Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades

Diablo 3 si budete moci zahrát až ve čtyřech lidech na PS3 i PS4, a to i bez připojení k internetu....

Dafaq? A co když bude někdo ve městě?
    • Black_Hand
      tak tam bude sam, bez toho aby ho otravoval nekdo jiny. takze velke plus!
      • Spades
        Nebo bude obchodovat poslepu... asi to určuje P1 :D
        • Black_Hand
          muze obchodovat s normalnima obchodnikama, kteri plne nahradi AH. stejne je to vsechno jenom statistika. a tak staci okopirovat aktualni statistickou distribuci veci v AH na serverech a pri prodeji mit rozumny odhad ceny opet vychazejici z aktualniho stavu. a je hotovo.
          • myslím, že narážel na pozici hráčů v lokální kooperaci ve chvíli, kdy bude chtít jeden nakupovat.
            • Black_Hand
              ja porad nevidim problem. tohle bude probihat standardne, jak ve vsech ostatnich hrach. budes mit omezenou vzdalenost do ktery se muzes rozdelit. a budou mit v mnoha ohledech spolecny gui prvky.

nenapadlo me, ze by tohlo mohlo nekoho zarazit.
            • Spades
              Bohajeho... máš na obrazovce 4 hráče, ale není to splitscreen. Co kydž někdo jde do Města. To se to odzoomuje přes celou mapu?
            • Black_Hand
              nechapu. pokud jde o ciste nakupovani, tak nevidim problem.
  • Draken69CZ

Podcast

On teď ve středu nebyl?
    • Jack1947
      blixa tiscali.cz (muž s cigaretou)
      Líbí Nelíbí
      Hlášení: Kvůli nemoci a zahr. cestě rušíme výjimečně tento týden natáčení Fight Clubu. Na pravidelný program vysílání navážeme v pátek. Díky za pochopení.

P.S nauč se číst a koukat do Podcastu *3*
      • Vrook
        Fuckin boyscout.. *11*
  • Kr.Pa

Čeština do League of Legends

Možná by mohlo games zajímat, že do nejhranější MOBA hry League of Legends se chystá oficiální čeština, která se již testuje:
    http://listy-leagueoflegends.eu/cestina-league-of-legends-aktualizujeme/
    • Dota má normálně popisky, a dabing je trochu uhozený si myslím
    • Jack1947
      To je sprostota, co kdyz nekoho napadne jeste lokalizovat WoW? to pak bude uplny konec ne.

Hlavne ze ceske deticky s nenechavymi prstiky, budou tomu konecne rpzumet.
      Pak by mohli postupne delat lokalizaci v zakladni distribuci MMO aby Bob by mel z toho radost.
    • Demence. Zrovna včera jsem potkal v Steam community hubu jedné hry nějakého vola, který se česky domáhal technické podpory. I v BF4 jsem něco podobného zažil... Mor na překlady.
    • Supr, jako by tam dětí a debilů nebylo už dost.
  • Veskoslav

DayZ

Nový patch přinese:http://www.pcgamer.com/2014/08/14/dayz-update-adds-two-new-villages-a-world-war-ii-monument-and-new-sacks/
  • Legend of Grimrock 2 za 14.29€

https://www.humblebundle.com/store/p/legendofgrimrock2_storefront

konečně *14*
  • Veskoslav

We happy few

To byla ta drogová prezentace, která připomínala Bioshock a jedna z her, co mě osobně zaujala, jde už příští měsíc do EA a to přesněji 25. 7. Takže kdo se nemůže dočkat, bude mít možnost. Cena ještě nebyla stanovena:)
  • David Cage: Videoherní průmysl potřebuje více inovace, aby zvedl starší hráče od televizí.

Spíš aby starší hráči furt nepičovali, že všechny dnešní hry jsou na jedno brdo. Že už to není to co bejvávalo a podobný nesmyslný kecy...
    • Nesmyslný? V čem, buď konkrétní. Dnešní obr pecky kde chodíš tunelem a střílíš lidi jak králíky jsou symfonie?
  • Morraw

AvP a Space Rangers

Z aktuálních Weeklong deals na steamu bych doporučil tyto dvě hry:
    AvP 2010 http://store.steampowered.com/app/10680/
    Space Rangers HD http://store.steampowered.com/app/214730/
    Každá za 3,74€
    • radsi puvodni avp do retra a lahodny zvuk minigunu k tomu *5*
  • matt

Call of Duty: Advanced Warfare - FREE Multiplayer weekend

Na Steamu je tento víkend multiplayer posledního CODa zadarmo k vyzkoušení! *3*
    • Jack1947
      Já to mám ( dostal jsem k narozkám) a hraje se to docela šatně, moc rychlé skákání takže posun tam je - každý kdo měl K/D 1,50 z minulých dílů ted krouhá mrkev.

Je to o zvyku, to jsem si řikal i u Titanfall navíc to má hodně náročný AA, dělalo to velkou paseku.
    • Moc drahé.
      • matt
        Nepopírám. Rozhodně taky nemám v plánu to kupovat a podporovat tak Activision.. Nicméně mě zajímalo, jak se to po MP hraje a věřím, že i přes všechen ten hate na tuhle sérii, nejsem sám.. Poslední COD, co jsem hrál byl MW2 a tak chci vědět, kam se tahle dojná kravička posunula..
        • ucho
          Kvalitní věci už se obtížně posouvají dál. Nač měnit něco, co sype.
          • Tak pokud jsi vývojář tak to chápu ale jestli jsi koncový zákazník tak si právě kálíš na svou hlavu.
            • Naopak, mě se CoD vždy líbilo, teda první a druhý díl. Potom to začlo být víc jako americký propagandistický film než hra.
            • ucho
              každé zboží má svého kupce. nelze vyvíjet hry, které se líbí všem. jestli se ti nelíbí série COD, kupuj jiné hry. když je bude kupovat dost lidí, vývojáři je budou dělat.
        • Neposunulo se to vubec nikam.
  • Jack1947

Vzniká remake akce Destroy all Humans! z roku 2005

Na Unreal Enginu 4 vzniká remake humorné akce Destroy
    all Humans!, která vyšla v roce 2005 na PlayStation 2 a Xbox. THQ
    Nordic hru v tiskovce označuje za „kultovní klasiku“, tomu však
    neodpovídá , ani průměr 74 na Metacritic. Každopádně hra se kromě konzolí PlayStation 4 a Xbox One podívá i na PC. A nevypadá špatně.

😎😍

Já hrál vlastně jen demo, prvního dílu a ten druhý nebyl špatný sale nebyl úplně ono tohle prostě klasika 60-80 let Mars útočí atp ve hře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit