Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223

Hráči Borderlands 2 si budou moci pořídit Season pass, který jim za 30$ (= 595 Kč) nabídne všechny...

To zní jako plán *3*.

Tak mě napadá, můžu si krabicovku aktivovat na Steamu?
    • Musíš ;)
      • rancor1223
        Fajn *1* Dík
        • na druhej strane otras, ze uz podla vsetkeho maju koncepciu vsetkych 4 DLC, a nedaju ju do povodnej hry, len chcu ryzovat
          • A nejhorší je, že Mass Effect měl už od začátku koncepci jako trilogie, ale stejně to nedali do jedné hry *10* *10*
            • vlastik.plaminek
              A co teprve Star Wars. Tam si dokonce dovolili začít uprostřed.
          • A jak mají stihnout naflákat koncept 4 DLC do vydání hry za 2 týdny ? To, že počítají s tím že vydají 4 DLC a ví o čem budou neznamená, že jsou DLC hotové a jenom čekaj na správnou dobu vydání... Takže nechápu o jakém rýžování tady píšeš....
            • ked vyjdu vsetky 4 dlc, pochopis :)
  • GeoHot odeslal deset tisíc dolarů na účet organizace hájící práva uživatelů digitálních...

Chtěl bych vidět, kde takovej fracek sehnal 10 000$
    • Urug
      Rozhodně to nebylo diskutováním na games.cz
      • Kdybych nevěděl, co jsou to vydřený peníze tak se tu právě nerozčiluju. Právě proto že si musím každej peníz těžce odpracovat tak mě rozčiluje jak si nějakej jouda může dovolit vyhodit takovou částku. Klidně mě za to kamenujte, že mu ty peníze závidím. kdo by nechtěl dostat výplatu bez práce..
        • MickeyMutant

GeoHot odeslal deset tisíc dolarů na účet organizace hájící práva uživatelů digitálních...

Tomu joudovi se povedlo něco, co se do té doby nikomu nepovedlo. Tím pádem to asi nebude takovej jouda, jak si představuješ. Těch deset tisíc je mimochodem částka, kterou mu lidi poslali na obhajobu při procesu se Sony. A protože k soudu nakonec nedošlo, tak si nedokážu představit lepší způsob, jak podpořit skutkem svůj postoj, který obhajoval v průběhu celé kauzy. Kdyby to byl opravdovej jouda, tak by si ty prachy nechal.
          • Ty ses taky jouda,on je taky jouda,ja sem taky jouda,...vsichni jste joudove *1*
            • ucho
              nejoudujte tady pořád
    • GeoHot odeslal deset tisíc dolarů na účet organizace hájící práva uživatelů digitálních...

Dary nebo "dary" z doby, kdy šířil root key. Je mediální hvězda, ti mají skoro vždycky peníze. Navíc má stoprocentně spousty followerů, svoje soukromé stádečko na boj se zlými temnými korporacemi. Upřímně doufám, že neměl co do činění s těmi majory z Anonymous.
      • stejne je cela ta kauza kolem toho manika a sony jedna velka komedie,kdyz to tak clovek cte.
        • Hlavně jak to úžasně rozdělilo komunitu. Lidi buď jsou Freedom Fighters nebo jak policajti od Kurta Wimmera. Pokud ne, tak je dotyčný někam stejně zařazen. Je fascinující, jak každý chce být součástí něčeho většího a mít pocit, že kdyby najednou pošel, tak se vůbec nic nezmění.
  • Čas podcastu Games.cz se nachýlil, čekejte ho nejpozději koncem příštího týdne.

jinak reknete dopredu, kdy bude mozno a hlavne na jakou adresu posilat dotazy do podcastu. Prece nemuze byt 1. dil bez klasicke rubriky Dotazy :)
    • sleepless

Čas podcastu Games.cz se nachýlil, čekejte ho nejpozději koncem příštího týdne.

Vsechno vcas oznamime, jakmile bude termin vytesan do kamene :)
  • Jack1947

Patch (v.35) přidá 6. prosince  do MOBA titulu Paragon novou mapu (Monolith) a přinese rychlejší a akčnější hratelnost.

Hrozně pomalá hra- ještě že ty karty se dají získávat hraním a ne kupováním.Možná by mohli přidat i nějakej kratší mod a koneckonců je to už v betě nějakou dobu Matchmaking taky není nejlepší. Celé to je o spolupráci, když mně podobně jako (ve Smite) nechá samotného na lajně a pak nadává k ničemu to nevede.

