Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový obrázek z GTA V jako předvoj masivního množství informací o hře.

Opět tento chlapík co je i na čtyřkolce... Je to hlavní postava? Je to Toni (hlavní postava z GTA3)? Co myslíte?
  • Veskoslav
    Jaká byla vaše úplně první hra, co jste kdy hráli, pokud si vzpomenete?

No taková žabička, co skákala z jednoho listu na druhý, běželo to ještě pod Windows 3.1 na staričkém notebooku. Ale jak se to jmenovalo, to fakt netuším.
    • Boovie, nejlepší logická hra na světě :-)
    • Bylo to kombo Unreal Tournament, Quake 3 Arena a 1. Half Life. *14*
    • Thorar
      Formule na Atari 2600 (PAL verze). Po vygooglení jsem zjistil že se to jmenovalo Enduro :-)
    • Myslím, že to nebylo nic menšího než Half-Life *15*
    • Tilwaen
      Tak tos mi nasadil brouka do hlavy; s největší pravděpodobností asi Tunneler.
    • BookerDeWitt
      Duke Nukem II.
    • nekromant33
      Buď Vlak nebo Arcade Volleyball. Obě byly nainstalovaný u mamky v práci, kde jsem je poprvý hrál, ale těžko si vybavím, kterou z nich jsem spustil jako první.
  • kkING

Diablo 4

Moc tomu neverim i pres vsechny videa od Rhykera. Pokud je clovek fanda serie, tak doporucuji najit si a shlednout, jsou to az neuveritelne spekulace vcetne diskuse u kazdeho videa :-) ja bych si docela rad dal remake prvniho a mozna i druheho dilu v enginu trojky jako nejake dalsi rozsireni
    • Chudák Diablo, ten už toho taky musí mít plný zuby. *4*
      • Diablo vydelal na p2w aukci tolik penez, ze mu je to jedno.
        • MickeyMutant
          Tomu jde o duše, ne o zlato.
    • froztik
      IMO na pokračovaní je brzy a remake 2. dílu by nebyl zas takovej odvar. Podle mě to vypadá na další datadisk do Diabla 3, který má momentálně slušný základ. Co je ale potřeba překopat je systém statů a itemů. Momentálně ti nezabere moc času dostat se k top equipu a splnit si endgame content.
  • Film na motivy Dragon Age s podtitulem Blood Mage Crusade vyjde 11. února. Zhlédněte první trailer.

manga... mozno maju cisla predajnosti a 80% ludi co si to kupilo je z japonska :)
    • Eh ... tak manga to neni. Manga je, naprosto volne prelozeno, neco jako zapadni komiks, tedy *neanimovane* dilo. Tohle je CGI anime, a to jeste dost spatne, alespon co se tyce grafiky. V porovnani treba s advent children ... no nic moc.
      • EuroSamurai
        Nechápu jakej kus lejna ti dal mínus když máš pravdu, manga je prostě komiks a ne styl atd co si zdejší "znalci" myslej :D
        • Manga je kus lejna ty "znalce"
          • EuroSamurai
            Věřim, že pro takový podřadný individum jako si ty to je kus lejna .
      • Film na motivy Dragon Age s podtitulem Blood Mage Crusade vyjde 11. února. Zhlédněte první trailer.

oki, cgi anime :) uz si to zapamatam, ale preco vychodny vplyv v usa rpg? hoci DA vyzeralo strasne anime..
        • To je moda. V USA frci japonska kultura (je to poznat, kdyz se kouknes treba na jejich animovane serialy), takze si pravdepodobne zaplatili DA ve stylu CGI anime. Druhy mozny duvod je, ze Japonsti hraci proste DA kupovali vic, jak sam rikas.
  • Jack1947

Chaos Heroes - rychlo shrnutí

Dejme tomu že to je barevné, celkem. X tý klon LOL, navíc se hraje proti AI a zápasy trvají i kolem hodiny ? wtf lol. Což je celkem bolest... se naumírat např tolikrát a omrzí nuda.

Pak tady máme celkem napí*u kameru, která jezdí do háje takže se naštěstí dá fixnout na pevno na hrdinu ale ani to není žádná výhra nedá se pak rozhlížet. Navíc je to poměrně náročné na hw, spousta blbostí co se člověk musí zajímat nejen mlácení do levého tlčítka... zase jsou tam i nějaké ty kouzla možnosti lišící se postavami za které hrajete... ne.

Tohle nebude asi pro mne, např jsem zkusil Strife a taky se mi to nelíbilo barevné a člověk se v tom ztrácí... a za to nadávání to myslím ani nestojí.

Radši SMITE tam mám možnost něco trefit nebo i s vrzajícími zuby ten Orcs must die unchained. Občas i Merc elite browserovka není zlá.
  • Soul and Blade

Neví někdo jakékoliv informace o hře Blade and Soul?
    Nedávno jsem ji oběvila v top 10 rpg, ale stránky jsou v korejštině a datum vydání ani cena nejsou zveřejněny, ale někteří lidé už hrají... PLEASE HELP *3*
    • To je tak těžký použít Google?
    • objevila!!! *9*
  • The Witcher 3 - SUPER nestreamované videa PECKA

Zde na této stránce si můžete stáhnout 4 videjka z PS4 v EXTRA kvalitě (3 minuty z hraní = 700 MB, 4 minuty = 1 GB, ty kráso). Tedy plné CD na 3 minuty... Pokud to takto bude i na PC tak super záležitost...
    http://www.gamersyde.com/news_the_witcher_3_our_ps4_videos-16541_en.html
    • Nebude, protože na každém PC bude vypadat jako na konzoli...

Navíc již ukazovali srovnání a na PC to bylo jiné. Uvidéme po vydání. Je možné, že tam jsou lokace které vypadají špatně, viz. ty obrázky z polské PS4 recenze. A to je polská receze ne americká, kde mají radost ze všeho...Tomu dávám zatím větší váhu. Recenzují to doma.
    • Tak na rok a půl starou mašinu za 11 litrů to vypadá fakt skvěle. Já se svým kompem za 12 litrů kupovaným ve stejnou dobu se budu muset asi zahrabat...
  • GTA 5 PC čeština

Je to tu, funguje :)
  • skaven

Wolf2

dohrate. bola to fajn jazda. odporucam kazdemu fanusikovi Okamuru/Kotlebu a takisto fanusikovi velkeho fuhrera(jeho grcky a senilita stali za to). Frau Engel na zaver mala fakt pretiahnutu tvar, ked Billyho zazila uplne z blizka. velke plus *1*
    • Jack1947
      Já už jsem skoro na konci, musel jsem snížit obtížnost na střední tohle se nedá *16* ( i tak nběhne na mě ten robopes a složí mě pak mě odstřelý úbervoják na 2rány- tohle fakt nevychytali *7* )

Co tam máme dále COD WW2 bude na sp jsem zvědav... Battlefront2 na sp jsem zvědav také, hmm NFS:Payback uh oh - na to moc zvědav nwejsem ale z nudy hrát nejspíše budu.
      • skaven
        to som nejak ustal, hral som na tichoslapka. ta pistolka s piercing nabojmi je asi najsilnejsia zbran v hre :) a uplny zaver je fakt jednoduchy, ked pochopis co treba urobit(a tie tazke zbrane na konzolach tam niesu na srandu)
        • Jack1947
          Myslíš epilogue ? to byla sapíš taková oddychovka :P

Nebyla to špatná hra jenom trochu moc přehlcená s pistolkou ? hmm já jsem vždy měl 2 samopaly nebo sapík/brokárnu na jednou. Jo mohlo tam být více zbraní a menší vlny nepřátel ještě jsem nezažil hru abych přepínal obtížnost z nejmenší na střední ( High jsem ke konci už úplně vzdal).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit