Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chaos reborn

zajimava hra a tri prispevky v diskuzi. zato když se jedna o nejakej vyblitek je tam hned nablito
  • Vojta_Ilavsky
    Jak to vypadá s komunitou v Evolve?
    • Vogon
      Na steamu to za posledních 30 dní hrálo v průměru 340 lidí.
      • Ronox
        35k podle steamspy za poslední dva týdny...
        • Vogon
          To je celkově, já jsem myslel 340 lidí na jednou.http://steamcharts.com/app/273350
      • Kdyz daji free weekend jako nedavno, tak to hraje i rekordnich 700 hracu *1* *1*
        • Jack1947
          Já se divím že to hrají když je to o tom samém, stále dokola to už byla nuda podle mně i tehdy v betě... jasně jiné hry takhle udělané zase nejsou no. Tady je jedna nápln co se nemění vždy to je bud monstrum nebo lovci nic víc a to fakt musí být už po několika měsící nuda.
  • Mezi stadiony ve FIFA 13 bude kvůli licenčním problémům chybět Nou Camp ze španělské Barcelony.

Konečně těm zlodějům něco nevyšlo.
    • Víš, že zloděj je ten, kdo si od EA hry stáhne a ne EA, kteří licence na kluby apod. kupují?
      • ne zlodějina je dělat hry který zabavý na 5 hodin a chtít za ně 1000kč? zlodějina.
    • Zloděj si bere peníze proti vůli oběti, což případ EA nedělá vzhledem k masám lidí kupujících si jejich hry.
  • Into the Breach

Hra Into the Breach od tvůrců Faster Than Light dostala oficiální datum vydání 27. února. Na soundtracku pracuje Ben Prunty, který dělal soundtrack i pro FTL.
    http://store.steampowered.com/app/590380/Into_the_Breach/
  • MidnighT91

Na GDC bude za zavřenými dveřmi odprezentována ukázka Unreal Engine 4.0.

Jsem přesvědčenej, že se z toho všichni poser*m... :)
    • Nestojím ve frontách na Ighračky , takže o tom budu s dovolením silně pochybovat .
    • Ja myslim,ze ne *1* .
  • ringmancz

The Witness v Humble Monthly

https://www.humblebundle.com/monthly/

já se teda minimálně na měsíc vracím
    • ucho
      jako je to lákavé, i když minulý měsíc jsem koupil na PS4 a ještě jsem se k tomu ani nedostal :D
      • ringmancz
        já třeba teď dohrál Mad Maxe, co tam byl v květnu :)
  • Do registrů STEAMu přibylo Halo 1 až 3, Duke Nukem 3D+, Fez, Shadow Warrior a mnoho dalších titulů.

Halo přece není na PC 2 a 3...silně pochybuji že by se dohodli s EA když si vezmu ten obrdel kvůli ME 3 ....to se mě fakt nezdá.
    • zdenur

Do registrů STEAMu přibylo Halo 1 až 3, Duke Nukem 3D+, Fez, Shadow Warrior a mnoho dalších titulů.

Přibylo dost titulů, ale že odebrali Mafii, to mě nasralo.
    • Halo 2 na PC je a EA nemá s Halo nic společného.
      • Do registrů STEAMu přibylo Halo 1 až 3, Duke Nukem 3D+, Fez, Shadow Warrior a mnoho dalších titulů.

OK na Pc je to jsem si ani nevšiml :) Ale EA nebo MS mas prašť jak uhoď :)
  • MidnighT91

Porovnání screenů z PS3 a X360 verze Crysis. Rozhodnutí, na které konzoli vypadá lépe, necháme...

obě verze jsou oproti té na pc naprosto k smíchu... nebo k pláčí ?
  • Oddworld: Abe’s Oddysee HD vyjde v září 2013, zhlédněte první záběry přímo ze hry!

Pecka! Nemuzu se dockat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit