Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GaradosCZ
    snad to bude dobrý...
  • Najde se tu nějaká dobrá duše která by mi DAROVALA 2 kusy uhlí..?? na Steamu samozřejmě.
  • „Provoz multiplayer serverů není levný a hry musí vydělávat“, vysvětluje Naughty Dog přítomnost...

Zajímavý,že jim to došlo až nyní.... Nakopat do prdelky,kdyby ten pass stál alespoň 100kč,ne 200 (800MP) !!!
  • smejki

James Grimshaw (zakladatel společnosti Vigilant Defender, která se "lidsky" snaží vyřešit PC pirátství)...

zaujímavé
    • lipkozzi

James Grimshaw (zakladatel společnosti Vigilant Defender, která se "lidsky" snaží vyřešit PC pirátství)...

zhodou okolnosti sa prave vcera na steame objavila specialna Midweek Madness akcia ktora ponuka DE HR s "uzasnou" 25% zlavou, takze namiesto 50 eciek, len 37. Sice od vydania hry neubehlo az tak vela casu, ale midweek madness akcie si predstavujem trochu inak (trebars DNF ktory sa dal pred tyzdnom kupit len za 10 eciek). Napriek tomu, ze DEHR kvalitna hra, osobne budem ochotny uvazovat nad kupou az vtedy, ak sa to bude dat zohnat za 20 a menej.
  • Radioaktivni_surikata

Gameplay video Borderlands 2 na Vitě

http://www.polygon.com/2014/3/20/5530306/borderlands-2-playstation-vita-video
  • Morraw

Battlefront 2 - Reddit AMA

Včera proběhla AMA s vývojáři BF2 https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/7d4qft/star_wars_battlefront_ii_dice_developer_ama/

Zatím jsem to jen lehce proletěl a na nějaké zásadní změny už to nevypadá. Problém je samotná přítomnost mikrotransakcí. Když je budou upravovat, tak zároveň překroutí původní herní systém progrese a už to bude úplně jiná hra. Chápu, že se nelze zavděčit všem (hradcore vs casual hráči), ale u primárně MP her to dokáže lehce spadnout do P2W. To radši season pass za 2000-3000. Nebo premium status jako ve For Honor.
  • S blokací her z druhé roky se u PS4 s největší pravděpodobností nesetkáme.

Jistě, každej exot co tu par tydnu nazpet vyhlasoval apokalypsu a rikal ze je to tutovka at si da poradnou facku
    • Vůbec to neznamená, že k takovému kroku nepřistoupí, pokud se jim někdo do systému nabourá a hry se prodávat nebudou, je možné, že s touto možností přispěchají, aby konzoli zachránili - ne jako PSP.
      • Pokud se jim do toho nekdo naboura a prestanou prodavat hry tak logictejsi by bylo slevnit hry, uz to nebdue problem bazaru ale piratu...
    • Pozor, Sony si snad patentovalo technologii, která by to umožňovala bez otravného zadávání klíčů (což na konzoli je tuplem otravné bez klávesnice, kterou naprosto drtivá většina lidí nemá připojenou). Na konferenci o tom nepadlo ani slovo, což ale neznamená nic.
      • Jenze nechat si neco patentovat nic neznamena, podive jse co si patentovala pred 6 lety a co z toho pouzila
        • victor
          Mluvíme tu o Sony ... takže nekřič , dočkej času ;)
  • ucho

Nový update pro Ratchet and Clank přináší vylepšení grafiky ve hře i na původní PS4 konzoli. (+ grafické srovnání)

hm, nevidím tam prakticky žádný rozdíl.
    • ringmancz
      o dost menší aliasing, trochu detailnější textury
      • ucho
        věci, kterých si člověk při pohybu prakticky nemůže všimnout...
        • ringmancz
          já si teda zubatých hran všimnu i v závodní hře
  • Díky!

Hoši, díky moc za dnešek! Šichta dlouhá, venku hnusně, tlak nízký... díky vám mi to ale uteklo. Zítra opět prosím! *14* Čágo
  • Video: Téměř tři hodiny gameplay záběrů zz alfatestu Bloodborne.

Mé pocity při sledování: nuda, nuda, zív, šeď, nuda, tohle už jsem někde viděl, pořád stejně debilní pohyb postavy a kamera jako v Boring Souls hrách, zív, double zív...

Dark Souls 3... ehm... teda... vlastně "Bloodbored" ničím zajímavým nezaujme. Možná to má trochu tu temnou atmosféru no, ale kvůli tomu se o to zajímat, když je po ruce spousta lepších her... meh *6*
    • victor
      No vypadá to , že některé masovky nejsou pro všechny - Gameplay Bloodborne mi teda také nepřipadal dvakrát kulervoucí , ale třeba si tohle najde zástupy fandů i jinde než v tradičně postiženém Japonsku (potěš koště ...) .
    • kennyB
      Já se na ní sakra těším. Mimoto nechápu, proč koukáš na téměř tři hodiny záběrů ke hře, u které víš, že tě ani nazaujme.
      • victor
        :) Třeba se ani nedodíval a znechuceně to proklel po minutě nechápavého civění na obrazovku ;) ...
    • Kozy
      Chápu že se v práci nudíš ale tohle už jsi tady psal několikrát.
      • +1 za tvojí empatii. Čtvrtky a pátky jsou v práci hrozný *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit