Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

D3: Reaper of Souls - New Wizard Spells/Passives Animations

http://www.youtube.com/watch?v=eeYUUoSP8MU#t=433

To je brutální, co tam všechno mění.
  • Veskoslav
    Overwatch už jede:)
    • Jack1947
      To je teda novina, tak možná za půlroku až se to dostabilizuje bude to víc hratelné to taky prubnu.
      • Veskoslav
        Jacku, ale za to musíš platit.
        • Jack1947
          Jen jednou a pak máš klid... psal jsem proto možná...
          • stratego
            Však snad za většinu her člověk platí jen 1x, a přesto si většinu z té většiny stejne ukradl *1*
            • Tak pro retardované jedince jako ty. Komentář, na který on reagoval:

"Však snad za většinu her člověk platí jen 1x, a přesto si většinu z té většiny stejne ukradl"

Normální člověk ví, že když si koupí skin nebo něco do hry, že neplatí za hru, ale právě za ten skin či jinou věc, kterou si koupil. Ale chápu, že pro jedince, který jen krade a ještě jiným závidí, že to nedělají je to složitá úvahu. Pro začátek si zkus přečíst Krtečka, a pak můžeme pokračovat v debatě. Do té doby pa

Btw já tu hru alespoň mám, to ty zas mluvíš o něčem, co si viděl max na yt :)
              PS. Těším se na tvé zítřejší dojmy z další ukradené hry a nebo je pro změnu herní sucho?
            • Jack1947
              Tak sry blbe, já netušil že tě to nutí kupovat ale lidi si to kupují bez toho aniž by jim to někdo říkal nebo dokonce vnucoval. No a to znamená blbečku, že ta hra je na tom celkem slušně založená.

Si morální fag co navíc má většinu her z bundlů a ta většina nsa vyjímky jsou hry které sám dříve kradl ve velkým ale poučovat tady bude stále. Blbeček jeden blbej na blblej. Tak co co tam máš ještě dál... ? *7*
            • @Jack1947 Ano, dokud se budeš neustále chválit jak kradeš v první řadě a psát nesmyslné komentáře v řadě druhé, tak si to neodpustím.

Ty jsi blb bez prominutí, o tom se tady bavit nemusíme :) A on tě někdo nutí si kupovat nějaké skiny a nože? Bez toho se to hrát nedá nebo co? Prosím tě, zapni někdy tu slámu než napíšeš nějakou tu tvoji kravinu. (zase si pleteš pojmy a dojmy)
            • Jack1947
              No jasně ty schýýzo, napíšu příspěvek a musí tu bejt stratego alias kuRE aby dal kázání, " Jack je postrach, bacha na nej krade vše a vždy" Be aware...

Navíc si z prominutím ještě blb či co? CS:GO je založené na prodeji skinů na nože nejdražší skin asi 2000dolarů či kolik lol. Kam se hrabou různé mounty, CS v tomhle vede.
            • stratego
              @SalemCZ Znáš tolik hackerů, jo?
            • SalemCZ
              takovejch lidí co znám co si zaplatili CSko víckrát :)
  • Lukyz

Batman: Arkham Knight - Cinematic TV Spot

https://www.youtube.com/watch?v=z7L6aHOmrrU
  • Mcpixel

Moc ráda bych si zahrála McPixel ale bohužel nemám kreditní kartu ani paypal atd. :/ a tedy si to bohužel koupit nemohu, je mi jen 15

pokud by byl někdo tak hodný a poslal mě klíč tak bych byla strašně moc ráda kdyby mě to někdo poslal na email: aneta.popova@seznam.cz

Pewdiepie *14*
    • Lidi jsou zlý, tady máš klíč :
      J4S3M-U80HA-5OCK4

*14*
      • Tilwaen
        "Lidi jsou zlý" ... *15*
      • Troll Level Expert :D
      • Miserius
        Jsem uboha socka? Pěknej klíč *1* *1*
    • Warriosparky
      McPixel je na Steamu. A k placení na Steamu NEpotřebuješ nutně kreditku či paypal, platit se dá i přes paysafecard.
    • Miserius
      To mi neřikej že si někdo z těch žebráků mysli ze to první sukni každej pošle *1*
      • Kdybych si to mohla nějak koupit tak bych tu "nežebrala" , ale bohužel je to tak když není jiná možnost *13* *9* *13*
        • Miserius
          A muzes mi rict jak jsi prisel/prisla na to ze tady kazdej vesele rozdava klice? Myslim...jak je mozny ze se sem slejza tolik zebraku, copak o tom psali nekde na Novinkach?
          • Přebal Thiefa vypadá stylově, Garrett chce vaši duši a nebo alespoň peněženku.

Ale no tak. Napsala to hezky, slušně, bez chyb, poprosila a poděkovala. Naproti těm exotům co tu furt votravujou, je to nebe a dudy. Musíš umět poznat rozdíl mezi debilnim žebránim a slušnou žádostí. Kdybych tu hru měl, pošlu. Nemám.
            • je teď ve weekly humble bundle...
            • Tilwaen
              Kdybychom byli grammar nazi, tak nejenom v mě/mně, ale i v čárkách *2*

Nicméně k tématu, o téhle hře slyším poprvé - to je také v nějaké akci, nebo chceš po nás plnou hru, OP?
            • Má chybu v mě/mně *3* !
            • Přebal Thiefa vypadá stylově, Garrett chce vaši duši a nebo alespoň peněženku.

Jo, to je možný... Ale je to bez gramatických chyb, což je docela drsný síto pro většinu z nich. Jestli ale je, nechť do roka a do dna dostane cihlou po lebeni.
            • Miserius
              Tak ale musis brat v potaz moznost ze to je jen jeden z exotu kterej to zkouší jako holčina *3*
  • .

http://www.ddworld.cz/aktuality/software/tomb-raider-ukazuje-maximalni-moznosti-xbox-one-a-ps4-vedle-s-pc-omezeny-vykon-je-znat-2.html

Na impotentním červeném DDčku někdo napsal normální článek, to čumím teda.
  • homeles8
    šŤw astnej novejj rok♥3♥♥ *14* *14* *3* *3* *14*
    • Jack1947
      Vždyt tobě taky ( teda až po dvanácté ) snad budeš již střízliv

Mimochodem se začínáš lepšit zachvíly budeš psát lépe než kdybys nic nepil !
      • Lukass
        No jacku zato ty i v roce 2018 budes psat furt jak defo
    • Mart9
      Děkuji a přeji ti pohodlné poležení pod stolem.
    • Ty uz jsi zase ozralej uz pred obedem?
  • Vogon

Dark Souls 3 : Ashes of Ariandel - gameplay a interview

https://www.youtube.com/watch?v=KWCt6PVXCvQ
    http://www.dualshockers.com/2016/09/21/dark-souls-iii-director-hidetaka-miyazaki-talks-dlc-future-games-armored-core-and-much-more/
    • Draken69CZ
      Ne ne nechci to vidět, kdy to má vlastně vyjít na PC?
      • Vogon
        Stejně jako na konzole - 25.10.
        • Draken69CZ
          Jsem měl nějak zafixováno že to má být už koncem září, sakra :(
  • Black_Hand

Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...

jestli strategie tak civilizace :). jinak slo o adventury, hlavne sierracky questy (space, police, king's) :).
  • Už jste viděli 13 tisíc postav z japonských RPG her v jednom obřím wallpaperu?

To mi připomíná toho klučinu co přišel se skvělým nápadem ... udělat webovku s x pixelama a prodávat to jako reklamní plochu... pokud vím už si nechal jen pár pixelů... a je hooodně za vodou, finančně samosebou :-)...
  • MickeyMutant

Nejnovější update (v1.09) pro hru Mass Effect Andromeda v tichosti odstranil Denuvo ochranu.

Ano. 7. července, tedy před deseti dny.
    • skaven
      tak, stotisice hrajucich fanusikov si to vsimlo az vcera *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit