Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith

Co vy na to?

http://www.youtube.com/watch?v=BwD2GgWKIrs
  • Stejný osud jako Crysis 2 bohužel postihlo i Killzone 3. Dva týdny před oficiálním vydání už...

No tak u crysis mi je to vcelku jedno ze to uniklo ale u killzone me obzvlast mrzi. :(
    Killzone je klasika a jeste horsi je ze si ted lidi zadarmo zahrajou i multak(aspon to tak vypada)protoze nikdo nemuze zjistit jestli maj legal nebo ne.
    • Stejný osud jako Crysis 2 bohužel postihlo i Killzone 3. Dva týdny před oficiálním vydání už...

A proc presne ti vadi, ze si zahrajou multak? Zavist, ze to hrajou zadarmo a ty jsi musel platit?
      • Duuku_cz

Stejný osud jako Crysis 2 bohužel postihlo i Killzone 3. Dva týdny před oficiálním vydání už...

Zavist? Zavidet nekomu ze je hnusnej zlodej? Jinak si OK? *1*

Ne vadi mi to ze na tom budou vyvojari tratit a ja uz ani ps3(ted mam xbox360) ale killzone 1-2 byly nej hry co jsem kdy hral takze trojka bude taky best a tak me stve ze nej hra na ps3 nebude tak vydelecna jak by mohla
        • Killlzone 3

Nj místo 10 milinů se jí prodá jenom 8 milionů *1* . Hele fakt tohle zrovna hra u který fakt nevadí že je na netu pač bude mít milionové prodeje stejně.

A šáhněte si na svědomí, vám vtomhle okamžiku nevadí že to bude mít menší prodeje. Ale to že ty hnusní pirátský zloději to hrajou, zatimco poctivci se můžou jenom škrábat v nosu.

A i když to moc nesleduju, mám pocit že se s CFW nemůže na PSN takže multiplayer si lidi nezahrajou.

A poslední věc, tohle se stává u doslova každé hry. Že se z lisovny nebo ze skladu ztratí kousek, někdo ho prodá a objeví se na netu. Jsou to finální verze. U PC se tohle neděje (jenom teda Crysis ale nějaká beta či co *1*
  • PS4 LOL

Ty vole člověk si chce přečíst něco zajímavýho ale v bleskovnák je POUZE PS4, PS4, PS4, PS4, PS4..... atd atd atd.... omg
    • Inquisitor
      To viš teď tak minimálně půl roku nic jinýho číst nebudem :)
      • keby len to, z cisto ekonomickeho hladiska je cely dnesny den na tiscali vylievanie penazi do hajzla, pretoze nikto nevie kolko kupcov bude PS4 v ceskoslovensku mat *5*
        • Vrook
          Tohle je argument jak noha.
          • samozrejme si ma teraz argumentacne rozbil
            *1*
            • @Vrook
              mne by stacilo keby sa dali clanky hoci aj tu na tiscali konecne filtrovat, evidentne je to problem
              a ano, myslim si, ze odkedy je tu ps3 a xbox tak to ide kvalitativne od 10 k 3 (prvoplanovy WOW efekt, tuneloidnost, priserky ktore sa 3sekundy nastavuju aby hrac videl ze ho idu udriet...)
            • Vrook
              Jako promiň, ale podle tovojí argumentace by tady v podstatě nemohly bejt ani jakýkoliv previews nebo dojmy z her, který ještě nevyšly. A dobrá, ani bych neceknul, kdyby se jednalo o nějakej noname produkt, kterej nikoho nezajímá, ale uvědom si, že jde o další generaci PlayStationu, kterej má po celym světě (ano i v ČR a na Slovensku) kvanta uživatelů, který prostě na tyhle informace čekaj a zajímaj je.
              A jestli se ti to nelíbí, tak si najdi nějakej PC only herní web, kde si můžete navzájem notovat o tom, jaký jsou konzole zlo a hrozba. *3*
    • Tak kdyz ted byla velmi ocekavana konference tak co chces ty lemro?
      • A to nemohli všechny tyto "duležité" informace dát do jednoho článku?
        • Komentovali stream, nekdo komu neslo video to urcite ocenil. Tak se uklidni, jako kdyby o neco slo
        • michelangelo
          A z diskuze pod tim clankem udelat jeden velkej gulas? ...
  • Viktor_H

PS4 je srovnatelné s PC z roku 2014/2015, říká Guillaume de Fondaumiere (Co-CEO Quantic Dream).

*1* Mám lepší železo už půl roku, tak co to kváká.
    • PS4 je srovnatelné s PC z roku 2014/2015, říká Guillaume de Fondaumiere (Co-CEO Quantic Dream).

nejvetsi hovadina co mohl vypustit nejakej CEO Troll z naprost nezname firmy. PS4 je srovnatelne s PC z roku 2014/2015, ktere ovsem uz ovsem od roku 2005 lezi v bazaru.
    • risa2000
      Přečti si rozhovor s Markem Cernym na gamasutře. Nepřijde mi, že by se něco, co je na trhu jako PC, blížilo tomu, co má být PS4. 8 GB super rychlé unifikované paměti, speciální architektura, která umožní konzoli vypnout pro jednoduché činnosti. Grafika už dopředu navržená tak, aby mohl počítat fyziku, nebo AI...
      Navíc, když uvážím, že tam nebude overhead Windows, DirectX a nepoběží tam 50 dalších services a procesů, tak si myslím, že ač papírově ne špičková, může být pořád rychlejší než nejrychlejší dnešní PC.
    • No ono jak se to vezme. Když se podíváš na PS3 to už je taky výkon 3 pod nulou a podívej se např na takové Uncharted, nebo God of War. Konzole mají velkou výhodu v tom že nemusí živit nenažraný operační systém.
      • Konzole využívají potenciál svýho hardwaru na 100% protože je ten hardware dedikovaný. Je to něco, co se na PC nepovede nikdy realizovat, protože jsou to odlišný stroje. Je to především optimalizací samotných her konzolím na míru.
      • GlaDOS
        PS 4 má vyhrazen celý 1 GB paměti pro systém. Takže ano, i konzole musí nějak živit systém.
      • Ronox
        no a hlavně se vývojáři zaměřují na jednu architekturu v případě exkluzivních titulů. Proto exkluzivky mají takhle dobrou grafiku. Je to jako u iOs vs Android vs WP. Jakmile se vývoj musí přizpůsobovat, tak se taky osekává.
        • Jenže v době vydání byl hardware PS3, respektive XBoxu 360 úplně někde jinde, než tehdejší PC a grafický náskok smazávaly PC hry docela dlouho. Dnes už to tak není a každý druhý hráč má doma lepší sestavu, než jakou má PS4. Jestli existuje důvod, proč způsobí PS4/XBOX720 novou revoluci v grafické kvalitě, tak to je jenom krátkodobé odpoutání od fixace na zastaralý hardware.
          • Znalci

Aha. Každý druhý má 8 GB GDDR5 paměti.
            • Taky si říkám. Nejde jen o GDDR5, PS4 není "PC v krabici", její architektura má oproti PC tuny vychytávek zaměřených na výkon ve hrách, pěkně je to popsáno tady http://www.gamasutra.com/view/feature/191007/inside_the_playstation_4_with_mark_.php Je to ale dost technický článek. Nejde to porovnávat podle počtu gigahertzů na papíře.
          • Ronox
            Já se tu nehádám a ani jsem nenarážel na ten výrok, ale na diskuzi, kde zmiňoval exkluzivní tituly. Já nejsem žádnej honič grafiky, ale jde mi víc o hratelnost a příběh. Bavil jsem se u famicomu stejně jako se dneska bavím u dnešních her. Mně je nějaká grafika BF4ky u zadku pokud mi to nedá něco, co by mě hned vzalo. Vcítil jsem se do kostičkovanýho Maria stejně jako do Bookera.
  • ucho

FEAR 2

http://www.steamgifts.com/giveaway/jwjSP/fear-2-project-origin

tak ještě šest hodin. kdyby někdo nebyl ve skupině...
    • tak když už je to tak cool tak bych poprosil taky jednu pozvánečku
      http://steamcommunity.com/profiles/76561197972318721
      • dostanes tak mozna kop mezi pulky a ne pozvanku
    • KeanuX
      Ani sem nevěděl že nějaká taková skupina na steamu je. Mohl bych poprosit o pozvánku? :) "Reeves_Cz"
    • Ataker
      Já to steamgifts nějak moc nechápu mohl by mi někdo naznačit o co tam jde? Děkuju
      • prihlasis se o hru a nahodne to nekoho vybere *1* .
    • Erendiel
      Prosím o pozvánku na jméno Erendiel nebo spíš parek_sk8
  • karlman.hajsky

Série Resident Evil za celou dobu její existence prodalo 91 milionů kopií.

To vlastně není zase až tak moc, na to, kolik je vůbec dílů ne? Čekal bych asi víc.

• Podle Hideo Kojimy nemůže Metal Gear Solid V dosáhnout stejné úrovně jako GTA V.

Minimálně příběhově, zábavností a originalitou je MGS 10x lepší než GTA.
    • velice subjektivní názor
  • První kapitola ze hry Homefront se představuje ve videu.

Nechci jí vidět :)
  • Hry Lost Planet 3 se prodalo pouze 300 tisíc kusů. Capcom přitom očekávalo čtyřikrát více.

vsak je to blbost,kdo by to chtel hrat.ja bych si koupil DR3 ale to by musel vyjit na PS4 takze dalsi nula z moji penezenky pro capcom.posledni nakup byl RE5 a pak uz me nic nezaujalo,za RE6 bych jim nafackoval,uz v petce to bylo tak tak s tou akci.kde nam soudruzi z jpn asi delaji chybu.me by stacilo aby se serie RE vratila k ponury atmosfere a pomalymu tepmu z prvnich dilu a budu to kupovat klidne kazdy rok.remake prvniho dilu prikladem.jo a na ty exkluzivity se taky muzou vyprdet.DR3 a deep down toho prikladem
    • 300 tisic kusu, to je trapne malo na bejvalou consolovou modlu capcom, tak dlouho se chodi s gamepadem pro nudu, az se packa utrhne... *6*
  • Valve oznámilo pojekt Pipeline, který bude sloužit pro komunikaci mezi středoškoláky zajímající se o...

A když už mluvíme o Valve, tak zvažují i otevření pobočky v UK.
    • Keyz
      Škoda, že dost kašlou na hry. Mají dost peněz, že by mohli vydat hry jaké chtějí. Rád bych vidět co vlastně chtějí a jak to má podle nich být.

Klidně mohou vydat něco co se bude špatně prodávat ale bude to prostě takové jak si usmyslí.
      • Právě že na ně možná nekašlou a dělají je tak, jak chtěji (a proto jim to víc trvá)? Kdyby kašlali na hry, tak asi ani nedělaj Source engine 2, nebyl by Portal2, CS:Go a Dota ;)

A právě že možná kvůli tomu, že maji dost peněz několikrát zrestartovali Episode Three, protože ho prostě chtěji mít tak, jak si oni přejou...
        • Dělme věci před ... a po Steamu . Pravdou je , že vítězí Business a hry se smrskly na asistenci jiným vývojářům s interními nástroji ... *9*
          • Valve je strašně přeceňovaná firma. Na to, že udělali jednu slušnou hru (Half life) a jeho slušné techdemo (HL2) jsou až neuvěřitelně zbožšťováni.
            • Doufám, že sis všimnul, že Portal, ačkoli princip opravdu vznikl mimo Valve (a Valve si ho všimlo, za což jim prostě kredity musíme dát), tak to, že Valve koncept převzalo mělo zásadní dopad. Hra dostala příběh, úpravy v hratelnosti, nové mechaniky. Pochybuju, že by se to bez Valve uchytilo.
            • HL2 slusny techdemo? Delas si p****?
            • Portal je ale nápad moderů. A za to, že s L4D založili tu hloupou módu, které se drží každé druhé studio, tedy "Když nevíš co, vraž tam zombíky", za to fakt nedík.
            • Valve oznámilo pojekt Pipeline, který bude sloužit pro komunikaci mezi středoškoláky zajímající se o...

Přesně. Portal ? Odpad. Nemluvě o Team Fortress 2, naprostá hrůza, nehratelné a nezábavné. Left 4 Dead je taky naprostá nula, po jejímž vydání se ostatní firmy začali inspirovat právě v téhle hře (tématika zombie do té doby tak populární nebyla a nemluvim o kooperaci, právě Left 4 Dead začal tenhle trend). Valve nikdy nemělo co nabídnout.... Nemusí se ti to líbit, ale jejich hry jsou prostě oblíbený a já myslim, že právem!
          • Tak treba v ere " po steamu" vysel HL2, Portal 1 a 2, left 4 dead atd., pricemz se rozhodne o nich neda rict, ze to jsou rychlokvasky nebo delane externe.
            Vazne nevim, kde vidis to "vyitezi business...".
            Jak napsal kolega nad tebou, prave diky steamu je nic netlaci a muzou si jejich hry piplat tak dlouho, dokud s nimi nejsou spokojeni.
            U jinych studii to je presne naopak (sibenicni terminy, kecaj jim do toho kravataci atd.) a pak to taky tak nekdy dopada
            Na druhou stranu je taky pravda, ze tim, ze je nic netlaci, tak venuji plno energie i na jine veci nez hry.
            • *5* ...Chceš snad popřít , že existuje nepřímá úměra mezi známostí Steamu jako služby a autorskou činností Valve ? Když Steam začínal byl to pouze potomek Battle.netu , business plán na něm nestavěli . Dnes už je to spíš naopak .....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit