-
Video: Gameplay záběry z první mise hry Mass Effect: Andromeda.
hraje už někdo? já si teda zaplatil Origin Access a teď stahuju, jen se to nechce pořádně rozjet :(
a vypadá to, že se budu dobře bavit -
-
Ty ksichty jsou fakt děs. Deset let stará jednička je má mnohem hezčí.
-
Vypadá to otřesně *1*
Už to tahám, ale nechám si to v klidu na zítra, každopádně posazení na zádel fakt neočekávám.
BTW musím EA zatleskat, jelikož se jim snad jako prvním podařilo "prodat" lidem placenou demoverzi *15* -
Videl sem pouze gameplay ale pusobi to hoodne spatne
-
Vyhozené prachy ale proč ne *3*
-
-
ty si ještě počkáš, než si to budeš moct zahrát. navíc těch 130 korun nikoho nezruinuje
-
-
Jasný když nevadí, pár korun sem-tam ( to si propásl tu trial verzi ?? )
Myslím že zrovna u tohohle hokusu mi to čekání nevadí... já ještě nehrál hry z minulého roku :D ( KJn Hitman)
-
-
-
Dojem z videí a streamů zatím nic moc. Dialogové možnosti jsou všechny na jedno brdo a ještě člověk pořádně neví co postava řekne. Mluvené slovo neodpovídá animacím. Celkem přehnané HW nároky.
-
-
Abych jenom nekecal... https://www.youtube.com/watch?v=p-msmx9yW5Q
-
-
taky ne http://img.ctrlv.in/img/17/03/16/58caabd8b1c52.jpg
-
Je to velký špatný a rozbitý.
-
-
VR vývojáři vs. Palmer Luckey
Palmer Luckey, zakladatel Oculus VR, podpořil skupinu, která mimo jiné vytváří a šíří internetové memy cílené proti Hillary Clintonové. Několik softwarových společností se následně vyjádřilo, že u svých produktů končí s Oculus Rift podporou, dokud Luckey neodstoupí. Připravte si popcorn s kolou (nebo Doritos a Mountain Dew)
#MakeAmericaNuttyAgain -
Sega hlásí za období duben - prosinec 2010 118.2% nárůst zisku: Vanquish prodal 820 000 a Sonic...
no tak nárůst o 18.2 % není zas takový zázrak, ale tak lepší, jak ztráta... :) -
GOD BLESS AMERICA!
http://www.destructoid.com/mass-effect-and-more-attacked-over-school-shooting-240657.phtml *11*
Hoši z redakce, tohle možná stojí za článek. *1* -
-
"Byla to varianta toho, co země zažila v posledních letech opakovaně. Opět to byl útok ve stylu speciálních komand, jako kdyby zabiják hrál videohru a získával body za každou oběť."
-
-
A česká "média" svým stupidním, zkratkovitým a černobílým pohledem na věc nijak nezaostávají za americkými... http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/288020-profil-vraha-z-newtownu-je-hrozive-povedomy.html
BTW, doporučuji číst i diskuzi pod článkem, některé příspěvky jsou vskutku výživné. -
-
"Kapitalimus nepodporuje společnost a děti, ale rád jim dodá střílecí hry a další zbytečnosti."
Zlaté novinky. -
Jojo.. tak diskuze na novinkách. *15* Důchodcovství to the max.
Jinak s těma zbraněma. Zbraně nezabíjej lidi; lidi zabíjej lidi. Podle mě nějaký omezování a zákazy stejně nepomůžou. Člověk kterej chce zabíjet si zbraň sežene na černym trhu tak jako tak. Naopak, kdyby měla ředitelka v ředitelně, (pečlivě zamčenýho) třeba glocka, tak mohla bránit děti i sebe jinak než holejma rukama a měla by šanci nezaplatit za to životem. Nebo klidně někdo jinej ze zaměstnanců školy.
-
-
-
ROFL .. Asi mysleli, že na tom "trénoval" stejně jako Breivik trénoval na WoWku.
-
-
"Netrénoval" Breivik na CoD??
-
-
Taky. Na CoD a na WoWku. A jakože vážně jsem tohle v nějakejch "seriozních" médiích četl. A teď mě napadlo, že podle týhle teorie vlastně sedí doma u PC nějakejch 10 miliónů profesionálních masovejch vrahů. *15*
-
-
Hm vraždění fantasy potvůrek v tom kresleným PEGI 12 světě ho muselo fakt stimulovat v jeho nenávisti k cizím etnikům *1* ...
Ale vážně... Upřímně mě tohle fascinuje a zajímalo by mě, co za tím vězí. Co se Evropy týče, vzpomínám leda tak na třicátníka Breivika a u něj se dalo hovořit o jakémsi "ideálu/vyšším cíli" (přestože zvráceném). Evidentně to je psychopat. Zato v Americe nejsou puberťáci/adolescenti, kteří vystřílí školu, a pak spáchají sebevraždou, zas takovou raritou. Co k tomu 20ti letýho kluka vede? Tohle jsou navíc krajní případy. Něco je v jejich systému evidentně špatně a to jakože hodně...
BTW, už jste slyšeli o týhle reality show?? http://www.youtube.com/watch?v=EBt2qvKULCA -
-
Tanbou: Tak to video je opravdu nářez. *8* Jasně, formou je to snaha o emocionální manipulaci, ale ve výsledku je to i tak krutý...
Vrook: Taky mám americkou kulturu rád... a zároveň ji nenávidím. *1* -
jeden uhol pohladu je podany vo filme God Bless America
-
No jasný.. Honey Boo Boo.. America's sweetheart *15* Dost lidí to tam bere docela vážně.
Na druhou stranu mě vadí, že tu lidi furt nadávaj na USA, ale o 10min později už seděj v mekáči s iphonem v ruce, nebo sledujou americký shows. To nemluvim o tom, že si pak sednou k TV a koukaj se na pořady, který maj všechny okopírovanej koncept z původních taky americkejch, potažmo teda britskejch pořadů. Prostě mi přijde že spousta lidí remcá a nadává na USA jenom ze setrvačnosti.
Já mám americkou kulturu docela rád, když si z ní vytáhnu to, co mě baví.
Proč je tam ale zvykem vystřílet jednou za pár let nějakou školu taky nechápu. -
Těžko říci nakolik se následující info zakládá na pravdě, protože se jedná o převzatou spekulaci. Nicméně myslím si, že by to být minimálně jeden z faktorů:
http://www.youtube.com/watch?v=d5lE8BAbnyQ
I když si informace z toho dokumentu vydělím dvěma (protože jsou podle mne přikreslené směrem do černa), stále z toho vychází, že nemalá část školou povinné populace U.S. užívá léky ovliňující psychiku.
To samo o sobě nikoho nedonutí střílet, ale může to podle mého laického názoru vést k ovlivnění duševních schopností, ke vzniku vedlejších účinků u některých jedinců a hlavně k různým stavům při vysazení těchto léků. Celkem věřím informaci, že tyto léky (zejména při dlouhodobém užívání už od dětství) způsobují určitou formu závislosti. -
Yep, výborná epizoda. Michelle Obama pobavila, hrdina James Cameron taktéž. *1*
-
tuhle show zná snad každý, kdo sleduje Toddlers and Tiaras. jinak o tom byla už i epizoda v south parku...
-
-
-
-
-
Jo jo, Fox News a drama musí být! xD
-
-
Tentokrát je v tom hlavně CNN. Bylo by to tak legrační, kdyby to nebylo tak smutné. Tady nejde jenom o videohry, tady jde celkově o katastrofální novinařinu, která na špatné informace ještě nabaluje stupidně nesmyslné závěry. A zrovna v Americe, kde číhá na každém druhém rohu právník*4*
-
-
No zrovna ve státech je snad totální mediokracie, kdyby jim to mělo zvednout sledovanost, klidně prohlásí, že Obama je ztracený bratr M. Jacksona.
-
-
-
-
Podkast s drakenem ?
Cau prosimvás muže mi hodit nekdo odkaz na fight club je starsí a je tam nakej typek možná draken kde vypravi o japonsku a jak to tam chodí, prochazel sem youtub kanal games.cz už asi po 5 ale porad to nemužu najit. -
-
Nemyslíš náhodou Čočíka a Čínu? Případně jeho o pár let starší návštěvu (Fight Club #59)?
-
-
Ano mas pravdu je to tohle moc děkuju :)
-
-
-
xbox
Jde na xboxu stahovat z XBL a zaroven hrat nejakou hru? -
-
Yep.
Akorát to jde bohužel jenom na jediném profilu. Tzn. nemůžeš stahovat na jednom profilu a hrát hru na druhém (mám dva - svůj starý anglický na všechno a český jen na stahování Games On Demand, protože jsou na něm znatelně levnější). -
-
A jak to jde? Stahuju a kdyz spustim hru tak se download automaticky stopne :/
-
-
Ne ne, normálně stahuje dál. Opravdu na chvíli stopne, ale pak se zase rozjede - nějaká systémová pauza.
Ale teď nějak nevím, jak je to, když hraješ MP přes Live, to se možná stahování vypne, aby nežralo konektivitu. Ale to ti musí potvrdit nějaký multihráč.
EDIT: Teď mě napadlo, že se to asi zastavuje kvůli kontrole dostupných aktualizací pro tu hranou hru. Jde o to, že ta hláška o stopnutí se zobrazí, ale hláška o pokračování o stahování se už nezobrazí. -
-
Při hraní online se stahování zastaví.
