Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 12:00 Embargo na recenze GTA V skončí v pondělí v 16:00.

I v CR? Nebo si mistni pissalci budou muset pekne pockat a hra jim bude dodana stejne jako normalni hracum?
    • Jack1947

Embargo na recenze GTA V skončí v pondělí v 16:00.

Coz chapu, pac W@rez zpravidla, unika o par dni napred ( to by bylo nemile, kdyby to nekdo fiknul prave z pirata). *15* *2*
    • Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video a kvalitní screeny.

co jsem někde četl tak si budou muset počkat
  • Video:) Tony Hawk potvrzuje prostřednictvím Instagramu nový díl titulu Tony Hawk's Pro Skater.

máte supergrafiku, taková fotorealistická
  • Veskoslav
    Lze někde na Ps4 zjistit, jak dlouho člověk v dané hře strávil času?
    • jindra.veliky
      tohle mi na ps taky chybi
    • Zoloslav se ted bude tady ptat na kazdou hovadinu toho kramu, bezva.
      • Veskoslav
        LV, raději jdi radit Jackovi, to ti jde "lépe". I když ty takový multimiliardář, co kupuje 20 1080Ti měsíčně a nemáš ani na obyčejnou PS4? Smutné.
        • Toz jak uzivas blur motionslave? :D
      • Draken69CZ
        #závist
        • Zavist, ze krabicka o vykonu cele nasa v 90tych letech proste nezvladne jednoduchy stopky.
    • MickeyMutant
      Univerzální funkce tam prý není. Zjistit to konkrétně lze jen u některých titulů.
    • Ne, sice je to bedna co ma 15TFLOPs, ale proste to tam nikdo nenaprogramoval a sam nemuzes. *5*
  • Může mi někdo vysvětlit jaktože hry jako je absolution či xcom nepodporujou xp a directx 9 když to sou hry multiplatformní hry tedy běžej i na konzolích, který pokud vim nepodporujou nejnovější directy?
    • 5. listopadu se pravděpodobně naplno rozjede možnost předobjednat si GTA V. V brzké době očekávejte...

je to marketing chtej z nas penize. konzole zustavaj stejny bezi tam stejny hry jak na pc ale na pc porad vychazi novy hardware a hry maji napsanou vyssi narocnost zase znas chteji penize
    • Už vyházejte ty XPčka proboha...
      • Zajímavá odpověd *7* .
        • Ale ma pravdu prece.XP uz je mrtvy OS a sedmicky jsou stejne dobre,ne-li lepsi. *3*
          • Já se neptal na to jestli si mám nechat xpčka ale nato jak je možný, že na konzolích to běží.
            Nehledě nato, že 7 plánuju pod stromeček s novym pc a tohle si nechám na starší hry.
          • ucho
            mně xp umřely minulý měsíc. doslova. oživoval jsem je 2 hodiny a nic... :)
  • MidnighT91

New Vegas

Potřeboval bych poradit od někoho z četné komunity Fallout new vegas. Chtěl bych si hru upravit shojo race modem, už jsem zkoušel všechno podle návodu ale vždy kdiž překopíruju do složky data mod i ostatní jeho requirements (ať už v jakémkoli pořadí) po spuštění my hra vždy spadne s tím že program přestal pracovat... prosím o radu jak to zprovoznit... P.S jednou už se my to spustit povedlo ale při výběru postavy se my asi 90% nových vzhledů vůbec nezobrazilo a v samotné hře pak místo některých npc chodily jen velké vykřičníky...
    • smejki
      http://forum.madbrahmin.cz/viewforum.php?f=40&sid=9f35c0cfea93e157f5bb4c924bf3ff12
    • CotW pro New Vegas ještě nejsou. Zkopíroval sis tam jen ty potřebné textury, nebo celý mod?
      • MidnighT91
        Zkoušel jsem obojí, a řekl bych že my problémy dělalo i Anthony Lings Coiffure... dneska si s tím budu ještě hrát tak snad na to přijdu...
  • ringmancz

zajimavý ?hororový? bundle

https://www.bundlestars.com/en/bundle/demon-bundle
  • prve testy StarWars su vonku
    http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/10/Star-Wars-Battlefront-1920x1080-Benchmark-AMD-Nvidia.png
    http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/10/Star-Wars-Battlefront-2560x1440-Benchmark-AMD-Nvidia.png
    http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/10/Star-Wars-Battlefront-3840x2160-4K-Benchmark-AMD-Nvidia.png

pre neveriacich tomasov, je to guru3D
    • Morraw
      A beta už je k pre-loadu
    • Draken69CZ
      Tak mi netvrďte že AMD má tak tragický karty, potenciál tam je zapracovat na ovladačích a lepší co-op s vývojáři a ono to půjde samo.
  • I bez dokonalých textur dokáže The Elder Scrolls V: Skyrim zaujmout tisíce lidí (+ návod).

tak s takovyhlema texturama jsem se ve skyrimu vubec nepotkal :) *11*
    • To bude asi z konzoli :)
      • Jo určitě, nastavování SLI profilů na konzoli.
  • Unwritten: Echoes of Twilight

Banda moderov (nebrat ako urazku) sa rozhodla spravit hru. No uvidime ci vyzbieraju peniaze ale ci to aj hernym profikom natru.

http://www.kickstarter.com/projects/594743529/player-driven-rpg-unwritten-echoes-of-twilight
  • Lukass
    Cus lidi, potreboval bych radu. Posledni 3 dny me ve hrach zrni obraz, nekde jako by nefungoval AA. Problikavaji me stiny, mam divny smouhy pres monitor a svetla problikavaji taky, ne vzdy a ne v kazde hre. Nekde blbnou svetla, nekde stiny, nekde problikavaji ruzny objekty. Kde myslite muze byt problem?
    Ja dou fam ze odchazi monitor a neni to GK, nebo deskou. Monitor mam strasi Aoc 24 ips. Vadny pixely nema, ale na bile barve sou na monitoru videt smouhy, nektery hrejou.
    • Johnny
      mě zrní obraz na TV a dělá to ta TV. Umí to dělat i HDMI kabel. Jinak reinstal ovladačů, a případná reklamace grafiky.
      • Jack1947
        Zrnění může bejt způsobený špatně izolovaným kabelem u vnějšího rušivého zdroje ( repro ?)
        Tohle je něco jin=ého a ano když je v záruce není o čem že.
    • Jack1947
      Z tohle co popisuješ to bohužel vypadá na grafiku , monitor by spíše vykazoval vadné body a nějaké jiné věci - problikávání , divné barvy a třeba vypínání svícení...

Nejsem škodolibý nebo zlý ale nebyls to ty kdos my přál, aby mi komp vybouchl ? ...
      • Lukass
        Karta je v zaruce takze dobry,. Jacku ja ale nemam v pc jedinou piratskou verzi cehokoliv, vis
        • Jack1947
          To máš štěstí no...
      • HAHAHAHA Karma fakt existuje. *1* *1* *1*
        • Jack1947
          Já nevím... nejsem někdo kdo to může posoudit nicméně něco na tom šprochu pravdy bude asi trochu *4*
    • Nesmíš na ten komp pořád hajlovat. Nelíbí se mu to. *1* *1* *1*
      • Kazdej vi ze hajlovani nema na to jak funguje GK vubec zadnej vliv.
      • Lukass
        Paneboze zabamujte uz nekdo tohodle ubozaka!!!
        • Ale no tak. Navrhnul jsem jenom řešení tvého problému s PC. Člověk ti chce pomoci a ty na mě takhle. *13* *13* *13*
    • Worhammer
      Pokud jsi nedělal nedávno něco s ovladači, tak něco asi opravdu odchází. Zkus si půjčit od někoho grafiku a zkusit, jestli problémy přetrvávají. Nebo naopak zkus počítač připojit na televizi, či jiný zobrazovač.

Měl jsem podobný problém, bylo to grafikou: https://pc.poradna.net/questions/1482341-blikani-monitoru-male-artefakty
      • Lukass
        Tohle me nedela, me fakt jenom probliknou stiny, nebo svetla. A jakoby furt me neco na monitoru doskakuje, stiny se objevujou kde nemaji atd. Problem jen ve hrach, videa nebo filmy jedou normal. Ve Windows zadne problem krome cmouh na monitoru neni.

Ovladace mam nejnovejsi, muzu jeste zkusit pres DDU odinstalovat, vypnou PC a nainstalovat znovu.
        • Draken69CZ
          To bude GPU, zkusil bych starší ovladače, zkontroloval teplotu když to začne blbnout, přetaktovanou ji máš?
          • Lukass
            Teplota je normal v zatezi 66 stupnu, bez zateze 37 stupnu co je u Armoru normal.
            Ja uz sem starsi ovladace zkousel, kartu taktovanou mam. Zkousel sem i netaktovat a delalo to taky, pokud odchazi GK tak to mam fakt radost :( Vono to fakt vypada na problem s ovladaci, vim jak vypada kdyz odchazi GK a tohle podle me neni ten pripad.
            Zkusim to zitra napichnout na tv a uvidim
            • Jack1947
              U monitoru to je asi asi různé ale mě odešel tak že se prostě už nezapnul a měl problémy se spínačem... jenže zřejmě po 7 nebo 8 letech se u něj vypálila elektronika.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit