-
17MB patch navrací mapu Favela do PS3 verze Call of Duty: Black Ops 2 - z obrazu v koupelně již zmizel...
Ten, kdo píše ty novinky by to po sobě pokaždé měl aspoň jednou přečíst, protože těch chyb za poslední dobu je tam fakt požehnaně. -
Inquisitor
Tak Inquisitor konečně prošel Greenlightem, objeví se tedy na Steamu *3* -
-
Těm to přeju. Já tam teď objevil Riot a jsem z toho uplně nadšenej, ikdyž ani pořádně nevim o co tam půjde.
-
-
Nejspíš to bude založeny na udílení příkazů skrze ikonky. Moc propracované to neočekávám, ale zaujalo mě to taky. Na Greenlightu je spousta zajímavých her, ale s takovou rychlostí se na většinu nedostane.
-
-
-
Další super simulátor
http://www.pcgamer.com/2014/06/25/rock-simulator-2014-rolls-out-on-steam-greenlight/ -
Rockstar oznámil, že hráčům Grand Theft Auto Online přibude na virtuálních účtech půl milionu GTA dolarů.
Spiš bych to chtěl zaslat na kreditku -
Valve vzkazuje, že Steam Machines ani SteamOS nezatracuje, do budoucna s nimi i nadále počítá.
Jejich chyba, tyhle Steam Machines byly předurčený k neúspěchu už od oznámení. -
-
Fractal node 202 nebo Silverstone Raven a mam vlastni steam masinku.
Nevim jestli uz jsem to nekam nepsal... *15* -
ani ne, šance na úspěch tam byla, i když cenově se konzolím prostě rovnat nemohli.
-
-
možná alespon kdyby šli koupit přes steama tak by to mělo úspěch, někdo by prodal nůž z CS a měl by novej komp.
-
Konzole je (pro me) zase zabita tim, ze si na ni nemuzu dat vlastni os, jinak uz bych mel doma xbone x. I za cenu toho, ze by si musela komunita ohnout vlastni drivery.
-
-
PS4 (za předpokladu, že máš vhodný firmvare) už má portnutý Linux. Akorát nevím, jak je to se současným stavem tohoto Linuxu a jestli všechny součásti OS fungují.
-
to je hezké, že je pro tebe konzole zabitá, ale když se podíváš na čísla prodejů, mohlo by ti dojít, že tvůj pohled na věc má na tuto problematiku nulovou hodnotu ;)
-
-
Nulovou hodnotu mas ty, neschopen diskuze a zamysleni se nad tim, co jsem vubec napsal.
-
-
-
-
-
Wizardry 8
...........................G2RGI-WBD7P-YIRNA -
-
děkuji
-
-
Křišťálová Lupa
Tak gratuluju, tentokrát se to povedlo a Games.cz je v hasování o Křišťálovou Lupu 2012! http://kristalova.lupa.cz/hlasovani/ -
Bluepoint vyvýjí pro současné herní systémy klasiku od Sony, pro next-gen má připravenou úspěšnou herní...
Sveřepí šakali zavile vyvýjí na bílý měsíc. -
Ubisoft Toronto se společně s Ubisoft Montreal připravuje na vývoj nové Assassin's Creed hry.
to chtěj jako rychlostí vydávání překonad CoD nebo co? -
-
Rychleji! pač to vynáší
-
-
DICE se přestává věnovat Battlefield 3.
:) Tak právě tohle bylo jasné od počátku . Battlefield jako sezonní upgrade ? Děkuji nechci .