To nehraju jen výhledově abych mrkl na změny. Dost věřím že to trpí neduhem že se jede low lvls proti premade party ostatně jako v jinejch hrách.

Ta mapa je vítaná, ted ještě nějakej rychlejší mod.Protože sice se dá vzdát jenže musí uplynout 14minut a to je celkem dost.
  • ucho

Popup Dungeon

https://www.kickstarter.com/projects/1829438086/popup-dungeon
    • Kozy
      Jo tohle mám taky v merku, konečně nějakej solidní dungeon crawler.
    • Nuda z toho jen čpí.
  • krabicovka Residen Evil Origins na xbox 360 na ceskem trhu ?

Ahoj, za tyden vychazi Resident Origins a na netu jsou zatim k nalezeni moznosti predobjednavky jen pc verze a next gen verze.... myslite ze ta hra vyjde krabicove jen pro old gen konzole ?
    • ZvacA
      Krabicově bude Origins jen pro PC, PS4 a Xbox one, pro staré konzole se tenhle balík zdá se nechystá. Resident evil 0 HD byl měl však být na staré konzole přístupný digitálně. A stejnou cestou by se ještě mohl dát sehnat i Remaster prvního dílu.
    • * i pro old gen konzole ... ?
  • Vývojáři z Avalanche Studios se pokusí vyrobit hru (pravděpodobně Just Cause 3) s tím nejlepším...

A jízdní model bude zas pro změnu ten nejhorší, soudě podle minulých dílů. *7*
  • VaZqeZ_EU

Potřebuji pomoc!

Máte někdo zkušenost s módem "Fallout Character Overhaul" do New Vegas?
    Instaluji přes "Nexus Mod Manager" (http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/54460/?) a splnil jsem všechny podmínky v návodu.
    Přesto po spuštění nové hry hned po intru hra spadne. Řeším to už 2 dny.
    Popřípadě poraďte nějakou alternativu na vylepšení obličejů ve hře.
    DĚKUJI ZA JAKOUKOLIV RADU !!!
    • Zkontroluj:

- Instaluj pres NMM a zaskrtni jen jeden esp v load orderu.
      - Spust BOSS a nech si udelat load order.
      - Zkontroluj ze bLoadFaceGenHeadEGTFiles=1 v FalloutPrefs.ini (ten je v dokumentech ne ve slozce se hrou).
      - Zpoustis to pres NVSE

Jeste tam pisou ze musis mit old world blues DLC, ale to predpokladam ze mas.
    • Lukyz
      No já bych si nejdřív zkontroloval, zda máš DLC Old World Blues, pak bych vyzkoušel manuální instalaci (zálohuj!) a nakonec bych zkoušel jednotlivě povypínat ostatní módy a jít metodou pokus omyl.
    • Když jsem si módoval Sykrim, tak k tomu existuje utilitka LOOT (také na Nexusu sehnatelná), která zařizuje aby se módy, textury apod. načítali ve správném pořadí a komp pak nepadal. Tak se zkus po něčem takovém podívat. Nevím už zda ta utilitka LOOT musí být pro každou hru jiná.
    • Máš nainstalované i nějaké jiné mody? Pokud ano, zkus je všechny vypnout, může jít o konflikt.
      Jinak nevím, možná máš špatnou verzi hry? Já měl ve hře spoustu modů, ale FCU ne.
      Může pomoct i opětovná instalace hry.
  • drasta

Ja teda musim rict ze taky docela cumim ale spis ze absolutne chybi zminka o totalnim failu Fallout 76. Nejen ze si spousta lidi v Evrope betu nezahrala ale ani ti stastni si ji nijak zvlast nepochvaluji: https://www.youtube.com/watch?v=6TN0twyQHT4

..a media o tom mlci.

• Lukyz

To bude tím, že to nikoho nepřekvapuje a tudíž nezajímá 😅

• Metal gear: ground zeroes - plazeni se

cau, v controls jsem nasel pouze tlacitko pro quick dive....ale ten funguje jen s rozhebem. ve hre je ovsem misto kde se potrebuju zacit plazit z mista ale nevim jak ...a nechce se mi verit ze to nejde... nevite nekdo ?
    • Stačí podržet tlačítko, které používáš pro kleknutí ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit