Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    http://i.imgur.com/lcfWyWF.jpg

Jak Fallout, tak Sc mají jedny z nejhezčích artworků, které jsem viděl. Teď poslouchám v práci soundtrack k Sc a pěkně udělaný. Tak přeji všem hezký den a uvidíme se tak za týden :)
    • Lukyz
      Tak krabice je SC je fakt slušná. Co to všechno obsahuje?
      • Veskoslav
        Fakt pěkný artbook, bytelny v pevné vazbě, kvalitní papír 176 stran. DVD+BLUERAY o tvorbě, soundtrack a všechno, co obsahuje digitální kopie s bonusy (všechny hry kromě Owerwatch). Jinak pak kód na 3 balíčky karet do hearthstone. Guest Starcraft II WoL, který je časově neomezený a obsahuje kampaň a můžeš hrát MP.

Tady máš foto pro představu: http://i.imgur.com/SryeEGO.jpg
  • Oficiálně: PC verze hry Vanquish oznámena, vyjde 25. května.

Hrál jsem to kdysi na PS3 a přišlo mi to jako totální průměr, pár hodin akce prakticky bez příběhu, nechápu tu euforii z toho, že to vyjde na PC.
    • PlatinumGames
  • CRASH Bandy...

Kéž by se tento "projekt" dal do kupy. Už jenom tohle vypadá dobře... zavzpomínal jsem na staré časy s PSkem :_D...klidně bych si tuhle oddechovou hopsačku zahrál v novém kabátu :-)
  • jindra.veliky

webmoney

nemate nekdo zkusenosti s tou kktinou webmoney? uz tam mam ucet a stahl jsem ten jejich program Keeper Classic ale pri prvnim prihlasenim to po me chce soubor s koncovkou kwm a ten nikde nemam a pro podle navodu na netu jsem nasel ze to ten soubor ma samo vytvorit coz se nedeje. kkti rusaci doufam ze jim tam bouchne dalsi cernobyl a rovnou 2 a pak dostanou vsichni rakovinu a pochcipaj *16*
    • Jedna zapomenutá bleskovka z minulého týdne: Na GoG.com se po prvním dílu objevilo i druhé pokračování...

Fakt hovádko no
    • Ty ubožáku. Rakovinu by si měl dostat ty abys pochopil co je to za svinstvo. Kamion aby tě srazil... *16*
    • černobyl nebouchl v rusku trubko...
    • Ringwraith
      ne
  • Jack1947

Doporučené hardwarové nároky pro Star Wars Jedi: Fallen Order se z 32 GB RAM snížily na 16 GB RAM.

Vždytto  by byl holý nesmysl ukažte mi hru která chce více jak 16GB ram!

• Star Wars Jedi: Fallen Order 
  • Joshua

Desert Ashes

http://www.indiegala.com/game?game_id=65d0b814799d11e49b11f5182aa3d707
  • Origin Update

Prave vysel Origin Update a mimojine podporuje instalaci 3rd party her.
  • Valve chystá lepší, silnější a rychlejší STEAM klient.

Klient bude pořád stejný, jen servery na stahování dat budou fungovat na jiném principu (klasické http přenosy). A to takovém, který je v internetu naprosto běžný a světová síť je pro něj optimalizovaná (viz třeba to lokální cachování u ISP).
    • Jak fungují nyní?
      • Takové O2 si na svých páteřních linkách chachuje často stahované soubory a může je potom nabízet mnohem rychleji, aniž by se to třeba zase muselo hnát kabelem pod Atlantikem. Nebo to umožňuje pokračovat v dočasně přerušeném přenosu (spíš ve více lokálním měřítku na podnikových sítích), kdy nějaký server v cestě dál data stahuje a klientovi je pak hodí najednou.

Ale jinak největší výhoda je ta, že je nyní možné stáhnout jen části souborů (ty rozdílné)... Takže už nebude potřeba u 1MB patche na Company of Heroes stahovat 7 GB dat.
  • darksiders 2

hele otazka od pirata- byla i jednicka tak moc hardcore nebo je tam zasazena nejaka vesela ochrana na crackly verze? jde mi o obtiznost pri bojich s bossaky- uz jen treninkovej souboj s typkem se sekerou sem nedal kvuli skillu co spamoval s nizkejma hp a ted sem se zasekl u stromovouse co me dava taky vesmes instant na zasah+ moooc damage z korenu kdyz me uvezni- je to normalni?
    • Spades

Konference EA je u konce a ani slovo nepadlo o Dragon Age 3, a jak samo Valve uvedlo, nedočkáme se...

proto tam mas dodge ty imbecile
    • Ano,je to normalni.Ses proste lama. *1*
    • Cahir
      Jdi si na warez forum zloději.
  • Podívejte se co mi předhodila zpravodajská konkurence už na hlavní stránce ....

GOG na scestí aneb - Herní klasika Aliens vs Predator je (skoro) zdarma. Akce poběží 48 hodin ...
    Galaxy
    • GOG klient .... Veskoslav 13:05

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit