-
Psychonauts 2
Psychonauts 2! Psychonauts 2! Ó bože, Psychonauts 2!!! https://www.fig.co/campaigns/psychonauts-2 -
-
to cumim, v prumeru maj od jednoho slibeno pres 1000 dolacu? to zacina bejt jak f2p, licej na velryby *5*
-
-
tam je nějaká minimální cena pro investory. nemůžu ji najít, ale bude to dost, takže to navýší průměr
-
Pokud to přinese dalšího Raze, ať si klidně velrybaří. A ano, pořád ze mě mluví nadšení z tradičně geniálního pitch videa.
-
-
-
Autor knižní předlohy herní série Zaklínač se v minulosti rozhodl pro přijetí jednorázové odměny za práva na značku, protože nevěřil prodejnímu úspěchu. Kdyby si zvolil (CD Projektem původně navrhovaná) procenta ze zisku, dnes by se měl o poznání lép
To má blbý.
Však on před časem zahojil, když napsal ten strašlivej výblitek zvanej Bouřková sezóna. Jaká šťastná shoda okolností, že ho múza posedla zrovna mezi úspěšnou, oceňovanou dvojkou a nedočkavě očekávanou trojkou *5* -
Tak sem si chtel poridit gtx 1060 6gb variantu, ale kdyz sem uvidel cenu presla me chut. Tady si nekdo z lidi dela srandu, ty ceny sou uplne sileny, zlodejina, nic vic.
-
-
ASUS GeForce GTX 1060 ROG STRIX GTX1060 O6G GAMING za 8999 Kč. Loni v CZC. Doporučená cena je bohužel stále stejná. (Bacha, jsou dva typy téhle karty, a liší se výkonem, ale cena je prakticky stejná). Týden po tom, se dala koupit 1070 za 10999 Kč po slevě. Ale nemyslím si, že pokud budeš čekat, že se to zlepší. Vždycky se na trhu objeví něco nového. Jedině, kdy budou slevy, tak možná po vánocích a po představení nové generace, kdy to půjde dolů o 5 až 10 %.
Navíc jsem si myslel, že u Němců to bude levnější. Ale ta samá karta stojí cca 400-410 € a za celý rok nešla dolů. Takže buď slevíš z nároků a půjdeš například do 1050 TI 4 GB (cena 5500), 1060 OC 3 GB (okolo 6500), RX 580 8 GB (dá se za 7500 Kč), RX 580 4 GB (okolo 7000) nebo 570 4 GB (okolo 6500).
Vždycky je možnost, že zítra to zlevní a ty si budeš pak rvát vlasy, že jsi vyhodil X. tisíc peněz. Záleží, co máš za stroj právě teď a jestli to, co hraješ, postačuje v nynější kvalitě nebo chceš něco víc. -
-
Tak zase tak uplne nespecham posledni nejnovejsi hra kterou sem koupil je Doom. Hraju ted spis tahovky a dungeony, novy aaa hry uz me moc neberou.
Chcu to hlavne na Project Cars 2 abych mohl hrat na max v 60 fps. A jeste musim koupit volant takze 15 tisic jen se zaprasi :).
Ale ty ceny me fakt stvou, takze koupim volant, a uvidim jak Cars 2 pojede na 960. Pak me stejne nezbyde nez kartu koupit.
Dival sem se taky na ceny v nemecku a clovek si nepomuze, nejde o to ze bych ty penize nemel, proste se me to zda moc. -
-
Možná bych se mrknul ještě na GB, občas tam mají levnější ceny a libra šla dolů více jak euro.
-
-
-
7500 msi gaming se ti zda moc?
-
-
Kde je 6 gb varianta za 7500?
A i tech 7500 se me zda trosku moc, slusela by cena jeste tak o litr min.
Nicmene za 7500 bych ju vzal, ale takovou cenu sem nikde nenasel -
-
Sorry, musel jsem se prehlidnout, beru zpet, taky to ted nemuzu dohledat.
Jinak ty karty stoji +- furt stejne, spis malinko minus. -
-
Rozhodne stejne nestoji kdyz 1060 6 gb vysla dala se sehnat kolem 7400. Ted je nekde cena i k 10 litrum. A nejnizssi ceny kolem 8800.
-
-
-
-
-
Kupoval jsem před necelým rokem za 6700 Kč, koukám na ceny teď a celkem mě to vyděsilo. Snad se to dá zase do pořádku.
-
-
Tak to jsi fakt nekupoval 1060 6 GB za 6700.....Pokud to nebylo na parkovišti, od snědého spoluobčana zabalené v igelitovém pytlíku.
-
-
Tak si nevěř, třeba. *2*
http://imgur.com/a/SugSx -
-
Pravda, nevěřil jsem:) (pak mi došlo, že jsem zcela ignoroval jednoventilátorové karty) Stačilo jenom napsat, kde koupeno, nemusel jsi hned fakturu:-D Ale děkuji, uznávám chybu.
