Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

DiRT 4

Codies právě oznámili DiRT 4.
    Vyjít má v červnu tohoto roku, bližší info zatím chybí.
  • God-of-War

The Witcher 3  bude 35x větší než předešlý díl a až o 20% rozlehlejší než The Elder Scrolls V: Skyrim.

To je vsechno opravdu moc krasny...ale co to uz vydat? *14*
  • ringmancz

Shahid Ahmad (Sony): Vydat hru na App Store je sázkou do loterie.

stejnou věc říká to český studio v novým Levelu
    • shefield2
      To je jasný, na to nemusím být ani vývojář, abych byl schopný říct něco takového. *1*
  • Keyz

The Vanishing of Ethan Carter

https://www.youtube.com/watch?v=zQ2WIVKpJpU

Vypadá to opravdu dobře. Asi to nebude složitější adventura jako Sherlock apod. Ale zase oproti "slavnému" Gone Home to nevypadá komicky a tu cenu u toho chápu.
    • Miserius
      Jak je to dlouhý? Líbí se mi to ale nechci to kupovat kuli hodině a půl... Howlongtobeat.com to tam ani ještě nemá
      • Záleží na tom jestli se budeš kochat okolím nebo budeš jen sprintovat z lokace do lokace. Rozlehlý to není, jen to tak na první pohled vypadá, hra je vlastně velice krátká.. Adventurní prvky hry jsou primitivní, ale je tam i jeden záludnější puzzle.

Sprinteři by to mohli dát do tří hodin. Já se kochal a trochu se zasekl takže 10.
        • Miserius
          Tak to je hodně slušný, ja se prave taky bal 3 hodin
        • ucho
          hm, to není zlý. nad 5 hodin u takové hry mi přijde ok. bál jsem se, že to bude na 3 hodiny normálním hraním. (ne že by teda tříhodinoví brothers byli špatní)
    • Hra pěkná, ale ten konec... To je fail srovnatelný s koncem Bioshock Infinity. *10*
    • WhySoSad
      Už jsem to taky zahrál a zítra to láduju na youtube, ta grafika je naprosto fantastická, ale co mě překvapilo ještě víc je optimalizace, to je snad nejlíp optimalizovaná hra co jsem kdy hrál, protože i když s většinou nových her už trochu bojuju, tak tohle hraju úplně na max a jsem pořád na 60FPS
      • Keyz
        Kvalitní textury FPS žerou minimálně. Hlavně paměť. Je vidět, jak to najednou vypadá normálně, když si někdo dá práci. A hlavně, že se někteří smějí když nadávám někde na textury... Zde i blbý šutr vypadá... Jako šutr.

Navíc v nastavení lze vypnout některé efekty a pojede to určitě i na slabém PC. Pěkně to vymysleli borci :)
  • Mart9
    V Re-playi bylo téma herní soundtracky a ani zmínka o perfektní hudbě z Mafie 1 *1* *1* *1* Ostuda autora. Nemám FB, abych se jim vysmál přímo tam, tak alespoň tady.
    • Fremencz
      Podívej se prosím na to zvona Tukan se zmiňuje o tom že v tom nahrávacim studiu se dělala hudba i k Mafii sice neřekl pro jakou,ale slovo Mafia tam padlo.
      • Mart9
        1) Řekl, že se tam dělala hudba pro Mafii 2
        2) Nemyslel jsem rozhovor s tím dědou, ale samotnou "reportáž" na téma hudby ve hrách, kde těch her bylo několik zmíněno, ale Mafia byla ostudně vynechána.
        • Jack1947
          Ten "děda" se stará o nahrávání hudby (už jsem si vzpoměl) to bys ho asi urazil. Když to nebylo o něm tak očem? *7*

Ok no, přestože jsem nevnímal (začal jsem vnímat až u Ali(dobře o něm už radši nic)
          • Mart9
            Pokud někdo mluví o tom, že má vnoučata, je to děda.
    • Těch dobrých soundtracků je za poslední léta ale docela jak na*raných, takže Mafia určitě nebyla jediná nezmíněná. Tak o co jde?
      • Mart9
        Právě že ne a Mafia měla být zmíněná hlavně.
        • Já ti nevím. Za posledních 20 let vyloženě žádný špatný soundtrack nevzniknul, spíš naopak. No a proti Mafii samozřejmě nic, Šimůnek a naši fidlovačkáři a přidělanej nespoutanej džango odvedli dobrou práci. Jak to Replay splácal netuším, ale jestli měla být zmíněná jenom proto, protože česko, no tak to je o ničem. Kdyby jenom u her vyloženě tady od nás, tak prosím, ale celosvětově existují určitě průlomovější herní tóny. To už bych mohl vedle toho nechat férově zmínit Flashpoint i Hidden & dangerous a další, protože taky jim to hraje dobře.
          • Mart9
            Obojí jsem hrál a ani u jednoho si na soundtrack nevzpomenu. Kdežto u Mafie hned, to je známka kvality. Nebo Mario, jeho melodie hned taky naskočí.
            • Vojta_Ilavsky
              Tak já třeba považuju zavdobrej soundtrack ten, kterej se da poslouchat i samotnej. ❤
            • Mario je Mario, to je stejný jak s melodí u tetrisu. Ale u Mafie, to je hlavně známka vlastní obliby, ne vyloženě obecné "kvality". Celosvětově si lidi vybaví spíše ústřední z Battlefieldu než z Mafie a to nemyslím zle, Ale prosím, já souhlasím s tím, že Mafia má ke hře hodně dobrý podklad, ale jestli ji mít někde zmíněnou jenom proto, aby mě to zahřálo u srdce, to je docela nešikovný...
            • Jack1947
              Takto by nebyl člověk hráč aby si nevzpoměl na Maria... i když toho jsem na pc zas tolik nehrál.

Pak ještě Tetris tedy pokud se bavíme o "soundtracku".
    • Jack1947
      Tady to asi číst nebudou, jinak to je škoda Mafia měla parádní soundtrack hodná k té době.

Tyjo to jsem bud propás nebo nevnímal, viděl jsemto přeci jenom v repríze...
      • Mart9
        Mně je jedno, že to nebudou číst, ale potřeboval jsem se někde vyjádřit, jaký kopanec tam udělali.
        • Jack1947
          Tak potom no problém. *3*
  • Chybka, pardon.
  • nekromant33
    http://www.youtube.com/watch?v=0QHku88cADw
    goty
    • ucho
      vypadá to super, ale pořád si neumím představit tu herní náplň. na začátku to vypadalo jako interaktivní film a pak bylo pár soubojů, které se možná omrzí. nepřišlo mi, že by se tam dalo nějak taktizovat.
      • nekromant33
        Tak je to tutorial s jednou nebo dvema abilitama. A zrovna casty cutsceny u South Parku me vubec nevadi.
  • Lukyz

Batman Arkham Knight E3 2015 Trailer

Byla tady vůbec zmínka o tomhle kousku? *14*

https://www.youtube.com/watch?v=eF-oRvzMQsI
  • Asi nic moc pro zdejsi osazenstvo

http://boingboing.net/2014/06/09/how-much-game-can-you-fit-in-3.html

Ale prislo mi to zajimavy.
    • Je tam moc pixelů...nechci
    • Keyz
      Borci si dali praci aby vyžili dané zdroje na max. To je vždy dobré vidět.
  • Joshua

Max Payne 3

Y9D8M-N8J32-0YP54

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit