Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Takto vypadá balení Xbox One a jeho příslušenství.

No, ze bych z toho byl nak odvarenej to se rict uplne tak neda, klasika *7* .
  • Jack1947

V srpnu pařilo na X360 téměř o 50% více amerických online hráčů než na PS3.

Wew, to mu se rika rana , jak blesk z cisteho nebe ( ja pocital s tim ze PS3 je oblibenejsi...) *8*
    Hmm, kdyz to rika Mrkvac takto asi bude urcite "pravda". *3*
    • Lurok
      Spis nechapu k cemu ta bleskovka je
    • Miserius
      V USA Xbox naprosto valcuje PS3
      • Jack1947
        Nechce se mi moc verit, jestli mas nejakej link ? I kdyz kdyz si vezmu USA, no i tak bych se na to rad mrkl.
        • ucho
          zjistíš to velmi snadno pomocí googlu za použití hesel ps3 x360 usa sales a podobně... a ano, v americe vyhrává xbox360, ps3 to ale dotahuje jinde a celosvětově jsou již vyrovnaní, řekl bych...
          • Jack1947
            http://www.vgchartz.com/article/250980/playstation-3-lifetime-sales-overtakes-the-xbox-360/

Pravda a diky za info. Cumim jak... *7*
            • Jack1947
              Jo, takto pak mnohe vysvetluje. *4*
            • Miserius
              Protože amíci na tom dělaj všechno jen ne hraní... Spousta lidí to tam ma jen na filmy/pořady atd...
              Však víš: Tývý, tývý tývý, tývý tývý... *1*
  • Rada

Zdravim, planuju si poridit PS4 s touto TV a repraky, chtel bych se zeptat jestli bude vse sedet a pujde to propojit? Ma TV adapter pro tyto repraky?

http://www.czc.cz/genius-sw-hf-5-1-5200/127239/produkt
    http://www.czc.cz/lg-32ln5400-led-televize-32/135278/produkt
    http://www.czc.cz/playstation-4-500gb-the-last-of-us-remastered/151442/produkt
    • frag.ment
      LG nebrat, po pár zkušenostech bych od této firmy už nic nekoupil (monitor se podělal, TV jsem přesunul do ložnice jako uspávadlo, protože se na ní udělaly hnusné fleky..) Vyřešil bych to TV od Samsungu a k tomu klidně nějaký levný domáci kino, které má optickej vstup. Tak to mám já a funguje to bez problémů jak na PS3, tak na PS4 přes optickej kábl. Mám 40" Samsunga a sedím tak 2 metry od TV a je to v pohodě, ale na větší vzdálenost bych určitě volil úhlopříčku o něco větší.
    • Draken69CZ
      Vyprdni se na 5.1 zvuk a raději si kup lepší televizi. Zvuk (bedny/receiver) můžeš dokoupit časem.
    • Veskoslav
      Doporučuji nějakou trošku větší televizi. Toto mi přijde jako větší monitor.
      • ringmancz
        nevíš jak to má doma zařízený
        • no, z vice nez metrovy, takze bych vzal tuto

http://www.czc.cz/lg-42ln5400-led-televize-42/132379/produkt
          • Draken69CZ
            Značka je kvůli ceně nebo k ní máš nějaké sympatie? Já bych bral něco kvalitnějšího a klidně se spokojil s 39-40" taky bych se zajímal jaký to má input lag a zda televize v nejlepší případě nemá rovnou Herní Režim (Game Mode) http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag
        • Veskoslav
          To je pravda. Ale to mi přijde jako monitor k pc než televize.
    • to nepůjde ne? tohle je 5.1 přes jacky, musel by mít optickej vstup, což tyhle repráky nemaj ne ?
    • jakubc
      Jen počítej s tím, že kvůli tomu, jak je televize malá, to bude ten opravdový zážitek tak maximálně z tři čtvrtě metru :-)
    • Miserius
      Na repraky budeš potřebovat AV Receiver pokud chceš aby to hrálo 5.1, nebo si je mužeš připojit k telce ale to bude jen stereo (mam stejný a tak to taky mam, nechce se mi dávat tisíce za kvalitni receiver - hrajou mi přední + centr a subač) Jinak samozřejmě vše pujde, jen ty repračky bez receiveru naplno nevyužiješ... Podlě mě teda, nejsem žádnej odborník ale když jsem to zjištoval kuli sobe, k tomuhle jsem došel...
    • TV s tou repro soustavou propojit půjde. Jen se mě osobně teda vůbec nelíbí designově. A kvalitu taky neposoudím.
      • Nic méně je lepší pro jistotu napsat na podporu rovnou v czc. Tam ti určitě rádi odpoví a budeš to mít ověřené.
    • ucho
      ta ps4 za 11590,- není ideál. samotná ps4 jde sehnat za 10k, last of us by se pak měla dát sehnat za 999,-, takže samostatně bys měl ušetřit kolem 600,-, jestli někde dokážeš najít něco bez poštovného (záleží i na tom, kde bydlíš)
      • no to nejak poresim, co je vyhodnejsi...jde mi o to, abych mohl vsechno propojit a rovnou hrat, protoze jsem pred par dny zjistil, ze PS4 nema jack 3,5mm, tak mi jde o to, abych ty repraky popripade nekoupil zbytecne
  • MickeyMutant

Amazon předčasně (dva týdny před oficiálním vydáním) odeslal několika zákazníkům plnou verzi hry Uncharted 4. Šťastlivci by je měli obdržet již zítra.

A někdo už hraje, pokud to není #kachnadivoka.
  • Nainstaloval jsem si Trials Fusion, ale musím mít Uplay v režimu offline, abych mohl hrát, protože jinak mi to najde update, který ten krám nedokáže stáhnout kvůli nějaké chybě. Nevíte co s tím? :S
    • Nekupovat hry, které vyžadují ke spuštění Uplay. Doufám, že ti má rada pomohla...
      • Ne, nepomohla, neboť jsem ji nekoupil, leč vyhrál. Někdo jiný s radou, která bude platnější než mrtvýmu zimník?
        • Mám pro tebe tedy radu šitou přímo na míru. Nesoutěžit o hry, které vyžadují ke spuštění Uplay.
  • Kozy

Dragon's Dogma Online

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=980273
    http://www.famitsu.com/news/201501/27070186.html
    • ringmancz
      jenom taková poznámka, na neogafu o tom nepíšou. stejně jako Deep Down to nevyjde mimo Japonsko. časem to asi pustí do světa... snad...
    • ringmancz
      jedničku pořád hraju a je super. bojím se free2play, ale zase bude fajn, že tam budou běhat ostatní hráči
  • Za 399$ (7200Kč) si můžete pořídit věrnou repliku mečů z Dragon Age: Origins.

Podobných je. http://www.weaponmasters.com/shopping/Video-Game-Swords-p-1-c-518.html *4*
    • Za 399$ (7200Kč) si můžete pořídit věrnou repliku mečů z Dragon Age: Origins.

docela mě zaujal na tom odkazu jeden přívěšek.. nicméně pokud si to objednám sám tak poštovné 50$ zvedá cenu čtyřnásobně.. škoda *10*
      • Historičtí fandové to mají jednodušší, předměty doby bronzové vyrobíš/koupíš za pár kaček. A vypadají taky k světu *4*
  • Jack1947

Sony věří, že PS4 porazí Xbox One po stránce grafického výkonu.

Stejne jak si to mysleli o PS3 a skutek utek ze. *4* Gl with that.
    • TheGGG
      Všechny exklusivity na PS3 vypadají líp než cokoliv od xboxu
      • Dan Greenawalt (šéf Turn10): Sérii Forza vidíme jako vítěze ve všem, co nabízí jakýkoliv herní simulátor...

Vsechno na pc medium detaily vyzer lip nez cokoliv od konzolovej srance a tiez to nikomu necpeme zejo ? *3*
    • Miserius
      PS3 only versus Xbox 360 only je jasnej vitez PS3...multiplaformni jsou na tom stejne, nekdy hure u ps3
      • Otazkou pak ale je, jestli tech "par" exkluzivek, ktere vypadaji lepe (a to jeste ne vsechny) vynahradi jinak zpravidla horsi kvalitu u vetsiny multiplatform her.
        • Miserius
          *1* Delate jako kdyby to bylo nekoukatelny oproti Xboxu. Horsi znamena ze pri porovnavani 2 obrazku bys mozna nasel v dalce mensi detaily *2* A ps3 ekluzivky vypadaj lip a rozhodne jich není pár
          • Nikdo netvrdi, ze jsou nekoukatelne, ale rozdily tam jsou (u nekterych temer nepostrehnutelne, jinde uz to je znat vice).
            A tech exkluzivek, ktere vypadaji vyrazne lepe, nez cokoliv na xboxu zas tolik neni.
            U nove generace to dopadne nejspis podobne, tedy multiplatfom budou vypadat plus minus stejne, akorat ty ps4 exkluzivky budou casem nejspis prevysovat ty na xboxu.
            Nicmene, ze by tohle byl hlavni parametr, na kterem bych mel zalozit svou volbu, tak to ne.
            • Miserius
              Jojo, ja netvrdim ze by si clovek mel koupil PS4 kuli par grafickejm efektum, me je grafika ukradena kdyz je hra dobra, jen nechapu ten puvodni prispevek, naprosto mylnej/lživej tak jsem se chtěl vyjádřit...
    • Sony věří, že PS4 porazí Xbox One po stránce grafického výkonu.

Však PS3 hry jsou oproti X360 technologicky mnohem dál.
      • staci rict NAUGHTY DOG a nemas s cim srovnavat.last of us je jednoznacne nejlepe vypadajici hra na soucasny konzole
        • Jack1947
          Par her... trn z paty nikomu nevytrhne, u tech ostatnich byl na tom PS3 mnohem hure nez X360 - zvladl vsecko + dlc, arcade hry. ( netusil jsem ze moje reakce, zvedne takovou vlnu nevole ( v minusech samozrejmne). *8*
          • Miserius
            Nechapu, podle tebe jako PS3 nezvlada dlc + arcade(psn) hry?
            • Jack1947
              Ale prd, nezvlada (ostatni hry ne tak uplne jak by mnel ).
        • Mě se líbil God of war 3 v té době, Gran Turismo, Rdr.
  • Oznámeny minimální požadavky Crysis 2. Nejsou skromné na to, že jsou minimální...ale to jsme...

Teda redakce, vy jste mě nemálo vystrašili :D Když jsem si přečetl "nejsou skromné" tak jsem si představil v minimálních čtyř jádro, 512 grafiku a třeba 3 gb ram, ale tohle je celkem standart :D
    • Infamous 2 dostane sběratelskou edici, co v ní bude zatím není známo.

Ani první Crysis neměl vysoké min. požadavky. Rozběhal jsem ho na Intel Celeron 2.4 GHz, ATI Radeon X1300 a asi 1.5 Giga ram DDR první generace. A nebylo to nehratelné, sem tam propad v FPS, ale já už byl zvyklý z jiných her a hru jsem si užil až do konce.
      • Lukinsons
        No já jsem ho tenkrát hrál na Pentium 4 3,2 Ghz, 1 gb ram a grafiku x1550 a až na finálního bose jsem to dohrál taky v pohodě. A to jsem měl něco nastavený i na Medium o.O. Akorát jsem zvědav, jak rozjedu dvojku s 9600 GT :/
  • Ronox smrdí Redditem na sto honů. Asi by taky rád, aby se příspěvky defaulně řadily podle podle plusek.
    • Ronox
      Ale prd. Na Reddit přijdu jen když tam je zajímavý chat s vývojářem a nebo přes imgur, kde chodím do sekce gaming collection. Je mi jedno kolik tam ostatní naflákaj mínusů nebo plusů a nebo jestli to umře a rychle se to zakope do archivu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit