Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na malé obrazovce herní klávesnice S.T.R.I.K.E od firmy Mad Catz je v traileru vidět ikonka Half-Life...

Kéž by! Ale jestli chcete, tak Vám taky takovou ikonku udělám *1*
  • Veskoslav

Diablo III Patch 2.4.0 Preview: Class Set Revisions

https://www.youtube.com/watch?v=bY-dsObudak
  • Objeví se v Battlefield 3 skutečný dinosaur nebo jde o fake?

No, už by tam rovnou teda mohli přidat Bradavickou školu čar a kouzel, aby tomu dali korunku. Tohle bude fejk, doufám
    • Objeví se v Battlefield 3 skutečný dinosaur nebo jde o fake?

Jedna se asi o pul roku stary vtip EA.
  • Draken69CZ

Nvidia 397.55 hotfix driver

Aby vám to jelo i na GTX 1060, ale že jim to trvalo...

http://www.guru3d.com/news-story/download-geforce-397-55-hotfix-driver.html
    • skaven
      prestan, lebo LV+toho nacka porazi
      • Lukass
        Co by me melo porazet, me 1060 slape v cajku, Nvidia ma super podporu a ruzny programky, nevim co furt resis
        • Aspoň, že na toho nácka slyšíš *1* *1* *1*
          • Lukass
            Rekl skryty antifak trr
  • Včera bylo ke STEAMu připojeno rekordních 4007455 uživatelů najednou.

ROFL, jsem si to včera nainstaloval poprve :D
  • Jack1947

Podvodní Debris

Je venku.
  • Server GoodOldGames nabízí Baldur's Gate II Complete za 10 babek. Fakt to ještě někdo nehrál?

Ano, určitě to dnešní generace nehrála. Ne každému je třicet *4*
    • Server GoodOldGames nabízí Baldur's Gate II Complete za 10 babek. Fakt to ještě někdo nehrál?

A také to nehráli ti, kteří od srdce nesnáší fantasy ve své nejčistší klišé podobě, což Baldur's Gate je. BG je dokonalá (a povedená, to nepopírám) ukázka toho, jak udělat fantasy dle všech myslitelných fantasy šablon s bonusem všech myslitelných BioWare šablon.
      • Splatterhouse kvůli přemíře násilí dostal v Německu zákaz prodeje.

Presne tak, me bude 28 a take jsem to nehral, jelikoz to nikdy nebyl salek me kavy *2*
      • oin.odin
        hral ale nedohral takže si to asi aj kúpim i keď jednotku asi skôr .... na druhej strane je tam aj mac verzia nechce sa mi preliezať na PC (ktoré mam je nadupané a tak ale moc ho nepoužívam)
  • montatatana

Pokud si chcete zahrát velmi příjemně a zábavně zpracovanézávody F1 v pohledu z ptačí perspektivy,...

To ovladani je docela peklo. Rozumne se to da hrat snad jen pri zapnutym automatickym brzdeni pro retardy :)
  • Video: Zlatan Ibrahimović si zahrál v reklamě na Xbox One.

Ještěže tu všichni mluvíme plynule žabožroutsky a ta bleskovka má tedy ooobří smysl. A kdyby náhodou někdo nefrantil, tak kdo by nechtěl vidět toho idiota jinde než v kleci nebo na hřišti.
  • Klíč

Já bych chtěl jeden klíč na Dotu a jeden na TF2, děkuji všem který mi je pošlou
    • ucho
      máš to na mailu. nemáš zač.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit