Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fizola

World of Tanks má nový světový rekord - na jediném serveru hrálo najednou 190541 háčů.

Fíha, niet čo viac dodať
  • BultCZ

V základní edici hry The Sims 4 nebudou k dispozici bazény ani batolata.

Tak to jsem nějak nepochopil :D hra The Sims 4 se dělí na The Sims 4 což je normální verze bez bonusů pak je Prémiová edice a Sběratelská edice v příspěvku se píše že v základní hře nebudou batolata a bazény. Tak jestli sem to pochopil správně když si koupím The Sims 4 bez prémium nebo sběratelský tak tam nebudou batolata a bazény což by znamenalo že v nějakym datadisku by už byly a nebo batolata a bazény budou jen pro ty co mají ty edice jako je premium a sběratelská :D
  • ks k dos2 nakonec vybral presne 2M, takze to bude herni extaze *5*
    • Armikrog vybral mega a jaká to byla hitparádá, že ano? *15*

Jinak každý kýčař a klišoik určitě bude spokojen. Devalvace fantasy za 2 mega *11*
      • ja bych ty adventury zrusil, stejne nebejt nemcu, tak uz se na ne davno zapomnelo
  • MrSanta

Herní obchod GameStop koupil společnost Stardock (které patří digitální distribuční kanál...

Tak nevím, podle vyjádření Brada Wardella došlo k zakoupení pouze Impulse, Inc. a ne celého StarDocku? Stejný dojem mám i z toho článku co linkujete.
  • Promo obrázek k Battlefield 4 ve své plné kráse. K odhalení hry dojde již 26. března na GDC.

Po pravde bych s Battle klidne jeste rok dva pockal. Bude lepsí a bude se na nej tesit vic lidi
  • Veskoslav

Far Cry 4 vs. Primal – World Maps & Landscape Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=zA19OPNKM70
    • Vogon
      Pokud si to hráči neuvědomí, dokud jim to někdo neukáže na videu, tak není co řešit.
    • Morraw
      A to je špatně ?
      • Veskoslav
        Tak kdyby to bylo jako Blood Dragon k FC3, tak není co namítat.
        • Morraw
          Samozřejmě. Ale potom i množství obsahu by tomu muselo odpovídat.
          • Veskoslav
            Jako myslíš to, že je v FC: Primal polovina misí pořád to samé, že by uškodilo, kdyby to tam nebylo?:)
            • Morraw
              Nejen polovina misí, ale kompletně všeho. Nechci tady řešit recyklaci, ale nemůžeš chtít za obsahově plnohodnotnou hru menší peníze.
              Jestli jako základ použili mapu z FC4 a pak ji přetavili na vzhledově úplně něco jiného, tak v tom nevidím nejmenší problém. Nebo mi snad chceš říct, že ty spojistosti by tam někdo poznal, kdyby je tam účelově nehledal ?
  • Jazz

Limitovanou edici střílečky Darkness 2 (obsahuje komiks a DLCčka) si můžete na Green Man Gaming...

Hra je dost krátká, ale stojí i za těch 50€, který jsem do toho napařil.
  • Bugbear si dělají vlastní crowdfunding

http://nextcargame.com/
  • Ve 48. týdnu roku 2011 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Football Manager 2012, 2. The Elder...

Proboha kterej d3bil si koupí football manager? spíš kdo to vůbec může hrát..
    • 2 slova ze zprávy. UK a Football. Kapiš? *5*
    • Njn taky to vubec nechapu, ale já na ty sportovní hry nejsem, takže proti tem kdo to hrajou nic nemám :) Ale me to proste prijde divny, když si chci zahrat fotball tak jdu ven s kamosema a hraju. Něco jak Sims... simulator realnyho života...nepoberu :D
      • Problem je v tom, ze v realnem zivote jaksi nemas moc sanci koucovat opravdovy fotbalovy klub. To FM nabizi. Jasne, misto fify si clovek radeji vzdycky zahraje venku. Ale praci manazera si venku jaksi nezkusis ...
        • Ve 48. týdnu roku 2011 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Football Manager 2012, 2. The Elder...

Jasně, ale vždyť to vychází snad každej rok to samý.. až na nějaký změny v teamech nebo já nevim.. nesleduju fotbal ani tuhle hru. Ale každýho něco baví no.. jiný si zas každej rok kupujou fifu :D
          • Vice ci mene mas pravdu. Ja jsem hral naposledy fm 09 a dle vsech screenshotu se az na par novych moznosti v rozhovorech a nove soupisky vlastne nic nezmenilo. Jini zase kazdy rok kupuji fifu, nebo nhl, nebo COD
  • Max

Já hru neodsuzuju dokud neuvidím naživo za pár dní, ale z obrázků co jsem viděl na netu z toho možná bude fakt dost slušný downgrade.
    A po tom co naposled předvedl ten nebožák bleskař, mi to tu nějak z inteligenčního hlediska dává smysl čím dál míň celkově, chci říct, že už tady odmítám řešit s místníma expertama kteří nepoznají ani rozdíl mezi 30 a 60fps, podobné věci, máš svůj názor, měj si ho, já mám jiný, hezký večer :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit