-
FPS SHOOTER
Doporučíte mi nějakou střílečku s vylepšováním zbraní( ne call of duty) -
-
Mass Effect
-
-
Hodně dobrý vylepšování zbraní je v Bioshocku. Tam se mi moc líbilo, jak ty upgrady šly přímo a jasně na zbrani vidět.
-
-
Zahraj si Free to Play FPS z budoucnosti Blacklight Retribution... http://www.youtube.com/watch?v=JmixdZzYcyM jestly ti jde o vylepšování zbraní tak tohle bude něco pro tebe...
-
-
-
Crysis tak trošku
-
V Operation 7 je vylepšování zbraní možná až moc přehnaný:)
-
Stalker *3*
-
-
Jak se vylepšuje ve Stalkeru ?
-
-
Nachazis lepsi zbrane a pridavas na ne ruzny optiky apod....
-
-
A v Call of Prypiat je rovnou regulérní upgradování určitých vlastností, opět ale udělané docela reálně.
-
-
-
-
Codename: Outbreak
-
-
Borderlands
Ve hře najdete doslova milióny a milióny zbraní. V Borderlands bude tolik zbraní, kolik nebylo ve všech FPS pro Xbox360 a PS3 dohromady ..... -
asi nakonec deus ex
-
to vypadá zajímavě a ještě něco novějšího ? *3*
-
-
Uh, nic s výrazným vylepšováním zbraní mě už nenapadá...možná Kingpin, tam se většina zbraní dala trochu vylepšit, resp. přidat něco... pak myslím bylo nějaké scifi, ale na to si nemůžu vzpomenout :/
-
-
dík
-
-
-
-
-
Google si asi něco koupí
http://www.theverge.com/2014/5/18/5729762/twitch-youtube-acquisition-report -
GTA 5 vyjde na přelomu roku 2011/12, ve vývoji je již 4 roky, představí se v červnu na E3, poběží...
Chtelo by to revoluci udelat z toho trochu simulator zivota a ne jenom strilecku s jezdenim po meste. Koho to ma furt bavit na jedno brdo jenom s lepsi grafikou? -
-
Radši ne
"Simulátor života", to mi připomnělo, jak jsme dneska s kamarádem zkoušeli na OnLive Mafii 2. "Go to sleep", "Get dress"... A kamarád, lačnící po akci (30 min. trial): "Kurva, to sou snad nějaký simíci, nebo co?!"
Jako sorry, ale na záchod a k bankomatu fakt chodit nemusím.
-
-
Na STEAM očividně míři nejen první a druhý díl Baldurs Gate, ale i Planescape: Torment, Temple...
Kdy? Kdy? Kdy? Sice jsem měl plán, že v blízké době budu kupovat pouze Risen 2, ale tohle si ujít nenechám. -
-
Na STEAM očividně míři nejen první a druhý díl Baldurs Gate, ale i Planescape: Torment, Temple...
Ta zprava v originale je vazne debilni. Povazovat Planescape, ToEE a Icewind Dale za "Bioware classic games" je urazka zminenych her. *10* -
proč by si to někdo kupoval na steamu, když na GOGu jsou bez DRM? tohle teda nechápu... -
-
Jednoduché.Chtějí očividně DRM a chtějí aby je kamarád viděl,že hrajou best game.
-
-
Na STEAM očividně míři nejen první a druhý díl Baldurs Gate.....
Pokud to tam bude za podobnou cenu, nevidím v tom žádný problém, ať už tam DRM je nebo ne. Holt každý nepotřebuje mít registraci na 20 různých stránkách jen proto, aby mohl nakupovat o 5Kč levněji. -
Ne je to ještě snažší. BG a spol už sice vlastním několikrát z různých míst, ale rád bych je měl oficiálně ve své steam kolekci na kterou jsem se během několika posledních let zaměřil.
-
-
A na GamersGate je zrovna kolekce BG1+2,ID1+2,PT a ToEE za 150 Kč - taky bez DRM, ale (patrně) bez bonusů. Hledej: Dungeons & Dragons Anthology: The Master Collection.
-
-
-
Video: Oficiální trailer oznamující Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan.
TNMT přes filtr Borderlands -
-
Já nechápu kde se vzala představa že s cel-shadingem přišel Borderlands
-
-
Super cel-shading měl i opomíjený poslední (dobrý) Princ of Persia jen tak btw.
Voe, jsem ani nevěděl že vyšly potom ještě další. Asi pěkný sra*ky to byly, ne? -
-
To žes o Forgotten Sands nevěděl tě vůbec nemusí mrzet, vyšel jako přívěšek k filmu a byl fakt mizernej.
-
Ten nebyl špatný, škoda že v tom stylu nepokračovali dál. Protože ten Princ, co přišel po něm se nepovedl.
-
-
Jaká hra byla vlastně první? Já si jako svoji první cel-shade hru pamatuji komiksovou střílečku XIII, která byla na svoji dobu super *4*
-
-
Myslím, že první hra s cel-shade bylo mnohými zapomenuté Jet Set Radio. Jinak nejlepší cel-shading mělo asi Okami.
-
XIII je super i dnes. Skoda ze ji museli stahnout z GOGu...
-
Hrál jsem hru s cell-shade grafikou na PS1. Na jméno si teda nevzpomenu, za kojota z Loony Toons jsi kradl ovce. Ale pochybuju, že byla první.
-
-
Sheep´n´ wolf ? jééj to jsem hrál furt demo... dokola, to bylo drsné i hc bylo to celkem i stealth v některých pasážích.
-
-
-
-
*TMNT ... a mají kořeny v komiksech, takže stylizace do něj je jedině dobře + poslední Transfomers od Platinum byly super.
-
-
Nedávno odložený Deus Ex: Human Revolution se nakonec zpozdí jen o pár týdnů, vyjde počátkem...
By ma zaujimalo odkial mate tuto informaciu... nikde na nete som ju nenasiel. -
-
Nedávno odložený Deus Ex: Human Revolution se nakonec zpozdí jen o pár týdnů, vyjde počátkem...
Pravda je taková, že hra vyjde už v ÚNORU, tak alespoň tvrdí aktualizované datum vydání na Steamu. Jinými slovy, pokračování jedné z největších herních legend se s největší pravděpodobností dočkáme už za měsíc... -
novinářské zdroje, paříklad twitter vývojáře
-
-
Ok, dufam ze sa to potvrdi aj "verejne". Thanx za promptnu odpoved. -
-
čo je na twitter-y to je verejne ... tajomstvo
-
-
Kdo se moc ptá, málo googli :D
-
-
Pytat sa je predsa normalne - plus neviem ci je rozumne povazovat Twitter za doveryhodny zdroj.
-
-
-
-
-
-
Sony stále nepřestala podporovat multiplayer u 143 her pro PS2.
Vypovídací hodnota tohoto seznamu je nulová, viz nápis nahoře: UPDATED 7/2/2008. Myslím, že od července 2008 jich z toho seznamu HODNĚ ubylo... -
-
Není problém podporovat hry, který nikdo nehraje. I kdyby ten seznam měl 5000 jmen, tak je to jedno, protože zatížení serverů bude minimální.
-
-
Mass Effect 3 opět na Metacritic schytává nesmyslně nízká hodnocení od uživatelů. Kdopak v...
Tak to už je dnes pomaly tradícia. Akákoľvek hra, ktorá pred vydaním spôsobí nejakú kontroverziu (u ME3 to bude tou kombináciou first day DLC a Originu), tak sa môže "tešiť" na nálož nízkych užívateľských hodnotení ihneď minútu po vydaní, keď sa ešte nikto nedostal ani do hlavného menu *1* -
-
Mass Effect 3 opět na Metacritic schytává nesmyslně nízká hodnocení od uživatelů. Kdopak v...
Dokud bude u podobných her (ME2 bych dal osobně 7/10, byla to celkem slušná střílečka) přetrvávat nekritické zbožnování v téměř všech recenzenzích, tak se není čemu divit, že to začne naštvaným hráčům lézt krkem a budou reagovat takhle. Jak už řekli mnozí přede mnou: first day DLC, Origin, brutální zjednodušení proti předchozím dílům podobně jako v případě DA2 (přitom Bioware s ledovým klidem lhali hráčům do očí o herním návratu k jedničce) a hra opět dostává od recenzentů hodnocení 9-10, jak se stalo v poslední době bohužel zvykem. BTW Naštvaní uživatelé umějí na Metacritics přesně popsat, co konkrétně se jim na ME3 nelíbí.
-
-
Doporučte hry podobné Dragon's Crown nebo chystanému remasteru Odin Sphere, ale PC.
-
-
Castle Crashers, Dungeons and Dragons : Chronicles of Mystara, Streets of Rage, Golden Axe
-
-
Far Cry 4 Graphics, Performance & Tweaking Guide
http://www.geforce.com/whats-new/guides/far-cry-4-graphics-performance-and-tweaking-guide -
-
Já se té hře musím částečně omluvit, zapoměl jsem blbec stáhnout update. Už vše běží jak má i mapa, to je pocit s mapou najednou :) Zkouším to dál hrát, ale že je to přeskinovaná trojka, na tom trvám.
-