-
-
-
-
-
Mel bych dotaz na ps storu je free to play Destiny 2, da se to hrat bez ps plus?
-
-
Když sem hrál krabicovku, tak to šlo, akorát si nemohl s nikým do party, nešly dungy, pvp a tak. Ale solo si hr´át mohl (a viděl si ostatní hráče)
-
rozhodně ně.
-
-
Ok, dik
-
-
Výhoda pc 🙂
-
-
Tak pc je top o tom zadna, ale na tohle sem se fakt neptal. Zvlast co vyjde RDR 2, hned bych koupil novej stroj, ale bohuzel priority sou uz jinde...
Me veci nekupuji rodice nebo babka jak tobe, proto mam momentalne nejlevnejsi herni system.
-
-
Nezávid, tvoje chyba že si přešel na PS4 a nenechal si pc a ted toho lituješ. Lidi co na to maj to neřešej a maj obě. Kvůli RDR2 novej stroj hmm... vždyt si to už dohrál. Proti gustu žádnej dyšputát.
Pochybuji že bys nevedělů o tom že vše co je online je placené... až tak blbej snad nejsi.
Narazil jsem hlavně na to že já ho mám ZDARMA Ještě z Bližardu a ted mi tam díky stýmu ještě přybil nějakej ten obsah navíc. O slevě na DLC ani nemluvě.
Už minulá generace měla vše PS plus placené přestal si platit a nemohl si nic "frý" hrát nevidím důvod proč by to měli měnit.
-
-
Ty blbce, free to play hry na PS4 nevyzadujou ps plus, zase meles z cesty.
A ja nelituju ze sem presel na PS4, a RDR 2 sem jeste ani nehral na PS4 ty noumo.
-
-
To se divím mít ho už mám odehrané minimálně 3x
Frytuplej no nevím Destiny2 má singleplayer kampan to mi moc frytuplej nepříjde mi mo to to vyžaduje připojení vyžaduje, a jo rád si do tebe kopnu no😛
-
-
Divím se ti, že vůbec reaguješ :D
-
-
-
Jacku, ty máš všechny hry zdarma, vždyť jsi ubohej zloděj... 😀
-
-
-
-
Podle mě ne.
-
-
Otevřený svět hry The Crew bude větší než Los Santos (Grand Theft Auto V), Wild West (Red Dead Redemption), Colorado (Forza Horizon), Redview County (Need for Speed Rivals), tropický ostrov z Far Cry 3 a Skyrim dohromady.
Viděl jsme koně blít, hada chc@t žábu bušit do skály, ale tohle je ta největší blbost co jsme kdy viděl -
-
nejtrapnejsi hlaska
-
Nemusí to být úplně mimo. Může to být čtverec mapy o straně do 30 kilometrů (ca 350 čtverečních mil).
-
Sem zvedav jestli ten svet bude vetsi nez ve FUEL.
-
-
Nebude, Fuel měl víc než 5000 čtverečních mil, The Crew jich bude mít maximálně stovky.
-
-
To by jen znamenalo, že to bude asi velké jako pevnina v Just Cause 2, ne? Vzhledem k tomu, že určitě mají několikanásobný rozpočet, než mělo JC2, tak i bude více míst ručně dělaných. I když pochybuju, že divočina tam bude tak pěkná. Nebo že se budeš v ní moc procházet (čili že bude mapa sice velká, ale jen silnice, okolí bude jen kulisa).
-
-
Prý můžeš kdykoliv a kdekoliv sject ze silnice :)
-
-
No jo, ale jak daleko? Deset metrů? To se asi dozvíme teprve až ta hra vyjde.
-
-
Tak snad to bude, jak se to jeví z videí a tak. To znamená kdykoliv sjedeš ze silnice a proháníš se po horách a tak :)
-
-
-
-
Co se ti nezdá? :)
-
-
Přej si něco spadnu Steam
-
-
Tak ono celkově je to (respkt bylo dneska horký - poletující ulomky meteorů, měsíc který to přesvítil... )
Aha, já myslel že Steam spadl jen u mně. Hmm... zajímavé. *7* *4* -
-
a na co ta steam padala oh wait nonooooooooo, tak proto je to však lepší no ne *3* (respektive dnes jestli zaprší to bude mazec) ňo.
-
-
Už to raději nepijte, když z vás pak padají takový žvásty *4* (u Jacka je to normální, ten ani asi nepotřebuje být trochu mimo, aby psal hovadiny).
-
-
Řekl bych, že to byla cílená parodie na toho divného člověka.
-
-
-
-
-
Rozhovor s vavrou
http://gamestar.ru/english/shooting_range_daniel_vavra_interview_eng.html
napsali
Anton Zhuk & Ivan Kapustin *3*