Předpokládám, že se jedná o tuto kartu: https://graficke-karty.heureka.cz/msi-geforce-gtx-1060-6g-oc/#section -
-
jj
-
-
-
-
-
Jsem myslel, že PC je výhodné vždy a za všech okolností.
No, je docela sranda že xx60 byla vždy mainstream řada s cenami kolem 3000-4000kč, teď za to chtějí dvojnásob, za nějakých pět tisíc jsem kupoval x let zpátky 8800GT, která útočila na high-end.
Kup si PS4 Pro a máš po starostech a ještě tam máš i pořádné hry. -
-
Diky za radu ale konzoli opravdu ne, takhle hluboko nikdy neklesnu.
-
Jj s konzoli starosti nemas, asi jako se vsim co je k nicemu a nemuzes s tim poradne nic delat :)
-
-
Je to tak.Ceny jsou úplně mimo. Sám jsem čekal na paměti a disk, ale pořád to jen roste. Teď ještě ty problémy s těžaři...
Měl jsem ale štěstí a koupil z druhé ruky celý nový stroj, ve kterém mi už spokojeně vrní Strix 1070. Já jsem na herní podzim připraven.
EDIT. Kdybych nechytil celý nový stroj, tak jsem měl v plánu počkat až se situace uklidní a ceny klesnou. Teď bych do toho taky rozhodně nešel. -
Na čem smrdíš teď že chceš kupovat 1060?
-
-
Napis svuj dotaz jako beloch a mozna ti i odpovim.
-
-
-
UbiWorkshop edice Assassin's Creed 3 nabídne kromě plné hry i druhou verzi encyklopedie a grafickou...
To neni špatný -
PS4 soutěž
Doufám, že vyhraju. Hned to půjde přes aukro do světa. *3* -
-
Na aukru ti lidi určitě koupí ...:) vtipné že k odeslání tohoto příspěvku jsem musel do captcha napsat "MEH" :)
-
-
MEH tam je vždy když je článek o konzolích *1*
-
-
-
Obrazem: Celá postava Stormtroopera lákajícího na Star Wars: Battlefront.
Stormtrooper: najhorsi geneticky vypestovany elitny vojak ever *1* -
-
Nic proti, ale záleží v jakém období myslíš Stormtroopera. Protože poslední oddíl klonů tedy 501. oddíl, co vyvraždil chrám Jedi byl rozpuštěn 15 let před pádem 1. hvězdy smrti a tyto elitní jednotky byly rozděleny. Většina klonů zahynula během rebelských válek atd. V knižní sérii se obnoví výroba klonů až v 8. díle v knižní sérii od Timothy Zahna (doporučuji přečíst).
-
-
no, myslel som tych filmovych slepuchov
-
-
V IV. díle už nejsou klony. Tam byla "expirační doba a životnost zkrácena na 20 let. Jenom pár jako 501 byl jinak modifikovaný a žili déle než obyčejné klony. Imperiální armády navíc využívaly jiný systém palebných zbraní. Klony ve II a III díle mají delší a přesnější zbraně, ale s nižší kadencí střelby. Jinak elitní komanda tzv. třídy Null měly navíc ještě vylepšený genetický kód. Ty také přežili první vlnu rebelských válek například. Ale to nejsou obyčejné klony, že:)
-
-
toto mas asi z knih, ktore ale neboli uznane ako ofiko kanon, nie?
-
-
Ano byly odsunuty. Ale doporučuji si přečíst Timothy Zahna a jeho sérii VII až IX díl.
-
O SW toho moc nevím, ale nebyly relativně nedávno všechny knihy odsunuty "mimo kánon"?
-
Ne. Toto je řečeno například v VI. sérii Clone Wars, kde je i vysvětleno, jak dokázali provést rozkaz 66 a co to zapříčinilo:)
-
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=KXck6jaN5Z8
pche -
-
SW: Rebels mi přijde jako nejhorší SW *doplňte cokoli vás napadne* co snad kdy vzniklo *7*
Ale k těm Stormtrooperům, mrkněte spíš na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=mx1JPh0YdW4 -
-
to bol prvy odkaz co mi naslo, ale ucel to splnilo :)
-
No pokud vím, tak E-11, tedy standardní imperiální blaster je těžký jak svině, nemá stabilizátor střelby a proto je spíše na kvantitu než kvalitu střelby (Jedi Outcast). Navíc ti nemůžou zabít hlavní hrdiny ne?:-D
-
-
zabit nie, ale poranit by mohlo :))
-
-
v 70tych a 80tych rokoch by to cliche nebolo :)
-
strelou do ruky, nie ? to je snáď ešte horšie klišé ako netrafiť vôbec.
-
-
-
-
-
-
http://www.vg247.com/2015/06/25/fallout-4-preorder-bottle-caps/
sympatické gesto :) -
-
viz bleskovka v 18:30
-
-
Více než čtvrt milionu hráčů rozhodlo na IGN o nejlepší hře z GamesCom 2011 - a vítězem se...
docela prekvapeni, me prisla dota nemastna neslana.. ale treba se to zmeni az si ji zahraju :)
jen doufam ze nebude free to play jako league of legends nebo TF2.. -
-
Více než čtvrt milionu hráčů rozhodlo na IGN o nejlepší hře z GamesCom 2011 - a vítězem se...
Taky doufám.
-
-
The Order 1886 seconds
K té délce hry-
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=152324117&postcount=1511 -
-
Still longer then last COD.
I když no kde je těch, avízovaných 12hodin *1* , Podle mne budou DLcčka která hru doplní. -
-
still better rpg than dragon age
-
-
Myslím, že to není třeba řešit. Ostatně, komukoliv, kdo není kok*t ohánějící se reálnou herní dobo nebo kašpárkama, co hrají hry jak nervózní zbytečný fetky, je herní doba až kdesi u řitě. Hlavně jde o to si ten gameplay užít a výborně se jevíci hru si vychutnat. Těším se na místní recenzi, to se zase celý WC stádo dobytka bude pokoušet vyhnojit mimo svou obvyklou pastvinu. Bude sranda.
-
-
Herní doba u řítě?ty jsi ještě větší kok*t než jsém čekal*7*a zbytek toho pseudoblábolu postiženého intelektuála ani nemá cenu rozebírat.
-
-
Docela mě zajímá, proč zdejší pc scéna dopodrobna studuje a poté kritizuje konzolové hry, které podle některých komentářů ani hrát nebudou??? Že se někde objevilo, že hra bude mít 5-ti hodinovou herní dobu ještě neznamená, že to tak bude...
-
-
může mi tvá bystrá konzolová hlavička říct kde jsem napsal že jsem pc hráč?to už se ksakru nesmí nic komentovat či kritizovat?tebe baví QTE eventy?tebe baví sledovat videa co 5 minut chůze?(a že to na netu najdeš ten "gameplay")ggg hehe a spol a ty se "přidáváš" k nim?no to taky o něčem vypovídá.
to už jsme jako dospěli do fáze že jakmile PS4 hra ta držet hubu a krok?nesmí člověk nic napsat?ty jsi taky solidně podělaný z té konzole. -
-
Napsal jsem, že nějakej Evil kritizuje hru, protože je pcčkář??? Nenapsal. Pár videí ze hry jsem viděl (hráč byl zřejmě manuálně neschopnej) a docela mě zaujala. Připomělo mi to Army of Two, což byla kvalitní hra, takže systém krytí/střelba mi nijak nevadí. Spíše naopak. Ale hodnotit hru podle videa bych si netroufnul, raději si počkám na recenze. Dospěli jsme do fáze, že pc hráči nemající konzole hodnotí hry, které si nezahrají a možná je i nezajímají. Držet hubu nemusíš, ale proč rejpat do něčeho, co mi je vlastně u zádele??? Raději řešit jiné starosti...
-
Gameplay uz na netu neni, vyssi moc zasahla :-) Proc asi to at si kazde domysli...
-
-
-
-
-
Spíše je divné, že všechna videa, která ukazovala kratší gameplay zmizela. Mimoto poslední CoD ti taky natáhnu na 12 hodin a reálná herní doba je polovina.
-
jj a z toho prumernej cas v tutorialu 2.5 hodiny, qte jsou narocna mechanika na osvojeni
-
Ta hra neni kde natahnout, cas bude kolem tech 6 hodin, kdyz budu hrat hodne pomalu mozna 7.
Ten pruchod hrou na youtube uz je smazane, proc asi? :-)
-
-
Tak Zaklinac 3 prave ted dohrane :-) Paradni dobrodruzstvi :-)
Nevite nekdo kolik ma hra koncu, a jestli finalni rozhodnuti hodne ovlivnuji konec hry?
Tak sem neco malo procetl ,a mel sem jeden z nejlepsich koncu jake ve hre je ,parada :-) -
-
Je tam spousta variant, musíš si to najít někde rozepsané. V zásadě ale
Počet "otcovských skutků" rozhoduje o tom, jestli Ciri přežije, nebo ne, zatímco návštěva/nenávštěva Emhyra se Ciri rozhoduje o tom, jestli se přeživší Ciri stane "Zaklínačkou" nebo Císařovnou. Zabití Radovida a Diekstry zase zapříčiní vítězství Emhyra, který si dokáže udržet císařství a zničí své nepřátele. Pak záleží na tvých rozhodnutích ve Skellige - styl vlády podle panovníka - a koho jsi "romancoval". -
-
Jj takhle nejak sem si to precetl. Ciri me prezila , ikdyz sem si fakt prvne myslel ze umrela a mrzelo me to. Su rad ze se nestala cisarovnou.
Co me na koncu mrzelo byla nulove vysvetlena situace Triss a dalsich carodejek i dalsich postav a to i ve finalni bitve. -
-
-