
Dík za info, už ho snad mám.
-
-
Občas byste si mohli dát pohov a hned nemazat Jackovy příspěvky do diskuze. Někdy jsou tím nejzábavnějším, co je tu ke čtení.
-
-
No dovedu si představit :) Já mám třeba Doom a TR koupený v den vydání, JustCause3 mně moc nezajímá a Inside určitě koupím, ale dokážu si představit Jacka, jak stahuje jedoho z těch macků a pak mu to na Stemu co teď čtu ošetřili, než to stihnul stáhnout a s tím krakem aktivovat :)
Pirátsví bylo, je a bude, ale aspoň jednou takhle za čas ty notorické stahovače co nikdy nic nezaplatí z vlastního přesvědčení, že ti co platí a "nemusí" jsou blbci, to se člověk pokochá :)
Vypadlo vytrestat, ale oni ví :)
-
-
Porovnání grafiky a chodu hry na různých platformách
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aVX8WDw_460sa.gif
*15* -
-
Souhlasím, ale na PC s tím vždycky můžu něco udělat.
-
To pc je asi nejlepší "program přestal pracovat" *1*
-
-
Jo, dělá si to vtipně srandu ze všech aktuálních platforem kde jsou AAA hry.
Xbox nemá HW (ale lze tam čumět na nějaké NBA nebo co), PS4 30fps (někdy méně), PC zase 60FPS ale klidně se to po*ere. Vtipný obrázek.
-
-
-
Seznam achievementů Xbox One verze The Witcher 3.
To si děláte p*del dávat sem takový spoilery? Jako byste nevěděli jaký "inteligenti" sem choděj. Teď člověk nebude moct ani otevřít diskuzi k článku o Zaklínačovi ve strachu, že tam bude nějakej troll spoilerovat. -
-
Achievementy stejně nikoho nezajímají. Větší blbost už ani neexistuje.
-
-
Spíš jde o to, že achievmenty se dostávají i za postup v přípěhu a jejich názvy tak mohou prozradit nějakou příběhovou událost.
-
-
spoiler, bee bee bee, spoiler fnuk fnuk
-
-
Battlefield 4 Battlepack Gold
Ahoj:)
K poslednímu Levelu jsem dostal i klíč na zlatý Battlepack k Battlefieldu 4, jelikož tu hru nehraju a ani se nechystám, tak by byla škoda si to syslit pro sebe.
49NE-TTJS-RS34-WWLR
Kdo dřív přijde, ten dřív bere:) -
-
Tak jsem to po 23 minutách zkusil, a kód funkční. Díky moc! *4*
-
-
Super, to mě těší, že je to někomu k užitku:) Přeju suprovou hru!
-
-
-
Battlefield 3 má podle EA úspěch hlavně díky tomu, že se dokázal vyhnout hloupě vypadající...
Tomu říkám důvod. *1* -
Obrazem: Tváří obalu FIFA 15 je (opět) Lionel Messi.
Co to sakra je, vzdyt to vubec nevypada jak Messi . *15* -
-
Má nějaké divné čelo... a taky bradu kterou doopravdy nemá
-
-
K většině 18+ obsahu z WiiU eShopu lze přistupovat pouze v předem stanovené (noční) hodiny.
Kdyby to byly samé "rozmnožovací hry" proč ne, ale tohle je blbost, proč to neudělají tak aby si mohl v nastavení každý upravit přístup, to jako lidi bez dětí budou čekat do noci? -
-
K většině 18+ obsahu z WiiU eShopu lze přistupovat pouze v předem stanovené (noční) hodiny.
Souhlasím a ještě dodám,že to si jako myslí že děti a mládež mají stanovený čas kdy půjdou spát?Ti co to vymysleli musí být zaprvé dost naivní a navíc to vůbec nepromysleli.
-