Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 17MB patch navrací mapu Favela do PS3 verze Call of Duty: Black Ops 2 - z obrazu v koupelně již zmizel...

Ten, kdo píše ty novinky by to po sobě pokaždé měl aspoň jednou přečíst, protože těch chyb za poslední dobu je tam fakt požehnaně.
  • Warriosparky

Inquisitor

Tak Inquisitor konečně prošel Greenlightem, objeví se tedy na Steamu *3*
    • Těm to přeju. Já tam teď objevil Riot a jsem z toho uplně nadšenej, ikdyž ani pořádně nevim o co tam půjde.
      • GlaDOS
        Nejspíš to bude založeny na udílení příkazů skrze ikonky. Moc propracované to neočekávám, ale zaujalo mě to taky. Na Greenlightu je spousta zajímavých her, ale s takovou rychlostí se na většinu nedostane.
  • ringmancz

Další super simulátor

http://www.pcgamer.com/2014/06/25/rock-simulator-2014-rolls-out-on-steam-greenlight/
  • Rockstar oznámil, že hráčům Grand Theft Auto Online přibude na virtuálních účtech půl milionu GTA dolarů.

Spiš bych to chtěl zaslat na kreditku
  • PanS

Valve vzkazuje, že Steam Machines ani SteamOS nezatracuje, do budoucna s nimi i nadále počítá.

Jejich chyba, tyhle Steam Machines byly předurčený k neúspěchu už od oznámení.
    • Fractal node 202 nebo Silverstone Raven a mam vlastni steam masinku.
      Nevim jestli uz jsem to nekam nepsal... *15*
    • ucho
      ani ne, šance na úspěch tam byla, i když cenově se konzolím prostě rovnat nemohli.
      • SalemCZ
        možná alespon kdyby šli koupit přes steama tak by to mělo úspěch, někdo by prodal nůž z CS a měl by novej komp.
      • Konzole je (pro me) zase zabita tim, ze si na ni nemuzu dat vlastni os, jinak uz bych mel doma xbone x. I za cenu toho, ze by si musela komunita ohnout vlastni drivery.
        • PS4 (za předpokladu, že máš vhodný firmvare) už má portnutý Linux. Akorát nevím, jak je to se současným stavem tohoto Linuxu a jestli všechny součásti OS fungují.
        • ucho
          to je hezké, že je pro tebe konzole zabitá, ale když se podíváš na čísla prodejů, mohlo by ti dojít, že tvůj pohled na věc má na tuto problematiku nulovou hodnotu ;)
          • Nulovou hodnotu mas ty, neschopen diskuze a zamysleni se nad tim, co jsem vubec napsal.
  • Joshua

Wizardry 8

...........................G2RGI-WBD7P-YIRNA
    • Pethulla
      děkuji
  • mirekdusinojc

Křišťálová Lupa

Tak gratuluju, tentokrát se to povedlo a Games.cz je v hasování o Křišťálovou Lupu 2012! http://kristalova.lupa.cz/hlasovani/
  • MickeyMutant

Bluepoint vyvýjí pro současné herní systémy klasiku od Sony, pro next-gen má připravenou úspěšnou herní...

Sveřepí šakali zavile vyvýjí na bílý měsíc.
  • Ubisoft Toronto se společně s Ubisoft Montreal připravuje na vývoj nové Assassin's Creed hry.

to chtěj jako rychlostí vydávání překonad CoD nebo co?
    • Rychleji! pač to vynáší
  • DICE se přestává věnovat Battlefield 3.

:) Tak právě tohle bylo jasné od počátku . Battlefield jako sezonní upgrade ? Děkuji nechci .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit