-
Pokud dojde ke zrušení hry zařazené do Steam Early Access, peníze zpět od Valve nedostanete.
neco novyho by nebylo ? Steam nikdy nevraci penize je to i v podminkach -
-
Pokud dojde ke zrušení hry zařazené do Steam Early Access, peníze zpět od Valve nedostanete.
Ale vracia, v minulosti boli aj prípady hromadného vracania peňazí, napr. GTA IV... -
-
WarZ, tuším i Dark Matter a další
-
-
No to ale byly hry vydané jako gold ne? V tom vidím docela rozdíl. Sice mi tyhle prodeje alfa-beta verzí moc nesedí ale když už bych něco takového koupil tak musím počítat s tím, že se stane pr*ser a kačky nazdar.
-
-
-
Občas vrátí, třeba jednou vrátil z Bioshock Infinite kuli nečemu nabozenskymu co se nelibilo hraci
-
-
Konfigurační chyba způsobila chybu v PS3 verzi Call of Duty: Ghosts. Bez stažení patche vám singlepayer...
no tvl, kvuli zmene rozliseni se musi stahovat a instalovat patch, zlaty pc *5* -
-
Jo, takový 150 megový patch, jeho stahování a instalace... To většina PCčkářů nezvládne nebo co? Než si postahujete ty cracky tak už ta hra ani neni cool *1*
-
-
nam jenom nikdo nezakazuje prizpusobit si hru k obrazu svemu
a hlavne netvrdime, ze "vlozime disk a hrajeme", to platilo naposled snad u kartridgi *5* -
-
To platí snad u každý současný hry na PS3 (na xboxu pokud vim pořád musí člověk něco instalovat z druhýho disku) Nice try
-
-
potom dava smysl, ze vam ucaroval v ps4 nadupanej pevnej disk svistici 5400 otackama za minut *5*
-
-
Takze jsem aspon rad ze vim ze ty hejtujes jen z principu zbytecnosti zarizeni. Nikoliv z osovbni zkusenosti. Dekuji za odpoved. Hejtuj dal... vis nekdo hraje jiny hejtuje. *3*
-
nemel, nepotrebuju mit na kazdou funkci, co umi pocitac, specialni zarizeni
ale parkrat jsem u nekoho hral v dobe, kdy jeste meli jakys takys smysl, kdyz meli vlastni specialni hw a tim padem nabizeli levnejsi variantu, jak se dostat k hrani, cehoz se next gen vzdal a tudiz pozbyl posledni vlastnost, proc bych mel tenhle hw klic na distribucni kanal tolerovat *6*
neexistujou, aby mohly vychazet exkluzivity, naopak, exkluzivity existujou, aby obhajili existenci nesmyslnyho zarizeni - konzole -
Nectes, reagujes jen tak do vzduchu vid... muzes me treba ignorovat, nebudes me ale znevazovat ze ti nestojim za odpoved. Prestan kecat blbosti a bud pro jednou chlap. Mel si konzoli nekdy ? Nebo nemel jednoducha otazka, na to sucha jeste primitivnejsi odpoved... tak mel ? *7*
-
tak urcite, konzolisti radi plati za neco, co nepotrebujou, a muzou to vymenit (a zaplatit znova), to by jinak nepreferovali konzole... *6*
-
moc nectu tvoje prispevky a nevidim zadnej otaznik, tudiz ani otazku, nebo jsem te, zcela prekvapive, nepochopil *5*
-
Jenze, pokud pujde vymenit za jinej (coz sel?) nevidim duvod. Holt na konzole se musi trochu pmaleji, o no trva nez dospeji a bez kecu si mi jeste neodpovedel na minulou otazku tudiz to beru ze kydas jen z principu ... tys totiz nikdy konzoli nemel nebo na ni hral nekde ale je ropzdil, mezi mel a hral. *4*
-
-
To bylo zatim jenom u GTA V. Stejnak aspon clovek zasune a jede , ten komfort he paradni. (Halo2 "plug and play" podporovalo - asi to nebylo moc uspesne tak z toho na pc sesli.) *3*
-
-
Mame jenom obcas jine problemy, cop zas "my" na konzoly nemame. Atp... *2*
-
-
-
Ty proste bez jakekoli poznamky smerovane konzolim byt proste nemuzes, vid. *3*
-
-
Asi si nemáte moc co vyčítat *2*
-
-
Ja ho beru, vlastne je to takovy ten slusny hater a snimi je obcas i rozumna rec. *4*
-
-
-
-
280. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Dark Souls II: Scholar of the First Sin (8/10), nejhůře dopadlo The Hunter: Primal (4/10).
Zdravím, je tam malej překlep nedostalo 8/10 ale 9/10. -
-
Díky za upozornění.
-
-
Eidos Montreal na herní sérii Deus Ex nezapomnělo.
Udelaj konecne MP PvE hru s otevrenym svetem ze sveta Deus Ex? -
-
Epizodickou ....
-
Stoji posledni deus ex aspon za koupi?
-
-
Stojí. Optimalizace už je v pohodě a dá se sehnat i se všema DLC skoro za babku. Hra je dobrá, hratelnostně lepší a vyladěnější než předchůdce. Co bych vytknul je to první DLCčko, který je hrozně okatě vystřižený ze hry, a konec, kterej museli šít horkou jehlou.
-
Bohužel, ani ve slevě za to nestojí.
-
-
Proboha proč, když můžou udělat MP PvP battle royale hru ze světa Deus Ex?
-
-
Je videt ze uz vubec nejdu s dobou... sry
-
-
Jako fórek dobrý, ale já se vážně bojím, aby přesně tohle neudělali *13*
-
-
Obrazem: Grafické srovnání fanouškovských HD textur Resident Evil 4 s texturami originálními. (+ odkaz ke stažení rozpracované verze)
Docela pěknej rozdíl, to se musí nechat:) -
Alpha Protocol zmizel z digitální distribuce.
Sega se nedohodla s MS?
-
LFL (ženský americký fotbal) se zřejmě brzy dočká vývoje své vlastní videohry.
Sexy!!! -
Gran Turismo 6 dorazí do obchodů ještě před Vánocemi.
to tam připsali nebo proč jsou o tom v jeden den dvě bleskovky? -
Kdy dorazí předobjednané Kingdom Come?
Jaké jsou vaše zkušenosti s dodáním předobjednaných krabicovek? Dorazí mi Kingdom Come hned 13.2. nebo budu čekat do dalšího dne? Mohl bych si to sice objednat v PS storu, ale od tohoto skvostu chci mít krabici. Je to první hra, kterou předobjednám, tak s tím nemám zkušenosti. Víte o nějakém obchodě, od kterého bych to měl hned 13.2.? Děkuji. -
-
Tak to nevím, jestli budeš mít hned 13.2. krabici. Ale vím určitě, že 27.2. hra vyjde v PC verzi bez ochrany na GOGu a já si ji tam stáhnu a budu se ti smát.
-
Nechápu, že zrovna ty předobjednáváš hry jak největší ovečka nepočkáš si na slevičku. *7*
-
-
Na Kingdom Come už nevydržím dál čekat, to je vše. I já prostě někdy podlehnu.
-
-
Já jsem zatím vždy jen předobjednával krabicovky přes xzone a vždy to přišlo v ten den, kdy hra vyšla. Takže za mě xzone, ale myslím si, že to takhle dělají, s tím odesíláním, na všech online obchodech.
-
-
To je výborná zpráva, díky. Moje oblíbené originalky.cz totiž píšou, že dodání je až 14.2.
-
-
Vůbec není zač. Hlavně ještě aby se na tebe dostalo :)
-
-
-
Na Alze jsem si před 2 roky předobjednal Xcom 2 a byl na pobočce v den vydání. Jinak jsem si nikde krabicovku neobjednal takže nevím kde ještě to takhle dělají.
-
-
Fuka vs. Need for Speed
Takže to, dle očekávání, nedopadlo.
http://www.fffilm.name/2014/03/recenze-need-for-speed-40.html -
-
Kellogg's Angora *1* Profík
-
-
1) Omluvte mou ignoranci, ale tohle spojení je narážka na co?
2) Kritici tomu dávají na pr*el, ale normální diváci nevypadaj tak zklamaně. Vím, že všechny hodnotící weby jako imdb, csfd, rottentom. a metacritic nejsou spolehlivý, ale když si odečtu ty fanboye nebo hatery, tak mě všude zůstává těch 6-7/10, což není tak špatný (třeba F&F má v zásadě stejný hodnocení, ale nabylo kultovního statutu, protože má historii a Diesela). Možná tomu šanci dám. -
-
Já se orientuju právě jenom podle Fuky. Už mám odzkoušeno, že máme +- stejný pohled na filmovou zábavu. A když on dá 40 %, tak to fakt nebude nic pro mě.
Oproti F&F má Need for Speed zásadní nedostatky v hereckém obsazení. Největší nesympaťák v prvním díle (Paul Walker) je proti tomu malhausínkovi ještě polobůh. -
-
NFS jsem neviděl, ale v případě tohohle typu filmů bych zas až tak neplísnil herce, páč ani sebelepší herec nezmůže nic se špatně napsanou postavou. Aaron Paul už ukázal, že hrát umí, ale asi si za tu chvíli v hollywoodu ještě nesehnal nějakýho lepšího agenta. *15*
-
-
Bráno z mého pohledu - nejde o to, jestli hrát umí, nebo neumí. Prostě nevypadá na to, aby hrál nějakého 'bad-ass' závodníka. To je jak kdyby terminátora hrál třeba Jackie Chan.
-
-
-
No když si odečteš fanboye, co dávají 4-5 hvězd, což po osobním shlednutí rozhodně nedám, tak ti vychází 50-60% max. Ten film je pitomý, jediné, co stojí za zmínku jsou auta. Ale herci, děj a to ostatní je vybrané a natočené tak mizerně, že prostě to dopadnou bohužel lépe nemohlo. Ano NFS je povrchní a všichni si pamatují Lambo Diablo, co jsi vletěl v 300 km do baráku, odrazil se jako puk a jel dál. Ale ten film je prostě hloupý. A herci? Přeješ všem smrt při kobrovských honičkách. Jako jo, kdyby mi bylo 11-15, tak asi budu nadšený a fláknu tomu 5 hvězd za úžasné auta.
-
-
Bombovní kára :D
-
-