-
The Stanley Parable
Tak musím říct, že po 3 hodinách byla ta investice do hry jedna z nejlepších za poslední dobu. Vřele doporučuju ! *5* -
-
Já jsem byl o koupi přesvědčen po "8" *1*. Geniální demo!
-
-
ndu to taky prubnout, už jsem o tom dříve něco zahlédl :)
-
-
Akorát jsem dohrál demo, a musim říct že nic tak divnýho a originálního jsem dlouho neviděl, tu hru si jednou pořídím. Určitě zkuste.
-
-
Mod of the year?
Skyrim jde díky modům stále s dobou *1*
+Added 4k resolution textures.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/65307/? -
Majitelé Xbox One, kteří mají nainstalován říjnový preview dashboard, mají problémy se zamrzáním hry Forza Horizon 2. Microsoft již pracuje na opravě.
Dnes ráno byl (dle changelogu) vydán fix a vy v 15:00 píšete, že je problém. :-) -
Vývojáři z Rockstar Games se na poslední chvíli rozhodli odpískat PC verzi GTA V.
"HaHa" -
Battlefield Hardline bude mít zlaté, stříbrné a bronzové kamufláže na zbraně i auta
A duhová nebude? -
-
Spekulace: Začátkem prosince dojdee k oznámení minimálně dvou exkluzivních vysokorozpočtových AAA her pro PS4.
= 3x DLC, kazde za 15€ -
-
titulek jsem zkopcil spatne hroznej system *11* *1*
-
-
V té by si asi moc splýval z okolím :D
-
-
Jak být nejhorší hráč v Overwatch??
http://kotaku.com/the-guy-with-the-lowest-possible-rank-in-overwatch-1785662123 -
-
Super článek, Jacku. Pokoušel jsem se hrát několikrát podobným stylem (vždycky bohužel ale jenom singl) a byla to často netušená zábava. Nejlepší bylo, jak se některé hry zoufale snaží hráči ze všech sil pomáhat. Zrovna nedávno mě napadlo, že No Man's Sky by mohl být skvělý kandidát na dalekou výpravu vedoucí co možná nejdál od centra Galaxie.
-
-
Bohužel singl ? Mickey chápu že se snažíš trollit za každou cenu ale já to sem spíše dávám jako odstrašující příklad. V SP neranked hře to nemá valný smysl.
No man sky hraju a tam bycvh teda pomocnou roku celkem potřeboval. Protože toho fakt moc nevím a jsem vždy bez místa v inventáři a bez prostředků *7*
Jinak díky . Neděkuj mně ale něomu na (FB kdo to postnul) -
-
Vždyť je to jednoduchý, nejjednodušší cesta je nagrindovat peníze prodejem surovin co zrovna v dané soustavě letí a koupit loď s velkým inventářem na spacestationu která má hyperpohon, mapa při skoku tě sama navádí do centra galaxie, - další čtení na vlastní nebezpečí
hyperpohon se občas rozbíjí a na opravu potřebuješ iridium, to je lepší hledat na povrchu planet, ale taky jsem narazil na soustavu, kde to bylo v meteoritech a neměl jsem to za chvíli kam dávat. No a na planetách když narazíš na ty oranžový paprsky, tak vyrobíš pass key, dáš vyhledat colonial outpost, tam musíš rozstřílet dveře a vyřešit hádanku, která je pořád stejná, takže i když neznáš jazyk, tak to prostě saveneš a když to nevýjde tak vypnout hru a znovu, když to uděláš správně tak nejenom vypneš alarm ale získáš i recept na výrobu, bohužel náhodně co se týče inventáře tak ten jde zvětšit 2 způsobybuďto narazíš na planetě na takový pod se silovým polem, kde si můžeš za peníze zvětšit inventář o políčko, nebo na vesmírné stanici s atlas pass key 1 -
-
Jo já vím už jsem četl ty suroviny potřebuji k pohonu lodi většinou... to políčko je na nic beztak potřebuje ten atlas chip. ten jsem ještě nepřišel jak vykraftit.
-
-
Jo tak jo fair enough dík za pomoc ^^
-
Na začátku hry musíš zvolit guidance by atlas
no a v první galaxii kde narazíš na anomálii (navádí tě fialová ikona) tak vletíš dovnitř a emzák ti dá recept nikde jinde nejde získat, naopak získání vyšších verzí atlas pass je náhodné a to se mi ještě nepovedlo
-
-
-
Příliš skromný a bojující bez pomoci. To je náš Jack.
-
-
-
-
Nový bundle
http://www.bundlestars.com/
mimo jiné v něm jsou Sanctum a Two Worlds 2 Epic Edition a Nexus: Jupiter Incident -
-
diky, na nexus jsem čekal
-
Další takovej http://www.bundle-in-a-box.com/ a třeba http://www.indiegala.com/ já už se z toho asi zbláznim *1*
-
a Humble Bundle přidali Bastion, Limbo a další dvě hry pro above average
-
-
Virus named Tom :DDDD a Rocketbirds Hardboiled Chicken ! *3*
-
-
-
Kingdom Come Obtížnost
Také vám přijde obtížnost Kingdom come příliš lehká? mam 40 000 grošů. Všechno nejlepší a prakticky kohokoli ztabiju na jednu ránu :-/ -
-
Ano! Ale je to přesně o tom, že na začátku je hrdina nikdo, všichni ho hned zabijí, ale postupně se vypracuje a pak je silnější než všichni ostatní. Každá hra s podobnou mechanikou má tento problém a uspokojivě to nejde vyřešit (viz různé dynamické navyšování obtížnosti podle úrovně postavy např. ve hrách od Bethesdy).
-
-
mě se libila obtížnost tak na pátém levelu. Tedkon prakticky nemam absolutně žádnej duvod pro nějakej stealth, ani okradat lidi či vylamovat zámky (ač je to k některým ukolum potřeba)
-
Jenže zrovna u této hry to bolí dvojnásob, protože vnímáš, jak se oba dva - Jindřich i ty - zlepšujete. A podotýkám, že zrovna Kingdom Come mi subjektivně přijde jako hra, ve které je takový postup zpracován nejlépe. Třeba by sis už i troufnul útočit o něco agresivněji, ale stále opatrně, nicméně zjistíš, že narozdíl od začátku hry už ten skill (s trochou nadsázky) není potřeba.
-
-
-
Díky za odkaz, tento mod určitě v dalším průchodu hrou využiju *4*
-
-
Hele a po kolika hodinách a na jakém levelu\skillu (cca) se hráč k tomuto dopracuje?
-
-
já se hodně kochal a procházel sem jen tak mapu takže po cca 25 hodinách
-
Když není noob jak já tak poměrně rychlo dá se říct že po 15 hodinách ? možná dříve.
-
-
Křivka obtížnosti v KC mi přijde dost nevychytaná. Zezačátku nic nemáš, ukládat nemůžeš kdy chceš, nic neumíš a radši si dvakrát rozmyslíš, jestli vůbec zaútočíš na nuzného banditu na cestě, protože by tě rozsekal na maděru. A tak to bylo super! Ve střední/pozdní části hry máš peněz i sejvovic nadbytek, brnění takové, že do sebe můžeš nechat řezat víc nepřátel najednou, a kosíš je po správném zásahu na jednu ránu, protože tvůj meč má přepálený útok. V brzké části hry, kdy bys potřeboval lektvary, si je nemůžeš dovolit, a později už ti jsou stejně k ničemu.
Jasně, že bych mohla všechno vybavení a peníze rozdat a potloukat se světem v otrhaných šatech s klackem místo meče, aby to zas mělo nějaké grády, ale to už by mi neříkali "pane rytíři" *9* *1*
-
-
střílečka s vesmírnýma loděma na steamu zadarmo
http://store.steampowered.com/app/310380/
do 19:00 si ji musíte nainstalovat a zahrát, pak už ji máte napořád -
Sakra, má cenu vůbec poslední dobou kupovat MP zaměřený FPS hry? Co rok a půl, to nová hra a tím i odliv hráčů, koupil jsem si BF3 (na Xbox, PC mám šrot) a jako by nestačilo jedno DLC za druhým s celkovou cenou další hry, tak než všechny ty DLC výjdou, tak mě přes xicht pleskne další díl a blázne kupuj dál...to stejný CoD. Tohle mě ničí, musel jsem se někde vyplakat
-
-
Bohuzel k tomu to tak nejak asi smeruje.Funguje to Activisionu,EA se snazi o to same a vypada to,ze mu to taky docela funguje.
-