-
Gran Turismo 5 se v prosinci prodalo méně, než se očekávalo - "pouhých" 560 tisíc kusů. Celkově...
A co čekali :) Takovejch let se s tím babrali, tolik spekulací, kdy už to vyjde... Do Vánoc prostě skoro nikdo nevydržel a ani se jim nedivím. -
zajímavé věci se dějí ve hře, kterou na games ignorují, až to není hezké
http://www.pcgamer.com/an-insane-arg-is-happening-in-the-binding-of-isaac-community-right-now/
btw na steamu je pořád v top 20 nejhranějších, takže výš, než Witcher 3 nebo MGS V -
Star Wars Battlefront II bude optimalizovaný speciálně pro Xbox One X.
tahle bleskovka je oxymóron. jak může být nějaká hra optimalizovaná "speciálně" pro něco? hra bude samozřejmě optimalizovaná na vše. co se týče Xbox One X, zřejmě se naráží jen na to, že hra patří do skupiny takzvaných Xbox One X Enhanced her, tedy že si hra dovolí využívat výkon té konzole. stejně jako některé hry na PS4 Pro nabízí vyšší framerate, vyšší rozlišení... ale samotná věta "optimalizovaný speciálně pro Xbox One X" nedává smysl... -
Rozehral sem konecne Metro Exodus, nikdy me zadna herni postava nestvala, ale ta Anna to je sila, mam chut ju zabit pokazdy kdyz ju vidim :D
-
-
Vadí ti ona nebo i jiné Ruské ženštiny ?
-
-
K oznámení říjnových her, které obdrží předplatitelé služby PS Plus zdarma, dojde 1. října, tituly pak budou ke stažené o týden později.
"stažené". a já měl za to, že ten 1. říjen je odhad "announcement on or around October 1st" -
-
Mě s timhle ale serou... Před rokem oznamovali cca v pulce měsíce, to se pak změnilo a psali na webu, twitteru, blogu že oznámení PS her bude poslední týden v měsíci a PS+ hry vždy první středu v měsíci... To je čtvrt roku co se vdušovali jak to budou dělat, ejhle, 2x to dodržej a už na to zase serou... Klasický SCEE, ostuda, šašci, lenoši... CS:GO doteď nevyjednali pro Evropu, tedy rok tam trvá než se domluví s firmou která tvrdí že čeká, než se jim ozvou... Když se na to někdo zeptá na blogu, vymažou post, pokud se toho nevšimnou a je to tam dyl a lidi už na to davali pluska tak k tomu napíšou: Pracujeme na tom... Oni pracujou na zpřístupnění CS:GO pro Evropu dýl než pomalu vytvářeli tu hru
-
-
Jestli to teď není trochu jiný kvůli DriveClubu.
-
-
DriveClub uz rekli ze bude, rekli ze se to nepocita do PS+ her, tak co tam vyrabej? Jsem si jistej ze DriveClub maj jako vymluvu, ale nevim co by se jim stalo říct to dopředu jako vždy
-
-
Tak DriveClub má být právě 8.8., tak to asi chtějí mít pohromadě, přeci jen jde o součást PS+. Jestli to nemůžou vydat dřív, kdo ví. Třeba budou ladit do poslední chvíle. Každopádně ten upgrade na full verzi za 1029,- nezní tak šíleně na to, že má jít o dlouhodobou záležitost. Asi čekají nárůst členství PS+ programu.
-
-
-
Zlatej MS *1*
-
-
Sony Computer Entertainment Europe je fakt ostuda a kurví to celý společnosti... Naprosto nechápu že s tim někdo něco nedělá... Komunitní manažeři se tam mění častejš než pokladní v Kauflandu a ten novej jen hodí nohy na stůl a čeká až se někjdo všimne že nic nedělá... Pak ale zase kamarád měl problem a Sony podpora v Praze vše okamžitě vyřešila a volala, nehledě na to jakej je den nebo kolik je hodin, prostě ať je to hned co to zadal... Tahle verbež je hlavně co se týče PS Store pro Evropu... Tam pořád něco chybí, přebejvá, mizí, utiká... Oznámi slevy, hram se ty ceny nezmeni a za 14 dni se toho "nevšimnou" a pak napíšou konec slev
-
-
tak to k podpoře respekt, já kontaktoval mrkvosoft - po měsíci telefonování to vyšumělo, nereagovali a neuměli, chyběl mi bonusový obsah z age of empire online za řeky, hrál jsem to když to vyšlo, potom UBI - nefunkční reedem kód z grafiky na AC4, 3 mejly a ticho po pěšině, přestali reagovat. Do teď sem ho nehrál - zas tak mi to nevadí, ale ten přístup je na tečku. EA - asi pět emailů na téma FIFA, mód be a pro, vyhraju zápas můj hráč dá 3 góly, vyhraju 3:0 a na výsledkové tabulce sem prohrál 5:1, po asi 4 letech dodnes nevyřešeno, přestali komunikovat, podpora htc - první odpověď: dejte si to do servisu, po zadání hodnocení, hodinový telefonát s managerem na téma: proč tam zaměstnáváte opice, které na vše píšou dejte si to do servisu. S ním problém vyřešen. Celkově ta podpora stojí za houby :( člověk si říká, jestli to má vůbec cenu.
-
-
Online podpora má smysl leda od business po corporáty .... s retailem si dnes nikdo těžkou hlavu nedělá - bohužel ve valné většině je dostupná jen ,aby se neřeklo, že na jednotlivé koncáky kálí pes :(
-
-
-
-
-
-
Just Cause - Allahu Akbar
http://i.imgur.com/DjLgJxB.gifv
*1* -
-
Ani nevím, proč mi to přijde tak vtipný, ale tak uvidíme se v pekle *1*
-
Originální video: https://www.youtube.com/watch?v=UmgoLS0vh5E
Mimochodem - nemá někdo ponětí, proč jsou některé názvy zbraní a vozidel české výrazy? (zabijak, plechovka, kladivo, vdova, prizrak nebo akrobat, ptakojester, dravec) -
-
Boože at mi nikdo neřiká že to bude mít cz!!! *16* *16* *10* *10*
-
-
To mi připomělo jaká úleva tahle hra bude, tím myslí to že prostě si budeme užívat přestřelk a výbuchy nachvíly úplně vypnem mozek to se u moc her nedá...
-
-
zas bych to s tím vypínáním mozku nepřeháněl ;)
-
-
Nepřeháním nicméně, přemýšlení k hraní takovéhle hry nebude taky moc valné...
I když tady je pravda bych mohl trochu přestřelit, trochu se i obávám že tu jízdu nějak zkazí... (at bugy nebo respawnem nekonečným už mrtvých nepřátel... snad se pletu).
-
-
Kupujes jo?
-
-
Mám origo jen tuším JC1 tak co myslíš? *7* *3*
-
-
-
-
Když už tu pod několika články byla tak pěkná diskuze, nedá mi to, abych neupozornil na: http://www.kickstarter.com/projects/1319761157/gtfo
-
-
Aby to nedopadlo jak Anita Sarkeesian, už nějak podezřele dlouho nic nevydala :| . I když tohle je brané z te reálné stránky, ne herní.
-
-
Overwatch
Kdo zapomněl a má přeobjednané, tak již dneska je funkční beta. Hra jede naprosto plynule v 60 fps a je jedno, co se ve hře děje při maximálním nastavení EPIC a se vším zapnuté. Jak jsem svištěl Battleborn a ten mě přestal po dvou hodinách bavit (nevím proč, přitom ten humor, co tam je, tak se mi líbí, systém hrdinů je taktéž zajímavý a docela dobře udělaný), tak tady jsem to po 4 hodinách vypnul a 100% zítra zase zapnu. -
Assassins Creed Rogue
Assassins Creed Rogue vyjde na PC 10. března viz oficiální trailer.
https://www.youtube.com/watch?v=EwgSYaerlok